ilic1
Kill Bill
|
Post by ilic1 on May 24, 2024 19:56:56 GMT
Ο ΓΓ όντως είναι απόφοιτος της ΕΣΔΔΑ και έχει κάνει επίσης μεγάλο αγώνα και διάβασμα για να περάσει. Και ξέρει και καταλαβαίνει πολύ καλά τι λέμε. Όσο καλές προθέσεις και κατανόηση να έχει κάποιος σε αυτή τη θέση δεν παύει να είναι υπάλληλος και να υπακούει σε εντολές. ο ΓΓ είναι εκεί για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της κυβέρνησης και όχι τα δικά μας. Ας μην είμαστε τόσο αθώοι. Κομματική θέση είναι καθαρά.
|
|
|
Post by konstantinos84 on May 24, 2024 21:59:29 GMT
|
|
|
Post by Lina_Admin on May 25, 2024 7:32:30 GMT
Μίλησε τηλεφωνικά η εκπρόσωπος του συλλόγου Μ.Μ. με τον γενικό γραμματέα. Συγκεκριμένα αναφέρει: "Καλημέρα σε όλους, Μιλήσαμε πριν λίγο τηλεφωνικά (23/05/2025) με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσια Διοίκησης του Υπ. Εσωτερικών κ. Κιριμκίρογλου σχετικά με το αίτημα που έγινε για την αυριανή μας συνάντηση. Καταρχάς δήλωσε πως αντιλαμβάνεται την αγωνία των επιτυχόντων, όμως αύριο θα απουσιάζει από το Υπουργείο, οπότε η αυριανή συνάντηση δεν μπορεί να γίνει. Γενικά κρίνει πως δεν χρειάζεται κάποια συνάντηση σε αυτή τη φάση καθώς μας έχει δώσει ένα χρονοδιάγραμμα ο Πρόεδρος του ΑΣΕΠ και όλα δρομολογούνται συμφώνα με αυτό. Η πρόθεση του Υπουργείου είναι να απορροφήσει όσο γίνεται περισσότερους επιτυχόντες. Για τον σκοπό αυτό προβλέπεται να γίνει μια ενίσχυση του ΑΣΕΠ το καλοκαίρι. Σχετικά με τον επόμενο γραπτό διαγωνισμό: - Εξετάζουν να προηγηθεί ο γραπτός για τους ΤΕ επειδή είναι πιθανό να εξαντληθεί η δεξαμενή τους πιο γρήγορα. - Και να γίνει ο γραπτός για τους ΠΕ αργότερα, μετά το 2ο εξάμηνο του '25, προς το τέλος του χρόνου ή στις αρχές του '26. -Τα δημοσιεύματα προέρχονται από τα φροντιστήρια και μας προτείνει να μη δίνουμε σημασία. Προτάθηκε από την πλευρά μας, επειδή η επικοινωνία ήταν τηλεφωνική και δεν είναι δεσμευτική, τα παραπάνω να βγουν σε μια ανακοίνωση ώστε και οι επιτυχόντες να έχουμε μια επίσημη ενημέρωση. Επειδή στο Υπουργείο ακόμη συνεχίζουν τον σχεδιασμό δεν μπορούν να βγάλουν ανακοίνωση. Αντιπροτάθηκε η Υπουργός είτε στην Βουλή είτε σε συνεντεύξεις της να κάνει κάποιες δηλώσεις προς αυτήν την κατεύθυνση ώστε οι επιτυχόντες να γνωρίζουμε την πρόθεση του Υπουργείου. Επίσης προτάθηκε στον ΓΓ να γίνει τροποποίηση της σχετικής νομοθεσίας (ν.4765/2021) έτσι ώστε η δεξαμενή των επιτυχόντων και οι πίνακές μας να μην έχουν χρονικό ή άλλο περιορισμό που να επηρεάζεται από επόμενους γραπτούς διαγωνισμούς. Η τροποποίηση θα εξυπηρετήσει και θα εξορθολογίσει και μελλοντικούς γραπτούς διαγωνισμούς. Τέλος κατόπιν των παραπάνω η αυριανή ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ στο Υπ. Εσωτερικών ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ. Συνεχίζουμε στον αγώνα!" Πάντως εγώ διαβάζοντας τις παραπάνω εξελίξεις αρχίζω να ανησυχώ ακόμα περισσότερο. Φαίνεται ότι μας έχουν τελείως στο γράψιμο. Μακάρι να κάνω λάθος!!! Παιδιά αυτό που έγινε δεν ήταν λίγο. Δεν είχε ξαναγίνει ΠΟΤΕ διαγωνισμός που θα δημιουργούσε μία "δεξαμενή επιτυχόντων" για ένα ορισμένο διάστημα (μικρό για εμένα τα δύο χρόνια για τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που σύμφωνα με τον νόμο απαιτούνται), να έχουν λάβει μέρος γύρω στα 100.000 άτομα, να έχουν περάσει γύρω στα 12.000 άτομα (τώρα ότι θυμάμαι από τις συζητήσεις σας) και μέσα σε όλα αυτά να υπάρχουν χιλιάδες ενστάσεις, λάθη τραγικά κατά την διεξαγωγή του διαγωνισμού (οταν χαρίστηκαν 17 ερωτήσεις καθώς δεν ήταν προετοιμασμένοι για τον διαγωνισμό), για μένα παιδιά το ΑΣΕΠ αυτή τη στιγμή καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να έχει τα σωστά αποτελέσματα καθώς είναι και ανεξάρτητη αρχή. Μην ξεχνάτε ότι παράλληλα με τον ΑΣΕΠ 2Γ, διενεργεί παράλληλα και άλλους διαγωνισμούς όπως της ΑΑΔΕ όπου κι εκεί παρά ασχολήθηκε όταν (άλλα τραγικά λάθη) δεν καλύφθηκαν οι θέσεις και χρειάστηκε να περάσει τροπολογία στη βουλή για να αλλάξει το θεσμικό πλαίσιο και να πέσει η βάση για να αυξηθούν οι επιτυχόντες ενώ έμειναν και πάλι (από στατιστικά λάθη) κενές θέσεις. Οπότε ας μπούμε και στη θέση των απέναντι πριν κρίνουμε. Δεν είναι όλα τόσο εύκολα όσο νομίζουμε. Και όταν με το καλό (όπως λέω πολλές φορές) μπείτε κι εσείς στο δημόσιο.. θα θυμηθείτε τα λόγια μου και τότε θα καταλάβετε ότι δεν είναι όλα άσπρα μαύρα... υπάρχουν (όπως έχω πει ξανά) κι άλλα χρώματα στη πλάση.
|
|
|
Post by kostas50 on May 25, 2024 8:47:43 GMT
Πάντως εγώ διαβάζοντας τις παραπάνω εξελίξεις αρχίζω να ανησυχώ ακόμα περισσότερο. Φαίνεται ότι μας έχουν τελείως στο γράψιμο. Μακάρι να κάνω λάθος!!! Παιδιά αυτό που έγινε δεν ήταν λίγο. Δεν είχε ξαναγίνει ΠΟΤΕ διαγωνισμός που θα δημιουργούσε μία "δεξαμενή επιτυχόντων" για ένα ορισμένο διάστημα (μικρό για εμένα τα δύο χρόνια για τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που σύμφωνα με τον νόμο απαιτούνται), να έχουν λάβει μέρος γύρω στα 100.000 άτομα, να έχουν περάσει γύρω στα 12.000 άτομα (τώρα ότι θυμάμαι από τις συζητήσεις σας) και μέσα σε όλα αυτά να υπάρχουν χιλιάδες ενστάσεις, λάθη τραγικά κατά την διεξαγωγή του διαγωνισμού (οταν χαρίστηκαν 17 ερωτήσεις καθώς δεν ήταν προετοιμασμένοι για τον διαγωνισμό), για μένα παιδιά το ΑΣΕΠ αυτή τη στιγμή καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να έχει τα σωστά αποτελέσματα καθώς είναι και ανεξάρτητη αρχή. Μην ξεχνάτε ότι παράλληλα με τον ΑΣΕΠ 2Γ, διενεργεί παράλληλα και άλλους διαγωνισμούς όπως της ΑΑΔΕ όπου κι εκεί παρά ασχολήθηκε όταν (άλλα τραγικά λάθη) δεν καλύφθηκαν οι θέσεις και χρειάστηκε να περάσει τροπολογία στη βουλή για να αλλάξει το θεσμικό πλαίσιο και να πέσει η βάση για να αυξηθούν οι επιτυχόντες ενώ έμειναν και πάλι (από στατιστικά λάθη) κενές θέσεις. Οπότε ας μπούμε και στη θέση των απέναντι πριν κρίνουμε. Δεν είναι όλα τόσο εύκολα όσο νομίζουμε. Και όταν με το καλό (όπως λέω πολλές φορές) μπείτε κι εσείς στο δημόσιο.. θα θυμηθείτε τα λόγια μου και τότε θα καταλάβετε ότι δεν είναι όλα άσπρα μαύρα... υπάρχουν (όπως έχω πει ξανά) κι άλλα χρώματα στη πλάση. Λίνα το ΑΣΕΠ επέδειξε ασυγχώρητο ερασιτεχνισμό σε όλα τα στάδια εκτέλεσης του συγκεκριμένου διαγωνισμού. Προσωπικά αυτό που δεν μπορώ να χωνέψω με τίποτα είναι η εμφανέστατη απροθυμία (κατά τα φαινόμενα) του ΑΣΕΠ να δώσει πρόσβαση επιλογής στην πλήρη γκάμα των θέσεων σε ΟΛΟΥΣ τους υποψήφιους ανοίγωντας τις αιτήσεις σε όλους και για τις θέσεις του προγραμματισμού 2024. Με αυτήν του την πρόθεση παραβιάζει καμιά 10αρια συνταγματικούς κανόνες (ισότιμη αντιμετώπιση των πολιτών, αξιοκρατίας, διαφάνειας, δικαιολογημένης εμπιστοσύνης του πολίτη προς το κράτος κτλπ κτλπ). Ουσιαστικά το ίδιο το ΑΣΕΠ αυτοαναιρείται και υποβαθμίζεται από θεματοφύλακας του Συντάγματος σε Dealer θέσεων διορισμού στο δημόσιο. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΑΣΕΠ ΝΑ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΔΗΛΩΣΕΙΟ ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΤΕΧΝΗΤΟΥΣ ΚΟΦΤΕΣ. Εγώ έχω πάθει την πλάκα μου από τον τρόπο που ρυθμίζει τα ζητήματα αυτό το ΑΣΕΠ. Καλή συνέχεια σε όλους/ όλες!!!
|
|
|
Post by thunder on May 25, 2024 8:50:30 GMT
Παιδιά αυτό που έγινε δεν ήταν λίγο. Δεν είχε ξαναγίνει ΠΟΤΕ διαγωνισμός που θα δημιουργούσε μία "δεξαμενή επιτυχόντων" για ένα ορισμένο διάστημα (μικρό για εμένα τα δύο χρόνια για τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που σύμφωνα με τον νόμο απαιτούνται), να έχουν λάβει μέρος γύρω στα 100.000 άτομα, να έχουν περάσει γύρω στα 12.000 άτομα (τώρα ότι θυμάμαι από τις συζητήσεις σας) και μέσα σε όλα αυτά να υπάρχουν χιλιάδες ενστάσεις, λάθη τραγικά κατά την διεξαγωγή του διαγωνισμού (οταν χαρίστηκαν 17 ερωτήσεις καθώς δεν ήταν προετοιμασμένοι για τον διαγωνισμό), για μένα παιδιά το ΑΣΕΠ αυτή τη στιγμή καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να έχει τα σωστά αποτελέσματα καθώς είναι και ανεξάρτητη αρχή. Μην ξεχνάτε ότι παράλληλα με τον ΑΣΕΠ 2Γ, διενεργεί παράλληλα και άλλους διαγωνισμούς όπως της ΑΑΔΕ όπου κι εκεί παρά ασχολήθηκε όταν (άλλα τραγικά λάθη) δεν καλύφθηκαν οι θέσεις και χρειάστηκε να περάσει τροπολογία στη βουλή για να αλλάξει το θεσμικό πλαίσιο και να πέσει η βάση για να αυξηθούν οι επιτυχόντες ενώ έμειναν και πάλι (από στατιστικά λάθη) κενές θέσεις. Οπότε ας μπούμε και στη θέση των απέναντι πριν κρίνουμε. Δεν είναι όλα τόσο εύκολα όσο νομίζουμε. Και όταν με το καλό (όπως λέω πολλές φορές) μπείτε κι εσείς στο δημόσιο.. θα θυμηθείτε τα λόγια μου και τότε θα καταλάβετε ότι δεν είναι όλα άσπρα μαύρα... υπάρχουν (όπως έχω πει ξανά) κι άλλα χρώματα στη πλάση. Λίνα το ΑΣΕΠ επέδειξε ασυγχώρητο ερασιτεχνισμό σε όλα τα στάδια εκτέλεσης του συγκεκριμένου διαγωνισμού. Προσωπικά αυτό που δεν μπορώ να χωνέψω με τίποτα είναι η εμφανέστατη απροθυμία (κατά τα φαινόμενα) του ΑΣΕΠ να δώσει πρόσβαση επιλογής στην πλήρη γκάμα των θέσεων σε ΟΛΟΥΣ τους υποψήφιους ανοίγωντας τις αιτήσεις σε όλους και για τις θέσεις του προγραμματισμού 2024. Με αυτήν του την πρόθεση παραβιάζει καμιά 10αρια συνταγματικούς κανόνες (ισότιμη αντιμετώπιση των πολιτών, αξιοκρατίας, διαφάνειας, δικαιολογημένης εμπιστοσύνης του πολίτη προς το κράτος κτλπ κτλπ). Ουσιαστικά το ίδιο το ΑΣΕΠ αυτοαναιρείται και υποβαθμίζεται από θεματοφύλακας του Συντάγματος σε Dealer θέσεων διορισμού στο δημόσιο. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΑΣΕΠ ΝΑ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΔΗΛΩΣΕΙΟ ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΤΕΧΝΗΤΟΥΣ ΚΟΦΤΕΣ. Εγώ έχω πάθει την πλάκα μου από τον τρόπο που ρυθμίζει τα ζητήματα αυτό το ΑΣΕΠ. Καλή συνέχεια σε όλους/ όλες!!! Επιπλεον,Ερωτησεις όπως η αποδοχή η μη είναι κάτι που έχει να κάνει με μια συνολική αποφαση και η επόμενη γβ 24 Τε έπρεπε να ειναι περισσότερο γνωστά για να διορθώσουμε και εμείς λάθη και οχι να αποκλειστουν υποψηφιοι με σκοπο λιγότερες αιτησεις.Προφανως όταν γνωρίζεις και δεν πληροφορεισαι αποσπασματικα ειναι καλύτερο για τους υποψήφιους γιατί είναι απόφαση ζωής. Πριν λάβουμε αυτη θα δούμε τις θέσεις που υπολείπονται για να πάρουμε μερος και αν δεν αποδεχτούμε η αποδεχτούμε τι αντίκτυπο έχει πρέπει να το γνωρίζουμε πριν αποφασισουμε οριστικά ωστε να κανουμε και εμεις διορθωτικες κινήσεις. Πρωτόγνωρο και για εμάς που πρέπει να πάρουμε αποφάσεις και δεν γνωρίζουμε για την γβ που αρχικά είχε ειπωθεί πως θα υπάρχει το 24 [τωρα εμφανιζεται αν η με ορους]και δεν μπορούμε να διορθώσουμε και δικά μας λάθη όταν είμαστε σε άγνοια για το τι μας επιφυλλασεται. Κάθε πληροφορία που δεν δίνεται περισσότερο κακό κάνει πάρα καλό και προκαλεί σύγχυση για αυτά που γνωρίζαμε. Προφανώς και υπερπροσπαθεια γίνεται αλλά όταν πορευόμαστε με ελλειπή πληροφορια όλοι κάνουμε λάθη. Δεν θα έπρεπε να μπορουμε να κάνουμε κάτι και εμείς πριν βρεθούμε προ εκπλήξεων αφού δεν έχουμε πρόσβαση σε πληροφορια βασική? Θα υπάρξει γβ επόμενη ποιοι θα μπορούν να υποβάλλουν με προκήρυξη όπως αρχικά πιστεύαμε για όλους τώρα αναιρειται κάτι που μας έχουν καταβάλλει
|
|
|
Post by thunder on May 25, 2024 9:08:43 GMT
Παιδιά αυτό που έγινε δεν ήταν λίγο. Δεν είχε ξαναγίνει ΠΟΤΕ διαγωνισμός που θα δημιουργούσε μία "δεξαμενή επιτυχόντων" για ένα ορισμένο διάστημα (μικρό για εμένα τα δύο χρόνια για τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που σύμφωνα με τον νόμο απαιτούνται), να έχουν λάβει μέρος γύρω στα 100.000 άτομα, να έχουν περάσει γύρω στα 12.000 άτομα (τώρα ότι θυμάμαι από τις συζητήσεις σας) και μέσα σε όλα αυτά να υπάρχουν χιλιάδες ενστάσεις, λάθη τραγικά κατά την διεξαγωγή του διαγωνισμού (οταν χαρίστηκαν 17 ερωτήσεις καθώς δεν ήταν προετοιμασμένοι για τον διαγωνισμό), για μένα παιδιά το ΑΣΕΠ αυτή τη στιγμή καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να έχει τα σωστά αποτελέσματα καθώς είναι και ανεξάρτητη αρχή. Μην ξεχνάτε ότι παράλληλα με τον ΑΣΕΠ 2Γ, διενεργεί παράλληλα και άλλους διαγωνισμούς όπως της ΑΑΔΕ όπου κι εκεί παρά ασχολήθηκε όταν (άλλα τραγικά λάθη) δεν καλύφθηκαν οι θέσεις και χρειάστηκε να περάσει τροπολογία στη βουλή για να αλλάξει το θεσμικό πλαίσιο και να πέσει η βάση για να αυξηθούν οι επιτυχόντες ενώ έμειναν και πάλι (από στατιστικά λάθη) κενές θέσεις. Οπότε ας μπούμε και στη θέση των απέναντι πριν κρίνουμε. Δεν είναι όλα τόσο εύκολα όσο νομίζουμε. Και όταν με το καλό (όπως λέω πολλές φορές) μπείτε κι εσείς στο δημόσιο.. θα θυμηθείτε τα λόγια μου και τότε θα καταλάβετε ότι δεν είναι όλα άσπρα μαύρα... υπάρχουν (όπως έχω πει ξανά) κι άλλα χρώματα στη πλάση. Λίνα το ΑΣΕΠ επέδειξε ασυγχώρητο ερασιτεχνισμό σε όλα τα στάδια εκτέλεσης του συγκεκριμένου διαγωνισμού. Προσωπικά αυτό που δεν μπορώ να χωνέψω με τίποτα είναι η εμφανέστατη απροθυμία (κατά τα φαινόμενα) του ΑΣΕΠ να δώσει πρόσβαση επιλογής στην πλήρη γκάμα των θέσεων σε ΟΛΟΥΣ τους υποψήφιους ανοίγωντας τις αιτήσεις σε όλους και για τις θέσεις του προγραμματισμού 2024. Με αυτήν του την πρόθεση παραβιάζει καμιά 10αρια συνταγματικούς κανόνες (ισότιμη αντιμετώπιση των πολιτών, αξιοκρατίας, διαφάνειας, δικαιολογημένης εμπιστοσύνης του πολίτη προς το κράτος κτλπ κτλπ). Ουσιαστικά το ίδιο το ΑΣΕΠ αυτοαναιρείται και υποβαθμίζεται από θεματοφύλακας του Συντάγματος σε Dealer θέσεων διορισμού στο δημόσιο. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΑΣΕΠ ΝΑ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΔΗΛΩΣΕΙΟ ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΤΕΧΝΗΤΟΥΣ ΚΟΦΤΕΣ. Εγώ έχω πάθει την πλάκα μου από τον τρόπο που ρυθμίζει τα ζητήματα αυτό το ΑΣΕΠ. Καλή συνέχεια σε όλους/ όλες!!! Όλα σου τα post είναι θησαυρός.
|
|
|
Post by Asxetoulis on May 25, 2024 9:37:12 GMT
Πάντως εγώ διαβάζοντας τις παραπάνω εξελίξεις αρχίζω να ανησυχώ ακόμα περισσότερο. Φαίνεται ότι μας έχουν τελείως στο γράψιμο. Μακάρι να κάνω λάθος!!! Παιδιά αυτό που έγινε δεν ήταν λίγο. Δεν είχε ξαναγίνει ΠΟΤΕ διαγωνισμός που θα δημιουργούσε μία "δεξαμενή επιτυχόντων" για ένα ορισμένο διάστημα (μικρό για εμένα τα δύο χρόνια για τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που σύμφωνα με τον νόμο απαιτούνται), να έχουν λάβει μέρος γύρω στα 100.000 άτομα, να έχουν περάσει γύρω στα 12.000 άτομα (τώρα ότι θυμάμαι από τις συζητήσεις σας) και μέσα σε όλα αυτά να υπάρχουν χιλιάδες ενστάσεις, λάθη τραγικά κατά την διεξαγωγή του διαγωνισμού (οταν χαρίστηκαν 17 ερωτήσεις καθώς δεν ήταν προετοιμασμένοι για τον διαγωνισμό), για μένα παιδιά το ΑΣΕΠ αυτή τη στιγμή καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να έχει τα σωστά αποτελέσματα καθώς είναι και ανεξάρτητη αρχή. Μην ξεχνάτε ότι παράλληλα με τον ΑΣΕΠ 2Γ, διενεργεί παράλληλα και άλλους διαγωνισμούς όπως της ΑΑΔΕ όπου κι εκεί παρά ασχολήθηκε όταν (άλλα τραγικά λάθη) δεν καλύφθηκαν οι θέσεις και χρειάστηκε να περάσει τροπολογία στη βουλή για να αλλάξει το θεσμικό πλαίσιο και να πέσει η βάση για να αυξηθούν οι επιτυχόντες ενώ έμειναν και πάλι (από στατιστικά λάθη) κενές θέσεις. Οπότε ας μπούμε και στη θέση των απέναντι πριν κρίνουμε. Δεν είναι όλα τόσο εύκολα όσο νομίζουμε. Και όταν με το καλό (όπως λέω πολλές φορές) μπείτε κι εσείς στο δημόσιο.. θα θυμηθείτε τα λόγια μου και τότε θα καταλάβετε ότι δεν είναι όλα άσπρα μαύρα... υπάρχουν (όπως έχω πει ξανά) κι άλλα χρώματα στη πλάση. Συγνώμη αλλά εδώ νομίζω ότι κανείς λάθος. Έχει ξαναγίνει αντίστοιχος διαγωνισμός σε μαζική κλίμακα και με αντίστοιχη ή μεγαλύτερη δεξαμενή επιτυχόντων. Το τεστ δεξιοτήτων του 2007 είχε εξεταστικά κέντρα παντού και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα στη διαδικασία παρόλο που τα τεχνολογικά μέσα της εποχής ήταν κατώτερα. Άλλη η φύση του διαγωνισμού βέβαια, στον οποίο οι ερωτήσεις ήταν γνώσεων και μαθηματικού λογισμού αν θυμάμαι καλά. Επίσης δεν διοριζόσουνα απλά έπαιρνες τα μόρια του γραπτού σε κλίμακα με άριστα το 100 επί ένα συντελεστή. Η ουσία είναι ότι δεν φταίει των μέγεθος ενός διαγωνισμού αλλά η οργάνωση και η βούληση για να πετύχει. Στην Ελλάδα από το 1994 που θεσμοθετήθηκε ο ΑΣΕΠ έως τώρα δεν έγιναν πολλές σοβαρές και αξιόλογες προσπάθειες. Ελπίζω αυτός ο διαγωνισμός να είναι η αρχή.
|
|
|
Post by Christos33 on May 25, 2024 10:57:20 GMT
Παιδιά αυτό που έγινε δεν ήταν λίγο. Δεν είχε ξαναγίνει ΠΟΤΕ διαγωνισμός που θα δημιουργούσε μία "δεξαμενή επιτυχόντων" για ένα ορισμένο διάστημα (μικρό για εμένα τα δύο χρόνια για τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που σύμφωνα με τον νόμο απαιτούνται), να έχουν λάβει μέρος γύρω στα 100.000 άτομα, να έχουν περάσει γύρω στα 12.000 άτομα (τώρα ότι θυμάμαι από τις συζητήσεις σας) και μέσα σε όλα αυτά να υπάρχουν χιλιάδες ενστάσεις, λάθη τραγικά κατά την διεξαγωγή του διαγωνισμού (οταν χαρίστηκαν 17 ερωτήσεις καθώς δεν ήταν προετοιμασμένοι για τον διαγωνισμό), για μένα παιδιά το ΑΣΕΠ αυτή τη στιγμή καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να έχει τα σωστά αποτελέσματα καθώς είναι και ανεξάρτητη αρχή. Μην ξεχνάτε ότι παράλληλα με τον ΑΣΕΠ 2Γ, διενεργεί παράλληλα και άλλους διαγωνισμούς όπως της ΑΑΔΕ όπου κι εκεί παρά ασχολήθηκε όταν (άλλα τραγικά λάθη) δεν καλύφθηκαν οι θέσεις και χρειάστηκε να περάσει τροπολογία στη βουλή για να αλλάξει το θεσμικό πλαίσιο και να πέσει η βάση για να αυξηθούν οι επιτυχόντες ενώ έμειναν και πάλι (από στατιστικά λάθη) κενές θέσεις. Οπότε ας μπούμε και στη θέση των απέναντι πριν κρίνουμε. Δεν είναι όλα τόσο εύκολα όσο νομίζουμε. Και όταν με το καλό (όπως λέω πολλές φορές) μπείτε κι εσείς στο δημόσιο.. θα θυμηθείτε τα λόγια μου και τότε θα καταλάβετε ότι δεν είναι όλα άσπρα μαύρα... υπάρχουν (όπως έχω πει ξανά) κι άλλα χρώματα στη πλάση. Λίνα, εκτός από διαχειρίστρια αυτού του φόρουμ είσαι και (αναπληρώτρια προϊσταμένη σε κάποια οικονομική υπηρεσία του γενικού λογιστηρίoυ του κράτους ή του υπουργείου οικονομικών ; Ρωτάω γιατί κάπου το είχες αναφέρει νομίζω μια φορά αλλά δεν το βρίσκω. Πληροφοριακά και μόνο ρωτάω! ?
|
|
|
Post by thanos2 on May 25, 2024 11:01:57 GMT
Παιδιά αυτό που έγινε δεν ήταν λίγο. Δεν είχε ξαναγίνει ΠΟΤΕ διαγωνισμός που θα δημιουργούσε μία "δεξαμενή επιτυχόντων" για ένα ορισμένο διάστημα (μικρό για εμένα τα δύο χρόνια για τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που σύμφωνα με τον νόμο απαιτούνται), να έχουν λάβει μέρος γύρω στα 100.000 άτομα, να έχουν περάσει γύρω στα 12.000 άτομα (τώρα ότι θυμάμαι από τις συζητήσεις σας) και μέσα σε όλα αυτά να υπάρχουν χιλιάδες ενστάσεις, λάθη τραγικά κατά την διεξαγωγή του διαγωνισμού (οταν χαρίστηκαν 17 ερωτήσεις καθώς δεν ήταν προετοιμασμένοι για τον διαγωνισμό), για μένα παιδιά το ΑΣΕΠ αυτή τη στιγμή καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να έχει τα σωστά αποτελέσματα καθώς είναι και ανεξάρτητη αρχή. Μην ξεχνάτε ότι παράλληλα με τον ΑΣΕΠ 2Γ, διενεργεί παράλληλα και άλλους διαγωνισμούς όπως της ΑΑΔΕ όπου κι εκεί παρά ασχολήθηκε όταν (άλλα τραγικά λάθη) δεν καλύφθηκαν οι θέσεις και χρειάστηκε να περάσει τροπολογία στη βουλή για να αλλάξει το θεσμικό πλαίσιο και να πέσει η βάση για να αυξηθούν οι επιτυχόντες ενώ έμειναν και πάλι (από στατιστικά λάθη) κενές θέσεις. Οπότε ας μπούμε και στη θέση των απέναντι πριν κρίνουμε. Δεν είναι όλα τόσο εύκολα όσο νομίζουμε. Και όταν με το καλό (όπως λέω πολλές φορές) μπείτε κι εσείς στο δημόσιο.. θα θυμηθείτε τα λόγια μου και τότε θα καταλάβετε ότι δεν είναι όλα άσπρα μαύρα... υπάρχουν (όπως έχω πει ξανά) κι άλλα χρώματα στη πλάση. Συγνώμη αλλά εδώ νομίζω ότι κανείς λάθος. Έχει ξαναγίνει αντίστοιχος διαγωνισμός σε μαζική κλίμακα και με αντίστοιχη ή μεγαλύτερη δεξαμενή επιτυχόντων. Το τεστ δεξιοτήτων του 2007 είχε εξεταστικά κέντρα παντού και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα στη διαδικασία παρόλο που τα τεχνολογικά μέσα της εποχής ήταν κατώτερα. Άλλη η φύση του διαγωνισμού βέβαια, στον οποίο οι ερωτήσεις ήταν γνώσεων και μαθηματικού λογισμού αν θυμάμαι καλά. Επίσης δεν διοριζόσουνα απλά έπαιρνες τα μόρια του γραπτού σε κλίμακα με άριστα το 100 επί ένα συντελεστή. Η ουσία είναι ότι δεν φταίει των μέγεθος ενός διαγωνισμού αλλά η οργάνωση και η βούληση για να πετύχει. Στην Ελλάδα από το 1994 που θεσμοθετήθηκε ο ΑΣΕΠ έως τώρα δεν έγιναν πολλές σοβαρές και αξιόλογες προσπάθειες. Ελπίζω αυτός ο διαγωνισμός να είναι η αρχή. Που την θυμήθηκες και κείνη την παρωδία...;;Τελείως κουβά πήγε η επιτυχία μας τότε! Προσωπικά 85% με αρνητικη βαθμολογία και πέταμα στα σκουπίδια...!!! Καμιά φορά σκέφτομαι τον ενα και μοναδικό στην Ελλάδα που είχε γράψει 10Ω %. Αραγε να παλεύει και αυτός ακόμα για διορισμό;;;. Είναι λογικό σε αυτούς που συμμετείχαμε τότε,και περισσότερο αυτοι που περιμέναμε και κάτι, να ανησυχούμε οτι και τωρα θα ζήσουμε κατι παρομοιο.Δε θέλω να φανω υπερόπτης αλλά σε κείνο το διαγωνισμό σε ξεσκονιζαν απο την κορυφή μέχρι τα νύχια σε δεξιότητες, γενικές γνώσεις, γλωσσική ικανοτητα, παρατηρητικοτητα... Δε θα ξεχάσω και την 100η και τελευταία ερώτηση που ηταν ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΆ!!!!
|
|
|
Post by Asxetoulis on May 25, 2024 11:04:33 GMT
Συγνώμη αλλά εδώ νομίζω ότι κανείς λάθος. Έχει ξαναγίνει αντίστοιχος διαγωνισμός σε μαζική κλίμακα και με αντίστοιχη ή μεγαλύτερη δεξαμενή επιτυχόντων. Το τεστ δεξιοτήτων του 2007 είχε εξεταστικά κέντρα παντού και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα στη διαδικασία παρόλο που τα τεχνολογικά μέσα της εποχής ήταν κατώτερα. Άλλη η φύση του διαγωνισμού βέβαια, στον οποίο οι ερωτήσεις ήταν γνώσεων και μαθηματικού λογισμού αν θυμάμαι καλά. Επίσης δεν διοριζόσουνα απλά έπαιρνες τα μόρια του γραπτού σε κλίμακα με άριστα το 100 επί ένα συντελεστή. Η ουσία είναι ότι δεν φταίει των μέγεθος ενός διαγωνισμού αλλά η οργάνωση και η βούληση για να πετύχει. Στην Ελλάδα από το 1994 που θεσμοθετήθηκε ο ΑΣΕΠ έως τώρα δεν έγιναν πολλές σοβαρές και αξιόλογες προσπάθειες. Ελπίζω αυτός ο διαγωνισμός να είναι η αρχή. Που την θυμήθηκες και κείνη την παρωδία...;;Τελείως κουβά πήγε η επιτυχία μας τότε! Προσωπικά 85% με αρνητικη βαθμολογία και πέταμα στα σκουπίδια...!!! Καμιά φορά σκέφτομαι τον ενα και μοναδικό στην Ελλάδα που είχε γράψει 10Ω %. Αραγε να παλεύει και αυτός ακόμα για διορισμό;;;. Είναι λογικό σε αυτούς που συμμετείχαμε τότε,και περισσότερο αυτοι που περιμέναμε και κάτι, να ανησυχούμε οτι και τωρα θα ζήσουμε κατι παρομοιο.Δε θέλω να φανω υπερόπτης αλλά σε κείνο το διαγωνισμό σε ξεσκονιζαν απο την κορυφή μέχρι τα νύχια σε δεξιότητες, γενικές γνώσεις, γλωσσική ικανοτητα, παρατηρητικοτητα... Δε θα ξεχάσω και την 100η και τελευταία ερώτηση που ηταν ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΆ!!!! Και εγώ είχα γράψει 86% και περιμένα. Τη συνέχεια την ξέρετε, ακόμα περιμένω. Ποια ήταν η τελευταία ερώτηση; Πέρασε μισή ζωή από τότε και μεγαλώσαμε
|
|
|
Post by thanos2 on May 25, 2024 11:13:10 GMT
Που την θυμήθηκες και κείνη την παρωδία...;;Τελείως κουβά πήγε η επιτυχία μας τότε! Προσωπικά 85% με αρνητικη βαθμολογία και πέταμα στα σκουπίδια...!!! Καμιά φορά σκέφτομαι τον ενα και μοναδικό στην Ελλάδα που είχε γράψει 10Ω %. Αραγε να παλεύει και αυτός ακόμα για διορισμό;;;. Είναι λογικό σε αυτούς που συμμετείχαμε τότε,και περισσότερο αυτοι που περιμέναμε και κάτι, να ανησυχούμε οτι και τωρα θα ζήσουμε κατι παρομοιο.Δε θέλω να φανω υπερόπτης αλλά σε κείνο το διαγωνισμό σε ξεσκονιζαν απο την κορυφή μέχρι τα νύχια σε δεξιότητες, γενικές γνώσεις, γλωσσική ικανοτητα, παρατηρητικοτητα... Δε θα ξεχάσω και την 100η και τελευταία ερώτηση που ηταν ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΆ!!!! Και εγώ είχα γράψει 86% και περιμένα. Τη συνέχεια την ξέρετε, ακόμα περιμένω. Μπραβο σου!!! Εγω ήμουν στο πρώτο 5% αν θυμάμαι καλά που έγραψε απο 80 και πάνω και συ νομίζω στο 2% που έγραψε απο 85 και πανω. Και ακόμα παλεύεις... Μεγαλείο ειμαστε γενικώς ως χώρα της αξιοκρατίας!!!! Μερικοί ίσως δε δεχτούν αυτό που λεω.. Θα είναι όμως σίγουρα άτομα που δε πήραν μέρος τότε...
|
|
|
Post by Christos33 on May 25, 2024 11:14:29 GMT
Συγνώμη αλλά εδώ νομίζω ότι κανείς λάθος. Έχει ξαναγίνει αντίστοιχος διαγωνισμός σε μαζική κλίμακα και με αντίστοιχη ή μεγαλύτερη δεξαμενή επιτυχόντων. Το τεστ δεξιοτήτων του 2007 είχε εξεταστικά κέντρα παντού και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα στη διαδικασία παρόλο που τα τεχνολογικά μέσα της εποχής ήταν κατώτερα. Άλλη η φύση του διαγωνισμού βέβαια, στον οποίο οι ερωτήσεις ήταν γνώσεων και μαθηματικού λογισμού αν θυμάμαι καλά. Επίσης δεν διοριζόσουνα απλά έπαιρνες τα μόρια του γραπτού σε κλίμακα με άριστα το 100 επί ένα συντελεστή. Η ουσία είναι ότι δεν φταίει των μέγεθος ενός διαγωνισμού αλλά η οργάνωση και η βούληση για να πετύχει. Στην Ελλάδα από το 1994 που θεσμοθετήθηκε ο ΑΣΕΠ έως τώρα δεν έγιναν πολλές σοβαρές και αξιόλογες προσπάθειες. Ελπίζω αυτός ο διαγωνισμός να είναι η αρχή. Που την θυμήθηκες και κείνη την παρωδία...;;Τελείως κουβά πήγε η επιτυχία μας τότε! Προσωπικά 85% με αρνητικη βαθμολογία και πέταμα στα σκουπίδια...!!! Καμιά φορά σκέφτομαι τον ενα και μοναδικό στην Ελλάδα που είχε γράψει 10Ω %. Αραγε να παλεύει και αυτός ακόμα για διορισμό;;;. Είναι λογικό σε αυτούς που συμμετείχαμε τότε,και περισσότερο αυτοι που περιμέναμε και κάτι, να ανησυχούμε οτι και τωρα θα ζήσουμε κατι παρομοιο.Δε θέλω να φανω υπερόπτης αλλά σε κείνο το διαγωνισμό σε ξεσκονιζαν απο την κορυφή μέχρι τα νύχια σε δεξιότητες, γενικές γνώσεις, γλωσσική ικανοτητα, παρατηρητικοτητα... Δε θα ξεχάσω και την 100η και τελευταία ερώτηση που ηταν ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΆ!!!! ήμουν και εγώ εκεί
|
|
|
Post by thanos2 on May 25, 2024 11:19:18 GMT
Που την θυμήθηκες και κείνη την παρωδία...;;Τελείως κουβά πήγε η επιτυχία μας τότε! Προσωπικά 85% με αρνητικη βαθμολογία και πέταμα στα σκουπίδια...!!! Καμιά φορά σκέφτομαι τον ενα και μοναδικό στην Ελλάδα που είχε γράψει 10Ω %. Αραγε να παλεύει και αυτός ακόμα για διορισμό;;;. Είναι λογικό σε αυτούς που συμμετείχαμε τότε,και περισσότερο αυτοι που περιμέναμε και κάτι, να ανησυχούμε οτι και τωρα θα ζήσουμε κατι παρομοιο.Δε θέλω να φανω υπερόπτης αλλά σε κείνο το διαγωνισμό σε ξεσκονιζαν απο την κορυφή μέχρι τα νύχια σε δεξιότητες, γενικές γνώσεις, γλωσσική ικανοτητα, παρατηρητικοτητα... Δε θα ξεχάσω και την 100η και τελευταία ερώτηση που ηταν ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΆ!!!! ήμουν και εγώ εκεί Άρα είσαι γνώστης του τι είχε γίνει τότε.... ΠΑΝΙΚΌΣ!!!
|
|
|
Post by konstantinos84 on May 25, 2024 11:22:02 GMT
Τι μου θυμίσατε τώρα; Δεκέμβριο δεν είχαν γένει;
|
|
|
Post by bluemerry on May 25, 2024 11:26:07 GMT
Είναι εύκολο για όποιον έχει εξοικείωση με polls να ανεβάσει ερώτηση ποια η παροντική επαγγελματική σας απασχόληση κατά την αναμονή των αποτελεσμάτων του 2Γ; Πχ ελεύθερος επαγγελματίας, ιδιωτικός υπάλληλος, απασχολούμενος στο Δημόσιο με ΣΟΧ, άνεργος κλπ; Δεν ξέρω αν ξέχασα κάποια κατηγορία.
|
|