|
Post by thunder on May 27, 2024 11:42:46 GMT
Άπαξ και αποδεχτούμε όλο το story των 2Γ ροκηρυξεψν έχει τελειώσει παιδιά έτσι για τους 2γβ με βάση το διάγραμμα που Έβαλε ο ΑΣΕΠ?
|
|
|
Post by thunder on May 27, 2024 11:45:08 GMT
Άπαξ και αποδεχτούμε σε 2γβ όλο το story των 2Γ προκηρυξεων ΤΕ έχει τελειώσει παιδιά έτσι για τους 2γβ με βάση το διάγραμμα που Έβαλε ο ΑΣΕΠ?
|
|
|
Post by Persefoni on May 27, 2024 13:30:41 GMT
Άπαξ και αποδεχτούμε σε 2γβ όλο το story των 2Γ προκηρυξεων ΤΕ έχει τελειώσει παιδιά έτσι για τους 2γβ με βάση το διάγραμμα που Έβαλε ο ΑΣΕΠ? Θα έλεγα ότι 100% απάντηση γι'αυτό δεν μπορεί να σου δώσει κανένας από εμάς ακόμη... όλοι πιστεύουμε κάτι (όχι το ίδιο ακριβώς), αλλά περιμένουμε μια ανακοίνωση ή την νέα ΓΒ για να είμαστε σίγουροι ποιοι θα μπορούν να αιτηθούν τότε...
|
|
|
Post by thunder on May 27, 2024 14:05:20 GMT
Άπαξ και αποδεχτούμε σε 2γβ όλο το story των 2Γ προκηρυξεων ΤΕ έχει τελειώσει παιδιά έτσι για τους 2γβ με βάση το διάγραμμα που Έβαλε ο ΑΣΕΠ? Θα έλεγα ότι 100% απάντηση γι'αυτό δεν μπορεί να σου δώσει κανένας από εμάς ακόμη... όλοι πιστεύουμε κάτι (όχι το ίδιο ακριβώς), αλλά περιμένουμε μια ανακοίνωση ή την νέα ΓΒ για να είμαστε σίγουροι ποιοι θα μπορούν να αιτηθούν τότε... Ευχαριστώ που απάντησες αν και μάλλον ρητορικα την έκανα. Μια αμεση ανακοίνωση διευκρίνιση θα έπρεπε να υπάρξει διότι οι δηλώσεις πρέπει να ναι υπεύθυνες διαφορετικά Να βάλουμε και εμείς ρήτρα .. ως προς τη χρονική κατάχρηση..Είναι πολύ άδικο αυτό που θα πάνε να κάνουν....
|
|
|
Post by tiesel on May 27, 2024 17:33:15 GMT
Λοιπόν, εμείς της Β' φάσης του 1Γ/2022 θα έχουμε τοποθετηθεί στις υπηρεσίες μας στις 2/12/2024 οι τελευταίοι, του τρίτου τμήματος, στο οποίο ανήκω εγώ (το πρώτο τμήμα 2 εβδομάδες πριν από εμάς και το δεύτερο μία εβδομάδα πριν από μας). Επίσης να αναφέρω, χωρίς να υπάρχει κάποια επίσημη πληροφόρηση, ότι κάποιος εκπαιδευτής κατά τη διάρκεια της εισήγησής του όντως ανέφερε ότι η επόμενη εκπαιδευτική σειρά θα μπει από Γενάρη. Μιας και είστε επιτυχών του 1Γ/2022 να σας κάνω μια ερώτηση. Με το ΦΕΚ κατανομής μαθαίνετε σε ποια υπηρεσία διοριζεστε;
|
|
|
Post by Persefoni on May 27, 2024 17:37:41 GMT
Λοιπόν, εμείς της Β' φάσης του 1Γ/2022 θα έχουμε τοποθετηθεί στις υπηρεσίες μας στις 2/12/2024 οι τελευταίοι, του τρίτου τμήματος, στο οποίο ανήκω εγώ (το πρώτο τμήμα 2 εβδομάδες πριν από εμάς και το δεύτερο μία εβδομάδα πριν από μας). Επίσης να αναφέρω, χωρίς να υπάρχει κάποια επίσημη πληροφόρηση, ότι κάποιος εκπαιδευτής κατά τη διάρκεια της εισήγησής του όντως ανέφερε ότι η επόμενη εκπαιδευτική σειρά θα μπει από Γενάρη. Μιας και είστε επιτυχών του 1Γ/2022 να σας κάνω μια ερώτηση. Με το ΦΕΚ κατανομής μαθαίνετε σε ποια υπηρεσία διοριζεστε; Για να εξειδικεύσω κι άλλο το ερώτημα, εννοείς αν μαθαίνει κάποιος σε ποια υπηρεσία ακριβώς της ΑΑΔΕ (εφόσον ο κωδικός θέσης έχει θέσεις σε διαφορετικές περιοχές..?) {αν και αυτό νομίζω κανονίζεται μετά την ορκομωσία...ίσως και μετά την ΦΟΤΑ...}
|
|
|
Post by tiesel on May 27, 2024 17:38:55 GMT
Μιας και είστε επιτυχών του 1Γ/2022 να σας κάνω μια ερώτηση. Με το ΦΕΚ κατανομής μαθαίνετε σε ποια υπηρεσία διοριζεστε; Για να εξειδικεύσω κι άλλο το ερώτημα, εννοείς αν μαθαίνει κάποιος σε ποια υπηρεσία ακριβώς της ΑΑΔΕ (εφόσον ο κωδικός θέσης έχει θέσεις σε διαφορετικές περιοχές..?) {αν και αυτό νομίζω κανονίζεται μετά την ορκομωσία...ίσως και μετά την ΦΟΤΑ...} Ναι αυτό εννοώ, σε ποιο κωδικό ακριβώς διοριζομαστε.
|
|
|
Post by lawanddisorder on May 27, 2024 17:52:35 GMT
Καλησπέρα, παιδιά. Η προκήρυξη 1Γ/22 είχε την πρωτοτυπία να αναφέρει επακριβώς κωδικό αντιστοιχισμένο με θέση. Δηλαδή εμείς, ξέραμε ήδη από την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων και πού διοριζόμαστε (πχ τελωνείο Αθηνών) αλλά και σε ποιο τμήμα συγκεκριμένα (πχ δοικητικής υποστήριξης, δικαστικού, διαδικασιών κλπ). Αυτό ήταν κάτι που δεν άρεσε και πολύ στους προισταμένους καθώς τους δέσμευε στο να μας τοποθετήσουν εκεί που όριζε η προκήρυξη και όχι όπου ενδεχομένως να υπάρχει ανάγκη με τα τρέχοντα δεδομένα, οπότε, όπως μας είπαν και οι εκπαιδευτές μάλλον δεν θα ξανασυμβεί στο μέλλον κάτι τέτοιο. Τώρα σε αυτό που με ρωτάτε δεν έχω σίγουρη απάντηση, δυστυχώς. Νομίζω πως αυτό θα καθοριστεί μετά από την ΦΟΤΑ. Αν δεν απατώμαι έτσι είχε συμβεί και με τον 1Γ/2017,αλλά δεν είμαι σίγουρος.
|
|
rinka
Wednesday
|
Post by rinka on May 27, 2024 18:02:04 GMT
Λοιπόν, εμείς της Β' φάσης του 1Γ/2022 θα έχουμε τοποθετηθεί στις υπηρεσίες μας στις 2/12/2024 οι τελευταίοι, του τρίτου τμήματος, στο οποίο ανήκω εγώ (το πρώτο τμήμα 2 εβδομάδες πριν από εμάς και το δεύτερο μία εβδομάδα πριν από μας). Επίσης να αναφέρω, χωρίς να υπάρχει κάποια επίσημη πληροφόρηση, ότι κάποιος εκπαιδευτής κατά τη διάρκεια της εισήγησής του όντως ανέφερε ότι η επόμενη εκπαιδευτική σειρά θα μπει από Γενάρη. Καλησπέρα..να σας ρωτήσω κατι;;ο εκπαιδευτης για την επόμενη εκπαιδευτικη σειρά αναφερόταν και για τους εφοριακός κ τους τελωνειακούς;; Γνωρίζετε αν μπορούν οι τελωνειακοί να ορκιστούν νωριτερα από τους εφοριακους ή την ίδια περίοδο γίνεται υποχρεωτικά η ορκομωσία κ η εκπαιδευση κ των δυο;
|
|
|
Post by lawanddisorder on May 27, 2024 18:52:51 GMT
Λοιπόν, εμείς της Β' φάσης του 1Γ/2022 θα έχουμε τοποθετηθεί στις υπηρεσίες μας στις 2/12/2024 οι τελευταίοι, του τρίτου τμήματος, στο οποίο ανήκω εγώ (το πρώτο τμήμα 2 εβδομάδες πριν από εμάς και το δεύτερο μία εβδομάδα πριν από μας). Επίσης να αναφέρω, χωρίς να υπάρχει κάποια επίσημη πληροφόρηση, ότι κάποιος εκπαιδευτής κατά τη διάρκεια της εισήγησής του όντως ανέφερε ότι η επόμενη εκπαιδευτική σειρά θα μπει από Γενάρη. Καλησπέρα..να σας ρωτήσω κατι;;ο εκπαιδευτης για την επόμενη εκπαιδευτικη σειρά αναφερόταν και για τους εφοριακός κ τους τελωνειακούς;; Γνωρίζετε αν μπορούν οι τελωνειακοί να ορκιστούν νωριτερα από τους εφοριακους ή την ίδια περίοδο γίνεται υποχρεωτικά η ορκομωσία κ η εκπαιδευση κ των δυο; Θεωρώ πως αναφερόταν σε όλους γενικά. Με την ίδια προκήρυξη δεν πρόκειται να διοριστείτε όλοι, εφοριακοί και τελωνειακοί; άρα λογικά την ίδια περίοδο θα ορκιστείτε και θα εκπαιδευτείτε ταυτόχρονα. Είναι θέμα καθαρά οργανωτικό της ΦΟΤΑ, υποθέτω.
|
|
winter
Pink Panther
|
Post by winter on May 29, 2024 6:55:01 GMT
Καλημέρα σε όλους!Βρίσκομαι κι εγώ στους διοριστεους της 2Γ..ως ΤΕ Εφοριακός.Πολυ χρήσιμο το topic!Ευχαριστούμε!Η ορκομωσία που γίνεται?
|
|
|
Post by lawanddisorder on May 29, 2024 7:39:46 GMT
Καλημέρα σε όλους!Βρίσκομαι κι εγώ στους διοριστεους της 2Γ..ως ΤΕ Εφοριακός.Πολυ χρήσιμο το topic!Ευχαριστούμε!Η ορκομωσία που γίνεται? Στη Φορολογική και Τελωνειακή Ακαδημία, στην Ηλιούπολη και όλοι παρίστανται αυτοπροσώπως.
|
|
winter
Pink Panther
|
Post by winter on May 29, 2024 8:07:32 GMT
Καλημέρα σε όλους!Βρίσκομαι κι εγώ στους διοριστεους της 2Γ..ως ΤΕ Εφοριακός.Πολυ χρήσιμο το topic!Ευχαριστούμε!Η ορκομωσία που γίνεται? Στη Φορολογική και Τελωνειακή Ακαδημία, στην Ηλιούπολη και όλοι παρίστανται αυτοπροσώπως. Α μάλιστα!Ευχαριστώ για την απάντηση!
|
|
|
Post by tiesel on May 29, 2024 8:08:13 GMT
Καλημέρα σε όλους!Βρίσκομαι κι εγώ στους διοριστεους της 2Γ..ως ΤΕ Εφοριακός.Πολυ χρήσιμο το topic!Ευχαριστούμε!Η ορκομωσία που γίνεται? Στη Φορολογική και Τελωνειακή Ακαδημία, στην Ηλιούπολη και όλοι παρίστανται αυτοπροσώπως. Σοβαρα? Νομιζα οτι θα πηγαιναμε στην Καραγιωργη Σερβιας. Επισης φιλε μου να σε ευχαριστησω για τις αμεσες απαντησεις σου, σε εχουμε πρηξει λιγο.
|
|
winter
Pink Panther
|
Post by winter on May 29, 2024 8:11:05 GMT
Στη Φορολογική και Τελωνειακή Ακαδημία, στην Ηλιούπολη και όλοι παρίστανται αυτοπροσώπως. Α μάλιστα!Ευχαριστώ για την απάντηση! Να σε ρωτήσω κάτι ακόμα γτι απ'οτι κατάλαβα εσύ είσαι ήδη "μεσα".. Η δική μ η θέση αντιστοιχεί σε έναν κωδικό ο οποίος αντιστοιχεί σε 3 θέσεις στην ίδια πόλη..η μία στον έλεγχο και οι άλλες δύο στο δικαστικό).Ποιος επιλέγει που θα τοποθετηθεί ο καθένας?ο δντης της ΑΑΔΕ της πόλης μου?από τα κεντρικά της ΑΑΔΕ?απο την ΦΟ.Τ.Α.?Μήπως γνωρίζεις κάτι?
|
|