|
Post by Persefoni on May 19, 2024 16:18:54 GMT
|
|
|
Post by konstantinos84 on May 19, 2024 16:21:45 GMT
Με πρόλαβες! Η ΨΥΧΗ του φόρουμ είσαι ρε Περσεφόνη!!!
|
|
|
Post by Lina_Admin on May 19, 2024 16:29:36 GMT
Η νεα προκήρυξη ΤΕ είπε ο πρόεδρος στην συνάντηση για Φθινόπωρο. (Φθινόπωρο είναι ο 9ος,10ος,11ος μήνας). Στο Gov διάβασα ότι από την ανακοίνωση των οριστικών το ΑΣΕΠ πρέπει εντός το ανώτερο 3 μηνών να τοποθετήσει στην εργασία του τους διορισθεντες.Οριστικα ΤΕ μέσα στο Ιούνιο σίγουρα. Όσον αφορά τώρα αν ορκιστεί κάποιος θα μπορεί να πάρει μέρος στην νέα προκήρυξη. Ξεχάστε το δεν μπορεί. Το έζησα εγώ.Περασα με γραπτό διαγωνισμό Πανελλήνιο στην Α θέση και πριν τον διαγωνισμό έκανα κ σε κ στην Β θέση. Πέρασα και στα δύο. Πήγα κσι ορκιστηκα στην Α.Μετα απο 1 μήνα βγαίνουν τα αποτελέσματα της Β και μου στέλνουν ειδοποίηση ότι έγινε αναπλήρωση της θέσης μου από επιλαχόντα. Ευτυχώς για μένα η Α ηταν δίπλα στο σπίτι μου και η Β 600 χιλ μακριά. Αυτά. Νατα!!!! Πες μας λίγο λεπτομέρειες. Σε ποιον διαγωνισμό; Πότε; Πως ήταν οι προκήρυξη; Έμοιαζε με μας;;; Εσύ αφού διοριστηκες πως απο δω;;; Όντως!!! Με ποιο διαγωνισμό περασε ο φίλος μας;
|
|
|
Post by thanos2 on May 19, 2024 16:38:25 GMT
Νατα!!!! Πες μας λίγο λεπτομέρειες. Σε ποιον διαγωνισμό; Πότε; Πως ήταν οι προκήρυξη; Έμοιαζε με μας;;; Εσύ αφού διοριστηκες πως απο δω;;; Όντως!!! Με ποιο διαγωνισμό περασε ο φίλος μας; Περιμένουμε να μας πει... Πέρασε σαν μετεωρίτης και χαθηκε.... Ας του δώσουμε το χρόνο του.... Μπορεί να μην είναι ακόμη εξοικιωμενος με το φόρουμ...
|
|
|
Post by thunder on May 19, 2024 16:43:38 GMT
Όντως!!! Με ποιο διαγωνισμό περασε ο φίλος μας; Περιμένουμε να μας πει... Πέρασε σαν μετεωρίτης και χαθηκε.... Ας του δώσουμε το χρόνο του.... Μπορεί να μην είναι ακόμη εξοικιωμενος με το φόρουμ... Τώρα θυμήθηκα τον τροπο διαχειρισης Στην εργασιακή αποτελεσματικότητα όπου ο φορέας έπρεπε να βγάλει ανακοινωση για να μην τον βομβαρδίσουν με τηλέφωνα. Αν γινόταν αυτό θα γνωρίζαμε και δεν θα συνέβαινε όλο αυτό.
|
|
|
Post by thanos2 on May 19, 2024 16:49:13 GMT
Περιμένουμε να μας πει... Πέρασε σαν μετεωρίτης και χαθηκε.... Ας του δώσουμε το χρόνο του.... Μπορεί να μην είναι ακόμη εξοικιωμενος με το φόρουμ... Τώρα θυμήθηκα τον τροπο διαχειρισης Στην εργασιακή αποτελεσματικότητα όπου ο φορέας έπρεπε να βγάλει ανακοινωση για να μην τον βομβαρδίσουν με τηλέφωνα. Αν γινόταν αυτό θα γνωρίζαμε και δεν θα συνέβαινε όλο αυτό. Λες δηλαδή αν κατάλαβα καλά, οτι ο φίλος μας ήταν ενημέρωση απο φορέα;;; Αντε πάλι οι παρακολουθησεις....
|
|
|
Post by thunder on May 19, 2024 16:56:08 GMT
Τώρα θυμήθηκα τον τροπο διαχειρισης Στην εργασιακή αποτελεσματικότητα όπου ο φορέας έπρεπε να βγάλει ανακοινωση για να μην τον βομβαρδίσουν με τηλέφωνα. Αν γινόταν αυτό θα γνωρίζαμε και δεν θα συνέβαινε όλο αυτό. Λες δηλαδή αν κατάλαβα καλά, οτι ο φίλος μας ήταν ενημέρωση απο φορέα;;; Αντε πάλι οι παρακολουθησεις.... Τον ψάχνει το αμπελαλε,αγνοείται.
|
|
|
Post by thanos2 on May 19, 2024 17:01:31 GMT
Λες δηλαδή αν κατάλαβα καλά, οτι ο φίλος μας ήταν ενημέρωση απο φορέα;;; Αντε πάλι οι παρακολουθησεις.... Τον ψάχνει το αμπελαλε,αγνοείται. 2g(nickname)Πολυ ύποπτο μου φαίνεται. Δηλωσε και διορισμενος απο γραπτό.... Τι αμπελαλε;;; μπελαλε που βρήκαμε να λες...Τεσπα ας περιμένουμε....
|
|
2g
Beekeeper
|
Post by 2g on May 19, 2024 17:09:42 GMT
Τον ψάχνει το αμπελαλε,αγνοείται. 2g(nickname)Πολυ ύποπτο μου φαίνεται. Δηλωσε και διορισμενος απο γραπτό.... Τι αμπελαλε;;; μπελαλε που βρήκαμε να λες...Τεσπα ας περιμένουμε....
|
|
|
Post by thanos2 on May 19, 2024 17:15:49 GMT
2g(nickname)Πολυ ύποπτο μου φαίνεται. Δηλωσε και διορισμενος απο γραπτό.... Τι αμπελαλε;;; μπελαλε που βρήκαμε να λες...Τεσπα ας περιμένουμε.... Ελα αδελφε..!!??!! Δε χρειάζεται να πατήσεις Quote. Γράψε όπως πριν....(Reply To Topic) γραψε και στειλτο..
|
|
2g
Beekeeper
|
Post by 2g on May 19, 2024 17:20:20 GMT
Πέρασα στον πρώτο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.Μπηκα σε μια δημόσια υπηρεσία και μετά από αρκετά χρόνια εργασιας εκει η υπηρεσία έχει ιδιωτικοποιηθεί.Μετα απο 28 ετη μου λεει ο ιδιώτης ευχαριστούμε άντε άδειασε μας την γωνιά θα παρουμε ενοικιαζόμενο προσωπικό με τα μισά χρήματα. Αναγκάστηκα στα 54 παρακαλώ επειδή εχω 7 έτη εργασίας ακόμη για πρόωρη συνταξιοδότηση να διαβάσω και έδωσα σε αυτόν τον διαγωνισμό. Εργάστηκα σε θέσεις ευθύνης 20 έτη ,έφτυσα αίμα και πάλι φτου από την αρχή. Σας παρακολουθώ. Όντως γράφω για πρώτη φορά. Εγώ θυμάμαι όταν έδωσα εξετάσεις δεν υπήρχαν τα α,β,γ,δ.Ηταν κόλλες αναφοράς. Μας έδωσαν οικονομικά δεδομένα και κινήσεις μιας επιχείρησης και έπρεπε εμείς να βγάλουμε έναν ολόκληρο ισολογισμό με αποτέλεσμα χρήσεως,κέρδη κτλπ.
|
|
|
Post by Persefoni on May 19, 2024 17:27:05 GMT
Πέρασα στον πρώτο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.Μπηκα σε μια δημόσια υπηρεσία και μετά από αρκετά χρόνια εργασιας εκει η υπηρεσία έχει ιδιωτικοποιηθεί.Μετα απο 28 ετη μου λεει ο ιδιώτης ευχαριστούμε άντε άδειασε μας την γωνιά θα παρουμε ενοικιαζόμενο προσωπικό με τα μισά χρήματα. Αναγκάστηκα στα 54 παρακαλώ επειδή εχω 7 έτη εργασίας ακόμη για πρόωρη συνταξιοδότηση να διαβάσω και έδωσα σε αυτόν τον διαγωνισμό. Εργάστηκα σε θέσεις ευθύνης 20 έτη ,έφτυσα αίμα και πάλι φτου από την αρχή. Σας παρακολουθώ. Όντως γράφω για πρώτη φορά. Εγώ θυμάμαι όταν έδωσα εξετάσεις δεν υπήρχαν τα α,β,γ,δ.Ηταν κόλλες αναφοράς. Μας έδωσαν οικονομικά δεδομένα και κινήσεις μιας επιχείρησης και έπρεπε εμείς να βγάλουμε έναν ολόκληρο ισολογισμό με αποτέλεσμα χρήσεως,κέρδη κτλπ. Πιο βασισμένος σε Οικονομικά ερωτήματα ( αν και πάλι επιλογής) ήταν ο 1Γ/2022 της ΑΑΔΕ... Ο 2Γ ήταν κυρίως για να στελεχώσει διοικητικές θέσεις στην πλειοψηφία, οπότε τα θέματα ήταν για όλους κοινά ανεξαρτήτου ειδικότητας και βασίζονταν στον συλλογισμό και όχι τόσο στις γνώσεις πάνω σε εξειδικευμένο αντικείμενο... Αν και έχουν περάσει χρόνια, θυμάσαι πώς ενώ επιτρεπόταν να δηλώσεις αίτηση και για β' φάση, όταν βγήκαν αποτελέσματα β' αποκλείστηκες αφού είχες διοριστεί..? Δηλαδή δεν ανέφερε από την αρχή το ΦΕΚ ότι όποιος διορίζεται με πρώτη φάση βγαίνει από τους πίνακες...?
|
|
|
Post by thanos2 on May 19, 2024 17:27:53 GMT
Πέρασα στον πρώτο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.Μπηκα σε μια δημόσια υπηρεσία και μετά από αρκετά χρόνια εργασιας εκει η υπηρεσία έχει ιδιωτικοποιηθεί.Μετα απο 28 ετη μου λεει ο ιδιώτης ευχαριστούμε άντε άδειασε μας την γωνιά θα παρουμε ενοικιαζόμενο προσωπικό με τα μισά χρήματα. Αναγκάστηκα στα 54 παρακαλώ επειδή εχω 7 έτη εργασίας ακόμη για πρόωρη συνταξιοδότηση να διαβάσω και έδωσα σε αυτόν τον διαγωνισμό. Εργάστηκα σε θέσεις ευθύνης 20 έτη ,έφτυσα αίμα και πάλι φτου από την αρχή. Σας παρακολουθώ. Όντως γράφω για πρώτη φορά. Εγώ θυμάμαι όταν έδωσα εξετάσεις δεν υπήρχαν τα α,β,γ,δ.Ηταν κόλλες αναφοράς. Μας έδωσαν οικονομικά δεδομένα και κινήσεις μιας επιχείρησης και έπρεπε εμείς να βγάλουμε έναν ολόκληρο ισολογισμό με αποτέλεσμα χρήσεως,κέρδη κτλπ. Μάλιστα... Τότε δηλ έκανες όπως και τώρα αιτήσεις σε διάφορες φάσεις με τον ιδιο βαθμο(μόρια); Και ενημερωθηκε το ασεπ απο την υπηρεσία σου οτι ορκιστηκες, και έτσι οταν έβγαλε αποτελέσματα στη δεύτερη αιτηση σου σε παρέκαμψε, και έδωσε τη θέση σε επιλαχοντα; Δηλ ουτε καν στον επόμενο σε μόρια;
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 19, 2024 17:48:04 GMT
Πέρασα στον πρώτο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.Μπηκα σε μια δημόσια υπηρεσία και μετά από αρκετά χρόνια εργασιας εκει η υπηρεσία έχει ιδιωτικοποιηθεί.Μετα απο 28 ετη μου λεει ο ιδιώτης ευχαριστούμε άντε άδειασε μας την γωνιά θα παρουμε ενοικιαζόμενο προσωπικό με τα μισά χρήματα. Αναγκάστηκα στα 54 παρακαλώ επειδή εχω 7 έτη εργασίας ακόμη για πρόωρη συνταξιοδότηση να διαβάσω και έδωσα σε αυτόν τον διαγωνισμό. Εργάστηκα σε θέσεις ευθύνης 20 έτη ,έφτυσα αίμα και πάλι φτου από την αρχή. Σας παρακολουθώ. Όντως γράφω για πρώτη φορά. Εγώ θυμάμαι όταν έδωσα εξετάσεις δεν υπήρχαν τα α,β,γ,δ.Ηταν κόλλες αναφοράς. Μας έδωσαν οικονομικά δεδομένα και κινήσεις μιας επιχείρησης και έπρεπε εμείς να βγάλουμε έναν ολόκληρο ισολογισμό με αποτέλεσμα χρήσεως,κέρδη κτλπ. Καλησπέρα σας 2g. Μετά την ιδιωτικοποίηση δεν σας δόθηκε δυνατότητα μετάταξης σε άλλη θέση στο δημόσιο; Δεν γνωρίζω καθόλου γι αυτό σας ρωτάω.
|
|
|
Post by thanos2 on May 19, 2024 17:51:01 GMT
Πέρασα στον πρώτο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.Μπηκα σε μια δημόσια υπηρεσία και μετά από αρκετά χρόνια εργασιας εκει η υπηρεσία έχει ιδιωτικοποιηθεί.Μετα απο 28 ετη μου λεει ο ιδιώτης ευχαριστούμε άντε άδειασε μας την γωνιά θα παρουμε ενοικιαζόμενο προσωπικό με τα μισά χρήματα. Αναγκάστηκα στα 54 παρακαλώ επειδή εχω 7 έτη εργασίας ακόμη για πρόωρη συνταξιοδότηση να διαβάσω και έδωσα σε αυτόν τον διαγωνισμό. Εργάστηκα σε θέσεις ευθύνης 20 έτη ,έφτυσα αίμα και πάλι φτου από την αρχή. Σας παρακολουθώ. Όντως γράφω για πρώτη φορά. Εγώ θυμάμαι όταν έδωσα εξετάσεις δεν υπήρχαν τα α,β,γ,δ.Ηταν κόλλες αναφοράς. Μας έδωσαν οικονομικά δεδομένα και κινήσεις μιας επιχείρησης και έπρεπε εμείς να βγάλουμε έναν ολόκληρο ισολογισμό με αποτέλεσμα χρήσεως,κέρδη κτλπ. Καλησπέρα σας 2g. Μετά την ιδιωτικοποίηση δεν σας δόθηκε δυνατότητα μετάταξης σε άλλη θέση στο δημόσιο; Δεν γνωρίζω καθόλου γι αυτό σας ρωτάω. Αν ήταν κάνας ΟΤΕ, ΔΕΗ,κτλ όλοι συνέχισαν εκεί....Λαου λαου έγινε η ιδιωτικοποιηση...
|
|