christos
Wednesday
Member is Online
|
Post by christos on Jul 30, 2024 11:02:27 GMT
πως μπαίνουμε στην ομάδα στο viber?
|
|
|
Post by gabriel on Jul 30, 2024 11:07:49 GMT
Αχ παιδιά έχετε πολλές απορίες που είναι πολύ βασικού επιπέδου και θα φάμε τα νιάτα μας να γράφουμε εδώ ... αντε οργανωθείτε στο Viber και πείτε μου αν θέλετε να μπω να τα λύσουμε. Για τα της ΦΟΤΑ και των Τελωνειακών μπορώ να βοηθήσω αρκετά ... συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες!!! Μέχρι να οργανωθούμε στο viber μπορείς να μας απαντήσεις αν γνωρίζεις για την Ειδική Αμοιβή ανα Θέση Εργασίας; Ως δόκιμος νομίζω δικαιούσαι ένα ποσοστό του επιδόματος αυτού (περίπου 80-90%) από τον παρακάτω πίνακα (τα ποσά λογικά έχουν αυξηθεί από 1/1/2024) ΒΑΘΜΟΣ ΘΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΙΔΙΚΗ ΑΜΟΙΒΗ ΘΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1 2.200 Ευρώ 2 1.750 Ευρώ 3 1.600 Ευρώ 4 1.450 Ευρώ 5 1.250 Ευρώ 6 1.100 Ευρώ 7 980 Ευρώ 8 850 Ευρώ 9 600 Ευρώ 10 370 Ευρώ
11 150 Ευρώ 12 100 Ευρώ 13 0 Ευρώ Απ΄ότι βλέπω ένα αξιοπρεπές επίδομα είναι απ΄ότι βλέπω στην βαθμίδα 10. Για να ενταχθείς στην βαθμίδα 10 σε Δ.Ο.Υ είδα ότι πρέπει να έχεις τις παρακάτω ιδιότητες: Υπάλληλος (φορολογίας εισοδήματος - Φ.Π.Α . και αυτοκινήτων - Φορολογίας Κεφαλαίου - ακίνητης περιουσίας ΕΝΦΙΑ – Ε9 – Φ.Α.Π. - Οικονομικών Υπηρεσιών Δ.Ο.Υ.) – (Υπάλληλος διαχείρισης θεμάτων Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών - Υπάλληλος Οικονομικών Υπηρεσιών Δ.Ο.Υ. - Υπάλληλος Διαχείρισης και Ταμείου - Υπάλληλος Γραφείου Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (Γ.Ε.Φ.) - Υπάλληλος (βεβαίωσης χρηματικών καταλόγων- έκδοσης διπλοτύπων - έκδοσης φορολογικής ενημερότητας - επιστροφών – διαγραφών και υπερεισπράξεων- Λογιστικού - Μητρώου - Προϋπολογισμού & Προμηθειών) Οι νεοδιόριστοι ΠΕ υπάλληλοι σε Δ.Ο.Υ εντάσσονται υποχρεωτικά σε μια από τις παραπάνω θέσεις ;
ή πχ μπορεί να τοποθετηθούν και ως Υπάλληλοι Γραμματείας Δ.Ο.Υ. - Υπάλληλοι πρωτοκόλλου όπου αντιστοιχεί το επίδομα της βαθμίδας 12 δηλ €100 αποτι εχω ακουσει ξεκιναμε στο 10 στην ΦΟΤΑ. και μετα αναλογα που θα τοποθετηθει ο καθενας Σημειωνεται οτι υπαρχει π.χ. θεση Τελωνειο στο Γυθειο απο το διαγωνισμο, που αντιστοιχει αν το τηρησουν στο... 6 1.100 Ευρώ
|
|
|
Post by teoperi on Jul 30, 2024 11:10:59 GMT
... συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες!!! Μέχρι να οργανωθούμε στο viber μπορείς να μας απαντήσεις αν γνωρίζεις για την Ειδική Αμοιβή ανα Θέση Εργασίας; Ως δόκιμος νομίζω δικαιούσαι ένα ποσοστό του επιδόματος αυτού (περίπου 80-90%) από τον παρακάτω πίνακα (τα ποσά λογικά έχουν αυξηθεί από 1/1/2024) ΒΑΘΜΟΣ ΘΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΙΔΙΚΗ ΑΜΟΙΒΗ ΘΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1 2.200 Ευρώ 2 1.750 Ευρώ 3 1.600 Ευρώ 4 1.450 Ευρώ 5 1.250 Ευρώ 6 1.100 Ευρώ 7 980 Ευρώ 8 850 Ευρώ 9 600 Ευρώ 10 370 Ευρώ
11 150 Ευρώ 12 100 Ευρώ 13 0 Ευρώ Απ΄ότι βλέπω ένα αξιοπρεπές επίδομα είναι απ΄ότι βλέπω στην βαθμίδα 10. Για να ενταχθείς στην βαθμίδα 10 σε Δ.Ο.Υ είδα ότι πρέπει να έχεις τις παρακάτω ιδιότητες: Υπάλληλος (φορολογίας εισοδήματος - Φ.Π.Α . και αυτοκινήτων - Φορολογίας Κεφαλαίου - ακίνητης περιουσίας ΕΝΦΙΑ – Ε9 – Φ.Α.Π. - Οικονομικών Υπηρεσιών Δ.Ο.Υ.) – (Υπάλληλος διαχείρισης θεμάτων Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών - Υπάλληλος Οικονομικών Υπηρεσιών Δ.Ο.Υ. - Υπάλληλος Διαχείρισης και Ταμείου - Υπάλληλος Γραφείου Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (Γ.Ε.Φ.) - Υπάλληλος (βεβαίωσης χρηματικών καταλόγων- έκδοσης διπλοτύπων - έκδοσης φορολογικής ενημερότητας - επιστροφών – διαγραφών και υπερεισπράξεων- Λογιστικού - Μητρώου - Προϋπολογισμού & Προμηθειών) Οι νεοδιόριστοι ΠΕ υπάλληλοι σε Δ.Ο.Υ εντάσσονται υποχρεωτικά σε μια από τις παραπάνω θέσεις ;
ή πχ μπορεί να τοποθετηθούν και ως Υπάλληλοι Γραμματείας Δ.Ο.Υ. - Υπάλληλοι πρωτοκόλλου όπου αντιστοιχεί το επίδομα της βαθμίδας 12 δηλ €100 αποτι εχω ακουσει ξεκιναμε στο 10 στην ΦΟΤΑ. και μετα αναλογα που θα τοποθετηθει ο καθενας Σημειωνεται οτι υπαρχει π.χ. θεση Τελωνειο στο Γυθειο απο το διαγωνισμο, που αντιστοιχει αν το τηρησουν στο... 6 1.100 Ευρώ Χαχαχαχαχα! Να σαι καλά, το είπα εδω στο τελωνείο και κλαίνε απ τα γέλια.
|
|
|
Post by Ze on Jul 30, 2024 11:14:25 GMT
αποτι εχω ακουσει ξεκιναμε στο 10 στην ΦΟΤΑ. και μετα αναλογα που θα τοποθετηθει ο καθενας Σημειωνεται οτι υπαρχει π.χ. θεση Τελωνειο στο Γυθειο απο το διαγωνισμο, που αντιστοιχει αν το τηρησουν στο... 6 1.100 Ευρώ Χαχαχαχαχα! Να σαι καλά, το είπα εδω στο τελωνείο και κλαίνε απ τα γέλια. Αρα τωρα σιγουρευομαι οτι δεν θα ισχυσουν τα οργανογραμματα αχαχχα!!Καλο ηταν οντως!
|
|
|
Post by gabriel on Jul 30, 2024 11:21:12 GMT
αποτι εχω ακουσει ξεκιναμε στο 10 στην ΦΟΤΑ. και μετα αναλογα που θα τοποθετηθει ο καθενας Σημειωνεται οτι υπαρχει π.χ. θεση Τελωνειο στο Γυθειο απο το διαγωνισμο, που αντιστοιχει αν το τηρησουν στο... 6 1.100 Ευρώ Χαχαχαχαχα! Να σαι καλά, το είπα εδω στο τελωνείο και κλαίνε απ τα γέλια. 6923926577 πατα αυτη τη θεση στο ΜΗΤΡΩΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ και δες τη βγαζει Προϊστάμενος Τελωνείου ΒΤάξης και πηγαινε κανε την αντιστοιχιση. τωρα αν του πουν αυτου του παιδιου (δεν ειμαι εγω) δεν ειναι η μοναδικη αυτη η θεση που ειχε το ΦΕΚ αλλα μια αλλη που γουσταρουμε εμεις να σου δωσουμε δεν ειναι καθολου για γελια.
|
|
|
Post by teoperi on Jul 30, 2024 12:16:45 GMT
Χαχαχαχαχα! Να σαι καλά, το είπα εδω στο τελωνείο και κλαίνε απ τα γέλια. 6923926577 πατα αυτη τη θεση στο ΜΗΤΡΩΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ και δες τη βγαζει Προϊστάμενος Τελωνείου ΒΤάξης και πηγαινε κανε την αντιστοιχιση. τωρα αν του πουν αυτου του παιδιου (δεν ειμαι εγω) δεν ειναι η μοναδικη αυτη η θεση που ειχε το ΦΕΚ αλλα μια αλλη που γουσταρουμε εμεις να σου δωσουμε δεν ειναι καθολου για γελια. Έχεις δίκιο φίλε μου. Δεν είχανε ποιον να κάνουνε προϊστάμενο στο τελωνείο και περίμεναν πότε θα διοριστεί κάποιος απ τον Πανελλήνιο για να τον βάλουν. Πείτε μου σας παρακαλώ οτι τα λέτε για να γελάσουμε αυτά γιατί αλλιώς μιλάμε για πλήρη άγνοια λειτουργίας του Δημοσίου. Μην κοιτάτε τα περιγράμματα.. Δεν ισχύουν. Μονο η μονάδα τοποθέτησης ισχύει.
|
|
|
Post by sok on Jul 30, 2024 12:25:23 GMT
υπάρχει κανένα καλογραμμένο βιβλίο που μπορει να διαβάσει κάποιος για τελωνειακή νομοθεσία διαδικασίες κλπ; αν έχετε υπόψη.
|
|
|
Post by gabriel on Jul 30, 2024 12:26:55 GMT
εγω ειπα τι βλεπω γραπτως στο ΦΕΚ να αναγραφει και να ισχυει. δεν ειπα κατι αλλο. στο ΦΕΚ βασίστηκα ουτε δικιο με ενδιαφερει να χω αφου δεν εξεθεσα αποψη.
Μας ενημερωνεις οτι δεν λειτουργουν ετσι τα πράγματα βασει οσων γραφει το ΦΕΚ. Οκ σεβαστό και ευχαριστουμε για την ενημερωση.
|
|
|
Post by faidralex on Jul 30, 2024 12:40:43 GMT
Αχ παιδιά έχετε πολλές απορίες που είναι πολύ βασικού επιπέδου και θα φάμε τα νιάτα μας να γράφουμε εδώ ... αντε οργανωθείτε στο Viber και πείτε μου αν θέλετε να μπω να τα λύσουμε. Για τα της ΦΟΤΑ και των Τελωνειακών μπορώ να βοηθήσω αρκετά ... συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες!!! Μέχρι να οργανωθούμε στο viber μπορείς να μας απαντήσεις αν γνωρίζεις για την Ειδική Αμοιβή ανα Θέση Εργασίας; Ως δόκιμος νομίζω δικαιούσαι ένα ποσοστό του επιδόματος αυτού (περίπου 80-90%) από τον παρακάτω πίνακα (τα ποσά λογικά έχουν αυξηθεί από 1/1/2024) ΒΑΘΜΟΣ ΘΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΙΔΙΚΗ ΑΜΟΙΒΗ ΘΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1 2.200 Ευρώ 2 1.750 Ευρώ 3 1.600 Ευρώ 4 1.450 Ευρώ 5 1.250 Ευρώ 6 1.100 Ευρώ 7 980 Ευρώ 8 850 Ευρώ 9 600 Ευρώ 10 370 Ευρώ
ή πχ μπορεί να τοποθετηθούν και ως Υπάλληλοι Γραμματείας Δ.Ο.Υ. - Υπάλληλοι πρωτοκόλλου όπου αντιστοιχεί το επίδομα της βαθμίδας 12 δηλ €100 Για ΓΧΚ τι ισχύει? Σε τι βαθμίδα μπαινουμε εκεί?
|
|
|
Post by sof2607 on Jul 30, 2024 13:03:49 GMT
6923926577 πατα αυτη τη θεση στο ΜΗΤΡΩΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ και δες τη βγαζει Προϊστάμενος Τελωνείου ΒΤάξης και πηγαινε κανε την αντιστοιχιση. τωρα αν του πουν αυτου του παιδιου (δεν ειμαι εγω) δεν ειναι η μοναδικη αυτη η θεση που ειχε το ΦΕΚ αλλα μια αλλη που γουσταρουμε εμεις να σου δωσουμε δεν ειναι καθολου για γελια. Έχεις δίκιο φίλε μου. Δεν είχανε ποιον να κάνουνε προϊστάμενο στο τελωνείο και περίμεναν πότε θα διοριστεί κάποιος απ τον Πανελλήνιο για να τον βάλουν. Πείτε μου σας παρακαλώ οτι τα λέτε για να γελάσουμε αυτά γιατί αλλιώς μιλάμε για πλήρη άγνοια λειτουργίας του Δημοσίου. Μην κοιτάτε τα περιγράμματα.. Δεν ισχύουν. Μονο η μονάδα τοποθέτησης ισχύει. Είστε τουλάχιστον ειρωνικός έως και προσβλητικός Αυτό δεν είναι χαρακτηριστικό του blog... αν μπορείτε βοηθήστε με τις απαντήσεις σας.... αλλά τουλάχιστον μην σχολιάζετε αρνητικά ότι λανθασμένο μπορεί να αναφερθεί εδώ ...
|
|
|
Post by teoperi on Jul 30, 2024 13:08:11 GMT
ΓΧΚ Ι' οπως όλοι.
Δηλαδή φίλε gabriel πρέπει να το πω εγώ; Δεν είναι αυτονόητο οτι δεν μπορείς να γίνεις Διευθυντής μονάδας με το που προσληφθείς; Άλλοι με 25 χρόνια υπηρεσίας και δεν γίνονται...
Τέλος πάντων το έχω αναφέρει πολλές φορές από τους ΤΕ κι ολας, ΜΗΝ κοιτάτε τις θέσεις του οργανογράμματος!
|
|
|
Post by lena08 on Jul 30, 2024 13:09:03 GMT
Καλησπέρα παιδιά κι από εμένα! ΠΕ εφοριακων νομός Εύβοιας!! Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με τη ΔΟΥ εκεί και αν θα υπάρξουν αλλαγές;
|
|
|
Post by faidralex on Jul 30, 2024 13:10:25 GMT
ΓΧΚ Ι' οπως όλοι. Δηλαδή φίλε gabriel πρέπει να το πω εγώ; Δεν είναι αυτονόητο οτι δεν μπορείς να γίνεις Διευθυντής μονάδας με το που προσληφθείς; Άλλοι με 25 χρόνια υπηρεσίας και δεν γίνονται... Τέλος πάντων το έχω αναφέρει πολλές φορές από τους ΤΕ κι ολας, ΜΗΝ κοιτάτε τις θέσεις του οργανογράμματος! Μήπως γνωρίζεις και αν δίνουν επίδομα ανθυγιεινής εργασίας και βαρέα ένσημα?
|
|
|
Post by teoperi on Jul 30, 2024 13:14:03 GMT
Έχεις δίκιο φίλε μου. Δεν είχανε ποιον να κάνουνε προϊστάμενο στο τελωνείο και περίμεναν πότε θα διοριστεί κάποιος απ τον Πανελλήνιο για να τον βάλουν. Πείτε μου σας παρακαλώ οτι τα λέτε για να γελάσουμε αυτά γιατί αλλιώς μιλάμε για πλήρη άγνοια λειτουργίας του Δημοσίου. Μην κοιτάτε τα περιγράμματα.. Δεν ισχύουν. Μονο η μονάδα τοποθέτησης ισχύει. Είστε τουλάχιστον ειρωνικός έως και προσβλητικός Αυτό δεν είναι χαρακτηριστικό του blog... αν μπορείτε βοηθήστε με τις απαντήσεις σας.... αλλά τουλάχιστον μην σχολιάζετε αρνητικά ότι λανθασμένο μπορεί να αναφερθεί εδώ ... Εχω βοηθήσει παααρα πολλούς, και το ξέρουν ήδη. Μέχρι και τηλέφωνο τους έχω πάρει για να τους εξηγήσω πως δουλεύει η υπηρεσία! Χωρίς να κερδίζω τίποτα, παρα μόνο να χάνω τον χρόνο μου. Βλέπεις πολλούς άλλους διορισμένους να βοηθάνε με απορίες; 3-4 είμαστε! Αλλά όταν μου λένε οτι απο φαντάροι θα γίνουν διοικητές στρατοπέδου, ε πως να το διαχειριστώ; Όποιος αισθάνεται οτι προσβάλλεται μπορεί να μην μου ξανα απευθύνει ερώτηση. Οι υπόλοιποι προσδεθείτε για ανώμαλη προσγείωση.
|
|
|
Post by teoperi on Jul 30, 2024 13:15:08 GMT
Καλησπέρα παιδιά κι από εμένα! ΠΕ εφοριακων νομός Εύβοιας!! Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με τη ΔΟΥ εκεί και αν θα υπάρξουν αλλαγές; Η ΔΟΥ Χαλκίδας ξέρω ότι έκλεισε και τα παιδιά που θα τοποθετούνταν εκεί είναι στον αέρα...
|
|