|
Post by Asxetoulis on May 19, 2024 19:48:40 GMT
Αγροτική Τράπεζα. Ασκησαμε το έννομο δικαίωμα μας για μετάταξη αλλά τίποτα δεν έγινε, υποσχέσεις, υπομονή και η Πειραιώς μετά βουρδουλα και άντε good buy.Ευτυχως την ασφάλεια του Δημοσίου την κράτησα και έχω τα δικαιώματα ασφαλιστικά των ΔΥ.Η κ ήταν μια προκήρυξη για νοσοκομεία. Έκανα αίτηση και εκεί πριν τον γραπτό. Ήμουν στους οριστικούς θυμάμαι αλλά με είχαν πάρει τηλέφωνο από τον φορέα, που με βρήκαν...προφανώς το ΑΣΕΠ τους έστειλε τα στοιχεία μου και μου είπαν ότι κλήθηκε ο αναπληρωτής μου σε αυτην την θέση. Αχ μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά. Κουράστηκα. Δεν μπορώ να πάω μακριά μόνο στον νομό μου και σε αυτούς που είναι γύρω. Έχω οικογένεια είμαι 54 ετων.Ειμαι επιτυχών ΤΕ στο 223 τίτλο καπου στην μέση του πίνακα. Αν είναι να έρθει θα έρθει ειδάλλως θα προσπεράσει. Τι να κάνω υπομονή. Όντως η ΑΤΕ δεν κράτησε για πολύ παρόλο που μας Παραμυθιάζανε τότε ότι ήταν καλύτερα από το δημόσιο είχα πάει κι εγώ ένα φεγγάρι εκεί. Σε καταλαβαίνω!!!! Έχω φίλες και συναδέλφους που τώρα είναι είτε Πειραιώς είτε με εθελουσία και ακόμα ψαχνουν δουλειά. Παιδιά άλλο η ΑΤΕ δεν ήταν ποτέ δημόσιο ήταν ΝΠΙΔ με νομική μορφή ΑΕ που περασε σε ιδιώτες. Αν φύγει το δημόσιο από μέσα και το προσωπικό έχει παραμείνει δεν ξέρω πραγματικά τι θα γίνει μετά. Πολλοί την πάτησαν έτσι με την αγροτική. Τυχεροί μέσα στην ατυχία τους όσοι μπόρεσαν και έφυγαν με εθελούσια με καλό πακέτο.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 19, 2024 20:13:50 GMT
Όντως η ΑΤΕ δεν κράτησε για πολύ παρόλο που μας Παραμυθιάζανε τότε ότι ήταν καλύτερα από το δημόσιο είχα πάει κι εγώ ένα φεγγάρι εκεί. Σε καταλαβαίνω!!!! Έχω φίλες και συναδέλφους που τώρα είναι είτε Πειραιώς είτε με εθελουσία και ακόμα ψαχνουν δουλειά. Παιδιά άλλο η ΑΤΕ δεν ήταν ποτέ δημόσιο ήταν ΝΠΙΔ με νομική μορφή ΑΕ που περασε σε ιδιώτες. Αν φύγει το δημόσιο από μέσα και το προσωπικό έχει παραμείνει δεν ξέρω πραγματικά τι θα γίνει μετά. Πολλοί την πάτησαν έτσι με την αγροτική. Τυχεροί μέσα στην ατυχία τους όσοι μπόρεσαν και έφυγαν με εθελούσια με καλό πακέτο. Μάγκες Αγροτική και εγώ (πέρασα το 2005 μετά από γραπτό διαγωνισμό). Τι να λέμε. Τα πρώτα χρόνια στην Πειραιώς - από το 2012 μέχρι το 2016- ήταν σχετικά αναίμακτα, κρατήσαμε και τους 14 μισθούς που στο Δημόσιο έγιναν 12, αλλά από το 2017 και μετά άρχισε να πέφτει "πολύ ξύλο". Τελικά έφυγα με εθελούσια το 2021 (πήρα βέβαια το "πακετάκι" μου), έκατσα 6,5 μήνες στην ανεργία, ευτυχώς μετά βρήκα εργασία, χάλια βέβαια, τώρα είμαι αλλού ευτυχώς με καλύτερες συνθήκες, δόξα τω Θεώ. Έκτοτε έδωσα 4 φορές για ΕΣΔΔΑ, δεν πέρασα, έδωσα 1Γ/2022, δεν πέρασα, μέχρι που ήρθε ο "σωτήριος" διαγωνισμός 2Γ/2022, όπου - με βάση τα προσωρινά πάντα - διορίζομαι ως ΤΕ. Παιδιά σαν το Δημόσιο πιστεύω δεν υπάρχει πουθενά. Παρόλα τα αρνητικά του. Προσωπικά (έχοντας την αποφράδα εμπειρία της ΑΤΕ που εν μία νυκτί βρέθηκα στον ιδιωτικό τομέα), δεν συνιστώ τις θέσεις ΙΔΑΧ. Αυτό βέβαια προέρχεται από μία προσωπική εμπειρία δική μου.
|
|
|
Post by efkolos on May 19, 2024 21:18:11 GMT
Πολλοί την πάτησαν έτσι με την αγροτική. Τυχεροί μέσα στην ατυχία τους όσοι μπόρεσαν και έφυγαν με εθελούσια με καλό πακέτο. Μάγκες Αγροτική και εγώ (πέρασα το 2005 μετά από γραπτό διαγωνισμό). Τι να λέμε. Τα πρώτα χρόνια στην Πειραιώς - από το 2012 μέχρι το 2016- ήταν σχετικά αναίμακτα, κρατήσαμε και τους 14 μισθούς που στο Δημόσιο έγιναν 12, αλλά από το 2017 και μετά άρχισε να πέφτει "πολύ ξύλο". Τελικά έφυγα με εθελούσια το 2021 (πήρα βέβαια το "πακετάκι" μου), έκατσα 6,5 μήνες στην ανεργία, ευτυχώς μετά βρήκα εργασία, χάλια βέβαια, τώρα είμαι αλλού ευτυχώς με καλύτερες συνθήκες, δόξα τω Θεώ. Έκτοτε έδωσα 4 φορές για ΕΣΔΔΑ, δεν πέρασα, έδωσα 1Γ/2022, δεν πέρασα, μέχρι που ήρθε ο "σωτήριος" διαγωνισμός 2Γ/2022, όπου - με βάση τα προσωρινά πάντα - διορίζομαι ως ΤΕ. Παιδιά σαν το Δημόσιο πιστεύω δεν υπάρχει πουθενά. Παρόλα τα αρνητικά του. Προσωπικά (έχοντας την αποφράδα εμπειρία της ΑΤΕ που εν μία νυκτί βρέθηκα στον ιδιωτικό τομέα), δεν συνιστώ τις θέσεις ΙΔΑΧ. Αυτό βέβαια προέρχεται από μία προσωπική εμπειρία δική μου. Αγαπητέ Dennis με το καλό ο διορισμός! Όμως μην αφήσεις και το θέμα της εσδδα. Μπορείς να δώσεις πια με άλλον αέρα και να μπεις! Εύχομαι τα καλύτερα!
|
|
|
Post by dimosio on May 20, 2024 5:48:25 GMT
Αγροτική Τράπεζα Ελλάδος: μοναδική περίπτωση αδικίας! Το αναγνώρισαν κ τα δικαστήρια αλλά δε διορθώνουν την αδικία διότι.... έτσι ήταν ο νόμος διάλυσής της!!!!! Διορισμένοι μέσω ΑΣΕΠ με γραπτούς κ μόρια, ΦΕΚ διορισμού, ορκωμοσίες, δοκιμαστική 2ετια, μονιμοποίηση, κλιμάκια, μισθοδοσία μέσω ενιαίου μισθολογίου, αναγραφή 'Μόνιμος ' στη μισθοδοσία, σύμβαση που έλεγε ότι λήγει η εργασιακή σχέση με τη συμπλήρωση των ετών για σύνταξη, 2 μνημονιακές περικοπές μισθών βάσει νόμων όπως σε ολο το Δημόσιο ... ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΑΝΕΡΓΊΑ. Υπάρχουν αγροτικαριοι 'πεταμένοι' σε θυγατρικές της Πειραιώς κ εν συνεχεία σε ιδιώτες που ούτε εθελουσία πήραν! Δοξάζουν καθημερινά το Θεό που τουλάχιστον έχουν μισθό...ακόμη! Αυτά! Καλημέρα!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 20, 2024 6:04:03 GMT
Αγροτική Τράπεζα Ελλάδος: μοναδική περίπτωση αδικίας! Το αναγνώρισαν κ τα δικαστήρια αλλά δε διορθώνουν την αδικία διότι.... έτσι ήταν ο νόμος διάλυσής της!!!!! Διορισμένοι μέσω ΑΣΕΠ με γραπτούς κ μόρια, ΦΕΚ διορισμού, ορκωμοσίες, δοκιμαστική 2ετια, μονιμοποίηση, κλιμάκια, μισθοδοσία μέσω ενιαίου μισθολογίου, αναγραφή 'Μόνιμος ' στη μισθοδοσία, 2 μνημονιακές περικοπές μισθών βάσει νόμων όπως σε ολο το Δημόσιο ... ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΑΝΕΡΓΊΑ. Υπάρχουν αγροτικαριοι 'πεταμένοι' σε θυγατρικές της Πειραιώς κ εν συνεχεία σε ιδιώτες που ούτε εθελουσία πήραν! Δοξάζουν καθημερινά το Θεό που τουλάχιστον έχουν μισθό...ακόμη! Αυτά! Καλημέρα! Όπως τα λες αγαπητέ συνάδελφε. Απλά να συμπληρώσω στο πολύ κατατοπιστικό σου post, τους εκατοντάδες ανθρώπους που ήταν στη διαχείριση μη εξυπηρετούμενων δανείων και εξαναγκάστηκαν το 2019 να μετακομίσουν σε γνωστό servicer εκ του εξωτερικού (ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δε θίγουμε! ). Χωρίς εθελουσία αποζημίωση φυσικά (παρά μόνο κάτι ψίχουλα, έτσι για τυράκι)! Αυτά και το κλείνω εδώ από τη μεριά μου για να μην ξεφεύγω από το σκοπό του συγκεκριμένου thread. Καλημέρα και από εμένα σε όλους.
|
|
|
Post by billy on May 20, 2024 6:44:10 GMT
ioannisthegreat Ιωάννη σου έβαλα τον νόμο από πάνω...την διαγραφή από 2Γ με την ορκωμοσία δεν την λέει...αν απαντήσει κάποιος υπεύθυνος σε κάποιον πάνω σε αυτό οκ... άρθρο 23, 5 "Σε κάθε περίπτωση ο/η υποψήφιος/α που διατίθεται για διορισμό διαγράφεται από τους πίνακες κατάταξης και διοριστέων, ανεξάρτητα αν αποδεχθούν ή όχι τον διορισμό τους ή κωλυθεί ο διορισμός τους λόγω έλλειψης νόμιμης προϋπόθεσης." Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Νομίζω ότι το δικαίωμα διπλοαιτήσεων των επιτυχόντων σε πολλαπλές "ΓΒ" του 2Γ/2022 δε μπορεί να απαντηθεί επί του παρόντος από εμάς. Το άρ. 25 του νόμου, το οποίο παραθέτεις Περσεφόνη, όντως λέει αυτά, αλλά έχει διατηρηθεί απαράλλαχτο από ψήφισης νόμου, δίχως τροποποίηση. Επομένως "οι πίνακες κατάταξης και διοριστέων" τους οποίους αφορά είναι οι πίνακες που υποτίθεται ότι θα συντάσσονταν άμα τη βαθμολόγηση των γραπτών των υποψηφίων με την πρόσθετη αποστολή των δικαιολογητικών τους online, εφόσον η προκήρυξη του γραπτού θα περιείχε ΚΑΙ την προκήρυξη των θέσεων. Ο νόμος προέβλεπε μεν τα "στάδια" και "μία ή περισσότερες προκηρύξεις" (άρ.8), ωστόσο διευκρινήσεις για αυτά δόθηκαν στην τροποποίηση μέσω άρ.83 Ν.4975/2022 (30.09.2022) "α) σε πρώτο στάδιο η έκδοση πρόσκλησης προκήρυξης για τη συμμετοχή των υποψηφίων διαφόρων κλάδων ειδικοτήτων Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στη διαγωνιστική διαδικασία και β) σε δεύτερο στάδιο η έκδοση προκήρυξης πλήρωσης θέσεων από τους επιτυχόντες του πρώτου σταδίου, με ανάλογη εφαρμογή των επομένων άρθρων." και σε μεταγενέστερη τροποποίηση (άρ.22 Ν 5027/2022, 03.03.2023): "[...] οι επιτυχόντες του πρώτου σταδίου δύναται να μετέχουν στο δεύτερο στάδιο για την πλήρωση θέσεων [...], εφόσον διαθέτουν τα απαιτούμενα τυπικά προσόντα, [...].» Επιπλέον, στο άρ.16 Ν.4765/2021 που αφορά την προκήρυξη πλήρωσης θέσεων (απαράλλαχτο κι αυτό έως σήμερα, με εξαίρεση τον "κόφτη" που μπήκε με τον Ν.5083/2024) αναφέρεται: "Η προκήρυξη περιλαμβάνει [...] τα γενικά και ειδικά προσόντα διορισμού ή πρόσληψης, [...] κάθε άλλο στοιχείο ή πληροφορία που διευκολύνει όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία πλήρωσης των θέσεων που προκηρύσσονται." Προσωπικά συμπεραίνω από τη μέχρι σήμερα εξέλιξη και την ευκολία τροποποίησης νόμων ότι η όλη διαδικασία του γραπτού είναι κάπως "πειραματική". Συνεχώς ασάφειες, τροποποιήσεις και εκπλήξεις last minute. Την Πέμπτη είχαμε την ευκαιρία ό,τι μας απασχολεί να τον ρωτήσουμε, αρκετά χρήσιμα πράγματα τα δημοσίευσαν και όσοι το έκαναν. Από 'κει και πέρα, όταν με το καλό βγουν οι νέες προκηρύξεις ΓΒ, πιστεύω θα είναι ξεκαθαρισμένο το θέμα. Δηλαδή μετά το φθινόπωρο.
|
|
|
Post by ev1975 on May 20, 2024 6:49:46 GMT
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους, Κάποιος από τους "φίλους" εδώ ανέφερε πως πολύ φορείς αμοίβουν πέραν του ενιαίου μισθολογίου και πως δεν το ψάξαμε αρκετά! Επειδή προφανώς έχει απόλυτο δίκιο όποιος θέλει ας αναφέρει φορείς που γνωρίζει.
Ξεκινάω με -ΑΑΔΕ -ΔΥΠΑ -ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ
|
|
|
Post by helen90 on May 20, 2024 7:58:07 GMT
Καλημέρα παιδια, με τα λιμανια τι γινεται;καποιο ποσοστο μονο ανηκει στο δημοσιο;;διαβασα τα σχολια που εκανε ενας κος που δουλευε στην Αγροτικη και μετα ιδιωτικοποιηθηκε και τον αναγκασαν να φυγει........και ενα αγχος μου δημιουργηθηκε!
|
|
|
Post by thanos2 on May 20, 2024 7:59:29 GMT
Πολλοί την πάτησαν έτσι με την αγροτική. Τυχεροί μέσα στην ατυχία τους όσοι μπόρεσαν και έφυγαν με εθελούσια με καλό πακέτο. Μάγκες Αγροτική και εγώ (πέρασα το 2005 μετά από γραπτό διαγωνισμό). Τι να λέμε. Τα πρώτα χρόνια στην Πειραιώς - από το 2012 μέχρι το 2016- ήταν σχετικά αναίμακτα, κρατήσαμε και τους 14 μισθούς που στο Δημόσιο έγιναν 12, αλλά από το 2017 και μετά άρχισε να πέφτει "πολύ ξύλο". Τελικά έφυγα με εθελούσια το 2021 (πήρα βέβαια το "πακετάκι" μου), έκατσα 6,5 μήνες στην ανεργία, ευτυχώς μετά βρήκα εργασία, χάλια βέβαια, τώρα είμαι αλλού ευτυχώς με καλύτερες συνθήκες, δόξα τω Θεώ. Έκτοτε έδωσα 4 φορές για ΕΣΔΔΑ, δεν πέρασα, έδωσα 1Γ/2022, δεν πέρασα, μέχρι που ήρθε ο "σωτήριος" διαγωνισμός 2Γ/2022, όπου - με βάση τα προσωρινά πάντα - διορίζομαι ως ΤΕ. Παιδιά σαν το Δημόσιο πιστεύω δεν υπάρχει πουθενά. Παρόλα τα αρνητικά του. Προσωπικά (έχοντας την αποφράδα εμπειρία της ΑΤΕ που εν μία νυκτί βρέθηκα στον ιδιωτικό τομέα), δεν συνιστώ τις θέσεις ΙΔΑΧ. Αυτό βέβαια προέρχεται από μία προσωπική εμπειρία δική μου. Έχουμε και γοργόνες... (Φαλοκρατη) youtu.be/p6GC7851AzQ?si=k5TVmWPrIxT9Uxch
|
|
|
Post by helen90 on May 20, 2024 8:01:23 GMT
Μάγκες Αγροτική και εγώ (πέρασα το 2005 μετά από γραπτό διαγωνισμό). Τι να λέμε. Τα πρώτα χρόνια στην Πειραιώς - από το 2012 μέχρι το 2016- ήταν σχετικά αναίμακτα, κρατήσαμε και τους 14 μισθούς που στο Δημόσιο έγιναν 12, αλλά από το 2017 και μετά άρχισε να πέφτει "πολύ ξύλο". Τελικά έφυγα με εθελούσια το 2021 (πήρα βέβαια το "πακετάκι" μου), έκατσα 6,5 μήνες στην ανεργία, ευτυχώς μετά βρήκα εργασία, χάλια βέβαια, τώρα είμαι αλλού ευτυχώς με καλύτερες συνθήκες, δόξα τω Θεώ. Έκτοτε έδωσα 4 φορές για ΕΣΔΔΑ, δεν πέρασα, έδωσα 1Γ/2022, δεν πέρασα, μέχρι που ήρθε ο "σωτήριος" διαγωνισμός 2Γ/2022, όπου - με βάση τα προσωρινά πάντα - διορίζομαι ως ΤΕ. Παιδιά σαν το Δημόσιο πιστεύω δεν υπάρχει πουθενά. Παρόλα τα αρνητικά του. Προσωπικά (έχοντας την αποφράδα εμπειρία της ΑΤΕ που εν μία νυκτί βρέθηκα στον ιδιωτικό τομέα), δεν συνιστώ τις θέσεις ΙΔΑΧ. Αυτό βέβαια προέρχεται από μία προσωπική εμπειρία δική μου. Έχουμε και γοργόνες... (Φαλοκρατη) youtu.be/p6GC7851AzQ?si=k5TVmWPrIxT9Uxchααα τελειαα αλλοι μου λενε πανε ιδαχ δεν υπαρχει διαφορα εσυ μας λες αλλα...
|
|
|
Post by thanos2 on May 20, 2024 8:06:53 GMT
ααα τελειαα αλλοι μου λενε πανε ιδαχ δεν υπαρχει διαφορα εσυ μας λες αλλα... Ουπςς... Να μια!!!
|
|
|
Post by christina74 on May 20, 2024 8:12:17 GMT
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους, Κάποιος από τους "φίλους" εδώ ανέφερε πως πολύ φορείς αμοίβουν πέραν του ενιαίου μισθολογίου και πως δεν το ψάξαμε αρκετά! Επειδή προφανώς έχει απόλυτο δίκιο όποιος θέλει ας αναφέρει φορείς που γνωρίζει. Ξεκινάω με -ΑΑΔΕ -ΔΥΠΑ -ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ καλημέρα και καλή εβδομάδα,
στους εποπρευόμενους φορείς ανήκει και το ελεγκτικό συνέδριο;
|
|
madok
Kill Bill
|
Post by madok on May 20, 2024 8:33:30 GMT
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους, Κάποιος από τους "φίλους" εδώ ανέφερε πως πολύ φορείς αμοίβουν πέραν του ενιαίου μισθολογίου και πως δεν το ψάξαμε αρκετά! Επειδή προφανώς έχει απόλυτο δίκιο όποιος θέλει ας αναφέρει φορείς που γνωρίζει. Ξεκινάω με -ΑΑΔΕ -ΔΥΠΑ -ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ Τι ακριβώς ισχύει για το υπουργείο οικονομικών; Πόση επιπλέον αμοιβή έχει; Ξέρετε σε ποιο νόμο αναφέρεται; Ισχύει για όλους τους εποπτευόμενους φορείς (πχ κτηματικές);
Ευχαριστώ
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 20, 2024 8:35:16 GMT
Καλημέρα παιδια, με τα λιμανια τι γινεται;καποιο ποσοστο μονο ανηκει στο δημοσιο;;διαβασα τα σχολια που εκανε ενας κος που δουλευε στην Αγροτικη και μετα ιδιωτικοποιηθηκε και τον αναγκασαν να φυγει........και ενα αγχος μου δημιουργηθηκε! Ο Οργανισμός Λιμένος Λαυρίου είναι προς ιδιωτικοποίηση από το Ταμείο Αξιοποίησης Δημόσιας Περιουσίας. Έχει δημοσιευτεί και σχετικό άρθρο πρόσφατα στον "Οικονομικό Ταχυδρόμο".
|
|
|
Post by helen90 on May 20, 2024 8:58:20 GMT
Καλημέρα παιδια, με τα λιμανια τι γινεται;καποιο ποσοστο μονο ανηκει στο δημοσιο;;διαβασα τα σχολια που εκανε ενας κος που δουλευε στην Αγροτικη και μετα ιδιωτικοποιηθηκε και τον αναγκασαν να φυγει........και ενα αγχος μου δημιουργηθηκε! Ο Οργανισμός Λιμένος Λαυρίου είναι προς ιδιωτικοποίηση από το Ταμείο Αξιοποίησης Δημόσιας Περιουσίας. Έχει δημοσιευτεί και σχετικό άρθρο πρόσφατα στον "Οικονομικό Ταχυδρόμο". αρα τι γινεται;;μας δουλευουν εμας τους μελλοντικους ιδαχ;;και καλα δεν υπαρχει καμια ουσιαστικη διαφορα με τους μονιμους και μη φοβαστε...........
|
|