|
Post by asepita on May 29, 2024 12:14:52 GMT
Γνωρίζει κανείς πόσο καιρό παίρνει στην ΑΑΔΕ η αναγνώριση προϋπηρεσίας Δημοσίου και μεταπτυχιακών?
|
|
|
Post by tiesel on May 29, 2024 12:17:57 GMT
Παιδιά με όλο τον σεβασμό, ας βγουν πρώτα τα οριστικά, ας ορκιστούμε, ας ξεκινήσουμε εκπαίδευση, και θα βρούμε στην πορεία πόσο καιρό κάνει για να αναγνωριστεί το μεταπτυχιακό μας. Ίσως προτρέχουμε λίγο.
|
|
|
Post by lawanddisorder on May 29, 2024 12:37:54 GMT
Γνωρίζει κανείς πόσο καιρό παίρνει στην ΑΑΔΕ η αναγνώριση προϋπηρεσίας Δημοσίου και μεταπτυχιακών? Το μεταπτυχιακό για τη συνάφεια πρέπει να περάσει από υπηρεσιακό συμβούλιο. Γενικά είναι κάτι που γίνεται γρήγορα σχετικά. Οι συνάδελφοι της α φάσης μάς είχαν πει ότι πήρε περίπου ένα τρίμηνο. Για την προϋπηρεσία δημοσίου δεν θυμάμαι γιατί δεν διαθέτω τέτοια έτσι κι αλλιώς. Πάντως όπως σωστά επισημαίνει ο tiesel, μη βιάζεστε. Όλα θα τα μάθετε σιγά σιγά.
|
|
|
Post by asepita on May 29, 2024 13:36:37 GMT
Παιδιά με όλο τον σεβασμό, ας βγουν πρώτα τα οριστικά, ας ορκιστούμε, ας ξεκινήσουμε εκπαίδευση, και θα βρούμε στην πορεία πόσο καιρό κάνει για να αναγνωριστεί το μεταπτυχιακό μας. Ίσως προτρέχουμε λίγο. Είπαμε πως το thread αυτό θα μας λύνει όλες τις απορίες.🤣 Ρώτησα επειδή άκουσα πως μερικές υπηρεσίες κάνουν μέχρι και 1 χρόνο.
|
|
mogo
Beekeeper
|
Post by mogo on May 29, 2024 20:58:22 GMT
Καλησπέρα σε όλους Είμαι στα προσωρινά κι εγώ στην ααδε τελωνείο. Μία ερώτηση, εφόσοσν διάβασα ότι κάποιοι βλέποντας τις θέσεις γνωρίζουν που θα τους τοποθετήσει η υπηρεσία, θα ρωτήσω που το βλέπετε αυτό?
|
|
mogo
Beekeeper
|
Post by mogo on May 29, 2024 21:29:09 GMT
Α μάλιστα!Ευχαριστώ για την απάντηση! Να σε ρωτήσω κάτι ακόμα γτι απ'οτι κατάλαβα εσύ είσαι ήδη "μεσα".. Η δική μ η θέση αντιστοιχεί σε έναν κωδικό ο οποίος αντιστοιχεί σε 3 θέσεις στην ίδια πόλη..η μία στον έλεγχο και οι άλλες δύο στο δικαστικό).Ποιος επιλέγει που θα τοποθετηθεί ο καθένας?ο δντης της ΑΑΔΕ της πόλης μου?από τα κεντρικά της ΑΑΔΕ?απο την ΦΟ.Τ.Α.?Μήπως γνωρίζεις κάτι? Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά, που βλέπουμε τον κωδικό που αντιστοιχεί η θέση? Δηλ πως βλέπεις ότι η θέση σου αντιστοιχεί σε μία ελέγχου και δύο δικαστικού?
|
|
|
Post by Persefoni on May 29, 2024 21:32:43 GMT
Να σε ρωτήσω κάτι ακόμα γτι απ'οτι κατάλαβα εσύ είσαι ήδη "μεσα".. Η δική μ η θέση αντιστοιχεί σε έναν κωδικό ο οποίος αντιστοιχεί σε 3 θέσεις στην ίδια πόλη..η μία στον έλεγχο και οι άλλες δύο στο δικαστικό).Ποιος επιλέγει που θα τοποθετηθεί ο καθένας?ο δντης της ΑΑΔΕ της πόλης μου?από τα κεντρικά της ΑΑΔΕ?απο την ΦΟ.Τ.Α.?Μήπως γνωρίζεις κάτι? Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά, που βλέπουμε τον κωδικό που αντιστοιχεί η θέση? Δηλ πως βλέπεις ότι η θέση σου αντιστοιχεί σε μία ελέγχου και δύο δικαστικού? esdda2.freeforums.net/post/60912/thread
|
|
|
Post by Persefoni on May 29, 2024 21:34:50 GMT
|
|
|
Post by teoperi on May 30, 2024 4:51:39 GMT
Μου είπαν ότι είναι κανά 200 άτομα(μπορεί κ 300,δεν θυμάμαι καλά) που περιμενουν για εκπαίδευση ...βέβαια δεν κατάλαβα αν εννοει ότι περιλαμβανομαστε κ εμείς σε αυτούς....εννοείται ότι δεν εξαρτάται από τη ΦΟΤΑ το ανέφερα ότι παίζει ρόλο και πόσο θα πάρει να ολοκληρωθούν οι άλλες διαδικασίες....ιδανικά εμένα με βολεύει από Γενάρη μακάρι να αργήσουμε τι να πω 🤪 αν επιτρέπεται είσαι εφοριακός ή τελωνειακος; ΤΕ Τελωνειακός
|
|
winter
Pink Panther
|
Post by winter on May 30, 2024 6:55:44 GMT
Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά, που βλέπουμε τον κωδικό που αντιστοιχεί η θέση? Δηλ πως βλέπεις ότι η θέση σου αντιστοιχεί σε μία ελέγχου και δύο δικαστικού? esdda2.freeforums.net/post/60912/threadΑυτό!
|
|
winter
Pink Panther
|
Post by winter on May 30, 2024 7:04:08 GMT
αν επιτρέπεται είσαι εφοριακός ή τελωνειακος; ΤΕ Τελωνειακός Να ρωτήσω κάτι ακόμα.. (σε περίπτωση που ακούστηκε από κάποιον αυτό το ερώτημα κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης σου). Αν κάποια μητέρα θέλει να πάρει την αδεια μητροτητας(την 9μηνη αδεια δηλ) και δεν παρακολουθήσει την εκπαίδευση...λογικά περιμένει μετά ποτε θα ξαναγίνει τμήμα για να ξεκινήσει...σε αυτό το μεσοδιαστημα(σε περίπτωση καθυστέρησης δημιουργίας νέου τμήματος και λήξη της αδειας της πλεον)...τι γίνεται?εργάζεται?και που?γτι κάτι είχα ακούσει ότι θεωρειται υπαλληλος της ΦΟΤΑ οπότε πρέπει να πάει εκει..ισχύει κάτι τέτοιο..? Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη αν σε έχουμε ζαλίσει.. απλά είμαι ήδη έγκυος, γενναω τέλη Ιουλίου..αλλά αν ισχύει αυτό που προείπα δεν θα την πάρω την 9μηνη..θα την αφήσω για πολύ αργότερα κ απλά θα δυσκολεύομαι.. 😁
|
|
|
Post by teoperi on May 30, 2024 8:34:24 GMT
Να ρωτήσω κάτι ακόμα.. (σε περίπτωση που ακούστηκε από κάποιον αυτό το ερώτημα κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης σου). Αν κάποια μητέρα θέλει να πάρει την αδεια μητροτητας(την 9μηνη αδεια δηλ) και δεν παρακολουθήσει την εκπαίδευση...λογικά περιμένει μετά ποτε θα ξαναγίνει τμήμα για να ξεκινήσει...σε αυτό το μεσοδιαστημα(σε περίπτωση καθυστέρησης δημιουργίας νέου τμήματος και λήξη της αδειας της πλεον)...τι γίνεται?εργάζεται?και που?γτι κάτι είχα ακούσει ότι θεωρειται υπαλληλος της ΦΟΤΑ οπότε πρέπει να πάει εκει..ισχύει κάτι τέτοιο..? Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη αν σε έχουμε ζαλίσει.. απλά είμαι ήδη έγκυος, γενναω τέλη Ιουλίου..αλλά αν ισχύει αυτό που προείπα δεν θα την πάρω την 9μηνη..θα την αφήσω για πολύ αργότερα κ απλά θα δυσκολεύομαι.. 😁 Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν παρακολουθήσεις την ακαδημία, η παρακολούθηση και αποφοίτηση της οποίας είναι υποχρεωτική για να μπορέσεις να πας στην τοποθέτηση σου, τότε όπως σωστά λες περιμένεις να μαζευτεί ικανό πλήθος εκπαιδευόμενων για να δημιουργηθεί νέο τμήμα που θα συμμετέχεις και εσύ. Μέχρι τότε, όπως σωστά έχεις ακούσει, και εφόσον δεν είσαι σε νόμιμη άδεια πλέον, θεωρείσαι υπάλληλος της ΦΟΤΑ και πρέπει να υπηρετήσεις εκεί. Δηλαδή να παρουσιάζεσαι κάθε μέρα στην Ηλιούπολη μέχρι να μπορέσεις να μπεις σε νεα σειρά εκπαίδευσης. Αυτό όπως καταλαβαίνεις κανείς δεν ξέρει πόσο καιρό θα πάρει. Την 9μηνη (ανατροφής), αν δεν κάνω λάθος, μπορείς να την λάβεις μέχρι το παιδί να γίνει 4 ετών. Με το καλό το παιδάκι σου! Αυτό έχει προτεραιότητα! Όλα καλά θα πάνε!
|
|
winter
Pink Panther
|
Post by winter on May 30, 2024 15:21:55 GMT
Να ρωτήσω κάτι ακόμα.. (σε περίπτωση που ακούστηκε από κάποιον αυτό το ερώτημα κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης σου). Αν κάποια μητέρα θέλει να πάρει την αδεια μητροτητας(την 9μηνη αδεια δηλ) και δεν παρακολουθήσει την εκπαίδευση...λογικά περιμένει μετά ποτε θα ξαναγίνει τμήμα για να ξεκινήσει...σε αυτό το μεσοδιαστημα(σε περίπτωση καθυστέρησης δημιουργίας νέου τμήματος και λήξη της αδειας της πλεον)...τι γίνεται?εργάζεται?και που?γτι κάτι είχα ακούσει ότι θεωρειται υπαλληλος της ΦΟΤΑ οπότε πρέπει να πάει εκει..ισχύει κάτι τέτοιο..? Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη αν σε έχουμε ζαλίσει.. απλά είμαι ήδη έγκυος, γενναω τέλη Ιουλίου..αλλά αν ισχύει αυτό που προείπα δεν θα την πάρω την 9μηνη..θα την αφήσω για πολύ αργότερα κ απλά θα δυσκολεύομαι.. 😁 Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν παρακολουθήσεις την ακαδημία, η παρακολούθηση και αποφοίτηση της οποίας είναι υποχρεωτική για να μπορέσεις να πας στην τοποθέτηση σου, τότε όπως σωστά λες περιμένεις να μαζευτεί ικανό πλήθος εκπαιδευόμενων για να δημιουργηθεί νέο τμήμα που θα συμμετέχεις και εσύ. Μέχρι τότε, όπως σωστά έχεις ακούσει, και εφόσον δεν είσαι σε νόμιμη άδεια πλέον, θεωρείσαι υπάλληλος της ΦΟΤΑ και πρέπει να υπηρετήσεις εκεί. Δηλαδή να παρουσιάζεσαι κάθε μέρα στην Ηλιούπολη μέχρι να μπορέσεις να μπεις σε νεα σειρά εκπαίδευσης. Αυτό όπως καταλαβαίνεις κανείς δεν ξέρει πόσο καιρό θα πάρει. Την 9μηνη (ανατροφής), αν δεν κάνω λάθος, μπορείς να την λάβεις μέχρι το παιδί να γίνει 4 ετών. Με το καλό το παιδάκι σου! Αυτό έχει προτεραιότητα! Όλα καλά θα πάνε! Σευχαριστω πολύ για τις πολύτιμες πληροφορίες σου!Θα την πάρω αργότερα την 9μηνη λοιπόν.. Να σαι καλά!Ευχαριστούμε 🙏
|
|
mogo
Beekeeper
|
Post by mogo on May 31, 2024 10:58:46 GMT
Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά, που βλέπουμε τον κωδικό που αντιστοιχεί η θέση? Δηλ πως βλέπεις ότι η θέση σου αντιστοιχεί σε μία ελέγχου και δύο δικαστικού? esdda2.freeforums.net/post/60912/threadΣε ευχαριστώ πολύ για το link! Eίδα τις θέσεις.. Ευχαριστώ
|
|
mogo
Beekeeper
|
Post by mogo on May 31, 2024 11:00:40 GMT
Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά, που βλέπουμε τον κωδικό που αντιστοιχεί η θέση? Δηλ πως βλέπεις ότι η θέση σου αντιστοιχεί σε μία ελέγχου και δύο δικαστικού? esdda2.freeforums.net/post/60912/threadΕυχαριστώ πολύ! Είδα τις θέσεις. Ευχαριστώ
|
|