|
Post by mifune on Jul 24, 2024 10:06:41 GMT
Κι εγώ έλαβα σήμερα (Πληροφορική). Οδηγούμαστε σιγά σιγααάάαα στα τελευταία μέρη του δράματος και την Έξοδο
|
|
|
Post by asepita on Jul 24, 2024 11:27:43 GMT
Κι εγώ έλαβα σήμερα (Πληροφορική). Οδηγούμαστε σιγά σιγααάάαα στα τελευταία μέρη του δράματος και την Έξοδο Όχι τη λέξη δράμα χαρές έχουμε τώρα
|
|
|
Post by mifune on Jul 24, 2024 12:15:40 GMT
Κι εγώ έλαβα σήμερα (Πληροφορική). Οδηγούμαστε σιγά σιγααάάαα στα τελευταία μέρη του δράματος και την Έξοδο Όχι τη λέξη δράμα χαρές έχουμε τώρα Χαχαχ ήταν λίγο μελοδραματικό! Απάντησες στο email ότι το παρέλαβες? Και μήπως, λέω μήπως, ξέρεις πότε περίπου μπορεί να παρουσιαστούμε εμείς?
|
|
|
Post by corsair on Jul 24, 2024 13:33:19 GMT
Κι εγώ έλαβα σήμερα (Πληροφορική). Οδηγούμαστε σιγά σιγααάάαα στα τελευταία μέρη του δράματος και την Έξοδο Μπράβο Να ρωτήσω τι δικαιολογητικά ζητάει;;πόση προθεσμία έδωσαν διότι Αύγουστο λίγο δύσκολο να βρεις γιατρούς αλλά και καμία άλλη υπηρεσία αν χρειάζεσαι κάτι.;Δέχονται και ιδιώτη γιατρό όπως στην 1γ;;και πρέπει να είναι μετά την παραλαβή email όντως;
|
|
|
Post by mifune on Jul 24, 2024 16:02:22 GMT
Κι εγώ έλαβα σήμερα (Πληροφορική). Οδηγούμαστε σιγά σιγααάάαα στα τελευταία μέρη του δράματος και την Έξοδο Μπράβο Να ρωτήσω τι δικαιολογητικά ζητάει;;πόση προθεσμία έδωσαν διότι Αύγουστο λίγο δύσκολο να βρεις γιατρούς αλλά και καμία άλλη υπηρεσία αν χρειάζεσαι κάτι.;Δέχονται και ιδιώτη γιατρό όπως στην 1γ;;και πρέπει να είναι μετά την παραλαβή email όντως; Δικαιολογητικά: Πρωτότυπες Γνωματεύσεις α) Παθολόγου ή Γενικού Ιατρού και β) Ψυχιάτρου
Απλά και ευανάγνωστα φωτοαντίγραφα μόνο όσων δικαιολογητικών μοριοδοτήθηκαν από το Α.Σ.Ε.Π. Ενδεικτικά: Τίτλος σπουδών Ξένη γλώσσα Αντίγραφο/α απόδειξης εμπειρίας Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας Τα αντίστοιχα δικαιολογητικά για τους Υποψηφίους Θέσεων Ειδικών Κατηγοριών Για εντοπιότητα βεβαίωση μόνιμης κατοικίας (όχι πιστοποιητικό εντοπιότητας)
Υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του ν. 1599/86, που μας παρέχεται Κι άλλη μια αίτηση που αναφέρεις τι δικαιολογητικά προσκομίζεις, μας παρέχεται κι αυτή
Τα στέλνουμε με συστημένη επιστολή εντός 20 ημερών από την επομένη της παραλαβής του email Παρέχουν κι ένα αντίστοιχο παραπεμπτικό για τους γιατρούς, το οποίο αναφέρει συγκεκριμένα το όνομά σου. Δε ξέρω εαν κάποιος μπορεί να βγάλει αντίστοιχη βεβαίωση προτού σου στείλουν το συγκεκριμένο κείμενο του παραπεμπτικού. Ίσως γίνεται αλλά δε ξέρω πραγματικά.
Δέχονται γνωματεύσεις και από ιδιώτη γιατρό
|
|
|
Post by asepita on Jul 24, 2024 18:05:19 GMT
Όχι τη λέξη δράμα χαρές έχουμε τώρα Χαχαχ ήταν λίγο μελοδραματικό! Απάντησες στο email ότι το παρέλαβες? Και μήπως, λέω μήπως, ξέρεις πότε περίπου μπορεί να παρουσιαστούμε εμείς?
Ναί ναί απάντησα στο diorismoi@aade.gr. Εμείς πάμε για ΦΕΚ Σεπτέμβριο διορισμό Οκτώβριο και σκέφτομαι μήπως ορκιστούμε πριν τους υπόλοιπους που θα ακολουθήσουν την εκπαίδευση αυτή τη φορά. Δεδομένου ότι σήμερα ξεκίνησαν μόνο με εμάς.
|
|
aqua
Kill Bill
|
Post by aqua on Jul 25, 2024 15:01:42 GMT
Καλησπερα σε όλους, μόλις τώρα το είδα το μειλ και έστειλα οτι το παρέλαβα ενω μου είχαν στείλει εχθές, διάβασα που ηταν υπογραμμισμένο το αυθημερόν, λέτε να υπάρχει πρόβλημα?
|
|
|
Post by asepita on Jul 25, 2024 15:25:28 GMT
Καλησπερα σε όλους, μόλις τώρα το είδα το μειλ και έστειλα οτι το παρέλαβα ενω μου είχαν στείλει εχθές, διάβασα που ηταν υπογραμμισμένο το αυθημερόν, λέτε να υπάρχει πρόβλημα? Όχι καλέ μην αγχώνεσαι όλα καλά
|
|
|
Post by mifune on Jul 25, 2024 15:25:51 GMT
Καλησπερα σε όλους, μόλις τώρα το είδα το μειλ και έστειλα οτι το παρέλαβα ενω μου είχαν στείλει εχθές, διάβασα που ηταν υπογραμμισμένο το αυθημερόν, λέτε να υπάρχει πρόβλημα? Δε νομίζω. Πιθανώς εάν δεν τους απαντούσες ούτε σήμερα, να έμπαιναν στη διαδικασία να ξανακάνουν προσπάθεια για επικοινωνία μαζί σου. Μάζεψε τα δικαιολογητικά, the clock is ticking
|
|
|
Post by corsair on Jul 26, 2024 14:10:31 GMT
Μπράβο Να ρωτήσω τι δικαιολογητικά ζητάει;;πόση προθεσμία έδωσαν διότι Αύγουστο λίγο δύσκολο να βρεις γιατρούς αλλά και καμία άλλη υπηρεσία αν χρειάζεσαι κάτι.;Δέχονται και ιδιώτη γιατρό όπως στην 1γ;;και πρέπει να είναι μετά την παραλαβή email όντως; Δικαιολογητικά: Πρωτότυπες Γνωματεύσεις α) Παθολόγου ή Γενικού Ιατρού και β) Ψυχιάτρου
Απλά και ευανάγνωστα φωτοαντίγραφα μόνο όσων δικαιολογητικών μοριοδοτήθηκαν από το Α.Σ.Ε.Π. Ενδεικτικά: Τίτλος σπουδών Ξένη γλώσσα Αντίγραφο/α απόδειξης εμπειρίας Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας Τα αντίστοιχα δικαιολογητικά για τους Υποψηφίους Θέσεων Ειδικών Κατηγοριών Για εντοπιότητα βεβαίωση μόνιμης κατοικίας (όχι πιστοποιητικό εντοπιότητας)
Υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του ν. 1599/86, που μας παρέχεται Κι άλλη μια αίτηση που αναφέρεις τι δικαιολογητικά προσκομίζεις, μας παρέχεται κι αυτή
Τα στέλνουμε με συστημένη επιστολή εντός 20 ημερών από την επομένη της παραλαβής του email Παρέχουν κι ένα αντίστοιχο παραπεμπτικό για τους γιατρούς, το οποίο αναφέρει συγκεκριμένα το όνομά σου. Δε ξέρω εαν κάποιος μπορεί να βγάλει αντίστοιχη βεβαίωση προτού σου στείλουν το συγκεκριμένο κείμενο του παραπεμπτικού. Ίσως γίνεται αλλά δε ξέρω πραγματικά.
Δέχονται γνωματεύσεις και από ιδιώτη γιατρό
Ευχαριστώ πολύ για την αναλυτική απάντηση...Σας είπαν ποτέ αναμένεται να ξεκινήσετε πότε θα περιμένετε ΦΕΚ διορισμού δεδομένου ότι δεν περνάτε ΦΟΤΑ εσείς;Κάτι τελευταίο αν δεν έχετε έτοιμα τα δικαιολογητικά όλα πχ γιατρούς μέσα στο 20ημερο σας είπαν να καταθέσετε ότι έχετε και να τα συμπληρώνετε μετά;να γράψετε σε ΥΔ δηλαδή ότι θα τα προσκομίσετε μετά..Είναι δύσκολο να βρεις γιατρούς τώρα
|
|
aqua
Kill Bill
|
Post by aqua on Jul 26, 2024 15:01:34 GMT
Πληροφοριακά μπήκα στο ptyxia.gov.gr και ειναι μονο για ΠΕ
|
|
|
Post by tiesel on Jul 26, 2024 15:05:52 GMT
Πληροφοριακά μπήκα στο ptyxia.gov.gr και ειναι μονο για ΠΕ Αν διαλέξετε την επιλογή "Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος", περιέχει πολλές σχολές ΤΕΙ της Βορείου Ελλάδος.
|
|
|
Post by mifune on Jul 26, 2024 19:18:13 GMT
corsairΕγώ δεν έχω επικοινωνήσει ακόμα με την υπηρεσία. Από βδομάδα ίσως πάρω κάποιο τηλ. Κάποια ποστ πιο πριν, η asepita ανέφερε για Οκτώμβριο διορισμό και ποιος ξέρει πότε ορκωμοσία. Για τα δικαιολογητικά στο e-mail που μας απέστειλαν, μας τόνισαν να στείλουμε σε πρώτη φάση τα δικαιολογητικά που μοριοδοτήθηκαν από τον Α.Σ.Ε.Π. για να μην καθυστερήσουν οι έλεγχοι και ότι άλλο χρειαστεί μπορούμε να το προσκομήσουμε σε επόμενη φάση. Σε ποιο βαθμό φτάνει αυτό και ποια δικαιολογητικά μπορείς να μην στείλεις τώρα δε ξέρω. Ίσως το ρωτήσω. Πάντως ο χρόνος είναι μπόλικος και δε χρειάζεται ανησυχία. Σε νοσοκομεία της Περιφέρειας - και πιθανώς όχι μόνο αυτά - πιστεύω ότι άμα πας με το παραπεμπτικό και τους εξηγήσεις ότι είναι για διορισμό και ότι υπάρχει η τάδε διορία θα σου κλείσουν κάποιο ραντεβού. Πόσο χρόνο να πάρει η εξέταση? Κάτι θα κάνουν. Αλλιώς πας σε κάποιο ιδιώτη. Αν και προσωπικά, for what it's worth, θέλω να ολοκληρώσω τη διαδιακασία σε δημόσιο νοσοκομείο. Θα δούμε βέβαια και στην πράξη τι θα γίνει.
|
|
aqua
Kill Bill
|
Post by aqua on Jul 26, 2024 19:29:09 GMT
Πληροφοριακά μπήκα στο ptyxia.gov.gr και ειναι μονο για ΠΕ Αν διαλέξετε την επιλογή "Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος", περιέχει πολλές σχολές ΤΕΙ της Βορείου Ελλάδος. Ευχαριστώ πολύ, όντως μόλις το επέλεξα μου εμφάνισε αυτόματα την σχολή μου. Επιλέγουμε έκδοση πιστοποιητικού σπουδών σωστα? Γιατι ειχε και επιλογη ελεγχος εγκυροτητας
|
|
|
Post by mifune on Jul 26, 2024 19:33:59 GMT
Αν διαλέξετε την επιλογή "Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος", περιέχει πολλές σχολές ΤΕΙ της Βορείου Ελλάδος. Ευχαριστώ πολύ, όντως μόλις το επέλεξα μου εμφάνισε αυτόματα την σχολή μου. Επιλέγουμε έκδοση πιστοποιητικού σπουδών σωστα? Γιατι ειχε και επιλογη ελεγχος εγκυροτητας Ναι
|
|