|
Post by Asxetoulis on May 20, 2024 9:02:25 GMT
ααα τελειαα αλλοι μου λενε πανε ιδαχ δεν υπαρχει διαφορα εσυ μας λες αλλα... Σε τράπεζα ήταν ο άνθρωπος και όχι στο δημόσιο. Άλλο καθεστώς
|
|
nknkdk
Gladiator
Κλινικός παρατηρητής του ανθρώπινου καρναβαλιού..
|
Post by nknkdk on May 20, 2024 9:02:26 GMT
Καλημέρα παιδια, με τα λιμανια τι γινεται;καποιο ποσοστο μονο ανηκει στο δημοσιο;;διαβασα τα σχολια που εκανε ενας κος που δουλευε στην Αγροτικη και μετα ιδιωτικοποιηθηκε και τον αναγκασαν να φυγει........και ενα αγχος μου δημιουργηθηκε! Τα λιμάνια ιδιωκοποιούνται σιγά σιγά. Οπότε για τους εν ενεργεία υπαλλήλους μετάταξη Πεκίνο ή πακέτο εξόδου σε γουάν (Humor) Ποιο λιμάνι σε ενδιαφέρει; Άσχετο αλλά με την ταχύτητα που αλλάζουν τα πράγματα επαγγελματικά και την καθυστέρηση στον ΑΣΕΠ είμαι στο όριο να αρνηθώ τον πιθανό διορισμό. Στην καλύτερη και σε τρία χρόνια να εκδοθούν τα οριστικά τώρα δεν μου καίγεται καρφί (αυτό δεν σημαίνει ότι το εύχομαι για όλους τους υπόλοιπους που περιμένουν). To point είναι ότι τώρα καταλαβαίνω γιατί υπάρχει τόσο μεγάλο ποσοστό άρνησης διορισμού. Sent from my SM-G965F using Tapatalk
|
|
|
Post by kotonos on May 20, 2024 9:04:26 GMT
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους, Κάποιος από τους "φίλους" εδώ ανέφερε πως πολύ φορείς αμοίβουν πέραν του ενιαίου μισθολογίου και πως δεν το ψάξαμε αρκετά! Επειδή προφανώς έχει απόλυτο δίκιο όποιος θέλει ας αναφέρει φορείς που γνωρίζει. Ξεκινάω με -ΑΑΔΕ -ΔΥΠΑ -ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ Η ΔΥΠΑ τι έξτρα αμοιβές έχει;
|
|
|
Post by helen90 on May 20, 2024 9:05:05 GMT
ααα τελειαα αλλοι μου λενε πανε ιδαχ δεν υπαρχει διαφορα εσυ μας λες αλλα... Σε τράπεζα ήταν ο άνθρωπος και όχι στο δημόσιο. Άλλο καθεστώς Μα και τα λιμανια σιγα σιγα ιδιωτικοποιουνται
|
|
jpmj
Kill Bill
|
Post by jpmj on May 20, 2024 9:12:52 GMT
Νάντια οι της 1Γ είχαν δικαίωμα να κάνουν στις δικές μας γιατί η ορκωμοσία τους έγινε τον Μάρτιο του 2024. Για την Β φάση εννοώ του 1Γ που έπεσε η βάση. Οι αιτήσεις των ΓΒ των ΤΕ ΚΑΙ ΠΕ έληγαν 3/11/23 και 17/01/24 αντίστοιχα. Στις επόμενες προκηρύξεις όμως δεν θα έχουν αυτό το δικαίωμα. Έκαναν και οι πρώτοι νομίζω Ιωάννη, σε αυτούς αναφέρομαι. Καλησπέρα, επειδή έχω διοριστεί με την 1Γ/2022 και είμαι επιτυχούσα και με την 2Γ/2022 έχω λάβει γραπτή απάντηση από το ΑΣΕΠ ότι μπορούμε κανονικά να συμμετάσχουμε στις ΓΒ, γιατι λαμβάνεται υπόψιν η ημερομηνία λήξης των αιτήσεων για τη 2Γ/2022 και όχι η ημερομηνία λήξης των αιτήσεων για την εκάστοτε ΓΒ. Καταλαβαίνω ότι και οι πρώτοι λοιπόν είχαν δικαίωμα να συμμετάσχουν κανονικά στις 2ΓΒ και 3ΓΒ.
|
|
|
Post by kardim on May 20, 2024 9:32:09 GMT
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους, Κάποιος από τους "φίλους" εδώ ανέφερε πως πολύ φορείς αμοίβουν πέραν του ενιαίου μισθολογίου και πως δεν το ψάξαμε αρκετά! Επειδή προφανώς έχει απόλυτο δίκιο όποιος θέλει ας αναφέρει φορείς που γνωρίζει. Ξεκινάω με -ΑΑΔΕ -ΔΥΠΑ -ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ Πέρα από την ΑΑΔΕ και τα περιγράμματα θέσης, δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί κάποιος άλλος φορέας με έξτρα αποδοχές.
|
|
|
Post by Asxetoulis on May 20, 2024 9:37:54 GMT
Σε τράπεζα ήταν ο άνθρωπος και όχι στο δημόσιο. Άλλο καθεστώς Μα και τα λιμανια σιγα σιγα ιδιωτικοποιουνται Δεν νομίζω ότι μπορούμε να ζούμε με ανασφαλείς σκέψεις. Ο καθένας πρέπει να πετύχει ότι καλύτερο μπορεί δεδομένων των συνθηκών και του ανταγωνισμού. Σαφώς και ότι μπορεί να λειτουργήσει ως εταιρεία μπορεί να ιδιωτικοποιηθεί. Και τα λιμάνια και οι ΔΕΥΑ και η ΔΟΥ, το κτηματολόγιο και άλλοι φορείς. Ακόμα μπορεί να γίνει αναθεώρηση του Συντάγματος και σε μια μέρα να γίνουν όλοι ιδοχ. Μπορεί και να μη γίνει τίποτα και πουθενά. Νομίζω το τώρα πρέπει να κοιτάμε σε αυτή τη φάση.
|
|
|
Post by nantia on May 20, 2024 9:39:14 GMT
Έκαναν και οι πρώτοι νομίζω Ιωάννη, σε αυτούς αναφέρομαι. Καλησπέρα, επειδή έχω διοριστεί με την 1Γ/2022 και είμαι επιτυχούσα και με την 2Γ/2022 έχω λάβει γραπτή απάντηση από το ΑΣΕΠ ότι μπορούμε κανονικά να συμμετάσχουμε στις ΓΒ, γιατι λαμβάνεται υπόψιν η ημερομηνία λήξης των αιτήσεων για τη 2Γ/2022 και όχι η ημερομηνία λήξης των αιτήσεων για την εκάστοτε ΓΒ. Καταλαβαίνω ότι και οι πρώτοι λοιπόν είχαν δικαίωμα να συμμετάσχουν κανονικά στις 2ΓΒ και 3ΓΒ. Καλησπέρα, άρα είσαι διοριστέα της πρώτης φάσης της 1Γ, σωστά; Ρωτάω γιατί πρέπει να είχατε ορκιστεί πριν τις αιτήσεις 2ΓΒ και 3ΓΒ. Αυτό ξεκαθαρίζει πως αν αποφασίσουν να κρατήσουν την ίδια ημερομηνία για το κώλυμα, θα μπορούν όλοι να κάνουν αίτηση. Εκτός αν εκκαθαρίσουν τους πίνακες από τους διοριστέους/διορισμένους 🤷🏻♀️ Που δεν το πιστεύω.
|
|
|
Post by helen90 on May 20, 2024 9:41:20 GMT
Μα και τα λιμανια σιγα σιγα ιδιωτικοποιουνται Δεν νομίζω ότι μπορούμε να ζούμε με ανασφαλείς σκέψεις. Ο καθένας πρέπει να πετύχει ότι καλύτερο μπορεί δεδομένων των συνθηκών και του ανταγωνισμού. Σαφώς και ότι μπορεί να λειτουργήσει ως εταιρεία μπορεί να ιδιωτικοποιηθεί. Και τα λιμάνια και οι ΔΕΥΑ και η ΔΟΥ, το κτηματολόγιο και άλλοι φορείς. Ακόμα μπορεί να γίνει αναθεώρηση του Συντάγματος και σε μια μέρα να γίνουν όλοι ιδοχ. Μπορεί και να μη γίνει τίποτα και πουθενά. Νομίζω το τώρα πρέπει να κοιτάμε σε αυτή τη φάση. Δεν ειναι ακριβως ετσι φιλε μου..αλλο να εισαι στην εφορια και αλλο σε ενα λιμανι που μπορει πιο ευκολα να ιδιωτικοποιηθει..anywayyyyyyy
|
|
|
Post by bluemerry on May 20, 2024 9:47:51 GMT
Με κάθε επιφύλαξη, για την παρ. 5 του άρθρου 25 ν. 4765/2021 είχαν ρωτήσει κάποιοι υποψήφιοι τηλεφωνικά στο ΑΣΕΠ και είχαν λάβει απάντηση ότι διοριστέοι που δεν αποδέχονται, διαγράφονται από τους πίνακες της 3ΓΒ, όχι τους πίνακες της 2Γ. Αλλά στο helpdesk γραπτώς απαντούσαν ότι το ερώτημά τους αφορά το περιεχόμενο επόμενων προκηρύξεων, οι οποίες αν και όποτε βγουν θα ορίζουν τι θα συμβεί. Έκανα ένα ερώτημα πριν λίγες μέρες, να δω τι θα απαντήσουν τώρα.
|
|
jpmj
Kill Bill
|
Post by jpmj on May 20, 2024 9:48:44 GMT
Καλησπέρα, επειδή έχω διοριστεί με την 1Γ/2022 και είμαι επιτυχούσα και με την 2Γ/2022 έχω λάβει γραπτή απάντηση από το ΑΣΕΠ ότι μπορούμε κανονικά να συμμετάσχουμε στις ΓΒ, γιατι λαμβάνεται υπόψιν η ημερομηνία λήξης των αιτήσεων για τη 2Γ/2022 και όχι η ημερομηνία λήξης των αιτήσεων για την εκάστοτε ΓΒ. Καταλαβαίνω ότι και οι πρώτοι λοιπόν είχαν δικαίωμα να συμμετάσχουν κανονικά στις 2ΓΒ και 3ΓΒ. Καλησπέρα, άρα είσαι διοριστέα της πρώτης φάσης της 1Γ, σωστά; Ρωτάω γιατί πρέπει να είχατε ορκιστεί πριν τις αιτήσεις 2ΓΒ και 3ΓΒ. Αυτό ξεκαθαρίζει πως αν αποφασίσουν να κρατήσουν την ίδια ημερομηνία για το κώλυμα, θα μπορούν όλοι να κάνουν αίτηση. Εκτός αν εκκαθαρίσουν τους πίνακες από τους διοριστέους/διορισμένους 🤷🏻♀️ Που δεν το πιστεύω. Είμαι διοριστέα με την Β' φάση, ωστόσο από τη στιγμή που έλαβα αυτήν την απάντηση από το ΑΣΕΠ κατέληξα ότι και οι διοριστέοι της Α' φάσης (ορκίστηκαν τον Σεπτέμβριο του 2023) μπορούσαν κανονικά να συμμετάσχουν. Παραθέτω και την απάντηση που έλαβα η οποία κάνει αναφορά και στις επόμενες προκηρύξεις: " Στις προκηρύξεις επιτυχόντων της 2Γ/2022 το κώλυμα διορισμού ελέγχεται με βάση την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στο Α΄ΣΤΑΔΙΟ του γραπτού διαγωνισμού, ήτοι την 21.12.2022. Για τις επόμενες προκηρύξεις, το κώλυμα διορισμού θα οριστεί στις εκάστοτε Προκηρύξεις."
|
|
|
Post by Asxetoulis on May 20, 2024 10:11:37 GMT
Καλησπέρα, άρα είσαι διοριστέα της πρώτης φάσης της 1Γ, σωστά; Ρωτάω γιατί πρέπει να είχατε ορκιστεί πριν τις αιτήσεις 2ΓΒ και 3ΓΒ. Αυτό ξεκαθαρίζει πως αν αποφασίσουν να κρατήσουν την ίδια ημερομηνία για το κώλυμα, θα μπορούν όλοι να κάνουν αίτηση. Εκτός αν εκκαθαρίσουν τους πίνακες από τους διοριστέους/διορισμένους 🤷🏻♀️ Που δεν το πιστεύω. Είμαι διοριστέα με την Β' φάση, ωστόσο από τη στιγμή που έλαβα αυτήν την απάντηση από το ΑΣΕΠ κατέληξα ότι και οι διοριστέοι της Α' φάσης (ορκίστηκαν τον Σεπτέμβριο του 2023) μπορούσαν κανονικά να συμμετάσχουν. Παραθέτω και την απάντηση που έλαβα η οποία κάνει αναφορά και στις επόμενες προκηρύξεις: " Στις προκηρύξεις επιτυχόντων της 2Γ/2022 το κώλυμα διορισμού ελέγχεται με βάση την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στο Α΄ΣΤΑΔΙΟ του γραπτού διαγωνισμού, ήτοι την 21.12.2022. Για τις επόμενες προκηρύξεις, το κώλυμα διορισμού θα οριστεί στις εκάστοτε Προκηρύξεις." Νομίζω ότι οι τελευταίες δυο σειρές τα λένε όλα
|
|
|
Post by konstantinos84 on May 20, 2024 10:30:10 GMT
Είμαι διοριστέα με την Β' φάση, ωστόσο από τη στιγμή που έλαβα αυτήν την απάντηση από το ΑΣΕΠ κατέληξα ότι και οι διοριστέοι της Α' φάσης (ορκίστηκαν τον Σεπτέμβριο του 2023) μπορούσαν κανονικά να συμμετάσχουν. Παραθέτω και την απάντηση που έλαβα η οποία κάνει αναφορά και στις επόμενες προκηρύξεις: " Στις προκηρύξεις επιτυχόντων της 2Γ/2022 το κώλυμα διορισμού ελέγχεται με βάση την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στο Α΄ΣΤΑΔΙΟ του γραπτού διαγωνισμού, ήτοι την 21.12.2022. Για τις επόμενες προκηρύξεις, το κώλυμα διορισμού θα οριστεί στις εκάστοτε Προκηρύξεις." Νομίζω ότι οι τελευταίες δυο σειρές τα λένε όλα Για τις επόμενες προκηρύξεις, το κώλυμα διορισμού θα οριστεί στις εκάστοτε Προκηρύξεις."Αυτό εννόεις;
|
|
|
Post by thunder on May 20, 2024 10:37:29 GMT
Νομίζω ότι οι τελευταίες δυο σειρές τα λένε όλα Για τις επόμενες προκηρύξεις, το κώλυμα διορισμού θα οριστεί στις εκάστοτε Προκηρύξεις."Αυτό εννόεις;
Που έπονται του 2γ..
|
|
|
Post by Asxetoulis on May 20, 2024 11:02:14 GMT
Για τις επόμενες προκηρύξεις, το κώλυμα διορισμού θα οριστεί στις εκάστοτε Προκηρύξεις."Αυτό εννόεις;
Που έπονται του 2γ.. Λογικά αυτό. Ότι το κώλυμα στον 2Γ είναι ο 12/2022. Αλλά μήπως μπορούν να εφαρμόσουν νέο κόλλημα διορισμού σε κάθε υποπροκύρηξη; Το θέμα είναι αν οι προκηρύξεις θεωρούνται ενιαίο σύνολο με κάποιες σταθερές ή αν θεωρούνται υποσύνολα με κάποιους μεταβλητούς όρους
|
|