|
Post by gabriel on Aug 2, 2024 6:21:56 GMT
τουλαχιστον το 30% των θεσεων του 2Γ στους ΠΕ είναι για ελεγκτές ή αντιστοιχες και αντιστοιχούν σε 850. (στα γρηγορα π.χ στα Τελωνεια Μεσσηνιας, Καστοριας , Ευβοιας και Εφοριακων Λαμίας όλες ηταν 850) περίπου οι μισες σε 600 ενω οι υπολοιπες σε 370 και παλι δεν θα ταν σωστο απο τον ιδιο διαγωνισμο να ειναι καποιοι με 850 και κάποιοι 370. Το δικαιο θα ταν ολοι να ξεκινήσουν με το ιδιο €600 (μακαρι να γινει flat για ολους στον 1Γ και μετα και στον 2Γ) Υγ δεν ξερω αλλα αισθανομαι μια ταση προσπαθειας υποτιμησης των θεσεων ΑΑΔΕ του 2γ: στην αρχη--> δεν ειχατε αντιστοιχιση θεσης , μετα ναι εχετε αλλα ειστε χαζοι που το πιστεψατε, τελος παντων Αναφέρθηκα για κωδικό οργανικής θέσης. Όσες εγώ είδα ήταν στις ΔΟΥ σε τμήματα της διεύθυνσης των φορολογικών λειτουργιών και καμμία σε ελεγκτικά κέντρα. στα γρηγορα, 3 θεσεις ΠΕ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ελεγκτη απο τον 2Γ που κανονικα αντιστοιχουν στο 850€: -1148458461 ΠΕ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ - Ελέγχου Δ.Ο.Υ. Α΄ Τάξεως (Ελεγκτής) -4566304611 Εφοριακων Ηρακλειου - Ελέγχου Δ.Ο.Υ. Α΄ Τάξεως (Ελεγκτής) -1073010292 Εφοριακων ΣΕΡΡΩΝ Ελέγχου Δ.Ο.Υ. Α΄ Τάξεως (Ελεγκτής) ειναι αρκετες ακομη ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ και ακομα περισσοτερες Τελωνειακων. Υγ δεν ξερω αλλα διαισθανομαι μια μικρη τάση/διάθεση υποτίμησης/αμφισβήτησης των θεσεων ΑΑΔΕ του 2γ. Στην αρχη--> δεν ειχατε εσεις κωδικο θεσης εσεις, μετα -->ναι ειχατε τελικα.., αλλα ειστε χαζοι που το πιστεψατε . Τελος παντων
|
|
|
Post by marilia on Aug 2, 2024 6:26:34 GMT
Και ελεγκτής να λέει, ως βοηθός ελεγκτή μπαίνει ο υπάλληλος και μετά από 2-3 χρόνια γίνεται ελεγκτής. Το ίδιο και στις θέσεις που λέει έμπειρος, πρέπει να δουλέψει ο εκάστοτε υπάλληλος εκεί για να χαρακτηριστεί έμπειρος, δεν μπαίνει αυτόματα. Πάντως μη θεωρείτε ότι αν μπούμε στην υπηρεσία και είμαστε πχ δηλωμένοι στο οργανόγραμμα ως υπάλληλος τμήματος μητρώου, όταν θα πάμε να δουλέψουμε στο ΦΠΑ θα κάνουν την αλλαγή στο οργανόγραμμα. Κ μεις όταν μπούμε ούτε καν θα μας απασχολεί. Είναι καθαρά τυπικό το θέμα.
|
|
|
Post by teoperi on Aug 2, 2024 6:39:14 GMT
Επειδή συμβαίνει αυτό που φοβόμουν και τζάμπα τα γράφω απ' οτι φαίνεται,τα υπόλοιπα ίσως σε κάποια ομάδα Τελωνειακών στο viber. Καλη σταδιοδρομία σε όλους και καλή τύχη!
|
|
|
Post by dimitra208 on Aug 2, 2024 6:46:03 GMT
Αναφέρθηκα για κωδικό οργανικής θέσης. Όσες εγώ είδα ήταν στις ΔΟΥ σε τμήματα της διεύθυνσης των φορολογικών λειτουργιών και καμμία σε ελεγκτικά κέντρα. στα γρηγορα, 3 θεσεις ΠΕ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ελεγκτη απο τον 2Γ που κανονικα αντιστοιχουν στο 850€: -1148458461 ΠΕ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ - Ελέγχου Δ.Ο.Υ. Α΄ Τάξεως (Ελεγκτής) -4566304611 Εφοριακων Ηρακλειου - Ελέγχου Δ.Ο.Υ. Α΄ Τάξεως (Ελεγκτής) -1073010292 Εφοριακων ΣΕΡΡΩΝ Ελέγχου Δ.Ο.Υ. Α΄ Τάξεως (Ελεγκτής) ειναι αρκετες ακομη ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ και ακομα περισσοτερες Τελωνειακων. Υγ δεν ξερω αλλα διαισθανομαι μια μικρη τάση/διάθεση υποτίμησης/αμφισβήτησης των θεσεων ΑΑΔΕ του 2γ. Στην αρχη--> δεν ειχατε εσεις κωδικο θεσης εσεις, μετα -->ναι ειχατε τελικα.., αλλα ειστε χαζοι που το πιστεψατε . Τελος παντων Ναι πράγματι. Είδα την πρώτη. Δεν υποτίμησα κανέναν. Συζήτηση κάνουμε. Ίσα ίσα εδώ μου λύθηκαν πολλές απορίες. Ευχαριστώ όλους όσους απάντησαν. Συγνώμη αν κάποιοι ενοχλήθηκαν. Δεν είχα τέτοια πρόθεση.
|
|
|
Post by lawanddisorder on Aug 2, 2024 6:57:25 GMT
Εννοείται, παιδιά. Κανείς δεν έχει πρόθεση να υποτμησει κανέναν. Συνάδελφοι όλοι είμαστε πλέον. Επίσης, όπως εξήγησε και η λατρεμένη βασίλισσα του refresh, marilia, κανένας δεν ξεκινάει από ελεγκτής, αλλά έως τώρα έμπαινε σε εισαγωγικό ΠΘΕ βοηθού ελεγκτή στα 600 και μετά από τρία χρόνια γινόταν ελεγκτής και πήγαινε στα 850. Πλέον, όλοι μπαίνουμε ως υπάλληλοι υποστήριξης/απλοί υπάλληλοι στα 370 και μετά την τριετία γινόμαστε έμπειροι υπάλληλοι, στα 600. Οι Θέσεις ειδικής βαρύτητας μόνο με εξετάσεις πλέον. Και αν αναφέρθηκε κάτι σχετικά με αυτή τη ρύθμιση και εμάς του 1Γ είναι επειδή δημιουργήθηκε το παράδοξο να υπάρξουν υπάλληλοι 2 ταχυτήτων από την ίδια προκήρυξη. Όσοι μπήκαν με την πρώτη σειρά του 1Γ σε θέση βοηθού ελεγκτή θα πάρουν το αντίστοιχο ΠΘΕ, ενώ όσοι μπηκαν ως Β σειρά του ίδιου διαγωνισμού, αιφνιδιαστικά τοποθετούνται σε νέα περιγράμματα ως υπάλληλοι υποστήριξης τμήματος το οποίο μέχρι τώρα προέβλεπε στο οργανόγραμμα μόνο θέσεις βοηθών ελεγκτών και ελεγκτών, παρά τις αρχικές διαβεβαιώσεις περί του αντιθέτου από τους αρμόδιους. Γι' αυτό και η σχετικη γκρίνια.
|
|
|
Post by gabriel on Aug 2, 2024 7:08:42 GMT
Εννοείται, παιδιά. Κάνει δεν έχει πρόθεση να υποτμησει κανέναν. Συνάδελφοι όλοι είμαστε πλέον. Επίσης, όπως εξήγησε και η λατρεμένη βασίλισσα του refresh, marilia, κάνεις δεν ξεκινάει από ελεγκτής, αλλά έως τώρα εμπαινε σε εισαγωγικό ΠΘΕ βοηθού ελεγκτή στα 600 και μετά από τρία χρόνια γινόταν ελεγκτής και πήγαινε στα 850. Πλέον, όλοι μπαίνουμε ως υπάλληλοι υποστήριξης/απλοί υπάλληλοι στα 370 και μετά την τριετία γινόμαστε έμπειροι υπάλληλοι, στα 600. Οι Θέσεις ειδικής βαρύτητας μόνο με εξετάσεις πλέον. Και αν αναφέρθηκε κάτι σχετικά με αυτή τη ρύθμιση και εμάς του 1Γ είναι επειδή δημιουργήθηκε το παράδοξο να υπάρξουν υπάλληλοι 2 ταχυτήτων από την ίδια προκήρυξη. Όσοι μπήκαν με την πρώτη σειρά του 1Γ σε θέση βοηθού ελεγκτή θα πάρουν το αντίστοιχο ΠΘΕ, ενώ όσοι μπηκαν ως Β σειρά του ίδιου διαγωνισμού, αιφνιδιαστικά τοποθετούνται σε νέα περιγράμματα ως υπάλληλοι υποστήριξης τμηματος το οποίο μέχρι τώρα προέβλεπε στο οργανόγραμμα μόνο θέσεις βοηθών ελεγκτών και ελεγκτών, παρά τις αρχικές διαβεβαιώσεις περί του αντιθέτου από τους αρμόδιους. Γι αυτό και η σχετικη γκρίνια. ενταξει αν γινει αυτο.. θα ναι "αλητεια" κοντρα στα παιδια του 1Γ που θα τους το κανουν, δυστυχως
|
|
|
Post by lawanddisorder on Aug 2, 2024 7:45:38 GMT
Εννοείται, παιδιά. Κάνει δεν έχει πρόθεση να υποτμησει κανέναν. Συνάδελφοι όλοι είμαστε πλέον. Επίσης, όπως εξήγησε και η λατρεμένη βασίλισσα του refresh, marilia, κάνεις δεν ξεκινάει από ελεγκτής, αλλά έως τώρα εμπαινε σε εισαγωγικό ΠΘΕ βοηθού ελεγκτή στα 600 και μετά από τρία χρόνια γινόταν ελεγκτής και πήγαινε στα 850. Πλέον, όλοι μπαίνουμε ως υπάλληλοι υποστήριξης/απλοί υπάλληλοι στα 370 και μετά την τριετία γινόμαστε έμπειροι υπάλληλοι, στα 600. Οι Θέσεις ειδικής βαρύτητας μόνο με εξετάσεις πλέον. Και αν αναφέρθηκε κάτι σχετικά με αυτή τη ρύθμιση και εμάς του 1Γ είναι επειδή δημιουργήθηκε το παράδοξο να υπάρξουν υπάλληλοι 2 ταχυτήτων από την ίδια προκήρυξη. Όσοι μπήκαν με την πρώτη σειρά του 1Γ σε θέση βοηθού ελεγκτή θα πάρουν το αντίστοιχο ΠΘΕ, ενώ όσοι μπηκαν ως Β σειρά του ίδιου διαγωνισμού, αιφνιδιαστικά τοποθετούνται σε νέα περιγράμματα ως υπάλληλοι υποστήριξης τμηματος το οποίο μέχρι τώρα προέβλεπε στο οργανόγραμμα μόνο θέσεις βοηθών ελεγκτών και ελεγκτών, παρά τις αρχικές διαβεβαιώσεις περί του αντιθέτου από τους αρμόδιους. Γι αυτό και η σχετικη γκρίνια. ενταξει αν γινει αυτο.. θα ναι "αλητεια" κοντρα στα παιδια του 1Γ που θα τους το κανουν, δυστυχως Υπάρχουν ήδη στρεβλώσεις στην υπηρεσία. Για παράδειγμα, συνάδελφοι που υπηρετούν σε τελωνεία Β τάξης και ασκούν καθήκοντα ελεγκτή αμείβονται λιγότερο από αυτούς που υπηρετούν σε Α τάξης. Μια περίπτωση αυτή. Σε μας του 1Γ μπορεί να είναι νομικά καθόλα επιτρεπτό να εφαρμοστεί η νέα κανονιστική από τη στιγμή που προηγείται της οριστικής τοποθέτησης μας στις υπηρεσίες μας, αλλά ηθικά είναι αμφιλεγόμενο, καθώς τα ΠΘΕ ήταν αποφασιστικό κριτήριο για κάποιους ώστε να αποδεχθούν τον διορισμό, να μετακομίσουν σε άλλη πόλη κλπ. Αλλά ακόμα και για τους συναδέλφους που θα προσληφθούν μελλοντικά είναι επίσης προβληματικό. Πχ μπαίνεις εσύ ως υπάλληλος υποστήριξης σε τμήμα ΕΦΚ και παίρνεις ειδική αμοιβή 370 ενώ ο διπλανός σου που κάνει τα ίδια με σένα είναι βοηθός ελεγκτή και παίρνει 600 ( εντάξει, η περιγραφή της θέσης του υπαλλήλου υποστήριξης αναφέρει ότι αυτός αναλαμβάνει πιο απλές υποθέσεις, αλλά άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε). Κι αυτό ψιλοτραγικό είναι.
|
|
|
Post by marilia on Aug 2, 2024 7:54:39 GMT
Στην 1Γ η προκυρηξη ειχε τμημα τοποθετησης οχι θεση. Βρεθηκε τροπος να λυθει το δικο τους θεμα. Στην 2Γ απ ο,τι φαινεται δηλωναν συγκεκριμενη θεση δεν ξερω αν βρεθει αναλογα τροπος. Τουλαχιστον να παιρναμε την πδ. Βασικά εμείς λέμε ότι ακριβώς μας ανέφερε η ΔΔΑΔ στη συνάντηση που είχαμε όταν ξεκινήσαμε τη θεωρία. 4 τμήματα εφοριακοι και 3 τελωνειακοί, δεν μπορεί να μας τα είπαν 7 φορές και να τα ερμηνεύσαμε όπως θέλαμε. Μακάρι να ήμασταν όλοι μαζί ώστε να μπορούσαμε να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα και όχι να μαλώνουμε , όχι εσύ παίρνεις παραπάνω, όχι εγώ, και πάει λέγοντας.
|
|
kr
Kill Bill
|
Post by kr on Aug 2, 2024 8:31:07 GMT
Καλημερα σε ολους! Ηθελα να ρωτησω αν καποιος γνωρίζει να μας πει κατι σχετικά με τη στοχοθεσια που εχει πλεον η ΑΑΔΕ. Αυτη αφορά σε εσοδα του καθε τμήματος η σε αποτελεσματικοτητα γύρω απο τον ογκο εργασιών, κ κατα ποσο ειναι ρεαλιστική. Εργαζομουν σε Τραπεζα κ ειμαι λίγο επηρεασμενη απο την εκει στοχοθεσια κ την πιεση για μη ρεαλιστικους στοχους. Ευχαριστω
|
|
|
Post by sok on Aug 2, 2024 11:35:39 GMT
Στην 1Γ η προκυρηξη ειχε τμημα τοποθετησης οχι θεση. Βρεθηκε τροπος να λυθει το δικο τους θεμα. Στην 2Γ απ ο,τι φαινεται δηλωναν συγκεκριμενη θεση δεν ξερω αν βρεθει αναλογα τροπος. Τουλαχιστον να παιρναμε την πδ. Βασικά εμείς λέμε ότι ακριβώς μας ανέφερε η ΔΔΑΔ στη συνάντηση που είχαμε όταν ξεκινήσαμε τη θεωρία. 4 τμήματα εφοριακοι και 3 τελωνειακοί, δεν μπορεί να μας τα είπαν 7 φορές και να τα ερμηνεύσαμε όπως θέλαμε. Μακάρι να ήμασταν όλοι μαζί ώστε να μπορούσαμε να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα και όχι να μαλώνουμε , όχι εσύ παίρνεις παραπάνω, όχι εγώ, και πάει λέγοντας. αυτός είναι ο γενικός κανόνας που θέλουν να εφαρμόσουν για τις θέσεις κυρίως την ελεγκτών που μπορούν να συμμετέχουν οι κάτοχοι όλων των πτυχίων. Στις θέσεις που απευθύνονται μόνο σε νομικούς και στελεχώνονται μόνο από νομικούς και τα εισαγωγικά ΠΘΕ αμοιβονται με 600€ πως θα αντιμετωπιστούν; θα μπουν σε άσχετες θέσεις και θα μείνουν χωρίς στελέχωση τα κενά;
|
|
|
Post by marilia on Aug 2, 2024 12:37:11 GMT
Για τελωνεία δεν ξέρω, αλλά στις εφορίες δεν υπάρχουν θέσεις μόνο για νομικούς. Σε όλες τις θέσεις μπαίνουν όλοι. Απλά για δικαστικό και ελεγκτές υπάρχουν πλέον οι εξετάσεις, οι οποίες θα αρχίσουν να εφαρμόζονται από φέτος. Εκεί προκύπτει και το θέμα του να μπαίνει ο παλιός έμπειρος υπάλληλος στη διαδικασία των εξετάσεων για βοηθός ελεγκτής και ο νέος να μπαίνει στη θέση του βοηθού ελεγκτή χωρίς αυτή τη διαδικασία.
|
|
thama
Kill Bill
|
Post by thama on Aug 2, 2024 12:44:43 GMT
Καλησπέρα Είμαι ΠΕ Χημικός και με τα προσωρινά διορίζομαι στην ΑΑΔΕ Βορείου τομέα είναι Μεταμόρφωση και συνδράμει το Τελωνείο νομίζω Δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω. Σε ευχαριστώ πολύ Καλησπέρα Συνάδελφε (σε διαφορετική πόλη) και θερμά συγχαρητήρια!! Καλησπέρα και από εμένα!με βάση τα προσωρινά διορίζομαι και εγώ σε αυτοτελές Γραφείο της χημικής υπηρεσίας στη βόρεια Ελλάδα. Σε συζήτηση με την υπάλληλο στην υπηρεσία πριν μήνες είχε αναφερθεί ότι ως επιπλέον επίδομα δινόταν της παραμεθορίου(αφορά τον συγκεκριμένο νόμο και άλλους αντίστοιχους) και έχει έξτρα οδοιπορικά για τους εξωτερικούς ελέγχους και δειγματοληψίες. Δεν ανέφερε κάτι άλλο, δεν ρώτησα και εγώ επιπλέον πληροφορίες. Τα ένσημα βαρέα και ανθυγιεινα αλλά δεν ανέφερε επίδομα ανθυγιεινης εργασιας. Δεν σημαίνει φυσικά ότι δεν υπαρχει. Εάν μάθετε οτιδήποτε επιπλέον, ενημερώστε παρακαλώ!!
|
|
|
Post by faidralex on Aug 2, 2024 13:03:14 GMT
Καλησπέρα Συνάδελφε (σε διαφορετική πόλη) και θερμά συγχαρητήρια!! Καλησπέρα και από εμένα!με βάση τα προσωρινά διορίζομαι και εγώ σε αυτοτελές Γραφείο της χημικής υπηρεσίας στη βόρεια Ελλάδα. Σε συζήτηση με την υπάλληλο στην υπηρεσία πριν μήνες είχε αναφερθεί ότι ως επιπλέον επίδομα δινόταν της παραμεθορίου(αφορά τον συγκεκριμένο νόμο και άλλους αντίστοιχους) και έχει έξτρα οδοιπορικά για τους εξωτερικούς ελέγχους και δειγματοληψίες. Δεν ανέφερε κάτι άλλο, δεν ρώτησα και εγώ επιπλέον πληροφορίες. Τα ένσημα βαρέα και ανθυγιεινα αλλά δεν ανέφερε επίδομα ανθυγιεινης εργασιας. Δεν σημαίνει φυσικά ότι δεν υπαρχει. Εάν μάθετε οτιδήποτε επιπλέον, ενημερώστε παρακαλώ!! Όυτε αυτό που συζητούν εδω και 15 σελίδες τα 360/ 600/ 850?
|
|
thama
Kill Bill
|
Post by thama on Aug 2, 2024 13:07:29 GMT
Καλησπέρα και από εμένα!με βάση τα προσωρινά διορίζομαι και εγώ σε αυτοτελές Γραφείο της χημικής υπηρεσίας στη βόρεια Ελλάδα. Σε συζήτηση με την υπάλληλο στην υπηρεσία πριν μήνες είχε αναφερθεί ότι ως επιπλέον επίδομα δινόταν της παραμεθορίου(αφορά τον συγκεκριμένο νόμο και άλλους αντίστοιχους) και έχει έξτρα οδοιπορικά για τους εξωτερικούς ελέγχους και δειγματοληψίες. Δεν ανέφερε κάτι άλλο, δεν ρώτησα και εγώ επιπλέον πληροφορίες. Τα ένσημα βαρέα και ανθυγιεινα αλλά δεν ανέφερε επίδομα ανθυγιεινης εργασιας. Δεν σημαίνει φυσικά ότι δεν υπαρχει. Εάν μάθετε οτιδήποτε επιπλέον, ενημερώστε παρακαλώ!! Όυτε αυτό που συζητούν εδω και 15 σελίδες τα 360/ 600/ 850? Δεν το ανέφερε η υπάλληλος και εγώ το αγνοούσα ως επίδομα για να ζητήσω διευκρίνιση. Ελπίζω πάντως να ισχύει. Αν δεν μας ενημερώσει κάποιος γνωστής εδώ στο forum , θα ρωτήσω στην υπηρεσία όταν μπορέσω. Τωρα λείπω
|
|
|
Post by christos on Aug 2, 2024 14:59:45 GMT
Συναφές μεταπτυχιακό στην ΑΑΔΕ για να αναγνωριστεί μισθολογικά είναι ότι έχει να κάνει με λογιστική κ ελεγκτική ή κ ένα MBA? Ένα ψηφιακής διακυβέρνησης ή δημόσιας διοίκησης;
|
|