|
Post by marilia on Jul 27, 2024 6:06:18 GMT
Κλείστε ραντεβού από τώρα κ ας μην ήρθε ακόμα το μειλ αν θέλετε σε δημόσιο, αλλά να ξέρετε είναι πολύ λίγες οι πιθανότητες να είστε εντός διορίας. Θυμάμαι της 1γ αρκετοί ήμασταν που καταλήξαμε σε ιδιώτη για να προλάβουμε.
|
|
aqua
Kill Bill
|
Post by aqua on Jul 28, 2024 7:41:18 GMT
Καλημέρα σε όλους. "Διευκρινίζεται ότι πέραν των άλλων δικαιολογητικών απαιτείται επίσης η υποβολή υπεύθυνης δήλωσης, με θεώρηση του γνησίου της υπογραφής, για την εμπειρία που έχει μοριοδοτηθεί από το Α.Σ.Ε.Π.". Δηλαδή εκτός απο το χαρτί του ΕΦΚΑ που αναφέρει την προϋπηρεσία μισθωτών αλλα και μη μισθωτών θέλει χώρια και Υ.Δ? Επίσης για την προϋπηρεσία στέλνουμε το χαρτί που έχουμε στο μητρώο ή εκτυπώνουμε καινούργιο?
|
|
|
Post by teoperi on Jul 28, 2024 17:23:02 GMT
Καλημέρα σε όλους. "Διευκρινίζεται ότι πέραν των άλλων δικαιολογητικών απαιτείται επίσης η υποβολή υπεύθυνης δήλωσης, με θεώρηση του γνησίου της υπογραφής, για την εμπειρία που έχει μοριοδοτηθεί από το Α.Σ.Ε.Π.". Δηλαδή εκτός απο το χαρτί του ΕΦΚΑ που αναφέρει την προϋπηρεσία μισθωτών αλλα και μη μισθωτών θέλει χώρια και Υ.Δ? Ναι, εγω προσωπικά είχα κάνει με αποδέκτη "ΑΑΔΕ- Δ/ΝΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ (ΤΜΗΜΑ Β’)" μέσω gov.gr το παρακάτω κείμενο : "Σε ότι αφορά την εργασιακή μου εμπειρία, μοριοδοτήθηκα με 5 μόρια για το μέγιστο διάστημα 60 μηνών εκ του συνόλου των 86 μηνών που δήλωσα στο Α.Σ.Ε.Π." Τους κάλυψε μια χαρά. Ο καθένας προσαρμόζει το κείμενο αναλόγως. Και κάτι τελευταίο γιατί μας είχε πιάσει και εμάς μια τρέλα με την τυπικούρες, μην σας πιάνει πανικός, δεν είναι σαν το ΑΣΕΠ που αμα ξεχνούσες ενα κόμμα μπορεί να σε κόβανε. Αφού βγήκαν οι οριστικοί πίνακες τα υπόλοιπα είναι τυπικά. Και κάτι να μην τους κάνει θα επικοινωνήσουν μαζί σας για να το ξαναστείλετε. Αφου περάσατε το στάδιο του ΑΣΕΠ δεν κόβεται κανείς μετά.
|
|
aqua
Kill Bill
|
Post by aqua on Jul 29, 2024 4:53:47 GMT
Καλημέρα σε όλους. "Διευκρινίζεται ότι πέραν των άλλων δικαιολογητικών απαιτείται επίσης η υποβολή υπεύθυνης δήλωσης, με θεώρηση του γνησίου της υπογραφής, για την εμπειρία που έχει μοριοδοτηθεί από το Α.Σ.Ε.Π.". Δηλαδή εκτός απο το χαρτί του ΕΦΚΑ που αναφέρει την προϋπηρεσία μισθωτών αλλα και μη μισθωτών θέλει χώρια και Υ.Δ? Ναι, εγω προσωπικά είχα κάνει με αποδέκτη "ΑΑΔΕ- Δ/ΝΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ (ΤΜΗΜΑ Β’)" μέσω gov.gr το παρακάτω κείμενο : "Σε ότι αφορά την εργασιακή μου εμπειρία, μοριοδοτήθηκα με 5 μόρια για το μέγιστο διάστημα 60 μηνών εκ του συνόλου των 86 μηνών που δήλωσα στο Α.Σ.Ε.Π." Τους κάλυψε μια χαρά. Ο καθένας προσαρμόζει το κείμενο αναλόγως. Και κάτι τελευταίο γιατί μας είχε πιάσει και εμάς μια τρέλα με την τυπικούρες, μην σας πιάνει πανικός, δεν είναι σαν το ΑΣΕΠ που αμα ξεχνούσες ενα κόμμα μπορεί να σε κόβανε. Αφού βγήκαν οι οριστικοί πίνακες τα υπόλοιπα είναι τυπικά. Και κάτι να μην τους κάνει θα επικοινωνήσουν μαζί σας για να το ξαναστείλετε. Αφου περάσατε το στάδιο του ΑΣΕΠ δεν κόβεται κανείς μετά. Ευχαριστώ πολύ, τα είχα ετοιμάσει όλα και όταν τα διπλοτσεκάρισα το είδα τελευταία στιγμή
|
|
|
Post by asepita on Jul 29, 2024 6:51:36 GMT
Καλημέρα! Με το καλό να δεχθούμε και τους φίλους μας τους ΠΕ στο threadακι μας.
|
|
|
Post by pappous on Jul 29, 2024 10:52:20 GMT
Να κάνω ποδαρικό για τους ΠΕ. ΑΑΔΕ εφοριακών. Καλώς σας βρήκα!
|
|
|
Post by asepita on Jul 29, 2024 10:56:06 GMT
Να κάνω ποδαρικό για τους ΠΕ. ΑΑΔΕ εφοριακών. Καλώς σας βρήκα! Καλωσήρθατεεεεεε
|
|
|
Post by ssofia on Jul 29, 2024 11:25:10 GMT
Καλώς σας βρήκα! ΑΑΔΕ εφοριακών και εγω 🥳
|
|
|
Post by gorgina on Jul 29, 2024 12:31:40 GMT
Γεια σας παιδιά !!!! ΠΕ εφοριακών κι εγώ αν δεν αλλάξει κάτι με τα οριστικά!! Συγχαρητήρια σε όλους!
|
|
|
Post by sok on Jul 29, 2024 12:32:02 GMT
ΑΑΔΕ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ προσωρινώς
|
|
kikib
Pink Panther
|
Post by kikib on Jul 29, 2024 14:36:04 GMT
ΠΕ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ κι εγώ... Καλώς σας βρήκα!
|
|
|
Post by pitsi26 on Jul 29, 2024 14:38:05 GMT
ΠΕ Τελωνειακών!! Να έρθουν με το καλό κ οριστικά σε όλους!!
|
|
kiko
Beekeeper
|
Post by kiko on Jul 29, 2024 15:00:24 GMT
ΠΕ ΕΦοριακων προσωρινώς κ εγω
|
|
|
Post by vera2023 on Jul 29, 2024 15:07:16 GMT
Καλησπέρα, ΠΕ τελωνειακών..Συγχαρητήρια σε όλους.
|
|
|
Post by teoperi on Jul 29, 2024 15:30:30 GMT
Welcome to the jungle! Συγχαρητήρια και με το καλό τα οριστικά!
|
|