|
Post by Persefoni on Aug 29, 2024 9:51:43 GMT
Για τους επιτυχοντες ΑΑΔΕ της 3ΓΒ : Πότε σκεφτεστε να παραιτηθείτε από τη δουλεια σας? Εγω για Ιανουάριο το βλέπω... Ας βγουν πρώτα τα οριστικά. Μετα το ΦΕΚ διορισμού και μετά να δούμε και πότε ξεκινάει κ ΦΟΤΑ. Εγώ θα έλεγα να βγουν οριστικά, ΦΕΚ οριστικών και έπειτα αναμονή για επικοινωνία... τότε θα ξέρουμε περίπου αν θα αρχίσει η ΦΟΤΑ σε 2 μήνες ή 4-5 πχ. 🤷♀️🤦♀️
|
|
|
Post by mkm205 on Aug 29, 2024 11:59:28 GMT
Ας βγουν πρώτα τα οριστικά. Μετα το ΦΕΚ διορισμού και μετά να δούμε και πότε ξεκινάει κ ΦΟΤΑ. Εγώ θα έλεγα να βγουν οριστικά, ΦΕΚ οριστικών και έπειτα αναμονή για επικοινωνία... τότε θα ξέρουμε περίπου αν θα αρχίσει η ΦΟΤΑ σε 2 μήνες ή 4-5 πχ. 🤷♀️🤦♀️ Ερώτηση. Είμαι ελεύθερος επαγγελματιας, πότε πρέπει να κλείσω βιβλία όταν βγει το ΦΕΚ διορισμού, πριν την ορκομωσία, πριν την φοτα;
|
|
|
Post by Persefoni on Aug 29, 2024 12:02:33 GMT
Ερώτηση. Είμαι ελεύθερος επαγγελματιας, πότε πρέπει να κλείσω βιβλία όταν βγει το ΦΕΚ διορισμού, πριν την ορκομωσία, πριν την φοτα; Αυτό που ξέρουμε είναι ότι η ΦΟΤΑ αρχίζει την επόμενη εργάσιμη από την ορκωμοσία... {νομίζω αρκεί να έχουν κλείσει πριν την ορκωμοσία....αλλά ας πει και κάποιος που γνωρίζει καλύτερα....!!!!!!}
|
|
|
Post by lena08 on Aug 29, 2024 13:28:37 GMT
Ας βγουν πρώτα τα οριστικά. Μετα το ΦΕΚ διορισμού και μετά να δούμε και πότε ξεκινάει κ ΦΟΤΑ. Εγώ θα έλεγα να βγουν οριστικά, ΦΕΚ οριστικών και έπειτα αναμονή για επικοινωνία... τότε θα ξέρουμε περίπου αν θα αρχίσει η ΦΟΤΑ σε 2 μήνες ή 4-5 πχ. 🤷♀️🤦♀️ Πότε πιστεύεις Περσεφόνη ότι θα ξεκινήσουμε; Το καλύτερο και το χειρότερο σενάριο!!!
|
|
|
Post by Persefoni on Aug 29, 2024 13:32:00 GMT
Πότε πιστεύεις Περσεφόνη ότι θα ξεκινήσουμε; Το καλύτερο και το χειρότερο σενάριο!!! Δεν έχω ΙΔΕΑ....!!!!!!!!!!! Έχω ακούσει από άτομα εδώ ότι μπορεί να πάμε τέλη 24 μαζί με ΤΕ, έχω ακούσει ότι έχει ειπωθεί από ΑΑΔΕ για Γενάρη-Φλεβάρη και άλλοι λένε για Μάρτη-Απρίλη αν πάμε μετά τους 2ΓΒ, όταν θα τελειώνουν εκπαίδευση αυτοί...Πραγματικά τελείως άγνωστο ακόμη...!!!!!!!!! 🤷♀️🤷♀️🤦♀️🤦♀️
|
|
aqua
Kill Bill
|
Post by aqua on Aug 30, 2024 16:05:30 GMT
Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος ποσος χρονος μεσολαβει απο την ενημέρωση τοποθέτησης εως την ανάληψη καθηκόντων?
|
|
|
Post by Persefoni on Aug 30, 2024 16:13:43 GMT
Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος ποσος χρονος μεσολαβει απο την ενημέρωση τοποθέτησης εως την ανάληψη καθηκόντων? Εννοείς από την πρώτη επικοινωνία με τον φορέα...? Αυτό που ξέρουμε είναι ότι από το ΦΕΚ διορισμού, μεσολαβεί συνήθως μήνας και μετά την ορκωμοσία, την επόμενη εργάσιμη γίνεται ανάληψη, αν έχω καταλάβει σωστά..
|
|
|
Post by anastasio on Aug 30, 2024 16:38:16 GMT
Καλησπέρα, επειδή έχω μπερδευτεί, από όταν βγουν τα οριστικά, στη συνέχεια βγαίνουν σταδιακά τα φεκ διορισμού και μετά ορίζεται η ορκομωσία και η έναρξη της ΦΟΤΑ την αμέσως επόμενη μέρα σωστά? Αλλά δεν γνωρίζουμε πόσο καιρό θα πάρει όλο αυτό. Επίσης, από που ορίζεται ο βαθμός εισαγωγής στην υπηρεσία ( μάλλον Ι δυστυχώς από ότι κατάλαβα και όχι Θ). Από την ίδια την τοπική υπηρεσία διορισμού?
|
|
|
Post by Persefoni on Aug 30, 2024 16:55:00 GMT
Καλησπέρα, επειδή έχω μπερδευτεί, από όταν βγουν τα οριστικά, στη συνέχεια βγαίνουν σταδιακά τα φεκ διορισμού και μετά ορίζεται η ορκομωσία και η έναρξη της ΦΟΤΑ την αμέσως επόμενη μέρα σωστά? Αλλά δεν γνωρίζουμε πόσο καιρό θα πάρει όλο αυτό. Επίσης, από που ορίζεται ο βαθμός εισαγωγής στην υπηρεσία ( μάλλον Ι δυστυχώς από ότι κατάλαβα και όχι Θ). Από την ίδια την τοπική υπηρεσία διορισμού? Μετά τα οριστικά και το ΦΕΚ οριστικών, αρχίζει ο φορέας και καλεί για επιβεβαίωση στοιχείων και αποστολή δικαιολογητικών... Για την ΑΑΔΕ-ΦΟΤΑ λογικά θα βγει κοινό ΦΕΚ διορισμού και μετά από ενημέρωση (mail κλπ) θα μάθουμε και για ημερομηνία ορκωμοσίας, την επόμενη μέρα αρχίζει και η ΦΟΤΑ, με βάση αυτά που ξέρουμε.. ανάλογα την ειδικότητα της θέσης μπαίνει και αντίστοιχη κατηγορία (οι εφοριακοί-τελωνειακοί ξεκινούν από το 10ο-370)
|
|
aqua
Kill Bill
|
Post by aqua on Aug 30, 2024 17:40:27 GMT
Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος ποσος χρονος μεσολαβει απο την ενημέρωση τοποθέτησης εως την ανάληψη καθηκόντων? Εννοείς από την πρώτη επικοινωνία με τον φορέα...? Αυτό που ξέρουμε είναι ότι από το ΦΕΚ διορισμού, μεσολαβεί συνήθως μήνας και μετά την ορκωμοσία, την επόμενη εργάσιμη γίνεται ανάληψη, αν έχω καταλάβει σωστά.. Ακριβως, διοτι θα πρεπει να ενημερωσω στην δουλεια, για αυτο ήθελα πληροφοριες, αρα δλδ περιπου ενας μηνας, ευχαριστω πολυ!!
|
|
|
Post by Persefoni on Aug 30, 2024 17:46:11 GMT
Εννοείς από την πρώτη επικοινωνία με τον φορέα...? Αυτό που ξέρουμε είναι ότι από το ΦΕΚ διορισμού, μεσολαβεί συνήθως μήνας και μετά την ορκωμοσία, την επόμενη εργάσιμη γίνεται ανάληψη, αν έχω καταλάβει σωστά.. Ακριβως, διοτι θα πρεπει να ενημερωσω στην δουλεια, για αυτο ήθελα πληροφοριες, αρα δλδ περιπου ενας μηνας, ευχαριστω πολυ!! esdda2.freeforums.net/thread/173/3-2023 Δες κι εδώ στο πρώτο σχόλιο, την 1Γ/22 της ΑΑΔΕ 'α και β' φάση, μετά από ένα μήνα από ΦΕΚ διορισμού, ορκίστηκαν & άρχισαν ΦΟΤΑ... 😉 Περίπου έτσι πήγαινε ως τώρα ναι..
|
|
|
Post by annabel on Sept 3, 2024 8:18:08 GMT
Καλημέρα σε όλες και όλους και θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις διοριστέες και σε όλους τους διοριστέους
Μήπως θα μπορουσαν οι συνάδελφοι της Τεχνολογικής, τα οριστικά των οποίων προηγήθηκαν, να μας πουν:
- στις πόσες περίπου ημέρες ύστερα από την έκδοση των οριστικών επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί τους η διεύθυνση ανθρώπινου δυναμικού προκειμένου για την επιβεβαίωση των στοιχείων επικοινωνίας τους
- πόσες ημέρες τούς δόθηκε περιθώριο να συγκεντρώσουν τα δικαιολογητικά τους
Ευχαριστώ θερμά
|
|
|
Post by dimitriskn on Sept 3, 2024 10:03:28 GMT
Καλημέρα σε όλες και όλους και θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις διοριστέες και σε όλους τους διοριστέους Μήπως θα μπορουσαν οι συνάδελφοι της Τεχνολογικής, τα οριστικά των οποίων προηγήθηκαν, να μας πουν: - στις πόσες περίπου ημέρες ύστερα από την έκδοση των οριστικών επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί τους η διεύθυνση ανθρώπινου δυναμικού προκειμένου για την επιβεβαίωση των στοιχείων επικοινωνίας τους - πόσες ημέρες τούς δόθηκε περιθώριο να συγκεντρώσουν τα δικαιολογητικά τους Ευχαριστώ θερμά Καλησπέρα! Στις 06.06 βγήκαν τα οριστικά και στις 25.06 επικοινώνησε η ΑΑΔΕ μέσω e-mail, για επιβεβαίωση ορισμένων στοιχείων επικοινωνίας που ζητούσε! Από 05.08 άρχισε να στέλνει e-mail για την αποστολή των δικαιολογητικών και έδωσε προθεσμία 40 ημέρες εως 16.09(λόγω καλοκαιριού, διακοπών κλπ). Κανονικά είναι 20 ημέρες! Μιλάω πάντα για όσους περνάνε από εκπαίδευση στη ΦΟΤΑ. Γιατί για άλλες ειδικότητες πχ πληροφορικής οι οποίοι δεν έχουν εισαγωγική εκπαίδευση, επικοινώνησε λίγο νωρίτερα για αποστολή δικαιολογητικών και έδωσε σε αυτούς 20 ημέρες προθεσμία!
|
|
|
Post by christos on Sept 3, 2024 11:50:13 GMT
Καλημέρα σε όλες και όλους και θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις διοριστέες και σε όλους τους διοριστέους Μήπως θα μπορουσαν οι συνάδελφοι της Τεχνολογικής, τα οριστικά των οποίων προηγήθηκαν, να μας πουν: - στις πόσες περίπου ημέρες ύστερα από την έκδοση των οριστικών επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί τους η διεύθυνση ανθρώπινου δυναμικού προκειμένου για την επιβεβαίωση των στοιχείων επικοινωνίας τους - πόσες ημέρες τούς δόθηκε περιθώριο να συγκεντρώσουν τα δικαιολογητικά τους Ευχαριστώ θερμά Καλησπέρα! Στις 06.06 βγήκαν τα οριστικά και στις 25.06 επικοινώνησε η ΑΑΔΕ μέσω e-mail, για επιβεβαίωση ορισμένων στοιχείων επικοινωνίας που ζητούσε! Από 05.08 άρχισε να στέλνει e-mail για την αποστολή των δικαιολογητικών και έδωσε προθεσμία 40 ημέρες εως 16.09(λόγω καλοκαιριού, διακοπών κλπ). Κανονικά είναι 20 ημέρες! Μιλάω πάντα για όσους περνάνε από εκπαίδευση στη ΦΟΤΑ. Γιατί για άλλες ειδικότητες πχ πληροφορικής οι οποίοι δεν έχουν εισαγωγική εκπαίδευση, επικοινώνησε λίγο νωρίτερα για αποστολή δικαιολογητικών και έδωσε σε αυτούς 20 ημέρες προθεσμία! Δηλαδή από τα οριστικά μέχρι το διρισμό και να ξεκινήσει ΦΟΤΑ μπορεί να περάσουν και 6 μήνες?
|
|
|
Post by Persefoni on Sept 3, 2024 11:53:19 GMT
Δηλαδή από τα οριστικά μέχρι το διρισμό και να ξεκινήσει ΦΟΤΑ μπορεί να περάσουν και 6 μήνες? Οι 2 φάσεις της 1Γ/22 έκαναν 4 μήνες και σχεδόν 6 αντίστοιχα... esdda2.freeforums.net/thread/173/3-2023
|
|