|
Post by asepita on May 29, 2024 8:15:55 GMT
Α μάλιστα!Ευχαριστώ για την απάντηση! Να σε ρωτήσω κάτι ακόμα γτι απ'οτι κατάλαβα εσύ είσαι ήδη "μεσα".. Η δική μ η θέση αντιστοιχεί σε έναν κωδικό ο οποίος αντιστοιχεί σε 3 θέσεις στην ίδια πόλη..η μία στον έλεγχο και οι άλλες δύο στο δικαστικό).Ποιος επιλέγει που θα τοποθετηθεί ο καθένας?ο δντης της ΑΑΔΕ της πόλης μου?από τα κεντρικά της ΑΑΔΕ?απο την ΦΟ.Τ.Α.?Μήπως γνωρίζεις κάτι? Αυτή την απορία την έχω κι εγώ. Επίσης, για την ορκωμοσία στην Ηλιούπολη εκεί θα πρέπει να πάνε και οι της επαρχίας?
|
|
|
Post by lawanddisorder on May 29, 2024 8:17:29 GMT
Στη Φορολογική και Τελωνειακή Ακαδημία, στην Ηλιούπολη και όλοι παρίστανται αυτοπροσώπως. Σοβαρα? Νομιζα οτι θα πηγαιναμε στην Καραγιωργη Σερβιας. Επισης φιλε μου να σε ευχαριστησω για τις αμεσες απαντησεις σου, σε εχουμε πρηξει λιγο. Όσοι περνάτε από εκπαίδευση ορκίζεστε στη ΦΟΤΑ (βρίσκεται στη λεωφόρο Μαρίνου Αντύπα, στην Ηλιούπολη). Ουσιαστικά για το εννιάμηνο που θα ακολουθήσει είστε διορισμένοι σε προσωποπαγή θέση εκεί και όταν τοποθετηθείτε στις υπηρεσίες σας διορίζεστε σε οργανική θέση Δ.Υ. κανονικά. Όχι ρε παιδιά, ποιο πρήξιμο, σιγά. Εδώ βοηθάμε ο ένας τον άλλον, εφόσον γνωρίζουμε. edit Ναι, παιδιά, πάτε και της επαρχίας στην ορκωμοσία υποχρεωτικά, δυστυχώς.
|
|
|
Post by Ze on May 29, 2024 8:23:11 GMT
Α μάλιστα!Ευχαριστώ για την απάντηση! Να σε ρωτήσω κάτι ακόμα γτι απ'οτι κατάλαβα εσύ είσαι ήδη "μεσα".. Η δική μ η θέση αντιστοιχεί σε έναν κωδικό ο οποίος αντιστοιχεί σε 3 θέσεις στην ίδια πόλη..η μία στον έλεγχο και οι άλλες δύο στο δικαστικό).Ποιος επιλέγει που θα τοποθετηθεί ο καθένας?ο δντης της ΑΑΔΕ της πόλης μου?από τα κεντρικά της ΑΑΔΕ?απο την ΦΟ.Τ.Α.?Μήπως γνωρίζεις κάτι? Στην αρχη της εκπαιδευσης μας ειχαν απαντησει για αυτο το θεμα της επιλογης των θεσεων της 2γ.Απο ο,τι ειπαν θα κανουν οι διοριστεοι την επιλογη και μετα θα εξεταστει απο το ανθρωπινο δυναμικο και θα βγει η αποφαση για το που διοριζεται ο καθενας.Τωρα με ποια κριτηρια δεν γνωριζω.Ισως με βαση τις επιλογες και τον βαθμο του καθενος στον διαγωνισμο.
|
|
|
Post by lawanddisorder on May 29, 2024 8:23:11 GMT
Α μάλιστα!Ευχαριστώ για την απάντηση! Να σε ρωτήσω κάτι ακόμα γτι απ'οτι κατάλαβα εσύ είσαι ήδη "μεσα".. Η δική μ η θέση αντιστοιχεί σε έναν κωδικό ο οποίος αντιστοιχεί σε 3 θέσεις στην ίδια πόλη..η μία στον έλεγχο και οι άλλες δύο στο δικαστικό).Ποιος επιλέγει που θα τοποθετηθεί ο καθένας?ο δντης της ΑΑΔΕ της πόλης μου?από τα κεντρικά της ΑΑΔΕ?απο την ΦΟ.Τ.Α.?Μήπως γνωρίζεις κάτι? Η δική μας η προκήρυξη ήταν διαφορετική. Κάθε κωδικός θέσης αντιστοιχούσε σε συγκεκριμένη υπηρεσία και τμήμα (πχ, τελωνείο πειραιά, τμήμα δικαστικού). Αυτό νομίζω πως είναι και δεσμευτικό για τον προιστάμενο. Στη δική σας περίπτωση τώρα, υποθέτω πως θα τοποθετηθείτε βάσει αναγκών της κάθε υπηρεσίας.
|
|
|
Post by asepita on May 29, 2024 8:40:46 GMT
Να σε ρωτήσω κάτι ακόμα γτι απ'οτι κατάλαβα εσύ είσαι ήδη "μεσα".. Η δική μ η θέση αντιστοιχεί σε έναν κωδικό ο οποίος αντιστοιχεί σε 3 θέσεις στην ίδια πόλη..η μία στον έλεγχο και οι άλλες δύο στο δικαστικό).Ποιος επιλέγει που θα τοποθετηθεί ο καθένας?ο δντης της ΑΑΔΕ της πόλης μου?από τα κεντρικά της ΑΑΔΕ?απο την ΦΟ.Τ.Α.?Μήπως γνωρίζεις κάτι? Η δική μας η προκήρυξη ήταν διαφορετική. Κάθε κωδικός θέσης αντιστοιχούσε σε συγκεκριμένη υπηρεσία και τμήμα (πχ, τελωνείο πειραιά, τμήμα δικαστικού). Αυτό νομίζω πως είναι και δεσμευτικό για τον προιστάμενο. Στη δική σας περίπτωση τώρα, υποθέτω πως θα τοποθετηθείτε βάσει αναγκών της κάθε υπηρεσίας. Οι χωρίς ΦΟΤΑ γνωρίζεις πού ορκίστηκαν?
|
|
|
Post by lawanddisorder on May 29, 2024 8:57:50 GMT
Η δική μας η προκήρυξη ήταν διαφορετική. Κάθε κωδικός θέσης αντιστοιχούσε σε συγκεκριμένη υπηρεσία και τμήμα (πχ, τελωνείο πειραιά, τμήμα δικαστικού). Αυτό νομίζω πως είναι και δεσμευτικό για τον προιστάμενο. Στη δική σας περίπτωση τώρα, υποθέτω πως θα τοποθετηθείτε βάσει αναγκών της κάθε υπηρεσίας. Οι χωρίς ΦΟΤΑ γνωρίζεις πού ορκίστηκαν? Στις υπηρεσίες που διορίστηκαν. Επρόκειτο για ειδικότητες δημοσιονομικών, μηχανικών, πληροφορικής και μιλάμε ουσιαστικά για κεντρικές υπηρεσίες.
|
|
rinka
Wednesday
|
Post by rinka on May 29, 2024 9:05:11 GMT
Παιδιά τηλεφώνησα στη ΦΟΤΑ και μου είπαν ότι εφόσον οι διαδικασίες διορισμού δεν καθυστερήσουν θέλουν να ξεκινήσουμε εκπαίδευση αρχές Νοέμβρη....οπότε όλα θα εξαρτηθούν από ημ/νια ΦΕΚ οριστικων,ΦΕΚ κατανομής,δ/νση ανθρώπινου δυναμικού κτλ.....Είναι κ άλλοι εκτός από εμάς της 2ΓΒ που περιμένουν εκπαίδευση
|
|
winter
Pink Panther
|
Post by winter on May 29, 2024 9:20:33 GMT
Σοβαρα? Νομιζα οτι θα πηγαιναμε στην Καραγιωργη Σερβιας. Επισης φιλε μου να σε ευχαριστησω για τις αμεσες απαντησεις σου, σε εχουμε πρηξει λιγο. Όσοι περνάτε από εκπαίδευση ορκίζεστε στη ΦΟΤΑ (βρίσκεται στη λεωφόρο Μαρίνου Αντύπα, στην Ηλιούπολη). Ουσιαστικά για το εννιάμηνο που θα ακολουθήσει είστε διορισμένοι σε προσωποπαγή θέση εκεί και όταν τοποθετηθείτε στις υπηρεσίες σας διορίζεστε σε οργανική θέση Δ.Υ. κανονικά. Όχι ρε παιδιά, ποιο πρήξιμο, σιγά. Εδώ βοηθάμε ο ένας τον άλλον, εφόσον γνωρίζουμε. edit Ναι, παιδιά, πάτε και της επαρχίας στην ορκωμοσία υποχρεωτικά, δυστυχώς. Ευχαριστούμε πολύ
|
|
winter
Pink Panther
|
Post by winter on May 29, 2024 9:21:42 GMT
Να σε ρωτήσω κάτι ακόμα γτι απ'οτι κατάλαβα εσύ είσαι ήδη "μεσα".. Η δική μ η θέση αντιστοιχεί σε έναν κωδικό ο οποίος αντιστοιχεί σε 3 θέσεις στην ίδια πόλη..η μία στον έλεγχο και οι άλλες δύο στο δικαστικό).Ποιος επιλέγει που θα τοποθετηθεί ο καθένας?ο δντης της ΑΑΔΕ της πόλης μου?από τα κεντρικά της ΑΑΔΕ?απο την ΦΟ.Τ.Α.?Μήπως γνωρίζεις κάτι? Στην αρχη της εκπαιδευσης μας ειχαν απαντησει για αυτο το θεμα της επιλογης των θεσεων της 2γ.Απο ο,τι ειπαν θα κανουν οι διοριστεοι την επιλογη και μετα θα εξεταστει απο το ανθρωπινο δυναμικο και θα βγει η αποφαση για το που διοριζεται ο καθενας.Τωρα με ποια κριτηρια δεν γνωριζω.Ισως με βαση τις επιλογες και τον βαθμο του καθενος στον διαγωνισμο. Ευχαριστώ πολύ
|
|
|
Post by teoperi on May 29, 2024 10:43:50 GMT
Παιδιά τηλεφώνησα στη ΦΟΤΑ και μου είπαν ότι εφόσον οι διαδικασίες διορισμού δεν καθυστερήσουν θέλουν να ξεκινήσουμε εκπαίδευση αρχές Νοέμβρη....οπότε όλα θα εξαρτηθούν από ημ/νια ΦΕΚ οριστικων,ΦΕΚ κατανομής,δ/νση ανθρώπινου δυναμικού κτλ.....Είναι κ άλλοι εκτός από εμάς της 2ΓΒ που περιμένουν εκπαίδευση Είναι κάτι αναπληρώσεις ορισμένων δικών μας (1Γ) ,που δεν αποδέχθηκαν την θέση, και θέλουν να τους εκπαιδεύσουν μαζί σας. Χθες ειπώθηκε απο την υπεύθυνη μας στην ΦΟΤΑ οτι θέλουν να βάλουν την επόμενη σειρά εκπαιδευόμενων Δεκέμβρη ιδανικά. Το θέμα είναι οτι 1ον τα διαδικαστικά για να φτάσετε στην ορκωμοσία δεν είναι στο χέρι της ΦΟΤΑ και 2ον αφού "έρχονται" και τα αποτελέσματα των ΠΕ, πως θα προλάβετε όλοι; Γιατί αποκλείεται να γίνει ξεχωριστή σειρά εκπαίδευσης μόνο για αυτούς.
|
|
rinka
Wednesday
|
Post by rinka on May 29, 2024 10:59:37 GMT
Παιδιά τηλεφώνησα στη ΦΟΤΑ και μου είπαν ότι εφόσον οι διαδικασίες διορισμού δεν καθυστερήσουν θέλουν να ξεκινήσουμε εκπαίδευση αρχές Νοέμβρη....οπότε όλα θα εξαρτηθούν από ημ/νια ΦΕΚ οριστικων,ΦΕΚ κατανομής,δ/νση ανθρώπινου δυναμικού κτλ.....Είναι κ άλλοι εκτός από εμάς της 2ΓΒ που περιμένουν εκπαίδευση Είναι κάτι αναπληρώσεις ορισμένων δικών μας (1Γ) ,που δεν αποδέχθηκαν την θέση, και θέλουν να τους εκπαιδεύσουν μαζί σας. Χθες ειπώθηκε απο την υπεύθυνη μας στην ΦΟΤΑ οτι θέλουν να βάλουν την επόμενη σειρά εκπαιδευόμενων Δεκέμβρη ιδανικά. Το θέμα είναι οτι 1ον τα διαδικαστικά για να φτάσετε στην ορκωμοσία δεν είναι στο χέρι της ΦΟΤΑ και 2ον αφού "έρχονται" και τα αποτελέσματα των ΠΕ, πως θα προλάβετε όλοι; Γιατί αποκλείεται να γίνει ξεχωριστή σειρά εκπαίδευσης μόνο για αυτούς. Μου είπαν ότι είναι κανά 200 άτομα(μπορεί κ 300,δεν θυμάμαι καλά) που περιμενουν για εκπαίδευση ...βέβαια δεν κατάλαβα αν εννοει ότι περιλαμβανομαστε κ εμείς σε αυτούς....εννοείται ότι δεν εξαρτάται από τη ΦΟΤΑ το ανέφερα ότι παίζει ρόλο και πόσο θα πάρει να ολοκληρωθούν οι άλλες διαδικασίες....ιδανικά εμένα με βολεύει από Γενάρη μακάρι να αργήσουμε τι να πω 🤪
|
|
|
Post by Persefoni on May 29, 2024 11:08:48 GMT
Είναι κάτι αναπληρώσεις ορισμένων δικών μας (1Γ) ,που δεν αποδέχθηκαν την θέση, και θέλουν να τους εκπαιδεύσουν μαζί σας. Χθες ειπώθηκε απο την υπεύθυνη μας στην ΦΟΤΑ οτι θέλουν να βάλουν την επόμενη σειρά εκπαιδευόμενων Δεκέμβρη ιδανικά. Το θέμα είναι οτι 1ον τα διαδικαστικά για να φτάσετε στην ορκωμοσία δεν είναι στο χέρι της ΦΟΤΑ και 2ον αφού "έρχονται" και τα αποτελέσματα των ΠΕ, πως θα προλάβετε όλοι; Γιατί αποκλείεται να γίνει ξεχωριστή σειρά εκπαίδευσης μόνο για αυτούς. Μου είπαν ότι είναι κανά 200 άτομα(μπορεί κ 300,δεν θυμάμαι καλά) που περιμενουν για εκπαίδευση ...βέβαια δεν κατάλαβα αν εννοει ότι περιλαμβανομαστε κ εμείς σε αυτούς....εννοείται ότι δεν εξαρτάται από τη ΦΟΤΑ το ανέφερα ότι παίζει ρόλο και πόσο θα πάρει να ολοκληρωθούν οι άλλες διαδικασίες....ιδανικά εμένα με βολεύει από Γενάρη μακάρι να αργήσουμε τι να πω 🤪 Αν είναι 200-300 οι ΤΕ μαζί με 1Γ κλπ....και 361 οι ΠΕ μόνο από οικον, στατιστ. νομικούς άρα συνολικά οι ΠΕ παραπάνω ας πούμε 500 χοντρικά... Μήπως τελικά τους βολεύει το σπάσιμο ΤΕ και ΠΕ σε 2 φουρνιές . . . 🤔🤔
|
|
rinka
Wednesday
|
Post by rinka on May 29, 2024 11:22:55 GMT
Μου είπαν ότι είναι κανά 200 άτομα(μπορεί κ 300,δεν θυμάμαι καλά) που περιμενουν για εκπαίδευση ...βέβαια δεν κατάλαβα αν εννοει ότι περιλαμβανομαστε κ εμείς σε αυτούς....εννοείται ότι δεν εξαρτάται από τη ΦΟΤΑ το ανέφερα ότι παίζει ρόλο και πόσο θα πάρει να ολοκληρωθούν οι άλλες διαδικασίες....ιδανικά εμένα με βολεύει από Γενάρη μακάρι να αργήσουμε τι να πω 🤪 Αν είναι 200-300 οι ΤΕ μαζί με 1Γ κλπ....και 361 οι ΠΕ μόνο από οικον, στατιστ. νομικούς άρα συνολικά οι ΠΕ παραπάνω ας πούμε 500 χοντρικά... Μήπως τελικά τους βολεύει το σπάσιμο ΤΕ και ΠΕ σε 2 φουρνιές . . . 🤔🤔 Δεν είναι μόνο ΤΕ αυτοί που περιμένουν ή από μη αποδοχή θέσης ...είναι και από γονικές άδειες,από παρατάσεις διορισμού κ δεν ξέρω τι άλλες περιπτώσεις υπάρχουν στο δημόσιο...μετά το ΦΕΚ κατανομής η προθεσμία για ΦΕκ διορισμού στη ΦΟΤΑ είναι 6 μήνες...επομένως θα προλάβουμε να εκπαιδευτούμε με τους ΠΕ;αν έχεις στο μελλον και άλλη πληροφορία από τα μαθήματα που παρακολουθείς ενημέρωσε μας πάλι σε παρακαλώ ☺️
|
|
rinka
Wednesday
|
Post by rinka on May 29, 2024 11:35:58 GMT
Αν είναι 200-300 οι ΤΕ μαζί με 1Γ κλπ....και 361 οι ΠΕ μόνο από οικον, στατιστ. νομικούς άρα συνολικά οι ΠΕ παραπάνω ας πούμε 500 χοντρικά... Μήπως τελικά τους βολεύει το σπάσιμο ΤΕ και ΠΕ σε 2 φουρνιές . . . 🤔🤔 Δεν είναι μόνο ΤΕ αυτοί που περιμένουν ή από μη αποδοχή θέσης ...είναι και από γονικές άδειες,από παρατάσεις διορισμού κ δεν ξέρω τι άλλες περιπτώσεις υπάρχουν στο δημόσιο...μετά το ΦΕΚ κατανομής η προθεσμία για ΦΕκ διορισμού στη ΦΟΤΑ είναι 6 μήνες...επομένως θα προλάβουμε να εκπαιδευτούμε με τους ΠΕ;αν έχεις στο μελλον και άλλη πληροφορία από τα μαθήματα που παρακολουθείς ενημέρωσε μας πάλι σε παρακαλώ ☺️ Αιιι μπερδεύτηκα...δεν είδα περσεφόνη ότι απάντησες εσυ...στο μυαλό μου είχα τον teoperi🤪
|
|
rinka
Wednesday
|
Post by rinka on May 29, 2024 11:36:54 GMT
Είναι κάτι αναπληρώσεις ορισμένων δικών μας (1Γ) ,που δεν αποδέχθηκαν την θέση, και θέλουν να τους εκπαιδεύσουν μαζί σας. Χθες ειπώθηκε απο την υπεύθυνη μας στην ΦΟΤΑ οτι θέλουν να βάλουν την επόμενη σειρά εκπαιδευόμενων Δεκέμβρη ιδανικά. Το θέμα είναι οτι 1ον τα διαδικαστικά για να φτάσετε στην ορκωμοσία δεν είναι στο χέρι της ΦΟΤΑ και 2ον αφού "έρχονται" και τα αποτελέσματα των ΠΕ, πως θα προλάβετε όλοι; Γιατί αποκλείεται να γίνει ξεχωριστή σειρά εκπαίδευσης μόνο για αυτούς. Μου είπαν ότι είναι κανά 200 άτομα(μπορεί κ 300,δεν θυμάμαι καλά) που περιμενουν για εκπαίδευση ...βέβαια δεν κατάλαβα αν εννοει ότι περιλαμβανομαστε κ εμείς σε αυτούς....εννοείται ότι δεν εξαρτάται από τη ΦΟΤΑ το ανέφερα ότι παίζει ρόλο και πόσο θα πάρει να ολοκληρωθούν οι άλλες διαδικασίες....ιδανικά εμένα με βολεύει από Γενάρη μακάρι να αργήσουμε τι να πω 🤪 αν επιτρέπεται είσαι εφοριακός ή τελωνειακος;
|
|