g5
Kill Bill
|
Post by g5 on May 19, 2024 18:34:57 GMT
Καλησπέρα σας 2g. Μετά την ιδιωτικοποίηση δεν σας δόθηκε δυνατότητα μετάταξης σε άλλη θέση στο δημόσιο; Δεν γνωρίζω καθόλου γι αυτό σας ρωτάω. Αν ήταν κάνας ΟΤΕ, ΔΕΗ,κτλ όλοι συνέχισαν εκεί....Λαου λαου έγινε η ιδιωτικοποιηση...
|
|
|
Post by thanos2 on May 19, 2024 18:40:11 GMT
Αααααχχχχ!!!! Το χει η μοίρα μας να περιμένουμε.... Κάντε υπομονή... Μικρή είναι η ζωη....Έλα κάτι γράφει....Οπα, λάθος, αυτός είναι g5...
|
|
g5
Kill Bill
|
Post by g5 on May 19, 2024 18:47:05 GMT
Αγροτική Τράπεζα. Ασκησαμε το έννομο δικαίωμα μας για μετάταξη αλλά τίποτα δεν έγινε, υποσχέσεις, υπομονή και η Πειραιώς μετά βουρδουλα και άντε good buy.Ευτυχως την ασφάλεια του Δημοσίου την κράτησα και έχω τα δικαιώματα ασφαλιστικά των ΔΥ.Η κ ήταν μια προκήρυξη για νοσοκομεία. Έκανα αίτηση και εκεί πριν τον γραπτό. Ήμουν στους οριστικούς θυμάμαι αλλά με είχαν πάρει τηλέφωνο από τον φορέα, που με βρήκαν...προφανώς το ΑΣΕΠ τους έστειλε τα στοιχεία μου και μου είπαν ότι κλήθηκε ο αναπληρωτής μου σε αυτην την θέση. Αχ μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά. Κουράστηκα. Δεν μπορώ να πάω μακριά μόνο στον νομό μου και σε αυτούς που είναι γύρω. Έχω οικογένεια είμαι 54 ετων.Ειμαι επιτυχών ΤΕ στο 223 τίτλο καπου στην μέση του πίνακα. Αν είναι να έρθει θα έρθει ειδάλλως θα προσπεράσει. Τι να κάνω υπομονή.
|
|
|
Post by thanos2 on May 19, 2024 19:03:02 GMT
Αγροτική Τράπεζα. Ασκησαμε το έννομο δικαίωμα μας για μετάταξη αλλά τίποτα δεν έγινε, υποσχέσεις, υπομονή και η Πειραιώς μετά βουρδουλα και άντε good buy.Ευτυχως την ασφάλεια του Δημοσίου την κράτησα και έχω τα δικαιώματα ασφαλιστικά των ΔΥ.Η κ ήταν μια προκήρυξη για νοσοκομεία. Έκανα αίτηση και εκεί πριν τον γραπτό. Ήμουν στους οριστικούς θυμάμαι αλλά με είχαν πάρει τηλέφωνο από τον φορέα, που με βρήκαν...προφανώς το ΑΣΕΠ τους έστειλε τα στοιχεία μου και μου είπαν ότι κλήθηκε ο αναπληρωτής μου σε αυτην την θέση. Αχ μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά. Κουράστηκα. Δεν μπορώ να πάω μακριά μόνο στον νομό μου και σε αυτούς που είναι γύρω. Έχω οικογένεια είμαι 54 ετων.Ειμαι επιτυχών ΤΕ στο 223 τίτλο καπου στην μέση του πίνακα. Αν είναι να έρθει θα έρθει ειδάλλως θα προσπεράσει. Τι να κάνω υπομονή. Εντάξει μην ανησυχείς πρωτον... Όλα θα πάνε καλά... Υπάρχουν και πολύ χειρότερες περιπτώσεις στη ζωή που προγραμματιζουμε χωρίς να προγραμματιζεται τελικά! Ο καθείς και η μοίρα του... Αρα να αναμένουμε αν πάνε και σε μας έτσι, οτι μπορει να έχουμε δικαίωμα επαναιτησης, αλλά το ασεπ, ενόσω θα ελέγχει, μπορεί να ενημερώνεται απο τους φορείς και να σε ακυρώνει, Ή στο τέλος να σου αλλάζει αυτόματα τα οριστικά, και να ενημερώνεσαι απο το νέο φορέα. Νομίζω καλύτερα, αν είναι έτσι τελικά, να ισχύσει το πρώτο.Οσο καλύτερα μπορεί να το πει κανένας ολο αυτό....
|
|
|
Post by thunder on May 19, 2024 19:09:06 GMT
Στην επόμενη συμπερασμα ποιοι θα μπορούν να πάρουν μέρος ?
|
|
|
Post by thunder on May 19, 2024 19:12:12 GMT
Πραγματικά όλα πήγαν στραβά από την αρχή μέχρι το τέλος..με την παραπληροφορηση και μετά είναι και συνταγματικο δικαίωμα.
|
|
|
Post by thanos2 on May 19, 2024 19:12:45 GMT
Στην επόμενη συμπερασμα ποιοι θα μπορούν να πάρουν μέρος ? Αν ισχύουν τα παραπάνω όλοι αρχικά, αλλά αποτελέσματα θετικά μόνο για τους μη ορκισθεντες...
|
|
|
Post by Persefoni on May 19, 2024 19:15:01 GMT
Στην επόμενη συμπερασμα ποιοι θα μπορούν να πάρουν μέρος ? Το θέμα δεν είναι ποιος μπορεί να κάνει όπως φαίνεται...αλλά όταν βγουν τα οριστικά της δεύτερης να μην έχει ορκιστεί κάποιος από την πρώτη γιατί τότε βγαίνει εκτός 2Γ {αν ισχύσουν και σε εμάς αυτά που είπε ο συνάδελφος από πάνω....} Μένει να ρωτήσει κάποιος ευθέως τον πρόεδρο, αυτό το πολύ απλό ερώτημα, αν όποιος ορκίζεται βγαίνει από 2Γ πίνακες...🤷♀️για να λυθεί οριστικά💡
|
|
|
Post by thunder on May 19, 2024 19:15:28 GMT
Στην επόμενη συμπερασμα ποιοι θα μπορούν να πάρουν μέρος ? Αν ισχύουν τα παραπάνω όλοι αρχικά, αλλά αποτελέσματα θετικά μόνο για τους μη ορκισθεντες... Αυτό καταλαβαίνω και εγώ πραγματικά πολύ ψυχοφθορο αυτό που έκαναν, πλατφόρμες, λάθη και τώρα βγάζουν αργότερα τη νέα γβ .Καλά στους τε αυτό είναι δώρο επειδή έκανε 5 μέρες να ανταποκριθεί η αίτηση.
|
|
|
Post by thunder on May 19, 2024 19:17:41 GMT
Στην επόμενη συμπερασμα ποιοι θα μπορούν να πάρουν μέρος ? Το θέμα δεν είναι ποιος μπορεί να κάνει όπως φαίνεται...αλλά όταν βγουν τα οριστικά της δεύτερης να μην έχει ορκιστεί κάποιος από την πρώτη γιατί τότε βγαίνει εκτός 2Γ {αν ισχύσουν και σε εμάς αυτά που είπε ο συνάδελφος από πάνω....} Μένει να ρωτήσει κάποιος ευθέως τον πρόεδρο, αυτό το πολύ απλό ερώτημα, αν όποιος ορκίζεται βγαίνει από 2Γ πίνακες...🤷♀️για να λυθεί οριστικά💡 Το θα δούμε δεν βγάζει άκρη.
|
|
|
Post by thanos2 on May 19, 2024 19:24:35 GMT
Το θέμα δεν είναι ποιος μπορεί να κάνει όπως φαίνεται...αλλά όταν βγουν τα οριστικά της δεύτερης να μην έχει ορκιστεί κάποιος από την πρώτη γιατί τότε βγαίνει εκτός 2Γ {αν ισχύσουν και σε εμάς αυτά που είπε ο συνάδελφος από πάνω....} Μένει να ρωτήσει κάποιος ευθέως τον πρόεδρο, αυτό το πολύ απλό ερώτημα, αν όποιος ορκίζεται βγαίνει από 2Γ πίνακες...🤷♀️για να λυθεί οριστικά💡 Το θα δούμε δεν βγάζει άκρη. Αντε να σου κανω μία αφιέρωση γιατί σε συμπαθησα!!!! youtu.be/fKopy74weus?si=4HHTOwZMw1Y1RIxe
|
|
|
Post by thunder on May 19, 2024 19:24:35 GMT
Το νήμα της 1γβ τρέχει.Εαν κάποιος θέλει να πάει στη 2γβ μπορεί?
|
|
|
Post by thunder on May 19, 2024 19:27:24 GMT
Όταν βγουν τα αποτελέσματα Πε θα δεις θα ρωτάνε όλοι. Εγώ έχω κάνει κάποιο λάθος στον πανικό με την πλατφορμα και για αυτό..
|
|
|
Post by Lina_Admin on May 19, 2024 19:29:20 GMT
Πέρασα στον πρώτο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.Μπηκα σε μια δημόσια υπηρεσία και μετά από αρκετά χρόνια εργασιας εκει η υπηρεσία έχει ιδιωτικοποιηθεί.Μετα απο 28 ετη μου λεει ο ιδιώτης ευχαριστούμε άντε άδειασε μας την γωνιά θα παρουμε ενοικιαζόμενο προσωπικό με τα μισά χρήματα. Αναγκάστηκα στα 54 παρακαλώ επειδή εχω 7 έτη εργασίας ακόμη για πρόωρη συνταξιοδότηση να διαβάσω και έδωσα σε αυτόν τον διαγωνισμό. Εργάστηκα σε θέσεις ευθύνης 20 έτη ,έφτυσα αίμα και πάλι φτου από την αρχή. Σας παρακολουθώ. Όντως γράφω για πρώτη φορά. Εγώ θυμάμαι όταν έδωσα εξετάσεις δεν υπήρχαν τα α,β,γ,δ.Ηταν κόλλες αναφοράς. Μας έδωσαν οικονομικά δεδομένα και κινήσεις μιας επιχείρησης και έπρεπε εμείς να βγάλουμε έναν ολόκληρο ισολογισμό με αποτέλεσμα χρήσεως,κέρδη κτλπ. Το 1996 λοιπόν!!! Ήταν να δώσω κι εγώ αλλά περίμενα το πτυχίο και είπα θα δώσω σε δυο χρόνια στον επόμενο… στο μεταξύ απασχολήθηκα ως βοηθός λογιστή και τον ξεχασα… τον θυμήθηκε όμως η μάνα μου… πήγε έκανε αίτηση και έγραψα αδιάβαστη και πέρασα τη βάση ήμουν ένας από τους επιτυχόντες του 1998 που ο διορισμός ήρθε το 2005 αλλά στο ενδιάμεσο έδωσα στον τρίτο κατά σειρά γραπτό του ΑΣΕΠ το 2002 και πέρασα σε Υπουργείο. Είναι όντως περίεργα στο δημόσιο αν μια υπηρεσία κλείσει ή σε στείλουν σε ψυγείο ή θέλουν να σε ξεφορτωθούν.
|
|
|
Post by Lina_Admin on May 19, 2024 19:34:37 GMT
Αγροτική Τράπεζα. Ασκησαμε το έννομο δικαίωμα μας για μετάταξη αλλά τίποτα δεν έγινε, υποσχέσεις, υπομονή και η Πειραιώς μετά βουρδουλα και άντε good buy.Ευτυχως την ασφάλεια του Δημοσίου την κράτησα και έχω τα δικαιώματα ασφαλιστικά των ΔΥ.Η κ ήταν μια προκήρυξη για νοσοκομεία. Έκανα αίτηση και εκεί πριν τον γραπτό. Ήμουν στους οριστικούς θυμάμαι αλλά με είχαν πάρει τηλέφωνο από τον φορέα, που με βρήκαν...προφανώς το ΑΣΕΠ τους έστειλε τα στοιχεία μου και μου είπαν ότι κλήθηκε ο αναπληρωτής μου σε αυτην την θέση. Αχ μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά. Κουράστηκα. Δεν μπορώ να πάω μακριά μόνο στον νομό μου και σε αυτούς που είναι γύρω. Έχω οικογένεια είμαι 54 ετων.Ειμαι επιτυχών ΤΕ στο 223 τίτλο καπου στην μέση του πίνακα. Αν είναι να έρθει θα έρθει ειδάλλως θα προσπεράσει. Τι να κάνω υπομονή. Όντως η ΑΤΕ δεν κράτησε για πολύ παρόλο που μας Παραμυθιάζανε τότε ότι ήταν καλύτερα από το δημόσιο είχα πάει κι εγώ ένα φεγγάρι εκεί. Σε καταλαβαίνω!!!! Έχω φίλες και συναδέλφους που τώρα είναι είτε Πειραιώς είτε με εθελουσία και ακόμα ψαχνουν δουλειά. Παιδιά άλλο η ΑΤΕ δεν ήταν ποτέ δημόσιο ήταν ΝΠΙΔ με νομική μορφή ΑΕ που περασε σε ιδιώτες. Αν φύγει το δημόσιο από μέσα και το προσωπικό έχει παραμείνει δεν ξέρω πραγματικά τι θα γίνει μετά.
|
|