kikib
Pink Panther
|
Post by kikib on Aug 2, 2024 17:08:16 GMT
Συναφές μεταπτυχιακό στην ΑΑΔΕ για να αναγνωριστεί μισθολογικά είναι ότι έχει να κάνει με λογιστική κ ελεγκτική ή κ ένα MBA? Ένα ψηφιακής διακυβέρνησης ή δημόσιας διοίκησης; Από όσο γνωρίζω στη φοτα υπάρχει μάθημα ηλεκτρονική διακυβέρνηση και δημόσια διοικηση
|
|
|
Post by anastasio on Aug 3, 2024 15:05:00 GMT
Καλησπέρα σας! Συγχαρητήρια σε όλους για την συμμετοχή στον γραπτό διαγωνισμό είτε διορίστηκαν είτε όχι ακόμη. Προσωπικά είμαι προσωρινά διοριστεος σε ΠΕ Τελωνειακών σε πολύ μικρό αλλά και ιδιαίτερα ακριβό μέρος οπότε μάλλον δεν θα αποδεχτώ την θέση. Δυστυχώς δεν είχα καταλάβει το σύστημα του αλγορίθμου και για κάποιον λόγο αρκετά άτομα με λιγότερα μόρια από μένα διορίζονται κοντά στον τόπο μου στις πρώτες επιλογές που είχα κάνει.
|
|
|
Post by anastasio on Aug 3, 2024 17:21:10 GMT
Τόσα πολλά? Είναι να σας πω τα 3 από τις 5 συνολικές θέσεις. Γίνεται αυτό?
|
|
|
Post by Persefoni on Aug 3, 2024 19:35:14 GMT
Τόσα πολλά? Είναι να σας πω τα 3 από τις 5 συνολικές θέσεις. Γίνεται αυτό? Μπορεί και 5/5 (είχε πει κάποιος ανάλογο παράδειγμα στην περιοχή του....) Δίνονται στις αναπληρώσεις ειδικών οι θέσεις που είχαν άτομα γενικής με τα λιγότερα μόρια (λιγότερη ζήτηση), χαμηλά στον πίνακα κλάδου... Αν πχ. σε έναν κλάδο όλες οι θέσεις αφορούν 2-3 νομούς μόνο, τότε μόνο εκεί θα γίνουν οι αναπληρώσεις και μπορεί να πάνε όλες αυτές σε άτομα ειδικής (αν τις έχουν δηλώσει).
|
|
|
Post by anastasio on Aug 3, 2024 19:55:24 GMT
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Απλά μου έκανε εντύπωση γιατί είχα την εντύπωση πως δεν θα ήταν τόσοι πολλοί ειδικής σε μία θέση. Υποθέτω πως αυτό θα έγινε. Άλλωστε από τα προσωρινά δεν φαίνεται αν κάποιος είναι ειδική κατηγορίας. Ή εγώ δεν το έχω βρει. Δεν πειράζει, μακάρι να διοριστούν γρήγορα οι συνάδελφοι αρκετά άργησαν ήδη όλη τη διαδικασία
|
|
|
Post by Persefoni on Aug 3, 2024 21:09:57 GMT
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Απλά μου έκανε εντύπωση γιατί είχα την εντύπωση πως δεν θα ήταν τόσοι πολλοί ειδικής σε μία θέση. Υποθέτω πως αυτό θα έγινε. Άλλωστε από τα προσωρινά δεν φαίνεται αν κάποιος είναι ειδική κατηγορίας. Ή εγώ δεν το έχω βρει. Δεν πειράζει, μακάρι να διοριστούν γρήγορα οι συνάδελφοι αρκετά άργησαν ήδη όλη τη διαδικασία Φαίνονται φυσικά... Πρέπει να κατέβουν τα προσωρινά από ΑΣΕΠ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-(είσοδος με κωδικούς χρήστη)- ΑΡΧΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ... Εκεί φαίνονται οι ειδικές σε όσους είχαν κάνει αίτηση στην 3ΓΒ... Στην ανακοίνωση που μπορεί να την κατεβάσουν όλοι, δεν φαίνονται για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων...
|
|
kikib
Pink Panther
|
Post by kikib on Aug 3, 2024 22:30:39 GMT
Τόσα πολλά? Είναι να σας πω τα 3 από τις 5 συνολικές θέσεις. Γίνεται αυτό? Για ποια περιοχή ενδιαφέρεστε?
|
|
|
Post by anastasio on Aug 4, 2024 0:00:31 GMT
Τελικά όντως είναι όλα ειδικών κατηγοριών. Ευχαριστώ πολύ!
|
|
kikib
Pink Panther
|
Post by kikib on Aug 4, 2024 12:56:38 GMT
Τελικά όντως είναι όλα ειδικών κατηγοριών. Ευχαριστώ πολύ! Σε ποια περιοχή? Γιατί κι εγώ δήλωσα ειδική αλλά μπήκα με τον βαθμό μου αφού η αναπλήρωση έγινε στην προηγούμενη μου επιλογή
|
|
|
Post by anastasio on Aug 4, 2024 16:29:12 GMT
Η συγκεκριμένη θέση ηταν ΠΕ εφοριακών Εύβοια. Ναι δε γνωρίζω πώς ακριβώς δουλεύει ο αλγόριθμος αλλά δεν έχει πολύ σημασία πια, έτσι πως τα δήλωσα
|
|
|
Post by chara00 on Aug 4, 2024 18:16:41 GMT
Καλησπέρα!! Συγχαρητήρια σε όλους!! Και εγώ με τα προσωρινά της 3ΓΒ είμαι στους διοριστεους ΠΕ Τελωνειακών Αθήνα! Αναμένω να προστεθώ στην ομάδα στο viber να τα λέμε και εκεί..
|
|
kikib
Pink Panther
|
Post by kikib on Aug 4, 2024 19:14:37 GMT
Η συγκεκριμένη θέση ηταν ΠΕ εφοριακών Εύβοια. Ναι δε γνωρίζω πώς ακριβώς δουλεύει ο αλγόριθμος αλλά δεν έχει πολύ σημασία πια, έτσι πως τα δήλωσα Η Εύβοια ήταν η θέση που είχα παραπάνω από αυτή που μπήκα κ μπήκαν ειδικές με χαμηλότερη βαθμολογία από εμένα. Ήταν η περιοχή που είχε τη χαμηλότερη βαθμολογία κ ξεκίνησαν από εκεί οι αντικαταστάσεις
|
|
kikib
Pink Panther
|
Post by kikib on Aug 4, 2024 19:15:00 GMT
Καλησπέρα!! Συγχαρητήρια σε όλους!! Και εγώ με τα προσωρινά της 3ΓΒ είμαι στους διοριστεους ΠΕ Τελωνειακών Αθήνα! Αναμένω να προστεθώ στην ομάδα στο viber να τα λέμε και εκεί.. Υπάρχει ομάδα viber?
|
|
|
Post by anastasio on Aug 4, 2024 19:41:34 GMT
Η συγκεκριμένη θέση ηταν ΠΕ εφοριακών Εύβοια. Ναι δε γνωρίζω πώς ακριβώς δουλεύει ο αλγόριθμος αλλά δεν έχει πολύ σημασία πια, έτσι πως τα δήλωσα Η Εύβοια ήταν η θέση που είχα παραπάνω από αυτή που μπήκα κ μπήκαν ειδικές με χαμηλότερη βαθμολογία από εμένα. Ήταν η περιοχή που είχε τη χαμηλότερη βαθμολογία κ ξεκίνησαν από εκεί οι αντικαταστάσεις Δεύτερη την είχα μετά το τελωνείο Χαλκίδας. Δηλαδή με πρώτη επιλογή παίζει να μην γινόταν αντικατάσταση?
|
|
|
Post by Persefoni on Aug 4, 2024 20:07:41 GMT
Η Εύβοια ήταν η θέση που είχα παραπάνω από αυτή που μπήκα κ μπήκαν ειδικές με χαμηλότερη βαθμολογία από εμένα. Ήταν η περιοχή που είχε τη χαμηλότερη βαθμολογία κ ξεκίνησαν από εκεί οι αντικαταστάσεις Δεύτερη την είχα μετά το τελωνείο Χαλκίδας. Δηλαδή με πρώτη επιλογή παίζει να μην γινόταν αντικατάσταση? Αν κάποιος γενικής, μπήκε στην 2η επιλογή του τότε σημαίνει ότι αρχικά τουλάχιστον είχε δοθεί σε άτομο με παραπάνω μόρια η 1η του... Τώρα για να πήγε αυτή σε άτομο ειδικής με λιγότερα (αναπλήρωση), σημαίνει πως και η 2η θέση θα ήταν στις αναπληρώσεις (πιο κάτω) αν δεν δόθηκε τελικά σε αναπλήρωση, λογικά δεν την είχε δηλώσει κανένας... Έτσι υποθέτω, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο τώρα..
|
|