|
Post by mihalis80 on May 24, 2024 14:28:22 GMT
. Οι διοριστέοι της 1ΓΒ και της 2ΓΒ λογικά θα δουλεύουν...Για τους διοριστέους της 3ΓΒ δύσκολα τα πράγματα ειδικά αν βγούνε τα προσωρινά αποτελέσματα Σεπτέμβριο και ύστερα... Βρε Μιχάλη εσυ σε απαισιοξια περνάς και εμένα. Του χρόνου τέτοια ημέρα θα είμαστε/είναι στις θέσεις μας/τους οι διορισθέντες του 2023. Όταν το καλοκαίρι του 2023 έγραφα καλό 2024 θα κάνουν αιτήσεις οι ΠΕ πήγατε όλοι να με φάτε... Όταν έλεγαν όλοι ότι το πολύ μέχρι το φετινό Πάσχα θα δουλεύανε οι ΠΕ εγώ έγραφα καλό 2025... Τελικά το Πάσχα του 2024 δε δούλεψαν ούτε οι διοριστέοι της 1ΓΒ... Με άλλα λόγια η πραγματικότητα επιβεβαίωσε εμένα στο 90% των προβλέψεων μου... Για την 3ΓΒ όταν ο πρόεδρος λέει θα γίνει προσπάθεια να βγούνε τα προσωρινά τέλη Ιουλίου εννοεί ότι τα προσωρινά 99% δε θα βγούνε τέλη Ιουλίου και πάμε το νωρίτερο Αύγουστο όπου το ΑΣΕΠ υπολειτουργεί... Άρα δεν είναι και τόσο απίθανο το σενάριο να βγούνε από Σεπτέμβριο τα προσωρινά... Και μετά λόγω του μπάχαλου που έγινε με τις αιτήσεις της 3ΓΒ είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα έχουμε πολλές ενστάσεις...Που θεωρώ μάλιστα πιθανό να έχουν και βάση... Άρα λογικά τα οριστικά δύσκολα θα βγούνε εντός του 2024...Με όλα αυτά τα δεδομένα οι λοιπόν πως έχεις αυτή την αισιοδοξία ότι του χρόνου τέτοια μέρα θα είμαστε στη θέση μας;
|
|
|
Post by konstantinos84 on May 24, 2024 14:33:35 GMT
Βρε Μιχάλη εσυ σε απαισιοξια περνάς και εμένα. Του χρόνου τέτοια ημέρα θα είμαστε/είναι στις θέσεις μας/τους οι διορισθέντες του 2023. Όταν το καλοκαίρι του 2023 έγραφα καλό 2024 θα κάνουν αιτήσεις οι ΠΕ πήγατε όλοι να με φάτε... Όταν έλεγαν όλοι ότι το πολύ μέχρι το φετινό Πάσχα θα δουλεύανε οι ΠΕ εγώ έγραφα καλό 2025... Τελικά το Πάσχα του 2024 δε δούλεψαν ούτε οι διοριστέοι της 1ΓΒ... Με άλλα λόγια η πραγματικότητα επιβεβαίωσε εμένα στο 90% των προβλέψεων μου... Για την 3ΓΒ όταν ο πρόεδρος λέει θα γίνει προσπάθεια να βγούνε τα προσωρινά τέλη Ιουλίου εννοεί ότι τα προσωρινά 99% δε θα βγούνε τέλη Ιουλίου και πάμε το νωρίτερο Αύγουστο όπου το ΑΣΕΠ υπολειτουργεί... Άρα δεν είναι και τόσο απίθανο το σενάριο να βγούνε από Σεπτέμβριο τα προσωρινά... Και μετά λόγω του μπάχαλου που έγινε με τις αιτήσεις της 3ΓΒ είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα έχουμε πολλές ενστάσεις...Που θεωρώ μάλιστα πιθανό να έχουν και βάση... Άρα λογικά τα οριστικά δύσκολα θα βγούνε εντός του 2024...Με όλα αυτά τα δεδομένα οι λοιπόν πως έχεις αυτή την αισιοδοξία ότι του χρόνου τέτοια μέρα θα είμαστε στη θέση μας; Σεπτέμβριος Προσωρινά Δεκέμβριος Ιανουάριος Οριστικά Μάρτιο Απρίλιο διορισμοί
|
|
|
Post by Persefoni on May 24, 2024 14:55:58 GMT
Αν στους ΠΕ θέλουν 9 μήνες το λιγότερο (από λήξη αιτήσεων ως οριστικά), από Οκτώβρη και έπειτα όπως είπαν... Σκεφτείτε πότε πρέπει να βγει η επόμενη/ες ΓΒ για ΠΕ, έτσι ώστε να έχουν βγει οριστικά και έπειτα να γίνει νέος διαγωνισμός/νέοι πίνακες... Δεν βγαίνουν τα κουκιά, για 1ο εξάμηνο του 2025, απορώ γιατί τα λένε αφού εκ των προτέρων ξέρουν ότι δεν θα γίνουν έτσι... Αλλά θα μου πεις είπαμε με το τα τάξιμο δεν έπαθε κανείς ποτέ τίποτα....
|
|
|
Post by ioannisthegreat on May 24, 2024 15:03:13 GMT
Εκείνη τη μέρα πριν ένα χρόνο είμαι δουλειά, το φόρουμ ούτε καν το είχα εντοπίσει, με παίρνει η γυναίκα μου και μου λέει ότι θα πάνε όλοι στη μάνα μου για να πάω όταν σχολάσω από εκεί. Πάω από εκεί και λέει η μάνα μου, "Μα τι έγινε με εκείνο το γραπτό που έδωσες;" Της λέω "Ε κάποια στιγμή θα βγουν τα αποτελέσματα" Μου λέει "Μπες να δεις μήπως βγήκανε και μετά θα φυσήξεις την τούρτα σου" Μπαίνω μέσα βλέπω ονοματεπώνυμο. Λέω μισό να βγάλω την ταυτότητά μου να δω ότι είμαι αυτός. Και όντως είμαι εγώ. Δεν το πίστευα πραγματικά ότι είχα καταφέρει τέτοιο πράγμα. Όλοι μέσα στο σπίτι να πανηγυρίζουν, τα παιδιά μου να μας κοιτάνε με απορία. Μετά φύσηξα την τούρτα μου και στήσαμε ένα μικρό γλέντι. Ήταν νομίζω το καλύτερο δώρο στα γενέθλια μου. Χρόνια πολλά Φίλτατε. Πράγματι ωραίο δώρο το περσινό.
|
|
lynn8
Wednesday
|
Post by lynn8 on May 24, 2024 15:03:33 GMT
Αν κάποιο απ τα δικαιολογητικά που θα ζητήσει ο φορέας για τον διορισμό δεν είναι σωστό, πχ καποιο απ τα πτυχία ήθελε επικύρωση και το έστειλες χωρίς, θα σε ειδοποιήσει ο φορέας για να το ξανά στείλεις;
|
|
|
Post by ioannisthegreat on May 24, 2024 15:16:01 GMT
1 χρόνο πριν εγώ ήμουν στη δουλειά και επειδή είχε κόψει κάπως καθώς έτυχε εκείνη τη μέρα να έχει πολύ δουλειά που με έκανε να ξεχαστώ και να μην σκέφτομαι το διαγωνισμό λέω εκεί λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι δεν μπαίνεις να δεις τι έγινε.
Κοκκάλωσα λέω τώρα τι κάνω να το ανοίξω ή να το αφήσω για το σπίτι. Λέω καλύτερα τώρα να δούμε τα χαΐρια μας που λεν και στο χωριό για να προετοιμαστούμε και τι θα πούμε στους γονείς στο σπίτι.
Το έβλεπα και δεν το πίστευα. Είχα απογοητευτεί την μέρα του διαγωνισμού και ήμουν σίγουρος ότι δεν είχα πάει καλά γιατί είχα στο νου ότι πρέπει να βγάλω πάνω από 85. Με τις απαντήσεις του ΑΣΕΠ κόλλησα λίγο γιατί δεν θυμόμουν όλες τις απαντήσεις που είχα δώσει και με είχε πιάσει η απαισιοδοξία μου ότι το αποτέλεσμα που θα είχα θα ήταν γύρω στο 65 με 70. Συνέχισα να βλέπω τη θέση μου και κράταγα το στόμα μου να μην ουρλιάξω από χαρά. Λέω σε μια συνάδερφο ότι βγήκαν για να μπει να δει για την κόρη της και όταν με ρώτησε εσύ τι έκανες εγώ τις είπα ότι μάλλον το παράκανα και βγήκα πολύ ψηλά.
Στο σπίτι δεν το πανηγυρίσαμε και ιδιαίτερα γιατί φαινόταν απίστευτο και οι γονείς μου το πήραν ψύχραιμα γιατί σου λέει κάτσε να διοριστείς πρώτα (κάτι ήξεραν οι άνθρωποι) ώσπου αρχίσαν τα τηλεφωνήματα συγχαρητηρίων όπου ξεθάρρεψαν οι άνθρωποι.
Δεν ξέρω αλλά αν και είμαι πάντα αισιόδοξος στο θέμα διορισμού δεν το πιστεύω ακόμα και διατηρώ χαμηλούς τόνους γιατί φοβάμαι ότι βλέπω όνειρο ή ότι θα γίνει και θα το κλέψουν ή δεν θα με αφήσουν να χαρώ.
|
|
|
Post by Asxetoulis on May 24, 2024 15:47:00 GMT
Αν ισχύουν αυτά που φέρεται να είπε ο Γ.Γ. Δημόσιας Διοίκησης τότε θα έχουμε απορρόφηση των περισσότερων ΠΕ. Βέβαια πολιτικοι είναι και λένε λογια πολλά ειδικά πριν από εκλογές Μπορείς να το αναλύσεις λίγο παραπάνω αυτο; Πότε μίλησε και πού; Μίλησε τηλεφωνικά η εκπρόσωπος του συλλόγου Μ.Μ. με τον γενικό γραμματέα. Συγκεκριμένα αναφέρει: "Καλημέρα σε όλους, Μιλήσαμε πριν λίγο τηλεφωνικά (23/05/2025) με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσια Διοίκησης του Υπ. Εσωτερικών κ. Κιριμκίρογλου σχετικά με το αίτημα που έγινε για την αυριανή μας συνάντηση. Καταρχάς δήλωσε πως αντιλαμβάνεται την αγωνία των επιτυχόντων, όμως αύριο θα απουσιάζει από το Υπουργείο, οπότε η αυριανή συνάντηση δεν μπορεί να γίνει. Γενικά κρίνει πως δεν χρειάζεται κάποια συνάντηση σε αυτή τη φάση καθώς μας έχει δώσει ένα χρονοδιάγραμμα ο Πρόεδρος του ΑΣΕΠ και όλα δρομολογούνται συμφώνα με αυτό. Η πρόθεση του Υπουργείου είναι να απορροφήσει όσο γίνεται περισσότερους επιτυχόντες. Για τον σκοπό αυτό προβλέπεται να γίνει μια ενίσχυση του ΑΣΕΠ το καλοκαίρι. Σχετικά με τον επόμενο γραπτό διαγωνισμό: - Εξετάζουν να προηγηθεί ο γραπτός για τους ΤΕ επειδή είναι πιθανό να εξαντληθεί η δεξαμενή τους πιο γρήγορα. - Και να γίνει ο γραπτός για τους ΠΕ αργότερα, μετά το 2ο εξάμηνο του '25, προς το τέλος του χρόνου ή στις αρχές του '26. -Τα δημοσιεύματα προέρχονται από τα φροντιστήρια και μας προτείνει να μη δίνουμε σημασία. Προτάθηκε από την πλευρά μας, επειδή η επικοινωνία ήταν τηλεφωνική και δεν είναι δεσμευτική, τα παραπάνω να βγουν σε μια ανακοίνωση ώστε και οι επιτυχόντες να έχουμε μια επίσημη ενημέρωση. Επειδή στο Υπουργείο ακόμη συνεχίζουν τον σχεδιασμό δεν μπορούν να βγάλουν ανακοίνωση. Αντιπροτάθηκε η Υπουργός είτε στην Βουλή είτε σε συνεντεύξεις της να κάνει κάποιες δηλώσεις προς αυτήν την κατεύθυνση ώστε οι επιτυχόντες να γνωρίζουμε την πρόθεση του Υπουργείου. Επίσης προτάθηκε στον ΓΓ να γίνει τροποποίηση της σχετικής νομοθεσίας (ν.4765/2021) έτσι ώστε η δεξαμενή των επιτυχόντων και οι πίνακές μας να μην έχουν χρονικό ή άλλο περιορισμό που να επηρεάζεται από επόμενους γραπτούς διαγωνισμούς. Η τροποποίηση θα εξυπηρετήσει και θα εξορθολογίσει και μελλοντικούς γραπτούς διαγωνισμούς. Τέλος κατόπιν των παραπάνω η αυριανή ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ στο Υπ. Εσωτερικών ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ. Συνεχίζουμε στον αγώνα!"
|
|
|
Post by ev27 on May 24, 2024 15:52:26 GMT
Βλέπω Βουλή και μόλις λέει βουλευτής ενός κόμματος για το θέμα μας. 14.000 και διορίσθηκαν 51.
|
|
|
Post by john on May 24, 2024 15:52:29 GMT
Τα νέα μου φαίνονται καλά αλλά δεν είναι καιρός για πανηγυρισμους. Ο ΓΓ του ΥΠΕΣ είναι απόφοιτος της ΕΣΔΔΑ οπότε καθώς και αυτός έχει διοριστεί αξιοξρατικα μέσω αντικειμενικής διαδικασίας ελπίζω να αντιλαμβάνεται την αγωνία μας και να κάνει ότι μπορεί για την μέγιστη απορρόφηση των επιτυχόντων.
|
|
|
Post by ev27 on May 24, 2024 15:56:54 GMT
Τα νέα μου φαίνονται καλά αλλά δεν είναι καιρός για πανηγυρισμους. Ο ΓΓ του ΥΠΕΣ είναι απόφοιτος της ΕΣΔΔΑ οπότε καθώς και αυτός έχει διοριστεί αξιοξρατικα μέσω αντικειμενικής διαδικασίας ελπίζω να αντιλαμβάνεται την αγωνία μας και να κάνει ότι μπορεί για την μέγιστη απορρόφηση των επιτυχόντων. Ο ΓΓ όντως είναι απόφοιτος της ΕΣΔΔΑ και έχει κάνει επίσης μεγάλο αγώνα και διάβασμα για να περάσει. Και ξέρει και καταλαβαίνει πολύ καλά τι λέμε.
|
|
|
Post by Asxetoulis on May 24, 2024 16:12:53 GMT
Τα νέα μου φαίνονται καλά αλλά δεν είναι καιρός για πανηγυρισμους. Ο ΓΓ του ΥΠΕΣ είναι απόφοιτος της ΕΣΔΔΑ οπότε καθώς και αυτός έχει διοριστεί αξιοξρατικα μέσω αντικειμενικής διαδικασίας ελπίζω να αντιλαμβάνεται την αγωνία μας και να κάνει ότι μπορεί για την μέγιστη απορρόφηση των επιτυχόντων. Ο ΓΓ όντως είναι απόφοιτος της ΕΣΔΔΑ και έχει κάνει επίσης μεγάλο αγώνα και διάβασμα για να περάσει. Και ξέρει και καταλαβαίνει πολύ καλά τι λέμε. Όσο καλές προθέσεις και κατανόηση να έχει κάποιος σε αυτή τη θέση δεν παύει να είναι υπάλληλος και να υπακούει σε εντολές.
|
|
|
Post by kostas50 on May 24, 2024 16:47:00 GMT
Μπορείς να το αναλύσεις λίγο παραπάνω αυτο; Πότε μίλησε και πού; Μίλησε τηλεφωνικά η εκπρόσωπος του συλλόγου Μ.Μ. με τον γενικό γραμματέα. Συγκεκριμένα αναφέρει: "Καλημέρα σε όλους, Μιλήσαμε πριν λίγο τηλεφωνικά (23/05/2025) με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσια Διοίκησης του Υπ. Εσωτερικών κ. Κιριμκίρογλου σχετικά με το αίτημα που έγινε για την αυριανή μας συνάντηση. Καταρχάς δήλωσε πως αντιλαμβάνεται την αγωνία των επιτυχόντων, όμως αύριο θα απουσιάζει από το Υπουργείο, οπότε η αυριανή συνάντηση δεν μπορεί να γίνει. Γενικά κρίνει πως δεν χρειάζεται κάποια συνάντηση σε αυτή τη φάση καθώς μας έχει δώσει ένα χρονοδιάγραμμα ο Πρόεδρος του ΑΣΕΠ και όλα δρομολογούνται συμφώνα με αυτό. Η πρόθεση του Υπουργείου είναι να απορροφήσει όσο γίνεται περισσότερους επιτυχόντες. Για τον σκοπό αυτό προβλέπεται να γίνει μια ενίσχυση του ΑΣΕΠ το καλοκαίρι. Σχετικά με τον επόμενο γραπτό διαγωνισμό: - Εξετάζουν να προηγηθεί ο γραπτός για τους ΤΕ επειδή είναι πιθανό να εξαντληθεί η δεξαμενή τους πιο γρήγορα. - Και να γίνει ο γραπτός για τους ΠΕ αργότερα, μετά το 2ο εξάμηνο του '25, προς το τέλος του χρόνου ή στις αρχές του '26. -Τα δημοσιεύματα προέρχονται από τα φροντιστήρια και μας προτείνει να μη δίνουμε σημασία. Προτάθηκε από την πλευρά μας, επειδή η επικοινωνία ήταν τηλεφωνική και δεν είναι δεσμευτική, τα παραπάνω να βγουν σε μια ανακοίνωση ώστε και οι επιτυχόντες να έχουμε μια επίσημη ενημέρωση. Επειδή στο Υπουργείο ακόμη συνεχίζουν τον σχεδιασμό δεν μπορούν να βγάλουν ανακοίνωση. Αντιπροτάθηκε η Υπουργός είτε στην Βουλή είτε σε συνεντεύξεις της να κάνει κάποιες δηλώσεις προς αυτήν την κατεύθυνση ώστε οι επιτυχόντες να γνωρίζουμε την πρόθεση του Υπουργείου. Επίσης προτάθηκε στον ΓΓ να γίνει τροποποίηση της σχετικής νομοθεσίας (ν.4765/2021) έτσι ώστε η δεξαμενή των επιτυχόντων και οι πίνακές μας να μην έχουν χρονικό ή άλλο περιορισμό που να επηρεάζεται από επόμενους γραπτούς διαγωνισμούς. Η τροποποίηση θα εξυπηρετήσει και θα εξορθολογίσει και μελλοντικούς γραπτούς διαγωνισμούς. Τέλος κατόπιν των παραπάνω η αυριανή ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ στο Υπ. Εσωτερικών ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ. Συνεχίζουμε στον αγώνα!" Πάντως εγώ διαβάζοντας τις παραπάνω εξελίξεις αρχίζω να ανησυχώ ακόμα περισσότερο. Φαίνεται ότι μας έχουν τελείως στο γράψιμο. Μακάρι να κάνω λάθος!!!
|
|
|
Post by sotostath on May 24, 2024 17:19:03 GMT
Μίλησε τηλεφωνικά η εκπρόσωπος του συλλόγου Μ.Μ. με τον γενικό γραμματέα. Συγκεκριμένα αναφέρει: "Καλημέρα σε όλους, Μιλήσαμε πριν λίγο τηλεφωνικά (23/05/2025) με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσια Διοίκησης του Υπ. Εσωτερικών κ. Κιριμκίρογλου σχετικά με το αίτημα που έγινε για την αυριανή μας συνάντηση. Καταρχάς δήλωσε πως αντιλαμβάνεται την αγωνία των επιτυχόντων, όμως αύριο θα απουσιάζει από το Υπουργείο, οπότε η αυριανή συνάντηση δεν μπορεί να γίνει. Γενικά κρίνει πως δεν χρειάζεται κάποια συνάντηση σε αυτή τη φάση καθώς μας έχει δώσει ένα χρονοδιάγραμμα ο Πρόεδρος του ΑΣΕΠ και όλα δρομολογούνται συμφώνα με αυτό. Η πρόθεση του Υπουργείου είναι να απορροφήσει όσο γίνεται περισσότερους επιτυχόντες. Για τον σκοπό αυτό προβλέπεται να γίνει μια ενίσχυση του ΑΣΕΠ το καλοκαίρι. Σχετικά με τον επόμενο γραπτό διαγωνισμό: - Εξετάζουν να προηγηθεί ο γραπτός για τους ΤΕ επειδή είναι πιθανό να εξαντληθεί η δεξαμενή τους πιο γρήγορα. - Και να γίνει ο γραπτός για τους ΠΕ αργότερα, μετά το 2ο εξάμηνο του '25, προς το τέλος του χρόνου ή στις αρχές του '26. -Τα δημοσιεύματα προέρχονται από τα φροντιστήρια και μας προτείνει να μη δίνουμε σημασία. Προτάθηκε από την πλευρά μας, επειδή η επικοινωνία ήταν τηλεφωνική και δεν είναι δεσμευτική, τα παραπάνω να βγουν σε μια ανακοίνωση ώστε και οι επιτυχόντες να έχουμε μια επίσημη ενημέρωση. Επειδή στο Υπουργείο ακόμη συνεχίζουν τον σχεδιασμό δεν μπορούν να βγάλουν ανακοίνωση. Αντιπροτάθηκε η Υπουργός είτε στην Βουλή είτε σε συνεντεύξεις της να κάνει κάποιες δηλώσεις προς αυτήν την κατεύθυνση ώστε οι επιτυχόντες να γνωρίζουμε την πρόθεση του Υπουργείου. Επίσης προτάθηκε στον ΓΓ να γίνει τροποποίηση της σχετικής νομοθεσίας (ν.4765/2021) έτσι ώστε η δεξαμενή των επιτυχόντων και οι πίνακές μας να μην έχουν χρονικό ή άλλο περιορισμό που να επηρεάζεται από επόμενους γραπτούς διαγωνισμούς. Η τροποποίηση θα εξυπηρετήσει και θα εξορθολογίσει και μελλοντικούς γραπτούς διαγωνισμούς. Τέλος κατόπιν των παραπάνω η αυριανή ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ στο Υπ. Εσωτερικών ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ. Συνεχίζουμε στον αγώνα!" Πάντως εγώ διαβάζοντας τις παραπάνω εξελίξεις αρχίζω να ανησυχώ ακόμα περισσότερο. Φαίνεται ότι μας έχουν τελείως στο γράψιμο. Μακάρι να κάνω λάθος!!! Αν ο διαγωνισμός για ΠΕ πάει για αργότερα οι θέσεις του 2025 θα δοθούν σε εμάς.
|
|
|
Post by kostas12 on May 24, 2024 18:25:05 GMT
Δυστυχώς η δική μου ερμηνεία για την απορρόφηση όσο περισσότερων επιτυχοντων είναι διαφορετική. Η απορρόφηση κατ' εμέ σημαίνει οτι : από τις θέσεις που σκοπεύουν να δώσουν, θα κάνουν ότι μπορούν για να καλυφθούν οι θέσεις από επιτυχόντες, δηλαδή να μην χαθούν θέσεις από πιθανή ακύρωση πινάκων με νεο διαγωνισμό κλπ. Αλλο απορροφηση και αλλο αύξηση θέσεων κατ' εμε παντα. Θα ήθελα και την δική σας γνώμη επ' αυτού
|
|
|
Post by konstantinos84 on May 24, 2024 18:30:36 GMT
Δυστυχώς η δική μου ερμηνεία για την απορρόφηση όσο περισσότερων επιτυχοντων είναι διαφορετική. Η απορρόφηση κατ' εμέ σημαίνει οτι : από τις θέσεις που σκοπεύουν να δώσουν, θα κάνουν ότι μπορούν για να καλυφθούν οι θέσεις από επιτυχόντες, δηλαδή να μην χαθούν θέσεις από πιθανή ακύρωση πινάκων με νεο διαγωνισμό κλπ. Αλλο απορροφηση και αλλο αύξηση θέσεων κατ' εμε παντα. Θα ήθελα και την δική σας γνώμη επ' αυτού Είναι λίγες ημέρες πριν τις εκλογές όποτε ότι και να συζητάμε είναι αβάσιμο.
|
|