pvlacho
Buzz
It's better to burn out than fade away...
|
Post by pvlacho on Jul 30, 2024 7:47:45 GMT
Σε επικοινωνία που είχα πριν 45 μέρες περίπου με ααδε και με αφορμή απάντηση φίλου εδώ σε σχετική ερώτηση μου, μου ειπαν οτι όντως η τοποθέτηση γίνεται βάσει υπηρεσιακών αναγκών και άρα η περιγραφή της θέσης στο ψηφιακό οργανόγραμμα μικρή σημασία έχει. Ωστόσο… υπάρχουν περιορισμοί στις υπηρεσιακές ανάγκες. Εννοώ οτι εγώ πχ που έχω θέση στο Βενιζελο βάσει της προκήρυξης, στο αεροδρόμιο θα πάω αλλα μέχρι εκεί. Όλα τα άλλα που αναφέρονται στην περιγραφή της θέσης πιθανότατα δεν ισχύουν.
|
|
|
Post by christos on Jul 30, 2024 7:50:04 GMT
Σε επικοινωνία που είχα πριν 45 μέρες περίπου με ααδε και με αφορμή απάντηση φίλου εδώ σε σχετική ερώτηση μου, μου ειπαν οτι όντως η τοποθέτηση γίνεται βάσει υπηρεσιακών αναγκών και άρα η περιγραφή της θέσης στο ψηφιακό οργανόγραμμα μικρή σημασία έχει. Ωστόσο… υπάρχουν περιορισμοί στις υπηρεσιακές ανάγκες. Εννοώ οτι εγώ πχ που έχω θέση στο Βενιζελο βάσει της προκήρυξης, στο αεροδρόμιο θα πάω αλλα μέχρι εκεί. Όλα τα άλλα που αναφέρονται στην περιγραφή της θέσης πιθανότατα δεν ισχύουν. Απλα ήθελα να το δώ γιατί έχει 2 θέσεις 2 κωδικούς.
|
|
kr
Kill Bill
|
Post by kr on Jul 30, 2024 7:55:15 GMT
Καλημερα και απο μένα, συγχαρητήρια σε ολους!! ΠΕ εφοριακων και εγώ!Βλεποντας το ειδικό περιγραμμα θέσης, στο τελος στην "υποχρεωτικη επιμορφωση" γράφει "Οχι". Γνωριζει καποιος αν υπαρχει δηλ.περιπτωση να μην κάνω εκπαιδευση πριν αναλαβω υπηρεσια? Ευχαριστω
|
|
pvlacho
Buzz
It's better to burn out than fade away...
|
Post by pvlacho on Jul 30, 2024 8:07:11 GMT
Καλημερα και απο μένα, συγχαρητήρια σε ολους!! ΠΕ εφοριακων και εγώ!Βλεποντας το ειδικό περιγραμμα θέσης, στο τελος στην "υποχρεωτικη επιμορφωση" γράφει "Οχι". Γνωριζει καποιος αν υπαρχει δηλ.περιπτωση να μην κάνω εκπαιδευση πριν αναλαβω υπηρεσια? Ευχαριστω Μόνο οι δημοσιονομικοί και οι χημικοί δεν παρακολουθούν ΦΟΤΑ. Και στο δικό μου περίγραμμα το ίδιο έλεγε.
|
|
kr
Kill Bill
|
Post by kr on Jul 30, 2024 8:16:57 GMT
Καλημερα και απο μένα, συγχαρητήρια σε ολους!! ΠΕ εφοριακων και εγώ!Βλεποντας το ειδικό περιγραμμα θέσης, στο τελος στην "υποχρεωτικη επιμορφωση" γράφει "Οχι". Γνωριζει καποιος αν υπαρχει δηλ.περιπτωση να μην κάνω εκπαιδευση πριν αναλαβω υπηρεσια? Ευχαριστω Μόνο οι δημοσιονομικοί και οι χημικοί δεν παρακολουθούν ΦΟΤΑ. Και στο δικό μου περίγραμμα το ίδιο έλεγε. Eυχαριστώ πολύ!
|
|
|
Post by teoperi on Jul 30, 2024 8:18:26 GMT
Καλημερα και απο μένα, συγχαρητήρια σε ολους!! ΠΕ εφοριακων και εγώ!Βλεποντας το ειδικό περιγραμμα θέσης, στο τελος στην "υποχρεωτικη επιμορφωση" γράφει "Οχι". Γνωριζει καποιος αν υπαρχει δηλ.περιπτωση να μην κάνω εκπαιδευση πριν αναλαβω υπηρεσια? Ευχαριστω Ούτε μια στο εκατομμύριο
|
|
|
Post by lawanddisorder on Jul 30, 2024 8:30:46 GMT
Καλημέρα παιδιά και συγχαρητήρια. Όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο. Υποστελεχωμένες είναι οι υπηρεσίες. Αν κάποιος είναι τελωνειακος για κεντρική υπηρεσία ας σηκώσει χέρι. 👀
|
|
|
Post by dika92 on Jul 30, 2024 8:51:55 GMT
Παιδιά ομαδική στο Viber υπάρχει; Να κάνουμε μία; Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;
|
|
|
Post by sof2607 on Jul 30, 2024 9:10:59 GMT
Αχ παιδιά έχετε πολλές απορίες που είναι πολύ βασικού επιπέδου και θα φάμε τα νιάτα μας να γράφουμε εδώ ... αντε οργανωθείτε στο Viber και πείτε μου αν θέλετε να μπω να τα λύσουμε. Για τα της ΦΟΤΑ και των Τελωνειακών μπορώ να βοηθήσω αρκετά ... συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες!!! Μέχρι να οργανωθούμε στο viber μπορείς να μας απαντήσεις αν γνωρίζεις για την Ειδική Αμοιβή ανα Θέση Εργασίας; Ως δόκιμος νομίζω δικαιούσαι ένα ποσοστό του επιδόματος αυτού (περίπου 80-90%) από τον παρακάτω πίνακα (τα ποσά λογικά έχουν αυξηθεί από 1/1/2024) ΒΑΘΜΟΣ ΘΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΙΔΙΚΗ ΑΜΟΙΒΗ ΘΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1 2.200 Ευρώ 2 1.750 Ευρώ 3 1.600 Ευρώ 4 1.450 Ευρώ 5 1.250 Ευρώ 6 1.100 Ευρώ 7 980 Ευρώ 8 850 Ευρώ 9 600 Ευρώ 10 370 Ευρώ
11 150 Ευρώ 12 100 Ευρώ 13 0 Ευρώ Απ΄ότι βλέπω ένα αξιοπρεπές επίδομα είναι απ΄ότι βλέπω στην βαθμίδα 10. Για να ενταχθείς στην βαθμίδα 10 σε Δ.Ο.Υ είδα ότι πρέπει να έχεις τις παρακάτω ιδιότητες: Υπάλληλος (φορολογίας εισοδήματος - Φ.Π.Α . και αυτοκινήτων - Φορολογίας Κεφαλαίου - ακίνητης περιουσίας ΕΝΦΙΑ – Ε9 – Φ.Α.Π. - Οικονομικών Υπηρεσιών Δ.Ο.Υ.) – (Υπάλληλος διαχείρισης θεμάτων Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών - Υπάλληλος Οικονομικών Υπηρεσιών Δ.Ο.Υ. - Υπάλληλος Διαχείρισης και Ταμείου - Υπάλληλος Γραφείου Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (Γ.Ε.Φ.) - Υπάλληλος (βεβαίωσης χρηματικών καταλόγων- έκδοσης διπλοτύπων - έκδοσης φορολογικής ενημερότητας - επιστροφών – διαγραφών και υπερεισπράξεων- Λογιστικού - Μητρώου - Προϋπολογισμού & Προμηθειών) Οι νεοδιόριστοι ΠΕ υπάλληλοι σε Δ.Ο.Υ εντάσσονται υποχρεωτικά σε μια από τις παραπάνω θέσεις ;
ή πχ μπορεί να τοποθετηθούν και ως Υπάλληλοι Γραμματείας Δ.Ο.Υ. - Υπάλληλοι πρωτοκόλλου όπου αντιστοιχεί το επίδομα της βαθμίδας 12 δηλ €100
|
|
|
Post by epr on Jul 30, 2024 9:16:28 GMT
Kαλημερα
Με την εκδοση των οριστικών μεχρι το διορισμο ποσος χρονος περιπου μεσολαβει και τι δικαιολογητικα θα ζητηθούν?
Η εκπαιδευση είναι 7 μήνες?Πληρωνομαστε κανονικα στη διαρκεια της?
|
|
|
Post by diodotos on Jul 30, 2024 9:19:17 GMT
ΠΕ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ ΑΑΔΕ ΑΘΗΝΑ (ΑΠΟ ΠΕ ΝΟΜΙΚΩΝ) ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! Kαλησπέρα! Κι εγώ το ίδιο. Είμαι στον κωδικό θέσης 1979 (κεντρικός τομέας), αλλά η Νομική Υπηρεσία είναι στη ... Μεταμόρφωση (η οποία υπάγεται στον βόρειο τομέα). Έχεις εικόνα πού θα είναι η υπηρεσία μας;
|
|
|
Post by epr on Jul 30, 2024 9:25:39 GMT
Επίσης για την αποδειξη της προυπηρεσιας χρειαζεται Βεβαιωση απο την εταιρεια (ειχα βαλει στο ΑΣΕΠ) ή μονο Βεβαίωση απο τον ΕΦΚΑ ?
|
|
|
Post by dika92 on Jul 30, 2024 10:18:48 GMT
Επίσης για την αποδειξη της προυπηρεσιας χρειαζεται Βεβαιωση απο την εταιρεια (ειχα βαλει στο ΑΣΕΠ) ή μονο Βεβαίωση απο τον ΕΦΚΑ ? Ο,τι έστειλες στο ΑΣΕΠ θα τα στείλεις και έντυπα στην ΑΑΔΕ.
|
|
|
Post by epr on Jul 30, 2024 10:22:37 GMT
Επίσης για την αποδειξη της προυπηρεσιας χρειαζεται Βεβαιωση απο την εταιρεια (ειχα βαλει στο ΑΣΕΠ) ή μονο Βεβαίωση απο τον ΕΦΚΑ ? Ο,τι έστειλες στο ΑΣΕΠ θα τα στείλεις και έντυπα στην ΑΑΔΕ. ευχαριστω απλα δεν εχω πρωτότυπη τη Βεβαιωση απο την εταιρεια...ελπιζω να μην εχουν θεμα
|
|
|
Post by teoperi on Jul 30, 2024 10:54:09 GMT
Ποια βεβαίωση εταιρείας ρε παιδιά; Τι είναι αυτά που λέτε; Σιγά μην πάρετε και συστατική επιστολή. Στο Δημόσιο πάτε, όχι σε πολυεθνική.
Μην στέλνετε ερωτήσεις παιδιά προσωπικά. Είναι αδύνατον να απαντήσω σε τόσα μηνύματα. Ο,τι θέλετε προφορικά
|
|