|
Post by thanos2 on May 19, 2024 11:03:38 GMT
Ναι μόνο για τους 90+ συζητάμε, οκ. 🤷🏻♀️ Εγώ το έχω ξαναπεί, το μόνο θέμα μου για τη λύση των επιλαχόντων είναι που τεχνηέντως δεν είχε γίνει μισή αναφορά σε αυτή πριν τη λήξη των αιτήσεων. Το γεγονός ότι είναι νόμιμη δε σημαίνει ότι έπρεπε να γνωρίζουμε ότι θα επιλέξουν να την εφαρμόσουν καθώς δίνεται η δυνατότητα δεν είναι υποχρεωτική. Συμφωνώ και με του δύο σας αλλά αν μπω στη θέση των υπευθύνων του ΑΣΕΠ μπορεί να σκεφτόμουν όπως και αυτοί. Δεν γνωρίζω τα στατιστικά αλλά υπάρχει ένα ενδεχόμενο το μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχόντων των 2ΓΒ, 3ΓΒ να αρνηθούν την θέση τους και να δεχθούν τη θέση του 24. Επειδή οι θέσεις δεν είναι κατανεμημένες βολικά ανά νομό και ειδικότερα. Παρά Πολλοί επιτυχόντες έχουν περάσει είτε σε άλλο νομό είτε επιζητούν "καλύτερη θέση". Επίσης πολλοί που πέρασαν στη ειδικότητα τους εκτός νόμου, μπορεί να σκεφτούν διαφορετικά και να εγκαταλείψουν την ειδικότητα τους για χάρη μιας θέσης διεκπεραίωσης στον τόπο τους. Το πρόβλημα τους σε αυτό το παράδειγμα μου δεν είναι οι ΠΕ νομίζω, αλλά κυρίως οι ΤΕ όπου ήδη υπάρχουν λίγοι επιτυχόντες στις ειδικότητες. Αν υπάρξει στροφή των ειδικοτήτων στη γενική κατηγορία θα υπάρχει το παράδοξο να έχουν δοθεί 3000 θέσεις για 2000 επιτυχόντες και να έχουν μείνει και 300 της κατηγορίας 519 εκτός διορισμού. Το άλλο πρόβλημα του ΑΣΕΠ είναι η μεγάλη μάζα των 12500 ΠΕ. Ήδη το σύστημα τους δυσκολεύτηκε να διαχειριστεί τις αιτήσεις του 23 και πιστεύω ότι θα ψάξουν τρόπο, νόμιμα ή νομότυπα να μειώσουν τον αριθμό των αιτήσεων είτε σπάζοντας τις προκυρηξεις είτε με άλλο τρόπο. Αυτοί έχουν το μαχαίρι και το καρπούζι. Να αλλάξεις nickname!!!!
|
|
|
Post by palaiologos on May 19, 2024 11:11:12 GMT
Σε εσάς δίνω δίκιο! Στους ΠΕ που είδαν τις θέσεις του 24 και είδαν πιθανόν μια θέση πιο αρεστή - κατά συνέπεια όλη την πίτα όπως αναφέρεις - γιατί να δώσω δίκιο; Είσαι υψηλόβαθμος (ΜΠΡΑΒΟ και ξανά ΜΠΡΑΒΟ), είναι σίγουρος ότι θα μπεις, γιατί να δηλώσεις μια θέση που δεν θες να πας και δεν θα πας; Πες μου έναν λόγο. Μη ξεχνάς ότι μπορεί με τις καθυστερήσεις του ΑΣΕΠ μπορεί να παρέλθει η τριετία και να χαθεί η θέση. Αυτό δεν είναι σημαντικό; Και δηλώνοντας μια θέση που δεν θέλεις έχεις στερήσει τη θέση από κάποιον ντόπιο ο οποίος πιθανότατα έχει διοριστεί άλλου. Δηλαδή έχουμε στερήσει τη δυνατότητα σε κάποιον να διοριστεί στον τόπο του αλλά εμείς θέλουμε δεύτερη ευκαιρία για να διοριστούμε στον τόπο μας. Ωραία λογική. Αχ Ελλάδα σ' αγαπώ. Konstantinos84 & Asxetoulis μέσα σε λίγες γραμμές τα είπατε όλα . Δεν μπορεί να περιγραφεί καλύτερα το όλο θέμα!
|
|
|
Post by palaiologos on May 19, 2024 11:16:58 GMT
Ναι μόνο για τους 90+ συζητάμε, οκ. 🤷🏻♀️ Εγώ το έχω ξαναπεί, το μόνο θέμα μου για τη λύση των επιλαχόντων είναι που τεχνηέντως δεν είχε γίνει μισή αναφορά σε αυτή πριν τη λήξη των αιτήσεων. Το γεγονός ότι είναι νόμιμη δε σημαίνει ότι έπρεπε να γνωρίζουμε ότι θα επιλέξουν να την εφαρμόσουν καθώς δίνεται η δυνατότητα δεν είναι υποχρεωτική. Συμφωνώ και με του δύο σας αλλά αν μπω στη θέση των υπευθύνων του ΑΣΕΠ μπορεί να σκεφτόμουν όπως και αυτοί. Δεν γνωρίζω τα στατιστικά αλλά υπάρχει ένα ενδεχόμενο το μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχόντων των 2ΓΒ, 3ΓΒ να αρνηθούν την θέση τους και να δεχθούν τη θέση του 24. Επειδή οι θέσεις δεν είναι κατανεμημένες βολικά ανά νομό και ειδικότερα. Παρά Πολλοί επιτυχόντες έχουν περάσει είτε σε άλλο νομό είτε επιζητούν "καλύτερη θέση". Επίσης πολλοί που πέρασαν στη ειδικότητα τους εκτός νόμου, μπορεί να σκεφτούν διαφορετικά και να εγκαταλείψουν την ειδικότητα τους για χάρη μιας θέσης διεκπεραίωσης στον τόπο τους. Το πρόβλημα τους σε αυτό το παράδειγμα μου δεν είναι οι ΠΕ νομίζω, αλλά κυρίως οι ΤΕ όπου ήδη υπάρχουν λίγοι επιτυχόντες στις ειδικότητες. Αν υπάρξει στροφή των ειδικοτήτων στη γενική κατηγορία θα υπάρχει το παράδοξο να έχουν δοθεί 3000 θέσεις για 2000 επιτυχόντες και να έχουν μείνει και 300 της κατηγορίας 519 εκτός διορισμού. Το άλλο πρόβλημα του ΑΣΕΠ είναι η μεγάλη μάζα των 12500 ΠΕ. Ήδη το σύστημα τους δυσκολεύτηκε να διαχειριστεί τις αιτήσεις του 23 και πιστεύω ότι θα ψάξουν τρόπο, νόμιμα ή νομότυπα να μειώσουν τον αριθμό των αιτήσεων είτε σπάζοντας τις προκυρηξεις είτε με άλλο τρόπο. Αυτοί έχουν το μαχαίρι και το καρπούζι. Sxetikouli πολύ καλή τοποθέτηση !
|
|
|
Post by efkolos on May 19, 2024 11:22:40 GMT
Επειδή έχουν γίνει πολλές επιπλέον σελίδες και έχω χάσει εξελίξεις. Έχει κανείς τελικά εικόνα αν οι θέσεις 2024 της ΑΑΔΕ θα δοθούν σε επιτυχπντες της 2γ2023 ή θα τις δώσουν σε επιτυχπντες της 1γ/2023? Ευχαριστω
|
|
|
Post by nantia on May 19, 2024 11:43:48 GMT
Επειδή έχουν γίνει πολλές επιπλέον σελίδες και έχω χάσει εξελίξεις. Έχει κανείς τελικά εικόνα αν οι θέσεις 2024 της ΑΑΔΕ θα δοθούν σε επιτυχπντες της 2γ2023 ή θα τις δώσουν σε επιτυχπντες της 1γ/2023? Ευχαριστω Σου απάντησε και άλλο μέλος. Έχει ξεκαθαριστεί εδώ και μήνες από το βήμα της Βουλής ότι θα δοθούν σε επιτυχόντες 2Γ. Αν έχει κάποιος το λινκ ας το βάλει.
|
|
|
Post by efkolos on May 19, 2024 11:50:31 GMT
Ευχαριστώ πάρα πολύ και συγνώμη για το σπαμαρισμα αλλά με το ρυθμό αύξησης των σελίδων προφανώς το έχασα. Καλή συνεχεια
|
|
|
Post by nantia on May 19, 2024 12:01:22 GMT
Ευχαριστώ πάρα πολύ και συγνώμη για το σπαμαρισμα αλλά με το ρυθμό αύξησης των σελίδων προφανώς το έχασα. Καλή συνεχεια Δεν το είπα ως σπαμάρισμα, όλοι έχουμε αγωνία για κάτι. Απλά θα είχες καθησυχαστεί νωρίτερα. Αν δεν κάνω λάθος το μέλος που σου απάντησε είχε και το λινκ, εγώ δεν θυμάμαι ποιος έκανε τη δήλωση τότε.
|
|
|
Post by konstantinos84 on May 19, 2024 14:42:01 GMT
Σε εσάς δίνω δίκιο! Στους ΠΕ που είδαν τις θέσεις του 24 και είδαν πιθανόν μια θέση πιο αρεστή - κατά συνέπεια όλη την πίτα όπως αναφέρεις - γιατί να δώσω δίκιο; Είσαι υψηλόβαθμος (ΜΠΡΑΒΟ και ξανά ΜΠΡΑΒΟ), είναι σίγουρος ότι θα μπεις, γιατί να δηλώσεις μια θέση που δεν θες να πας και δεν θα πας; Πες μου έναν λόγο. Μη ξεχνάς ότι μπορεί με τις καθυστερήσεις του ΑΣΕΠ μπορεί να παρέλθει η τριετία και να χαθεί η θέση. Αυτό δεν είναι σημαντικό; Είμαι ΤΕ αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί ένας επιτυχών ΠΕ υποχρεούται να ψάξει τα φεκ και τα σχεδιαγράμματα θέσεων, ώστε να δηλώσει ή να μη δηλώσει και να περιμένει επόμενη προκήρυξη με θέσεις. Αυτά είναι υποχρέωση του ανεξάρτητου φορέα να ενημερώνει και όχι ατομική ευθύνη παντού, σε ανθρώπους που έδωσαν έναν διαγωνισμό και είναι επιτυχόντες. Δεν είναι σωστό λόγω ελλιπούς ενημέρωσης ή καθημερινότητας, να τους στείλουμε σε πρώτες μέτριες θέσεις και να μην διεκδικήσουν τις δεύτερες καλύτερες που δικαιούνται με βάση τα μόρια. Άλλο το να ενδιαφέρεται ένας και να ψάχνει και άλλο να θεωρούμε σχεδόν υποχρεώτικο να ελέγχει κάποιος τη διαύγεια και τα φεκ κάθε μέρα, λες και δεν έχει άλλες υποχρεώσεις επαγγελματικές, οικογενειακές, κτλ. Εδώ υπήρχαν κάτι θέσεις 2022-2023 για τις παρούσες 2γβ και 3γβ που δεν τις έδωσαν στις δύο προκηρύξεις και ακόμα και ο σούπερ ντούπερ ιντερνετικός και ενήμερος δεν μπορούσε να τις δηλώσει. Καμία σχέση! 1. Όταν έχεις δώσει έναν γραπτό διαγωνισμό με ορίζοντα θέσεων μέχρι το 2024, φυσικά και θα πρέπει να ενδιαφερθείς. 2. Δεν μιλάμε ούτε για ΔΙΑΥΑΓΕΙΑ, ούτε για ΦΕΚ κάθε ημέρα. Το συγκεκριμένο ΦΕΚ κυκλοφόρησε παντού και πανταχού. Σε όλα τα φόρουμ, σαϊτ, δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης. 3. Αν κάποιος επιτυχών/ουσα δεν το είδε σημαίνει αμέλεια ή αδιαφορία. Ήταν κάτι που αποκλείεται ένας άμεσα ενδιαφερόμενος να μην το εντόπιζε.
|
|
|
Post by thunder on May 19, 2024 15:04:03 GMT
Σε εσάς δίνω δίκιο! Στους ΠΕ που είδαν τις θέσεις του 24 και είδαν πιθανόν μια θέση πιο αρεστή - κατά συνέπεια όλη την πίτα όπως αναφέρεις - γιατί να δώσω δίκιο; Είσαι υψηλόβαθμος (ΜΠΡΑΒΟ και ξανά ΜΠΡΑΒΟ), είναι σίγουρος ότι θα μπεις, γιατί να δηλώσεις μια θέση που δεν θες να πας και δεν θα πας; Πες μου έναν λόγο. Μη ξεχνάς ότι μπορεί με τις καθυστερήσεις του ΑΣΕΠ μπορεί να παρέλθει η τριετία και να χαθεί η θέση. Αυτό δεν είναι σημαντικό; Είμαι ΤΕ αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί ένας επιτυχών ΠΕ υποχρεούται να ψάξει τα φεκ και τα σχεδιαγράμματα θέσεων, ώστε να δηλώσει ή να μη δηλώσει και να περιμένει επόμενη προκήρυξη με θέσεις. Αυτά είναι υποχρέωση του ανεξάρτητου φορέα να ενημερώνει και όχι ατομική ευθύνη παντού, σε ανθρώπους που έδωσαν έναν διαγωνισμό και είναι επιτυχόντες. Δεν είναι σωστό λόγω ελλιπούς ενημέρωσης ή καθημερινότητας, να τους στείλουμε σε πρώτες μέτριες θέσεις και να μην διεκδικήσουν τις δεύτερες καλύτερες που δικαιούνται με βάση τα μόρια. Άλλο το να ενδιαφέρεται ένας και να ψάχνει και άλλο να θεωρούμε σχεδόν υποχρεώτικο να ελέγχει κάποιος τη διαύγεια και τα φεκ κάθε μέρα, λες και δεν έχει άλλες υποχρεώσεις επαγγελματικές, οικογενειακές, κτλ. Εδώ υπήρχαν κάτι θέσεις 2022-2023 για τις παρούσες 2γβ και 3γβ που δεν τις έδωσαν στις δύο προκηρύξεις και ακόμα και ο σούπερ ντούπερ ιντερνετικός και ενήμερος δεν μπορούσε να τις δηλώσει. Για τον ίδιο λόγο που η πλατφόρμα υποβολής δεν δούλευε και κάποιοι το ανέχτηκαν και κάποιοι όχι..Και το ίδιο θα συνεχίσει να γίνεται...με τις γβ που θα βγουν και δεν θα ξέρουμε τι απόφαση να πάρουμε.
|
|
2g
Beekeeper
|
Post by 2g on May 19, 2024 15:52:33 GMT
Με την ορκωμοσία κάποιου γενικά, πχ με Κ ή άλλο γραπτό; Ή εννοείς μόνο την ορκωμοσία κάποιου σε θέση που προκηρύχθηκε μέσω του γραπτού; Δλδ θεωρείς πως αν κάποιος επιτυχόντας 2Γ έχει διοριστεί σε θέση της 2γβ θα βγαίνει από τον πίνακα και δε θα έχει δικαίωμα στην 2γβ/24 ενώ αν έχει διοριστεί σε άσχετη με τον γραπτό μας θέση μετά τον Δεκέμβρη του 2022 θα συνεχίζει να υπάρχει στον πίνακα και θα έχει δικαίωμα στην 2γβ/24, αν η κρίσιμη ημερομηνία για να αποφασιστεί το κώλυμα διορισμού παραμένει η 21.12.2022, όπως ήταν και στις δικές μας προκηρύξεις; Σίγουρα φαίνεται μπερδεμένο αυτό που γράφω, αλλά κι εγώ προσπαθώ να καταλάβω. Καλημέρα Νάντια. Θεωρώ ότι το ΑΣΕΠ με βάση το νόμο πρέπει να διαγράφει τους επιτυχόντες του 2Γ εφόσον τοποθετούνται και αρχίζουν να δουλεύουν μέσω των προκηρύξεων ΓΒ. Δεν έχει σχέση με τις προκηρύξεις Κ ως προς το θέμα των μη αποδοχών θέσεων. Αλλά εφόσον κάποιος διοριστεί σε προκήρυξη Κ πριν την υποβολή αιτήσεων σε επόμενη ΓΒ δεν θα έχει δικαίωμα να κάνει αίτηση. Είναι αυτονόητα πράγματα αυτά που κάποιοι μπερδεύονται με το κώλυμα του 2Γ.
|
|
2g
Beekeeper
|
Post by 2g on May 19, 2024 15:52:45 GMT
Η νεα προκήρυξη ΤΕ είπε ο πρόεδρος στην συνάντηση για Φθινόπωρο. (Φθινόπωρο είναι ο 9ος,10ος,11ος μήνας). Στο Gov διάβασα ότι από την ανακοίνωση των οριστικών το ΑΣΕΠ πρέπει εντός το ανώτερο 3 μηνών να τοποθετήσει στην εργασία του τους διορισθεντες.Οριστικα ΤΕ μέσα στο Ιούνιο σίγουρα. Όσον αφορά τώρα αν ορκιστεί κάποιος θα μπορεί να πάρει μέρος στην νέα προκήρυξη. Ξεχάστε το δεν μπορεί. Το έζησα εγώ.Περασα με γραπτό διαγωνισμό Πανελλήνιο στην Α θέση και πριν τον διαγωνισμό έκανα κ σε κ στην Β θέση. Πέρασα και στα δύο. Πήγα κσι ορκιστηκα στην Α.Μετα απο 1 μήνα βγαίνουν τα αποτελέσματα της Β και μου στέλνουν ειδοποίηση ότι έγινε αναπλήρωση της θέσης μου από επιλαχόντα. Ευτυχώς για μένα η Α ηταν δίπλα στο σπίτι μου και η Β 600 χιλ μακριά. Αυτά.
|
|
|
Post by thanos2 on May 19, 2024 15:58:00 GMT
Η νεα προκήρυξη ΤΕ είπε ο πρόεδρος στην συνάντηση για Φθινόπωρο. (Φθινόπωρο είναι ο 9ος,10ος,11ος μήνας). Στο Gov διάβασα ότι από την ανακοίνωση των οριστικών το ΑΣΕΠ πρέπει εντός το ανώτερο 3 μηνών να τοποθετήσει στην εργασία του τους διορισθεντες.Οριστικα ΤΕ μέσα στο Ιούνιο σίγουρα. Όσον αφορά τώρα αν ορκιστεί κάποιος θα μπορεί να πάρει μέρος στην νέα προκήρυξη. Ξεχάστε το δεν μπορεί. Το έζησα εγώ.Περασα με γραπτό διαγωνισμό Πανελλήνιο στην Α θέση και πριν τον διαγωνισμό έκανα κ σε κ στην Β θέση. Πέρασα και στα δύο. Πήγα κσι ορκιστηκα στην Α.Μετα απο 1 μήνα βγαίνουν τα αποτελέσματα της Β και μου στέλνουν ειδοποίηση ότι έγινε αναπλήρωση της θέσης μου από επιλαχόντα. Ευτυχώς για μένα η Α ηταν δίπλα στο σπίτι μου και η Β 600 χιλ μακριά. Αυτά. Νατα!!!! Πες μας λίγο λεπτομέρειες. Σε ποιον διαγωνισμό; Πότε; Πως ήταν οι προκήρυξη; Έμοιαζε με μας;;; Εσύ αφού διοριστηκες πως απο δω;;;
|
|
|
Post by thunder on May 19, 2024 16:02:50 GMT
Η νεα προκήρυξη ΤΕ είπε ο πρόεδρος στην συνάντηση για Φθινόπωρο. (Φθινόπωρο είναι ο 9ος,10ος,11ος μήνας). Στο Gov διάβασα ότι από την ανακοίνωση των οριστικών το ΑΣΕΠ πρέπει εντός το ανώτερο 3 μηνών να τοποθετήσει στην εργασία του τους διορισθεντες.Οριστικα ΤΕ μέσα στο Ιούνιο σίγουρα. Όσον αφορά τώρα αν ορκιστεί κάποιος θα μπορεί να πάρει μέρος στην νέα προκήρυξη. Ξεχάστε το δεν μπορεί. Το έζησα εγώ.Περασα με γραπτό διαγωνισμό Πανελλήνιο στην Α θέση και πριν τον διαγωνισμό έκανα κ σε κ στην Β θέση. Πέρασα και στα δύο. Πήγα κσι ορκιστηκα στην Α.Μετα απο 1 μήνα βγαίνουν τα αποτελέσματα της Β και μου στέλνουν ειδοποίηση ότι έγινε αναπλήρωση της θέσης μου από επιλαχόντα. Ευτυχώς για μένα η Α ηταν δίπλα στο σπίτι μου και η Β 600 χιλ μακριά. Αυτά. Σημεία των καιρών. Σε ποιο πανελλήνιο έδωσες?
|
|
|
Post by Persefoni on May 19, 2024 16:13:43 GMT
Η νεα προκήρυξη ΤΕ είπε ο πρόεδρος στην συνάντηση για Φθινόπωρο. (Φθινόπωρο είναι ο 9ος,10ος,11ος μήνας). Στο Gov διάβασα ότι από την ανακοίνωση των οριστικών το ΑΣΕΠ πρέπει εντός το ανώτερο 3 μηνών να τοποθετήσει στην εργασία του τους διορισθεντες.Οριστικα ΤΕ μέσα στο Ιούνιο σίγουρα. Όσον αφορά τώρα αν ορκιστεί κάποιος θα μπορεί να πάρει μέρος στην νέα προκήρυξη. Ξεχάστε το δεν μπορεί. Το έζησα εγώ.Περασα με γραπτό διαγωνισμό Πανελλήνιο στην Α θέση και πριν τον διαγωνισμό έκανα κ σε κ στην Β θέση. Πέρασα και στα δύο. Πήγα κσι ορκιστηκα στην Α.Μετα απο 1 μήνα βγαίνουν τα αποτελέσματα της Β και μου στέλνουν ειδοποίηση ότι έγινε αναπλήρωση της θέσης μου από επιλαχόντα. Ευτυχώς για μένα η Α ηταν δίπλα στο σπίτι μου και η Β 600 χιλ μακριά. Αυτά. Eνδιαφέρον, παρόλο που αναφέρεται σε παρελθοντικό χρόνο άλλο γραπτό και άλλον νόμο... Δηλαδή σας επιτρεπόταν να κάνετε αίτηση στην νέα (χωρίς να αναφέρει πουθενά ότι όποιος διορίστηκε με πρώτη φάση, διαγράφεται κλπ και δεν μπορεί να ξανααιτηθεί) και ενώ δεν αναφερόταν πουθενά κάτι, όταν βγήκε ο πίνακας των β' αποτελεσμάτων αποκλειστήκατε...? Σύμφωνα με τα ΦΕΚ των 2Γ: esdda2.freeforums.net/attachment/download/986Υποχρεούται το ΑΣΕΠ να βγάλει ΦΕΚ διορισμού σε ΜΑΧ 3 μήνες από το ΦΕΚ κατανομής θέσεων...
|
|
|
Post by efkolos on May 19, 2024 16:16:12 GMT
Είμαι ΤΕ αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί ένας επιτυχών ΠΕ υποχρεούται να ψάξει τα φεκ και τα σχεδιαγράμματα θέσεων, ώστε να δηλώσει ή να μη δηλώσει και να περιμένει επόμενη προκήρυξη με θέσεις. Αυτά είναι υποχρέωση του ανεξάρτητου φορέα να ενημερώνει και όχι ατομική ευθύνη παντού, σε ανθρώπους που έδωσαν έναν διαγωνισμό και είναι επιτυχόντες. Δεν είναι σωστό λόγω ελλιπούς ενημέρωσης ή καθημερινότητας, να τους στείλουμε σε πρώτες μέτριες θέσεις και να μην διεκδικήσουν τις δεύτερες καλύτερες που δικαιούνται με βάση τα μόρια. Άλλο το να ενδιαφέρεται ένας και να ψάχνει και άλλο να θεωρούμε σχεδόν υποχρεώτικο να ελέγχει κάποιος τη διαύγεια και τα φεκ κάθε μέρα, λες και δεν έχει άλλες υποχρεώσεις επαγγελματικές, οικογενειακές, κτλ. Εδώ υπήρχαν κάτι θέσεις 2022-2023 για τις παρούσες 2γβ και 3γβ που δεν τις έδωσαν στις δύο προκηρύξεις και ακόμα και ο σούπερ ντούπερ ιντερνετικός και ενήμερος δεν μπορούσε να τις δηλώσει. Καμία σχέση! 1. Όταν έχεις δώσει έναν γραπτό διαγωνισμό με ορίζοντα θέσεων μέχρι το 2024, φυσικά και θα πρέπει να ενδιαφερθείς. 2. Δεν μιλάμε ούτε για ΔΙΑΥΑΓΕΙΑ, ούτε για ΦΕΚ κάθε ημέρα. Το συγκεκριμένο ΦΕΚ κυκλοφόρησε παντού και πανταχού. Σε όλα τα φόρουμ, σαϊτ, δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης. 3. Αν κάποιος επιτυχών/ουσα δεν το είδε σημαίνει αμέλεια ή αδιαφορία. Ήταν κάτι που αποκλείεται ένας άμεσα ενδιαφερόμενος να μην το εντόπιζε. Μπορείτε να δώσετε το Λίνκολν για το φεκ στο οποίο αναφέρεστε παρακαλώ πολύ; Ευχαριστω
|
|