Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 16, 2024 9:58:56 GMT
Μα αυτό ακριβώς γίνεται τόσα χρόνια με τις Κ. Το δράμα αυτού που διορίζεται στην 10 επιλογή ακόμα δεν κατάλαβα Υποθέτω επειδή με 80 πχ μορια θα πάρει θέση στο Τσεπέλοβο και θα δίνει τον μισθό του στα ενοίκια και τις μετακινήσεις και στην επόμενη προκήρυξη, ένας με 70 μορια θα πάρει θέση στην πλ. Συντάγματος... Όλοι έχουν τα δίκια τους εδώ αλλά ο ένας από τους δύο θα πρέπει αναγκαστικά να "αδικηθεί"... Να μην δήλωνε Τσεπέλοβο τότε...
|
|
|
Post by nikos81 on May 16, 2024 9:59:43 GMT
Υποθέτω επειδή με 80 πχ μορια θα πάρει θέση στο Τσεπέλοβο και θα δίνει τον μισθό του στα ενοίκια και τις μετακινήσεις και στην επόμενη προκήρυξη, ένας με 70 μορια θα πάρει θέση στην πλ. Συντάγματος... Όλοι έχουν τα δίκια τους εδώ αλλά ο ένας από τους δύο θα πρέπει αναγκαστικά να "αδικηθεί"... αν κάποιος δε θέλει να πάει στο Τσεπέλοβο είναι ορθό να μην το δηλώσει εξ αρχής. αλλιώς ποιο είναι το πρόβλημα του που κάποιος με λιγότερα μόρια ήθελε να πάει μόνο στην πλ. Συντάγματος και εν τέλει πήγε; και αυτό με τους διπλοδιορισμένους που ενδέχεται να γίνει θα δημιουργήσει πρόβλημα, απλά γιατί κάποιοι θέλουν να καβατζώσουν μια θέση αλλά μετά να τη βελτιστοποιήσουν κιόλας και ας μείνουν άλλοι απ έξω. το ορθότερο είναι ο καθένας μας να δηλώσει εκεί που πραγματικά θέλει και μπορεί να πάει. Δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα αν γνωρίζαμε εξαρχής ότι δεν θα μπορούμε να κάνουμε αίτηση σε νέες προκηρύξεις. Αν γίνει το αντίθετο απόσα μας έχουν πει ναι θα υπάρξει πρόβλημα γιατί αλλιώς θα δηλώναμε διαφορετικά, τουλάχιστον ας έβγαζαν όλες τις θέσεις μαζί ούτως η άλλως υπήρχε πολύ μεγάλη καθυστέρηση στην έκδοση των προκηρύξεων ειδικά σε 3ΓΒ. Και ναι κάποιοι που έχουν περισσότερα μόρια είναι λογικό να μπορούν να βελτιστοποιήσουν την θέση τους, αξιοκρατία λέγεται αυτό. Κανένας δεν θα μείνει στην απέξω όποιος δεν αποδεχθεί ή παραιτηθεί η θέση πάει σε επιλαχόντα. Είχα στείλει mail στο ΑΣΕΠ και μου είχαν απαντήσει γραπτώς ότι θα μπορούμε να συμμετέχουμε κανονικά και σε νέα προκήρυξη οπότε με βάση αυτό δήλωσα τις προτιμήσεις μου, δεν ήξερα ούτε για επιλαχόντες ούτε για άλλα σενάρια. Αν είναι να διοριστώ κάπου μακριά και με αποκλείσει το ΑΣΕΠ με οποιονδήποτε τρόπο να διεκδικήσω θέση κοντά μου στην επόμενη δεν έχω κανένα θέμα αλλά θα τους κάνω αγωγή να μου πληρώνουν τα ενοίκια
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 16, 2024 10:03:49 GMT
Μα αυτό ακριβώς γίνεται τόσα χρόνια με τις Κ. Το δράμα αυτού που διορίζεται στην 10 επιλογή ακόμα δεν κατάλαβα Το καθεστώς των Κ είναι τελείως διαφορετικο απο εμας. Εκεί δεξαμενή δε υπάρχει. Είναι περιορισμενων θέσεων, και η άρνηση διορισμου δημιουργεί τοπικές αναταράξεις. Εσυ εισαι διοριστεος ΤΕ και άλλοι 1200 τοσοι... Σας περιμένει η υπηρεσια σας. Αν πατε, ορκιστητε οι 1000, και μετά απο λίγο την κοπανισετε, φαντάσου αναταραξεις. Σκεψου το αυτο για ΠΕ με 3000 και περιπτώσεις. Οσο για το θρίλερ, αν μπεις καλά στη θέση αυτου που περιεγραψα θα το καταλάβεις. Εύχομαι να μη το ζήσεις... Αλλά και κανένας μας.... Καθόλου διαφορετικά με τις Κ και εκεί υπήρχε ακριβώς το ίδιο θέμα. Δεν θα το ζήσω γιατί δήλωσα τις θέσεις με πλήρη επίγνωση και έτσι θα έπρεπε να είχε πράξει ο υποθετικός μας φίλος.
|
|
kavas
Pink Panther
|
Post by kavas on May 16, 2024 10:12:48 GMT
Υποθέτω επειδή με 80 πχ μορια θα πάρει θέση στο Τσεπέλοβο και θα δίνει τον μισθό του στα ενοίκια και τις μετακινήσεις και στην επόμενη προκήρυξη, ένας με 70 μορια θα πάρει θέση στην πλ. Συντάγματος... Όλοι έχουν τα δίκια τους εδώ αλλά ο ένας από τους δύο θα πρέπει αναγκαστικά να "αδικηθεί"... Να μην δήλωνε Τσεπέλοβο τότε... ενταξει δεν ειναι μονο το παραδειγμα του Τσεπελοβου ειναι να εχει στην πρωτη προκηρυξη θεση πχ στον ΕΦΚΑ στην πολη του και στην δεύτερη στην ΑΑΔΕ και να παει αυτος με τα περισσοτερα μορια στον Εφκα και ο αλλος στην ΑΑΔΕ
|
|
|
Post by thanos2 on May 16, 2024 10:12:49 GMT
Το καθεστώς των Κ είναι τελείως διαφορετικο απο εμας. Εκεί δεξαμενή δε υπάρχει. Είναι περιορισμενων θέσεων, και η άρνηση διορισμου δημιουργεί τοπικές αναταράξεις. Εσυ εισαι διοριστεος ΤΕ και άλλοι 1200 τοσοι... Σας περιμένει η υπηρεσια σας. Αν πατε, ορκιστητε οι 1000, και μετά απο λίγο την κοπανισετε, φαντάσου αναταραξεις. Σκεψου το αυτο για ΠΕ με 3000 και περιπτώσεις. Οσο για το θρίλερ, αν μπεις καλά στη θέση αυτου που περιεγραψα θα το καταλάβεις. Εύχομαι να μη το ζήσεις... Αλλά και κανένας μας.... Καθόλου διαφορετικά με τις Κ και εκεί υπήρχε ακριβώς το ίδιο θέμα. Δεν θα το ζήσω γιατί δήλωσα τις θέσεις με πλήρη επίγνωση και έτσι θα έπρεπε να είχε πράξει ο υποθετικός μας φίλος. Εντάξει, εσύ θα ορκιστεις σε θέση που σε ικανοποιεί ήδη, και δε θα τρελαθείς και πολύ αν στην επόμενη ΓΒ βγει κατι αλλο καλύτερο. Πόσοι όμως είναι έτσι;;; Τώρα τι θα γίνει με τους διορισμενους και το δικαίωμα επαναδιορισμου, θα δούμε. Άλλωστε το σενάριο που έδωσα ηταν μια υπόθεση εργασίας και τροφή για σκεψη....
|
|
darsy
Pink Panther
|
Post by darsy on May 16, 2024 10:15:58 GMT
αν κάποιος δε θέλει να πάει στο Τσεπέλοβο είναι ορθό να μην το δηλώσει εξ αρχής. αλλιώς ποιο είναι το πρόβλημα του που κάποιος με λιγότερα μόρια ήθελε να πάει μόνο στην πλ. Συντάγματος και εν τέλει πήγε; και αυτό με τους διπλοδιορισμένους που ενδέχεται να γίνει θα δημιουργήσει πρόβλημα, απλά γιατί κάποιοι θέλουν να καβατζώσουν μια θέση αλλά μετά να τη βελτιστοποιήσουν κιόλας και ας μείνουν άλλοι απ έξω. το ορθότερο είναι ο καθένας μας να δηλώσει εκεί που πραγματικά θέλει και μπορεί να πάει. Δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα αν γνωρίζαμε εξαρχής ότι δεν θα μπορούμε να κάνουμε αίτηση σε νέες προκηρύξεις. Αν γίνει το αντίθετο απόσα μας έχουν πει ναι θα υπάρξει πρόβλημα γιατί αλλιώς θα δηλώναμε διαφορετικά, τουλάχιστον ας έβγαζαν όλες τις θέσεις μαζί ούτως η άλλως υπήρχε πολύ μεγάλη καθυστέρηση στην έκδοση των προκηρύξεων ειδικά σε 3ΓΒ. Και ναι κάποιοι που έχουν περισσότερα μόρια είναι λογικό να μπορούν να βελτιστοποιήσουν την θέση τους, αξιοκρατία λέγεται αυτό. Κανένας δεν θα μείνει στην απέξω όποιος δεν αποδεχθεί ή παραιτηθεί η θέση πάει σε επιλαχόντα. Είχα στείλει mail στο ΑΣΕΠ και μου είχαν απαντήσει γραπτώς ότι θα μπορούμε να συμμετέχουμε κανονικά και σε νέα προκήρυξη οπότε με βάση αυτό δήλωσα τις προτιμήσεις μου, δεν ήξερα ούτε για επιλαχόντες ούτε για άλλα σενάρια. Αν είναι να διοριστώ κάπου μακριά και με αποκλείσει το ΑΣΕΠ με οποιονδήποτε τρόπο να διεκδικήσω θέση κοντά μου στην επόμενη δεν έχω κανένα θέμα αλλά θα τους κάνω αγωγή να μου πληρώνουν τα ενοίκια Δε σε ανάγκασε κανείς όμως να δηλώσεις θέση μακριά από το σπίτι σου. αφού δήλωσες σημαίνει ότι έχεις διάθεση, χρήμα, χρόνο, κόπο να πας, και φυσικά δηλώνοντας την έχεις πιθανότητα διορισμού εκεί. αλλιώς γιατί τη δηλώνεις; Νομίζω ο ασεπ δεν είχε προβλέψει το μπάχαλο που θα δημιουργήσει δίνοντας μας το δικαίωμα να κάνουμε αίτηση ξανά και ξανά και στο τέλος να επιλέξουμε τη βέλτιστη για εμάς θέση. για αυτό ο πρόεδρος είπε ότι στους μελλοντικούς διαγωνισμούς όποιος μπαίνει σε πίνακα διοριστέων διαγράφεται από τον πίνακα βαθμολογικής κατάταξης. οπότε ή αποδέχομαι τη θέση διορισμού ή μένω εκτός. τώρα εδώ τα έχουν κάνει μπάχαλο, καλά ξεμπερδέματα! όσο για τις αναπληρώσεις που λες και ότι δε θα χαθεί η θέση, προς το παρόν ο νόμος ορίζει οι δικοί μας πίνακες να καταργηθούν μόλις βγουν οι νέοι του γραπτούς του 2025. με τους ρυθμούς του ασεπ, που κάνει κανένα χρόνο να βγάλει αποτελέσματα για αναπλήρωση θέσεων όσων δεν δεχθούν διορισμό, οι θέσεις αυτές θα χαθούν. εκτός αν κάνουν νομοθετική ρύθμιση. αναμένουμε και είδωμεν!
|
|
|
Post by sok on May 16, 2024 10:20:18 GMT
το δίκαιο είναι για όλες τις διαθέσιμες θέσεις από το 2γ/2022 αυτός με το μεγαλύτερο αριθμό μορίων να έχει το πλεονέκτημα επιλογής έναντι του πιο χαμηλόβαθμου. Πλεονέκτημα το οποίο ακυρώνεται στην πράξη όταν ενώ δε γνωρίζει τις θέσεις της επόμενης προκήρυξης να αποκλειστεί από αυτές.
|
|
|
Post by athanatos on May 16, 2024 10:22:43 GMT
Να μην δήλωνε Τσεπέλοβο τότε... ενταξει δεν ειναι μονο το παραδειγμα του Τσεπελοβου ειναι να εχει στην πρωτη προκηρυξη θεση πχ στον ΕΦΚΑ στην πολη του και στην δεύτερη στην ΑΑΔΕ και να παει αυτος με τα περισσοτερα μορια στον Εφκα και ο αλλος στην ΑΑΔΕ Συγνώμη να κάνω μία ερώτηση; Οι θέσεις του 2024 δεν είχαν ψηφιστεί από το Υπουργικό πριν δηλώσουμε στις 2ΓΒ/3ΓΒ;;; Αν ναι ήταν γνωστές σε όλους. Όποτε αν κάποιος δήλωσε τον ΕΦΚΑ για σιγουριά ενώ ήξερε ότι θα βγει θέση στην ΑΑΔΕ έσφαλε. (αν δεν συντρέχουν άλλοι λόγοι βιοπορισμος κλπ).
|
|
|
Post by Asxetoulis on May 16, 2024 10:22:46 GMT
Υποθέτω επειδή με 80 πχ μορια θα πάρει θέση στο Τσεπέλοβο και θα δίνει τον μισθό του στα ενοίκια και τις μετακινήσεις και στην επόμενη προκήρυξη, ένας με 70 μορια θα πάρει θέση στην πλ. Συντάγματος... Όλοι έχουν τα δίκια τους εδώ αλλά ο ένας από τους δύο θα πρέπει αναγκαστικά να "αδικηθεί"... αν κάποιος δε θέλει να πάει στο Τσεπέλοβο είναι ορθό να μην το δηλώσει εξ αρχής. αλλιώς ποιο είναι το πρόβλημα του που κάποιος με λιγότερα μόρια ήθελε να πάει μόνο στην πλ. Συντάγματος και εν τέλει πήγε; και αυτό με τους διπλοδιορισμένους που ενδέχεται να γίνει θα δημιουργήσει πρόβλημα, απλά γιατί κάποιοι θέλουν να καβατζώσουν μια θέση αλλά μετά να τη βελτιστοποιήσουν κιόλας και ας μείνουν άλλοι απ έξω. το ορθότερο είναι ο καθένας μας να δηλώσει εκεί που πραγματικά θέλει και μπορεί να πάει. Κανένας δεν θα δηλώσει εκεί που πραγματικά θα πάει. Οι περισσότεροι είπαν ας καβατζώσω μια θέση και ας είναι οπουδήποτε και μετά ξανακάνω αίτηση για καλύτερα. Οι υπεύθυνοι θα είναι τα δεδομένα που άλλαξαν στη ζωή μας και ο κακούργος ο ΑΣΕΠ. Σε περίπτωση που ξανακάνουν όλοι αίτηση και ξαναδιοριστούν οι ίδιοι 4100+1200 τότε θα έχουν αλλάξει τα δεδομένα 5.300 ατόμων; Πολύ ευμετάβλητες είναι οι ζωές μας τελικά.
|
|
|
Post by aris46 on May 16, 2024 10:28:14 GMT
αν κάποιος δε θέλει να πάει στο Τσεπέλοβο είναι ορθό να μην το δηλώσει εξ αρχής. αλλιώς ποιο είναι το πρόβλημα του που κάποιος με λιγότερα μόρια ήθελε να πάει μόνο στην πλ. Συντάγματος και εν τέλει πήγε; και αυτό με τους διπλοδιορισμένους που ενδέχεται να γίνει θα δημιουργήσει πρόβλημα, απλά γιατί κάποιοι θέλουν να καβατζώσουν μια θέση αλλά μετά να τη βελτιστοποιήσουν κιόλας και ας μείνουν άλλοι απ έξω. το ορθότερο είναι ο καθένας μας να δηλώσει εκεί που πραγματικά θέλει και μπορεί να πάει. Δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα αν γνωρίζαμε εξαρχής ότι δεν θα μπορούμε να κάνουμε αίτηση σε νέες προκηρύξεις. Αν γίνει το αντίθετο απόσα μας έχουν πει ναι θα υπάρξει πρόβλημα γιατί αλλιώς θα δηλώναμε διαφορετικά, τουλάχιστον ας έβγαζαν όλες τις θέσεις μαζί ούτως η άλλως υπήρχε πολύ μεγάλη καθυστέρηση στην έκδοση των προκηρύξεων ειδικά σε 3ΓΒ. Και ναι κάποιοι που έχουν περισσότερα μόρια είναι λογικό να μπορούν να βελτιστοποιήσουν την θέση τους, αξιοκρατία λέγεται αυτό. Κανένας δεν θα μείνει στην απέξω όποιος δεν αποδεχθεί ή παραιτηθεί η θέση πάει σε επιλαχόντα. Είχα στείλει mail στο ΑΣΕΠ και μου είχαν απαντήσει γραπτώς ότι θα μπορούμε να συμμετέχουμε κανονικά και σε νέα προκήρυξη οπότε με βάση αυτό δήλωσα τις προτιμήσεις μου, δεν ήξερα ούτε για επιλαχόντες ούτε για άλλα σενάρια. Αν είναι να διοριστώ κάπου μακριά και με αποκλείσει το ΑΣΕΠ με οποιονδήποτε τρόπο να διεκδικήσω θέση κοντά μου στην επόμενη δεν έχω κανένα θέμα αλλά θα τους κάνω αγωγή να μου πληρώνουν τα ενοίκια Τα είπες όλα.Αυτα τα δεδομένα υπήρχαν όταν κάναμε τις αιτήσεις και μάλιστα γραπτώς από τον ΑΣΕΠ. Εάν τα αλλάξουν θα υπάρξουν σίγουρα αγωγές και οι διαδικασίες θα πάνε πολύ πίσω.
|
|
|
Post by Asxetoulis on May 16, 2024 10:34:37 GMT
|
|
|
Post by mariadimo on May 16, 2024 10:35:47 GMT
Οι απόψεις του καθενός για το δίκαιο ή όχι, καθορίζονται από τις αντιλήψεις του για το προσωπικό του συμφέρον. Δεν έχει νόημα η κουβέντα που γίνεται. Το θέμα είναι το τί προβλέπεται νομοθετικά η ρυθμιστικά. Από όσο έχω αντιληφθεί αν δεν έχει γίνει ο διορισμός κάποιου μπορεί να κάνει αίτηση σε όσες προκηρύξεις θέλει. Αυτό προβλέπεται προς το παρόν. Δίκαιο ή όχι, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε κατά τη γνώμη μου... Να αλλάξω λίγο θέμα... Υποτίθεται ότι δόθηκε ραντεβού του προέδρου με επιτυχόντες του διαγωνισμού (εξ όσων κατάλαβα με μέλη του συλλόγου) στις 11.00 σήμερα για να συζητήσουν εκ νέου για το τι μέλλει γενέσθαι. Η συζήτηση είναι ακόμα σε εξέλιξη; Δεν μπορώ να βρω κάποια σχετική ανακοίνωση με αυτό. Γνωρίζει κάποιος κάτι;
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 16, 2024 10:36:30 GMT
Καθόλου διαφορετικά με τις Κ και εκεί υπήρχε ακριβώς το ίδιο θέμα. Δεν θα το ζήσω γιατί δήλωσα τις θέσεις με πλήρη επίγνωση και έτσι θα έπρεπε να είχε πράξει ο υποθετικός μας φίλος. Εντάξει, εσύ θα ορκιστεις σε θέση που σε ικανοποιεί ήδη, και δε θα τρελαθείς και πολύ αν στην επόμενη ΓΒ βγει κατι αλλο καλύτερο. Πόσοι όμως είναι έτσι;;; Τώρα τι θα γίνει με τους διορισμενους και το δικαίωμα επαναδιορισμου, θα δούμε. Άλλωστε το σενάριο που έδωσα ηταν μια υπόθεση εργασίας και τροφή για σκεψη.... Μην παρερμηνεύεις αυτά που γράφω και τα παρουσιάζεις όπως θέλεις, εγώ έγραψα ξεκάθαρα ότι "δήλωσα τις θέσεις με πλήρη επίγνωση" και έτσι θεωρώ θα έπρεπε όλοι να έχουν κάνει. Αν βρεθώ αλλού στα οριστικά πάλι ικανοποιημένος θα είμαι.
|
|
|
Post by konstantinos84 on May 16, 2024 10:43:06 GMT
αν κάποιος δε θέλει να πάει στο Τσεπέλοβο είναι ορθό να μην το δηλώσει εξ αρχής. αλλιώς ποιο είναι το πρόβλημα του που κάποιος με λιγότερα μόρια ήθελε να πάει μόνο στην πλ. Συντάγματος και εν τέλει πήγε; και αυτό με τους διπλοδιορισμένους που ενδέχεται να γίνει θα δημιουργήσει πρόβλημα, απλά γιατί κάποιοι θέλουν να καβατζώσουν μια θέση αλλά μετά να τη βελτιστοποιήσουν κιόλας και ας μείνουν άλλοι απ έξω. το ορθότερο είναι ο καθένας μας να δηλώσει εκεί που πραγματικά θέλει και μπορεί να πάει. Δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα αν γνωρίζαμε εξαρχής ότι δεν θα μπορούμε να κάνουμε αίτηση σε νέες προκηρύξεις. Αν γίνει το αντίθετο απόσα μας έχουν πει ναι θα υπάρξει πρόβλημα γιατί αλλιώς θα δηλώναμε διαφορετικά, τουλάχιστον ας έβγαζαν όλες τις θέσεις μαζί ούτως η άλλως υπήρχε πολύ μεγάλη καθυστέρηση στην έκδοση των προκηρύξεων ειδικά σε 3ΓΒ. Και ναι κάποιοι που έχουν περισσότερα μόρια είναι λογικό να μπορούν να βελτιστοποιήσουν την θέση τους, αξιοκρατία λέγεται αυτό. Κανένας δεν θα μείνει στην απέξω όποιος δεν αποδεχθεί ή παραιτηθεί η θέση πάει σε επιλαχόντα. Είχα στείλει mail στο ΑΣΕΠ και μου είχαν απαντήσει γραπτώς ότι θα μπορούμε να συμμετέχουμε κανονικά και σε νέα προκήρυξη οπότε με βάση αυτό δήλωσα τις προτιμήσεις μου, δεν ήξερα ούτε για επιλαχόντες ούτε για άλλα σενάρια. Αν είναι να διοριστώ κάπου μακριά και με αποκλείσει το ΑΣΕΠ με οποιονδήποτε τρόπο να διεκδικήσω θέση κοντά μου στην επόμενη δεν έχω κανένα θέμα αλλά θα τους κάνω αγωγή να μου πληρώνουν τα ενοίκια Δεν θα διοριστείς κάπου μακριά. Θα διοριστείς σε μια από τις δηλωθείσες επιλογές σου. Επίσης η βεβαιότητα σου ότι θα πάνε σίγουρα στον επόμενο επιλαχόντα δεν βεβαιώνεται από πουθενά. Μπορεί αφού θα καθυστερήσει να πάει στον επόμενο γραπτό και να χαθεί από εμάς. Μπορείς να εγγυηθείς ότι δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο; Και αν γίνει αυτό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟ. ΥΓ Για αυτό λέω ότι έχει 2 όψεις αυτό το νόμισμα και να μην είμαστε απόλυτοι.
|
|
|
Post by thanos2 on May 16, 2024 10:45:45 GMT
Εντάξει, εσύ θα ορκιστεις σε θέση που σε ικανοποιεί ήδη, και δε θα τρελαθείς και πολύ αν στην επόμενη ΓΒ βγει κατι αλλο καλύτερο. Πόσοι όμως είναι έτσι;;; Τώρα τι θα γίνει με τους διορισμενους και το δικαίωμα επαναδιορισμου, θα δούμε. Άλλωστε το σενάριο που έδωσα ηταν μια υπόθεση εργασίας και τροφή για σκεψη.... Μην παρερμηνεύεις αυτά που γράφω και τα παρουσιάζεις όπως θέλεις, εγώ έγραψα ξεκάθαρα ότι "δήλωσα τις θέσεις με πλήρη επίγνωση" και έτσι θεωρώ θα έπρεπε όλοι να έχουν κάνει. Αν βρεθώ αλλού στα οριστικά πάλι ικανοποιημένος θα είμαι. Δεν καταλαβαίνω την τόσο μεγάλη διαφορά... Ικανοποιημένος είπα θα σε λόγω επιλογής... Ικανοποίημενος είπες θα σε.... Τελος πάντων... Εκείνη την παροιμία με τον ξενοδοχο την ξέρεις. Αυτός θα αποφασίσει...
|
|