|
Post by Persefoni on Sept 30, 2024 21:24:04 GMT
μήπως εννοούσαν ότι θα ξεκινήσουμε πρώτα με πρακτική στις υπηρεσιες μας όπως κάτι αντίστοιχο που είχε γίνει κ πέρσι;αυτό που λες δεν έχω ιδέα αν γίνεται Nομίζω πως έχετε δίκιο, αυτό που λέτε ακούγεται πιο πιθανό. Από περιέργεια και μόνο ας επιστρέψουμε στο προηγούμενο σενάριο: Αν κάποιος ξεκινήσει ανορθόδοξα (όπως φημολογήθηκε, αν και εφόσον έχει κάποια βάση αυτό βέβαια), δηλ απευθείας στην υπηρεσία του ως υπάλληλος ΑΑΔΕ σε σχέση με κάποιον που αμέσως μετά την ορκομωσία ξεκινήσει ΦΟΤΑ, θα λαμβάνουν διαφορετική μισθοδοσία;; (εννοείται συγκρίνοντας νεοδιόριζόμενους με ίδια προσόντα, πχ έτη προϋπηρεσίας, μεταπτυχιακά κτλ) Και από 1Γ/22 άρχισαν κάποιοι με πρακτική και μετά με θεωρεία αλλά ήταν στην ΦΟΤΑ...δεν νομίζω να εννοούσαν ότι θα αρχίσει εργασία κάποιος χωρίς ΦΟΤΑ... Σίγουρα το 1ο, θα έλεγαν, ώσπου να τελειώσει η προηγούμενη φουρνιά εκπαίδευση των 1Γ ή για να αρχίσουν θεωρεία μαζί με 3ΓΒ (πιο απίθανο το θεωρώ) με τους χρόνους που κινούνται από ΑΣΕΠ για οριστικά 3ΓΒ...
|
|
|
Post by marilia on Oct 1, 2024 5:39:06 GMT
Αυτό που λέτε, το έχει ως αίτημα η ΔΑΚΕ Εφοριακών, δεν σημαίνει ότι θα γίνει κιόλας. Καμία επίσημη ανακοίνωση δεν βγήκε που να αναφέρει κάτι τέτοιο ακόμα.
Επίσης η θεωρία στη ΦΟΤΑ για μας τελειώνει 25/10.
|
|
|
Post by ioannisthegreat on Oct 1, 2024 9:03:18 GMT
Είδα 14/15 ΤΕ Πληροφορικής... αυτό σημαίνει πως έχουμε ήδη 1 θέση προς αναπλήρωση.....? Καλή αρχή και στα δικά μας!!!!!!!!😉🍀🍀🍀 Ναί σωστά 1 θέση στον Κεντρικό Τομέα αλλά δε ξέρω αν θα βρεθεί αναπληρωτής από εμάς. Καλημέρα. Νομίζω είχε προσληφθεί ένας ΤΕ Πληροφορικής αλλά ήταν σε προηγούμενο ΦΕΚ. Τσεκάρε το λίγο με το επώνυμο που λείπει persefoni γιατί μπορεί να κάνω και λάθος.
|
|
|
Post by Persefoni on Oct 1, 2024 11:09:30 GMT
Ναί σωστά 1 θέση στον Κεντρικό Τομέα αλλά δε ξέρω αν θα βρεθεί αναπληρωτής από εμάς. Καλημέρα. Νομίζω είχε προσληφθεί ένας ΤΕ Πληροφορικής αλλά ήταν σε προηγούμενο ΦΕΚ. Τσεκάρε το λίγο με το επώνυμο που λείπει persefoni γιατί μπορεί να κάνω και λάθος. Με έβαλες σε μπελά, είδα τελικά και τα 15 ονόματα (σε αυτό το υπέροχο 🤬site του ΕΤ, έτσι όπως το έκαναν χάλια), και 1/15 Πληροφ. δεν υπάρχει σε ΦΕΚ διορισμού (Γ.Κ.) Αν έχεις βρει κάτι διαφορετικό, στείλε μήνυμα, να το δούμε...
|
|
|
Post by asepita on Oct 1, 2024 13:28:37 GMT
Καλημέρα. Νομίζω είχε προσληφθεί ένας ΤΕ Πληροφορικής αλλά ήταν σε προηγούμενο ΦΕΚ. Τσεκάρε το λίγο με το επώνυμο που λείπει persefoni γιατί μπορεί να κάνω και λάθος. Με έβαλες σε μπελά, είδα τελικά και τα 15 ονόματα (σε αυτό το υπέροχο 🤬site του ΕΤ, έτσι όπως το έκαναν χάλια), και 1/15 Πληροφ. δεν υπάρχει σε ΦΕΚ διορισμού (Γ.Κ.) Αν έχεις βρει κάτι διαφορετικό, στείλε μήνυμα, να το δούμε... Αδίκως ψάχνετε έγινε απόρριψη θέσης. 1 ΦΕΚ συγκεντρωτικό βγήκε για ΤΕ Πληροφορικής ΑΑΔΕ.
|
|
|
Post by epr on Oct 3, 2024 8:44:27 GMT
Καλημερα
Λετε το 2025 να μας βρει έτοιμους για ΑΑΔΕ (ΠΕ) η θα ειμαστε ακομα στις δουλειες μας...??
|
|
|
Post by faidralex on Oct 4, 2024 9:11:50 GMT
Καλημέρα σε όλους Μίλησα το πρωι με το "HR" της ΑΑΔΕ για να μου δωσουν χρονοδιαγραμμα για τις τοποθετήσεις των ΠΕ και μου είπαν ότι από τη στιγμή που θα έρθει το μειλ για την αποδοχή της θέσης 3-4 μήνες για αυτούς που δεν έχουν ΦΟΤΑ. Και επιπλέον αν χρειαστεί κάποιος παράταση όσο πιο γρήγορα τη ζητήσει (δλδ ακόμα και με το μειλ με τα δικαιολογητικά) τόσο πιο πιθανό είναι να του δοθεί. Μου είπαν συγκεκριμένα αν ζητηθεί τελευταία στιγμή δε θα δοθεί λόγω του ότι δεν θα προλαβαίνουν χρονικά να γνωμοδοτήσουν και έτσι θα αρνηθούν. Καλό Πάσχα λοιπόν
|
|
|
Post by epr on Oct 4, 2024 9:21:01 GMT
Καλημέρα σε όλους Μίλησα το πρωι με το "HR" της ΑΑΔΕ για να μου δωσουν χρονοδιαγραμμα για τις τοποθετήσεις των ΠΕ και μου είπαν ότι από τη στιγμή που θα έρθει το μειλ για την αποδοχή της θέσης 3-4 μήνες για αυτούς που δεν έχουν ΦΟΤΑ. Και επιπλέον αν χρειαστεί κάποιος παράταση όσο πιο γρήγορα τη ζητήσει (δλδ ακόμα και με το μειλ με τα δικαιολογητικά) τόσο πιο πιθανό είναι να του δοθεί. Μου είπαν συγκεκριμένα αν ζητηθεί τελευταία στιγμή δε θα δοθεί λόγω του ότι δεν θα προλαβαίνουν χρονικά να γνωμοδοτήσουν και έτσι θα αρνηθούν. Καλό Πάσχα λοιπόν Αρα εμεις οι ΠΕ ΟΙΚ που εχουμε ΦΟΤΑ πιο αργα...Αν βγουν τελος 11.2024 παμε οντως για Πασχα..
|
|
|
Post by faidralex on Oct 4, 2024 9:22:25 GMT
Καλημέρα σε όλους Μίλησα το πρωι με το "HR" της ΑΑΔΕ για να μου δωσουν χρονοδιαγραμμα για τις τοποθετήσεις των ΠΕ και μου είπαν ότι από τη στιγμή που θα έρθει το μειλ για την αποδοχή της θέσης 3-4 μήνες για αυτούς που δεν έχουν ΦΟΤΑ. Και επιπλέον αν χρειαστεί κάποιος παράταση όσο πιο γρήγορα τη ζητήσει (δλδ ακόμα και με το μειλ με τα δικαιολογητικά) τόσο πιο πιθανό είναι να του δοθεί. Μου είπαν συγκεκριμένα αν ζητηθεί τελευταία στιγμή δε θα δοθεί λόγω του ότι δεν θα προλαβαίνουν χρονικά να γνωμοδοτήσουν και έτσι θα αρνηθούν. Καλό Πάσχα λοιπόν Αρα εμεις οι ΠΕ ΟΙΚ που εχουμε ΦΟΤΑ πιο αργα...Αν βγουν τελος 11.2024 παμε οντως για Πασχα.. Εδώ πάμε Πάσχα οι χωρίς ΦΟΤΑ εσείς μην πάτε και καλοκαίρι........
|
|
|
Post by epr on Oct 4, 2024 9:25:35 GMT
Αρα εμεις οι ΠΕ ΟΙΚ που εχουμε ΦΟΤΑ πιο αργα...Αν βγουν τελος 11.2024 παμε οντως για Πασχα.. Εδώ πάμε Πάσχα οι χωρίς ΦΟΤΑ εσείς μην πάτε και καλοκαίρι........ κινειται πολυ αργα το πραγμα...Καλη μας υπομονη τουλαχιστον να βγουν τα οριστικα να ειμαστε σιγουροι!!
|
|
bvb09
Kill Bill
|
Post by bvb09 on Oct 4, 2024 9:46:22 GMT
Καλημέρα σε όλους.αν κάποιος προσέξει ότι οι ΤΕ της ΑΑΔΕ με οριστικά 19/06 πάνε για ορκομωσία στη ΦΟΤΑ αρχές Δεκεμβρίου , τότε πολύ εύκολα μπορούμε να καταλάβουμε ότι οι ΠΕ με οριστικά 11/24 πάνε για ορκομωσία ΦΟΤΑ 09/25 το νωρίτερο!!!Και περισσότεροι είναι οι ΠΕ και καλοκαίρι μεσολαβεί που από μέσα Ιουλίου κλείνει η ΦΟΤΑ οπότε υπομονή σε ολους
|
|
|
Post by epr on Oct 4, 2024 9:49:55 GMT
Καλημέρα σε όλους.αν κάποιος προσέξει ότι οι ΤΕ της ΑΑΔΕ με οριστικά 19/06 πάνε για ορκομωσία στη ΦΟΤΑ αρχές Δεκεμβρίου , τότε πολύ εύκολα μπορούμε να καταλάβουμε ότι οι ΠΕ με οριστικά 11/24 πάνε για ορκομωσία ΦΟΤΑ 09/25 το νωρίτερο!!!Και περισσότεροι είναι οι ΠΕ και καλοκαίρι μεσολαβεί που από μέσα Ιουλίου κλείνει η ΦΟΤΑ οπότε υπομονή σε ολους θα περιμενουμε 1 χρονο ακομα δηλαδη!!!
|
|
pvlacho
Buzz
It's better to burn out than fade away...
|
Post by pvlacho on Oct 7, 2024 14:51:24 GMT
Δεν κουνιέται φύλλο… κανένα νεότερο ρε παιδιά;
|
|
|
Post by asepita on Oct 7, 2024 17:36:54 GMT
Καλημέρα σε όλους.αν κάποιος προσέξει ότι οι ΤΕ της ΑΑΔΕ με οριστικά 19/06 πάνε για ορκομωσία στη ΦΟΤΑ αρχές Δεκεμβρίου , τότε πολύ εύκολα μπορούμε να καταλάβουμε ότι οι ΠΕ με οριστικά 11/24 πάνε για ορκομωσία ΦΟΤΑ 09/25 το νωρίτερο!!!Και περισσότεροι είναι οι ΠΕ και καλοκαίρι μεσολαβεί που από μέσα Ιουλίου κλείνει η ΦΟΤΑ οπότε υπομονή σε ολους θα περιμενουμε 1 χρονο ακομα δηλαδη!!! Και στους ΤΕ Πληροφορικής που βγήκε το ΦΕΚ στις 27/09 ακόμα να στείλουν e-mail με ανακοίνωση διορισμού όπου θα αναφέρονται ημερομηνία ορκομωσίας και υπηρεσία τοποθέτησης.
|
|
|
Post by kardim on Oct 8, 2024 6:18:31 GMT
Δεν κουνιέται φύλλο… κανένα νεότερο ρε παιδιά; Εδώ στην αναμονή όλοι μαζί! Θεωρητικά μέσα στο μήνα θα μας ενημερώσουν. Άντε να δούμε!
|
|