|
Post by tiesel on May 31, 2024 13:07:07 GMT
Πάντως δεν έχουμε μαζευτεί πολλοί για ΑΑΔΕ. Περίμενα παραπάνω άτομα για να είμαι ειλικρινής.
|
|
winter
Pink Panther
|
Post by winter on May 31, 2024 13:19:43 GMT
Πάντως δεν έχουμε μαζευτεί πολλοί για ΑΑΔΕ. Περίμενα παραπάνω άτομα για να είμαι ειλικρινής. Ίσως δεν έχουν ενημερωθεί για την ύπαρξη αυτής της ομαδας-ιστος
|
|
|
Post by Persefoni on May 31, 2024 13:26:39 GMT
Αν πούμε ότι στο 2Γ νήμα συμμετέχουν ενεργά κάπου 300 (όχι ταυτόχρονα)...από αυτούς οι μισοί είναι ΤΕ που έχουν ήδη αποτελέσματα... Από τους 150 αυτούς γύρω στους 1/4 τον ενδιαφέρει η ΑΑΔΕ, δηλαδή γύρω στους 40... Οπότε καλά πάει το νήμα με βάσει αυτά...😏🤣
|
|
|
Post by asepita on May 31, 2024 15:07:06 GMT
Αν πούμε ότι στο 2Γ νήμα συμμετέχουν ενεργά κάπου 300 (όχι ταυτόχρονα)...από αυτούς οι μισοί είναι ΤΕ που έχουν ήδη αποτελέσματα... Από τους 150 αυτούς γύρω στους 1/4 τον ενδιαφέρει η ΑΑΔΕ, δηλαδή γύρω στους 40... Οπότε καλά πάει το νήμα με βάσει αυτά...😏🤣 Και μέχρι να έχετε προσωρινά κι εσείς οι ΠΕ και να σας καλωσορίσουμε στο κοινό μας thread.😊
|
|
|
Post by aussie on Jun 1, 2024 8:31:38 GMT
Καλημέρα!!!! Να ρωτήσω κάτι... είναι βέβαιο ότι θα περάσουμε όλοι την σχολή? Και αν ναι από που προκύπτει? Ρωτάω, γιατί είδα τον κωδικό που αντιστοιχεί στη θέση μου και στο τελευταίο πεδίο που λεει: "Υποχρεωτική επιμόρφωση πριν την ανάληψη της θέσης" λέει ΟΧΙ... Γνωστή μου που είχε περάσει σε Τελωνείο παλιότερα (πριν 3 χρόνια), με προκήρυξη "Κ", δεν πέρασε εκπαίδευση και τοποθετήθηκε κατευθείαν στη θέση της. Λέτε να μην περάσουμε όλοι την ΦΟΤΑ?
|
|
|
Post by ioannisthegreat on Jun 1, 2024 8:46:27 GMT
Καλημέρα!!!! Να ρωτήσω κάτι... είναι βέβαιο ότι θα περάσουμε όλοι την σχολή? Και αν ναι από που προκύπτει? Ρωτάω, γιατί είδα τον κωδικό που αντιστοιχεί στη θέση μου και στο τελευταίο πεδίο που λεει: "Υποχρεωτική επιμόρφωση πριν την ανάληψη της θέσης" λέει ΟΧΙ... Γνωστή μου που είχε περάσει σε Τελωνείο παλιότερα (πριν 3 χρόνια), με προκήρυξη "Κ", δεν πέρασε εκπαίδευση και τοποθετήθηκε κατευθείαν στη θέση της. Λέτε να μην περάσουμε όλοι την ΦΟΤΑ? Εξαρτάται την ειδικότητα. Πληροφορικής και Μηχανικοί δεν πέρναν εκπαίδευση. Εφοριακοί και Τελωνειακοί , ακόμα και οι Νομικοί, είναι υποχρεωτικό να εκπαιδευτούν πλέον.
|
|
|
Post by aussie on Jun 1, 2024 9:00:33 GMT
Καλημέρα!!!! Να ρωτήσω κάτι... είναι βέβαιο ότι θα περάσουμε όλοι την σχολή? Και αν ναι από που προκύπτει? Ρωτάω, γιατί είδα τον κωδικό που αντιστοιχεί στη θέση μου και στο τελευταίο πεδίο που λεει: "Υποχρεωτική επιμόρφωση πριν την ανάληψη της θέσης" λέει ΟΧΙ... Γνωστή μου που είχε περάσει σε Τελωνείο παλιότερα (πριν 3 χρόνια), με προκήρυξη "Κ", δεν πέρασε εκπαίδευση και τοποθετήθηκε κατευθείαν στη θέση της. Λέτε να μην περάσουμε όλοι την ΦΟΤΑ? Εξαρτάται την ειδικότητα. Πληροφορικής και Μηχανικοί δεν πέρναν εκπαίδευση. Εφοριακοί και Τελωνειακοί , ακόμα και οι Νομικοί, είναι υποχρεωτικό να εκπαιδευτούν πλέον. Για ειδικότητα ΤΕ Οικονομικού.. άρα κι ας λέει η περιγραφή της θέσης ότι δεν είναι υποχρεωτική η εκπαίδευση εμείς θα εκπαιδευτουμε όλοι?
|
|
|
Post by tiesel on Jun 1, 2024 9:40:34 GMT
Εξαρτάται την ειδικότητα. Πληροφορικής και Μηχανικοί δεν πέρναν εκπαίδευση. Εφοριακοί και Τελωνειακοί , ακόμα και οι Νομικοί, είναι υποχρεωτικό να εκπαιδευτούν πλέον. Για ειδικότητα ΤΕ Οικονομικού.. άρα κι ας λέει η περιγραφή της θέσης ότι δεν είναι υποχρεωτική η εκπαίδευση εμείς θα εκπαιδευτουμε όλοι? Εφοριακοι και Τελωνειακοι περνανε εκπαιδευση απο οσο γνωριζω.
|
|
|
Post by teoperi on Jun 1, 2024 9:58:14 GMT
Πληροφορικοί, δημοσιονομικοί και μηχανικοί δεν περνάνε ΦΟΤΑ. Οι υπόλοιποι περνάνε. Και να εύχεστε να περάσετε γιατί εκτός του ότι είναι σαν να ξαναείμαστε φοιτητές, κάνετε δεσμούς με συναδέλφους για μια ζωή και το βασικότερο μαθαίνετε πράγματα για το αντικείμενο που αν πάτε στην υπηρεσία χωρίς καμία γνώση θα κοιτάτε σαν χαμένοι στο διάστημα.
|
|
fayp
Kill Bill
|
Post by fayp on Jun 1, 2024 11:05:03 GMT
Προσωπικά, ανυπομονώ να ξανανιώσω φοιτήτρια!
|
|
|
Post by Ze on Jun 1, 2024 11:22:41 GMT
Αν μπει καποιος στην ααδε μεσω κινητικότητας εχω ακουσει οτι δεν περναει απο εκπαιδευση.Ισως αλλαξει και αυτο και κανουν ολοι πια. Αλλα μονο εφοριακοι κ τελωνειακοι κανουν την 9μηνη εκπαιδευση.Εχει παντως αρκετα σεμιναρια για εργαζομενους η φοτα.
|
|
sok
Buzz
Member is Online
|
Post by sok on Jun 1, 2024 11:35:29 GMT
Λοιπόν, εμείς της Β' φάσης του 1Γ/2022 θα έχουμε τοποθετηθεί στις υπηρεσίες μας στις 2/12/2024 οι τελευταίοι, του τρίτου τμήματος, στο οποίο ανήκω εγώ (το πρώτο τμήμα 2 εβδομάδες πριν από εμάς και το δεύτερο μία εβδομάδα πριν από μας). Επίσης να αναφέρω, χωρίς να υπάρχει κάποια επίσημη πληροφόρηση, ότι κάποιος εκπαιδευτής κατά τη διάρκεια της εισήγησής του όντως ανέφερε ότι η επόμενη εκπαιδευτική σειρά θα μπει από Γενάρη. όποτε είναι πιθανό να καθυστερήσει η ορκομωσία των ΤΕ και να επισπευστεί εκείνη των ΠΕ ούτως ώστε να συγχρονιστούν όλοι για να ξεκινήσουν εκπαίδευση το Γενάρη
|
|
|
Post by Ze on Jun 1, 2024 12:25:21 GMT
Λοιπόν, εμείς της Β' φάσης του 1Γ/2022 θα έχουμε τοποθετηθεί στις υπηρεσίες μας στις 2/12/2024 οι τελευταίοι, του τρίτου τμήματος, στο οποίο ανήκω εγώ (το πρώτο τμήμα 2 εβδομάδες πριν από εμάς και το δεύτερο μία εβδομάδα πριν από μας). Επίσης να αναφέρω, χωρίς να υπάρχει κάποια επίσημη πληροφόρηση, ότι κάποιος εκπαιδευτής κατά τη διάρκεια της εισήγησής του όντως ανέφερε ότι η επόμενη εκπαιδευτική σειρά θα μπει από Γενάρη. όποτε είναι πιθανό να καθυστερήσει η ορκομωσία των ΤΕ και να επισπευστεί εκείνη των ΠΕ ούτως ώστε να συγχρονιστούν όλοι για να ξεκινήσουν εκπαίδευση το Γενάρη πολυ πιθανο γιατι απο ο,τι καταλαβα οι τε τελωνειακοι ειναι λιγοι και ισως δεν συμφερει να κανουν μονο ενα τμημα με λιγα ατομα.
|
|
rinka
Wednesday
|
Post by rinka on Jun 1, 2024 13:28:38 GMT
όποτε είναι πιθανό να καθυστερήσει η ορκομωσία των ΤΕ και να επισπευστεί εκείνη των ΠΕ ούτως ώστε να συγχρονιστούν όλοι για να ξεκινήσουν εκπαίδευση το Γενάρη πολυ πιθανο γιατι απο ο,τι καταλαβα οι τε τελωνειακοι ειναι λιγοι και ισως δεν συμφερει να κανουν μονο ενα τμημα με λιγα ατομα. Δεν είμαστε μόνο οι τελωνειακοί της 2Γβ για εκπαίδευση...είναι κ άλλοι από προηγούμενα διαστήματα που περιμένουν εκπαίδευση
|
|
rinka
Wednesday
|
Post by rinka on Jun 1, 2024 13:34:43 GMT
Μπορείτε παιδιά να καλέσετε στη ΦΟΤΑ για να σας λυθεί οποιαδήποτε απορία...εμενα μου απάντησε ένας ευγενέστατος κύριος ο οποίος είναι εξυπηρετικότατος!!
|
|