|
Post by marilia on Aug 21, 2024 12:13:34 GMT
Απ' όσο ξέρω έχουν το περίγραμμα Ι. Για αυτούς που είναι ΑΑΔΕ συμφωνώ για το περίγραμμα 10. Για αυτους που είναι στο Υπουργ. Οικονομικών όμως? Να σου πω την αλήθεια δεν το ξέρω καθόλου. Αν όμως από αυτό εξαρτάται η αποδοχή ή όχι της θέσης, δεν θα ήταν καλό να πάρετε ένα τηλ στην αρμόδια υπηρεσία και να ρωτησετε τι μισθό θα έχετε? Συνάδελφοι θα είστε αύριο μεθαύριο γιατί να μη σας πουν?
|
|
|
Post by christos on Aug 21, 2024 12:48:59 GMT
Για αυτούς που είναι ΑΑΔΕ συμφωνώ για το περίγραμμα 10. Για αυτους που είναι στο Υπουργ. Οικονομικών όμως? Να σου πω την αλήθεια δεν το ξέρω καθόλου. Αν όμως από αυτό εξαρτάται η αποδοχή ή όχι της θέσης, δεν θα ήταν καλό να πάρετε ένα τηλ στην αρμόδια υπηρεσία και να ρωτησετε τι μισθό θα έχετε. Συνάδελφοι θα είστε αύριο μεθαύριο γιατί να μη σας πουν? Σε ευχαριστώ πολύ.
|
|
|
Post by gabriel on Aug 22, 2024 10:44:54 GMT
Αν δεν κάνω λάθος έχουν και οι δημοσιονομικοί κάποια εξτραδάκια. Δεν ξέρω αν ισχύει για τους νεοεισερχόμενους αλλά υπάρχει κάποιο επίδομα προσωπικής διαφοράς γύρω στα 300 ευρώ. Σε κάθε προεκλογική περίοδο λέγεται ότι το λαμβάνουν και όσοι έχουν διοριστεί στο ενδιάμεσο. Προσωπική διαφορά έχουν οι παλιοί! Οι νέοι δε νομίζω. δεν εχουν κατι περα απο το ενιαιο μισθολογιο και μπονους (εχουν καλο μπονους οταν πετυχαινονται στοχοι) απλως οι παλιοι εχουν καποια προσωπικη διαφορα και για τους εκάστοτε νεόυς υπάρχει ελπιδα να δοθει κάτι αναλογα πριν απο εκλογές που περιστασιακα καθε 4-5 χρονια δινεται μια προσωπικη διαφορα αν και νομιζω απο το 2019 και μετα δεν δοθηκε.
|
|
aqua
Kill Bill
|
Post by aqua on Aug 23, 2024 15:43:05 GMT
Καλησπέρα σε όλους. Ειμαι Πληροφορικος και μου εστειλαν ενα email σημερα για δήλωση προτίμησης θέσης. Μήπως έχει κάποιος πληροφορίες σχετικά με τις συγκεκριμένες θέσεις (περιβάλλον κτλ)? 1Ο ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ-ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΕΛΩΝΕΙΩΝ (ΕΛ.Υ.Τ. ) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
|
|
|
Post by aks24 on Aug 24, 2024 8:17:04 GMT
Καλημέρα, επίσης αν γνωρίζει κάτι για Π.Ε ΠΕΙΡΑΙΑ (ΤΕ Πληροφορικος): α) ΕΠΙΤΕΛΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ (Ε.Υ.Τ.Ε.) β) ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ γ) 1Ο ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ, Ε.Φ.Κ. ΚΑΙ ΕΦΟΔΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ δ) 3Ο ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ε) ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΕΛΩΝΕΙΩΝ (ΕΛ.Υ.Τ.) ΑΤΤΙΚΗΣ
Οποιαδήποτε πληροφορία θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
|
|
pvlacho
Buzz
It's better to burn out than fade away...
|
Post by pvlacho on Aug 24, 2024 16:03:26 GMT
Καλησπέρα σας. Στα ζητούμενα δικαιολογητικά, στο ΙΙ 4, για την εμπειρία, ζητάει και υπεύθυνη δήλωση με γνήσιο της υπογραφής. Δυο απορίες έχω. Τι θα πρέπει να αναφέρουμε και αν μπορούμε να υποβάλουμε υπεύθυνη δήλωση μέσω gov. Αν γνωρίζει κάποιος…
|
|
fayp
Kill Bill
|
Post by fayp on Aug 26, 2024 8:31:42 GMT
Καλησπέρα σας. Στα ζητούμενα δικαιολογητικά, στο ΙΙ 4, για την εμπειρία, ζητάει και υπεύθυνη δήλωση με γνήσιο της υπογραφής. Δυο απορίες έχω. Τι θα πρέπει να αναφέρουμε και αν μπορούμε να υποβάλουμε υπεύθυνη δήλωση μέσω gov. Αν γνωρίζει κάποιος… Ναι μπορείτε μέσω gov Το κείμενο της ΥΔ δεν είναι συγκεκριμένο, οπότε μπορείτε να γράψετε ότι μοριοδοτηθηκα με τόσα μόρια όπως προκύπτει από την βεβαίωση του ασφαλιστικού φορέα για την προϋπηρεσία μου στην ταδε εταιρεία
|
|
pvlacho
Buzz
It's better to burn out than fade away...
|
Post by pvlacho on Aug 26, 2024 9:23:29 GMT
Καλησπέρα σας. Στα ζητούμενα δικαιολογητικά, στο ΙΙ 4, για την εμπειρία, ζητάει και υπεύθυνη δήλωση με γνήσιο της υπογραφής. Δυο απορίες έχω. Τι θα πρέπει να αναφέρουμε και αν μπορούμε να υποβάλουμε υπεύθυνη δήλωση μέσω gov. Αν γνωρίζει κάποιος… Ναι μπορείτε μέσω gov Το κείμενο της ΥΔ δεν είναι συγκεκριμένο, οπότε μπορείτε να γράψετε ότι μοριοδοτηθηκα με τόσα μόρια όπως προκύπτει από την βεβαίωση του ασφαλιστικού φορέα για την προϋπηρεσία μου στην ταδε εταιρεία ;Αυτό ακριβώς μου απάντησαν από ΑΑΔΕ. Σας ευχαριστώ.
|
|
|
Post by eva081216 on Aug 27, 2024 10:22:36 GMT
Μόλις είχα μια πληροφορία... Με τα σημερινά δεδομένα,οι προσλήψεις των ΠΕ θα ολοκληρωθούν τον Ιανουάριο.
|
|
|
Post by christos on Aug 27, 2024 11:05:56 GMT
Μόλις είχα μια πληροφορία... Με τα σημερινά δεδομένα,οι προσλήψεις των ΠΕ θα ολοκληρωθούν τον Ιανουάριο. Εξαρτάται από το πότε θα βγουν τα οριστικά!!!
|
|
|
Post by aussie on Aug 27, 2024 15:15:42 GMT
Καλησπέρα, σήμερα επικοινωνησαν κάποιοι συνάδελφοι ΤΕ με το τμήμα προσωπικού και είπαν να μας ενημερώσουν ότι όσο πιο γρήγορα στείλουμε τα δικαιολγοητικά, τόσο πιο γρήγορα θα υπογράψουμε και θα ξεκινήσουμε. Οπότε, αν γνωρίζετε επιτυχόντες και εκτός forum, παρακαλούμε να τους μεταφέρετε την πληροφορία.
Επίσης να υπενθυμίσω ότι για τους επιτυχόντες ΤΕ υπάρχει ομάδα viber. Όποιος θέλει μπορεί να στείλει μνμ στη winter.
|
|
pas
Beekeeper
|
Post by pas on Aug 27, 2024 19:21:44 GMT
Καλησπέρα σε ολους! Υπάρχει κάποιος ΤΕ που είχε διοριστεί με την 1γ σε Ααδε και τώρα με τα οριστικά της 2γ θα μετακινηθεί στη δεύτερη θέση που προέκυψε (εντός Ααδε η και σε άλλο φορέα) ; Θα ήθελα να μάθω αν η μετακίνηση είναι εύκολη η δημιουργήθηκε κάποιο θέμα .. γενικά οποία πληροφορία ευπρόσδεκτη ! Ευχαριστώ προκαταβολικά !
|
|
|
Post by marilia on Aug 28, 2024 14:12:21 GMT
Είναι νέος διορισμός, όχι μετακίνηση. Και θα ισχύει, ότι και σε όλους τους νεοδιοριστους να το πω χονδρικά.
|
|
|
Post by epr on Aug 29, 2024 9:29:24 GMT
Για τους επιτυχοντες ΑΑΔΕ της 3ΓΒ : Πότε σκεφτεστε να παραιτηθείτε από τη δουλεια σας?
Εγω για Ιανουάριο το βλέπω...
|
|
|
Post by christos on Aug 29, 2024 9:47:20 GMT
Για τους επιτυχοντες ΑΑΔΕ της 3ΓΒ : Πότε σκεφτεστε να παραιτηθείτε από τη δουλεια σας? Εγω για Ιανουάριο το βλέπω... Ας βγουν πρώτα τα οριστικά. Μετα το ΦΕΚ διορισμού και μετά να δούμε και πότε ξεκινάει κ ΦΟΤΑ.
|
|