|
Post by eva081216 on Sept 27, 2024 11:38:39 GMT
Αν δεν κάνω λάθος, οι ΤΕ πληροφορικής δεν περνάνε ΦΟΤΑ όπως και οι Χημικοί, σωστά; Ναι σωστά, αυτοί οι 15 ΤΕ Πληροφ. ήταν οι μόνοι ΤΕ της ΑΑΔΕ χωρίς ΦΟΤΑ από 2ΓΒ, οι υπόλοιποι 115 περνούν ΦΟΤΑ... Άρα για εμάς τους ΠΕ χωρίς ΦΟΤΑ όπως οι Χημικοί, λέτε όντως να ισχύει ο Δεκέμβρης όπως μου είπε πρόσωπο της ΑΑΔΕ;
|
|
|
Post by asepita on Sept 27, 2024 11:41:35 GMT
Καλημέρα σε όλους!! Σήμερα φάνηκε στο Ε.Τ. το ΦΕΚ διορισμού των ΤΕ Πληροφορικής! Και στα δικά σας οι υπόλοιποι!!! View AttachmentΜε το καλό! Συγχαρητήρια! Σας είπαν πότε ορκίζεστε; το ΦΕΚ σας ενημέρωσαν κάποιες μέρες πριν ότι έχει σταλεί για δημοσίευση;
Όχι δεν ενημερώνουν για την αποστολή για ΦΕΚ, μετά το ΦΕΚ ενημερώνουν για το διορισμό.
|
|
|
Post by Persefoni on Sept 27, 2024 11:42:47 GMT
Ναι σωστά, αυτοί οι 15 ΤΕ Πληροφ. ήταν οι μόνοι ΤΕ της ΑΑΔΕ χωρίς ΦΟΤΑ από 2ΓΒ, οι υπόλοιποι 115 περνούν ΦΟΤΑ... Άρα για εμάς τους ΠΕ χωρίς ΦΟΤΑ όπως οι Χημικοί, λέτε όντως να ισχύει ο Δεκέμβρης όπως μου είπε πρόσωπο της ΑΑΔΕ; Όπως φαίνεται, το θεωρώ δεδομένο πια, ότι οι 3ΓΒ ΑΑΔΕ χωρίς ΦΟΤΑ θα διορισθούν νωρίτερα από τους υπόλοιπους στην ΑΑΔΕ...ίσως αρχές 25', το Δεκέμβρης, αν βγουν οριστικά Νοέμβρη ακούγεται άτοπο αυτή την στιγμή (αφού κάνουν 4 μήνες++ οι 2ΓΒ από οριστικά) αλλά μακάρι να ισχύσει & να έχουμε τέτοιες αλλαγές όλοι!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Post by asepita on Sept 27, 2024 11:43:10 GMT
Και στα δικά μας οι αδιόριστοι! Είδα 14/15 ΤΕ Πληροφορικής... αυτό σημαίνει πως έχουμε ήδη 1 θέση προς αναπλήρωση.....? Καλή αρχή και στα δικά μας!!!!!!!!😉🍀🍀🍀 Ναί σωστά 1 θέση στον Κεντρικό Τομέα αλλά δε ξέρω αν θα βρεθεί αναπληρωτής από εμάς.
|
|
|
Post by asepita on Sept 27, 2024 11:44:16 GMT
Ναι σωστά, αυτοί οι 15 ΤΕ Πληροφ. ήταν οι μόνοι ΤΕ της ΑΑΔΕ χωρίς ΦΟΤΑ από 2ΓΒ, οι υπόλοιποι 115 περνούν ΦΟΤΑ... Άρα για εμάς τους ΠΕ χωρίς ΦΟΤΑ όπως οι Χημικοί, λέτε όντως να ισχύει ο Δεκέμβρης όπως μου είπε πρόσωπο της ΑΑΔΕ; Πολύ πιθανό να πάτε κι εσείς νωρίτερα από τους υπόλοιπους που έχουν ΦΟΤΑ. Για Δεκέμβρη μάλλον δύσκολο όμως αν βγουν Νοέμβρη τα οριστικά σας όπως ακούγεται.
|
|
|
Post by corsair on Sept 27, 2024 18:19:36 GMT
Είδα 14/15 ΤΕ Πληροφορικής... αυτό σημαίνει πως έχουμε ήδη 1 θέση προς αναπλήρωση.....? Καλή αρχή και στα δικά μας!!!!!!!!😉🍀🍀🍀 Ναί σωστά 1 θέση στον Κεντρικό Τομέα αλλά δε ξέρω αν θα βρεθεί αναπληρωτής από εμάς. Τι να εγινε δεν αποδεχτηκε τη θεση?ειχαν προβλημα τα δικαιολογητικα του?
|
|
|
Post by Persefoni on Sept 27, 2024 19:19:10 GMT
Ναί σωστά 1 θέση στον Κεντρικό Τομέα αλλά δε ξέρω αν θα βρεθεί αναπληρωτής από εμάς. Τι να εγινε δεν αποδεχτηκε τη θεση?ειχαν προβλημα τα δικαιολογητικα του? Mπορεί να ζήτησε ίσως και παράταση διορισμού...Ποιος ξέρει...?🤷♀️
|
|
|
Post by asepita on Sept 28, 2024 4:39:11 GMT
Τι να εγινε δεν αποδεχτηκε τη θεση?ειχαν προβλημα τα δικαιολογητικα του? Mπορεί να ζήτησε ίσως και παράταση διορισμού...Ποιος ξέρει...?🤷♀️ Η παράταση διορισμού ζητείται πάντα μετά το ΦΕΚ διορισμού οπότε δεν αποδέχτηκε.
|
|
|
Post by dika92 on Sept 28, 2024 9:48:46 GMT
Ναι , ο νομος αναφερεται και στην προκηρυξη των ΠΕ. σελιδα 3341. Άρα το πιο πιθανό είναι το 6μηνο από τα οριστικά. Εκτός αν ψηφιστεί κάτι νεότερο που να μικραίνει την προθεσμία. Πολύ θα ήθελα να μας βάλουν στο 6μηνο από το ΦΕΚ κατανομής, μαζί με τους ΤΕ, αλλά χλωμό μου φαίνεται.
|
|
dim7
Beekeeper
|
Post by dim7 on Sept 30, 2024 8:40:12 GMT
Καλημέρα, μήπως μπορεί να με προσθέσει κάποιος στην ομάδα των τελωνειακών ΤΕ στο viber?
|
|
|
Post by 15.000+1 on Sept 30, 2024 16:35:35 GMT
Σήμερα "κυκλοφόρησε" η πληροφορία (διευκρινίζω δε ξέρω πόσο αξιόπιστη είναι) ότι οι 2ΓΒ ΤΕ ΑΑΔΕ οικονομικού δε θα ξεκινήσουν με ΦΟΤΑ, αλλά αρχές Δεκέμβρη θα τοποθετηθούν στις υπηρεσίες τους και θα κάνουν μετά ΦΟΤΑ. Μπορεί αυτό να ισχύσει;; Αν υπάρχει κάποια τέτοια πιθανότητα, μπορεί αυτό να γίνεται (τρενάρεται η εκπαίδευση ΤΕ ΦΟΤΑ) για να μπουν μαζί και οι ΠΕ 3ΓΒ;;;
|
|
rinka
Wednesday
|
Post by rinka on Sept 30, 2024 16:52:12 GMT
Σήμερα "κυκλοφόρησε" η πληροφορία (διευκρινίζω δε ξέρω πόσο αξιόπιστη είναι) ότι οι 2ΓΒ ΤΕ ΑΑΔΕ οικονομικού δε θα ξεκινήσουν με ΦΟΤΑ, αλλά αρχές Δεκέμβρη θα τοποθετηθούν στις υπηρεσίες τους και θα κάνουν μετά ΦΟΤΑ. Μπορεί αυτό να ισχύσει;; Αν υπάρχει κάποια τέτοια πιθανότητα, μπορεί αυτό να γίνεται (τρενάρεται η εκπαίδευση ΤΕ ΦΟΤΑ) για να μπουν μαζί και οι ΠΕ 3ΓΒ;;; μήπως εννοούσαν ότι θα ξεκινήσουμε πρώτα με πρακτική στις υπηρεσιες μας όπως κάτι αντίστοιχο που είχε γίνει κ πέρσι;αυτό που λες δεν έχω ιδέα αν γίνεται
|
|
|
Post by tiesel on Sept 30, 2024 17:05:58 GMT
Σήμερα "κυκλοφόρησε" η πληροφορία (διευκρινίζω δε ξέρω πόσο αξιόπιστη είναι) ότι οι 2ΓΒ ΤΕ ΑΑΔΕ οικονομικού δε θα ξεκινήσουν με ΦΟΤΑ, αλλά αρχές Δεκέμβρη θα τοποθετηθούν στις υπηρεσίες τους και θα κάνουν μετά ΦΟΤΑ. Μπορεί αυτό να ισχύσει;; Αν υπάρχει κάποια τέτοια πιθανότητα, μπορεί αυτό να γίνεται (τρενάρεται η εκπαίδευση ΤΕ ΦΟΤΑ) για να μπουν μαζί και οι ΠΕ 3ΓΒ;;; Επιτρέπεται να ρωτήσω που το ακούσατε;
|
|
|
Post by 15.000+1 on Sept 30, 2024 19:21:39 GMT
Σήμερα "κυκλοφόρησε" η πληροφορία (διευκρινίζω δε ξέρω πόσο αξιόπιστη είναι) ότι οι 2ΓΒ ΤΕ ΑΑΔΕ οικονομικού δε θα ξεκινήσουν με ΦΟΤΑ, αλλά αρχές Δεκέμβρη θα τοποθετηθούν στις υπηρεσίες τους και θα κάνουν μετά ΦΟΤΑ. Μπορεί αυτό να ισχύσει;; Αν υπάρχει κάποια τέτοια πιθανότητα, μπορεί αυτό να γίνεται (τρενάρεται η εκπαίδευση ΤΕ ΦΟΤΑ) για να μπουν μαζί και οι ΠΕ 3ΓΒ;;; Επιτρέπεται να ρωτήσω που το ακούσατε; Αναφέρθηκα κ εγώ στο κατά πόσο αξιόπιστη μπορεί να είναι αυτή η πληροφορία, γιατί ουσιαστικά προέρχεται λίγο από "χαλασμένο τηλέφωνο" (χωρίς να έχω διάθεση να αμφισβητήσω οτιδήποτε ή οποιονδήποτε απλώς είναι αντίθετο από το προσδοκώμενο) Δόθηκε ως απάντηση από υπάλληλο της ΑΑΔΕ, σε επιτυχόντα ΤΕ 2ΓΒ που έχει στείλει τα δικαιολογητικά του και κάλεσε, για να μάθει πότε αναμένεται η ορκομωσία τους. Εγώ το έμαθα από άλλο συνεπιτυχόντα
|
|
|
Post by 15.000+1 on Sept 30, 2024 20:10:24 GMT
Σήμερα "κυκλοφόρησε" η πληροφορία (διευκρινίζω δε ξέρω πόσο αξιόπιστη είναι) ότι οι 2ΓΒ ΤΕ ΑΑΔΕ οικονομικού δε θα ξεκινήσουν με ΦΟΤΑ, αλλά αρχές Δεκέμβρη θα τοποθετηθούν στις υπηρεσίες τους και θα κάνουν μετά ΦΟΤΑ. Μπορεί αυτό να ισχύσει;; Αν υπάρχει κάποια τέτοια πιθανότητα, μπορεί αυτό να γίνεται (τρενάρεται η εκπαίδευση ΤΕ ΦΟΤΑ) για να μπουν μαζί και οι ΠΕ 3ΓΒ;;; μήπως εννοούσαν ότι θα ξεκινήσουμε πρώτα με πρακτική στις υπηρεσιες μας όπως κάτι αντίστοιχο που είχε γίνει κ πέρσι;αυτό που λες δεν έχω ιδέα αν γίνεται Nομίζω πως έχετε δίκιο, αυτό που λέτε ακούγεται πιο πιθανό. Από περιέργεια και μόνο ας επιστρέψουμε στο προηγούμενο σενάριο: Αν κάποιος ξεκινήσει ανορθόδοξα (όπως φημολογήθηκε, αν και εφόσον έχει κάποια βάση αυτό βέβαια), δηλ απευθείας στην υπηρεσία του ως υπάλληλος ΑΑΔΕ σε σχέση με κάποιον που αμέσως μετά την ορκομωσία ξεκινήσει ΦΟΤΑ, θα λαμβάνουν διαφορετική μισθοδοσία;; (εννοείται συγκρίνοντας νεοδιόριζόμενους με ίδια προσόντα, πχ έτη προϋπηρεσίας, μεταπτυχιακά κτλ)
|
|