|
Post by thanos2 on May 25, 2024 11:28:53 GMT
Τι μου θυμίσατε τώρα; Δεκέμβριο δεν είχαν γένει; Δε θυμάμαι μήνα ακριβώς... Αλλά νομίζω οτι φορούσα χειμωνιάτικα. Θα μου πεις σήμερα αυτό δε λέει τίποτα... Τότε δε ζούσαμε ακόμα την κλιματική αλλαγή!!!
|
|
|
Post by thanos2 on May 25, 2024 11:34:45 GMT
Είναι εύκολο για όποιον έχει εξοικείωση με polls να ανεβάσει ερώτηση ποια η παροντική επαγγελματική σας απασχόληση κατά την αναμονή των αποτελεσμάτων του 2Γ; Πχ ελεύθερος επαγγελματίας, ιδιωτικός υπάλληλος, απασχολούμενος στο Δημόσιο με ΣΟΧ, άνεργος κλπ; Δεν ξέρω αν ξέχασα κάποια κατηγορία. Τους κάλυψες όλους. Εγω ειμαι στο κτλ...
|
|
|
Post by bluemerry on May 25, 2024 11:42:40 GMT
Είναι εύκολο για όποιον έχει εξοικείωση με polls να ανεβάσει ερώτηση ποια η παροντική επαγγελματική σας απασχόληση κατά την αναμονή των αποτελεσμάτων του 2Γ; Πχ ελεύθερος επαγγελματίας, ιδιωτικός υπάλληλος, απασχολούμενος στο Δημόσιο με ΣΟΧ, άνεργος κλπ; Δεν ξέρω αν ξέχασα κάποια κατηγορία. Τους κάλυψες όλους. Εγω ειμαι στο κτλ... Όχι πως σε κατάλαβα, αλλά ok.
|
|
|
Post by thanos2 on May 25, 2024 11:57:33 GMT
Που την θυμήθηκες και κείνη την παρωδία...;;Τελείως κουβά πήγε η επιτυχία μας τότε! Προσωπικά 85% με αρνητικη βαθμολογία και πέταμα στα σκουπίδια...!!! Καμιά φορά σκέφτομαι τον ενα και μοναδικό στην Ελλάδα που είχε γράψει 10Ω %. Αραγε να παλεύει και αυτός ακόμα για διορισμό;;;. Είναι λογικό σε αυτούς που συμμετείχαμε τότε,και περισσότερο αυτοι που περιμέναμε και κάτι, να ανησυχούμε οτι και τωρα θα ζήσουμε κατι παρομοιο.Δε θέλω να φανω υπερόπτης αλλά σε κείνο το διαγωνισμό σε ξεσκονιζαν απο την κορυφή μέχρι τα νύχια σε δεξιότητες, γενικές γνώσεις, γλωσσική ικανοτητα, παρατηρητικοτητα... Δε θα ξεχάσω και την 100η και τελευταία ερώτηση που ηταν ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΆ!!!! Και εγώ είχα γράψει 86% και περιμένα. Τη συνέχεια την ξέρετε, ακόμα περιμένω. Ποια ήταν η τελευταία ερώτηση; Πέρασε μισή ζωή από τότε και μεγαλώσαμε Λοιπόν η τελευταία ερώτηση... Οσο περιμέναμε τα θέματα, μας είχαν μοιράσει απο ενα φύλλο χαρτί που έδινε οδηγίες και στο τέλος του περιείχε μια ενδεικτική ερώτηση, με σημειωμενη την ορθή απάντηση. Ήταν τόσο ευνοητη η οδηγία και τοσο μακροσκελης η ερώτησή... που ελάχιστοι μπήκαν στον κόπο να διαβάσουν τι έλεγε αναλυτικά. Στο τέλος, και αφού είχαν γίνει τα μυαλά μας καζανι... (Δύο μέρες μετα βουιζαν τα αυτιά μου ) Σε ρωτούσαν :Το χαρτί που σας είχε μοιραστεί στην αρχή της διαδικασιας μιλούσε για ενα α) ξενοδοχείο β) εστιατόριο γ)..... δ).... Ακόμα και να το είχες διαβάσει, μετά 100 ερωτήσεις ήταν δύσκολο να το θυμηθείς!!!!
|
|
|
Post by Persefoni on May 25, 2024 11:59:10 GMT
Είναι εύκολο για όποιον έχει εξοικείωση με polls να ανεβάσει ερώτηση ποια η παροντική επαγγελματική σας απασχόληση κατά την αναμονή των αποτελεσμάτων του 2Γ; Πχ ελεύθερος επαγγελματίας, ιδιωτικός υπάλληλος, απασχολούμενος στο Δημόσιο με ΣΟΧ, άνεργος κλπ; Δεν ξέρω αν ξέχασα κάποια κατηγορία. Επίσης, δημόσιο μόνιμος (μην ξεχνιόμαστε, είναι αρκετοί και εδώ...) Lina_Admin αν θες για εδώ..
|
|
|
Post by Persefoni on May 25, 2024 12:02:15 GMT
Και εγώ είχα γράψει 86% και περιμένα. Τη συνέχεια την ξέρετε, ακόμα περιμένω. Ποια ήταν η τελευταία ερώτηση; Πέρασε μισή ζωή από τότε και μεγαλώσαμε Λοιπόν η τελευταία ερώτηση... Οσο περιμέναμε τα θέματα, μας είχαν μοιράσει απο ενα φύλλο χαρτί που έδινε οδηγίες και στο τέλος του περιείχε μια ενδεικτική ερώτηση, με σημειωμενη την ορθή απάντηση. Ήταν τόσο ευνοητη η οδηγία και τοσο μακροσκελης η ερώτησή... που ελάχιστοι μπήκαν στον κόπο να διαβάσουν τι έλεγε αναλυτικά. Στο τέλος, και αφού είχαν γίνει τα μυαλά μας καζανι... (Δύο μέρες μετα βουιζαν τα αυτιά μου ) Σε ρωτούσαν :Το χαρτί που σας είχε μοιραστεί στην αρχή της διαδικασιας μιλούσε για ενα α) ξενοδοχείο β) εστιατόριο γ)..... δ).... Ακόμα και να το είχες διαβάσει, μετά 100 ερωτήσεις ήταν δύσκολο και να το θυμηθείς!!!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Κλαίω.... Επίσης, συμφωνώ, όταν βλέπω μεγάλο κείμενο το προσπερνώ γενικά, αν δεν είναι απαραίτητο.... {αυτό ισχύει και για τα μηνύματα εδώ.. 😋}
|
|
|
Post by thanos2 on May 25, 2024 12:09:08 GMT
Λοιπόν η τελευταία ερώτηση... Οσο περιμέναμε τα θέματα, μας είχαν μοιράσει απο ενα φύλλο χαρτί που έδινε οδηγίες και στο τέλος του περιείχε μια ενδεικτική ερώτηση, με σημειωμενη την ορθή απάντηση. Ήταν τόσο ευνοητη η οδηγία και τοσο μακροσκελης η ερώτησή... που ελάχιστοι μπήκαν στον κόπο να διαβάσουν τι έλεγε αναλυτικά. Στο τέλος, και αφού είχαν γίνει τα μυαλά μας καζανι... (Δύο μέρες μετα βουιζαν τα αυτιά μου ) Σε ρωτούσαν :Το χαρτί που σας είχε μοιραστεί στην αρχή της διαδικασιας μιλούσε για ενα α) ξενοδοχείο β) εστιατόριο γ)..... δ).... Ακόμα και να το είχες διαβάσει, μετά 100 ερωτήσεις ήταν δύσκολο και να το θυμηθείς!!!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Κλαίω.... Επίσης, συμφωνώ, όταν βλέπω μεγάλο κείμενο το προσπερνώ γενικά, αν δεν είναι απαραίτητο.... {αυτό ισχύει και για τα μηνύματα εδώ.. 😋} Αρα θα έγραφες 98,75. Είχε και αρνητική βαθμολογία!!!
|
|
|
Post by thanos2 on May 25, 2024 12:11:46 GMT
Τους κάλυψες όλους. Εγω ειμαι στο κτλ... Όχι πως σε κατάλαβα, αλλά ok. Κ.τ.λ(Κυνηγός του λάχει) Του κυνηγου και του ψαρά το πιάτο.....
|
|
|
Post by Christos33 on May 25, 2024 12:15:38 GMT
Άρα είσαι γνώστης του τι είχε γίνει τότε.... ΠΑΝΙΚΌΣ!!! ναι πανικός και πάλι είχα παει τουρίστας και έγραψα 80
|
|
|
Post by ev27 on May 25, 2024 12:16:12 GMT
Είναι εύκολο για όποιον έχει εξοικείωση με polls να ανεβάσει ερώτηση ποια η παροντική επαγγελματική σας απασχόληση κατά την αναμονή των αποτελεσμάτων του 2Γ; Πχ ελεύθερος επαγγελματίας, ιδιωτικός υπάλληλος, απασχολούμενος στο Δημόσιο με ΣΟΧ, άνεργος κλπ; Δεν ξέρω αν ξέχασα κάποια κατηγορία. Να ρωτήσω όμως για ποιο λόγο; Τι συμπέρασμα θέλουμε να βγάλουμε από αυτή την ερώτηση;
|
|
|
Post by thanos2 on May 25, 2024 12:18:23 GMT
Άρα είσαι γνώστης του τι είχε γίνει τότε.... ΠΑΝΙΚΌΣ!!! ναι πανικός και πάλι είχα παει τουρίστας και έγραψα 80 Τιποτα τυχαίο τελικά. Φετος που λες να πας για τουρισμό;
|
|
|
Post by Christos33 on May 25, 2024 12:19:50 GMT
ναι πανικός και πάλι είχα παει τουρίστας και έγραψα 80 Τιποτα τυχαίο τελικά. Φετος που λες να πας για τουρισμό; Μάλλον με βλέπω «μετανάστη» η σε κανενα μεγάλο νησι.
|
|
|
Post by Asxetoulis on May 25, 2024 12:21:47 GMT
Είναι εύκολο για όποιον έχει εξοικείωση με polls να ανεβάσει ερώτηση ποια η παροντική επαγγελματική σας απασχόληση κατά την αναμονή των αποτελεσμάτων του 2Γ; Πχ ελεύθερος επαγγελματίας, ιδιωτικός υπάλληλος, απασχολούμενος στο Δημόσιο με ΣΟΧ, άνεργος κλπ; Δεν ξέρω αν ξέχασα κάποια κατηγορία. Επίσης, δημόσιο μόνιμος (μην ξεχνιόμαστε, είναι αρκετοί και εδώ...) Lina_Admin αν θες για εδώ.. Θα μπορούσε να μπει και η κατηγορία εποχικά εργαζόμενος. Θεωρώ είναι κάτι ενδιάμεσο από άνεργο και εργαζόμενο.
|
|
|
Post by Christos33 on May 25, 2024 12:22:20 GMT
Τιποτα τυχαίο τελικά. Φετος που λες να πας για τουρισμό; Μάλλον με βλέπω «μετανάστη» η σε κανενα μεγάλο νησι. Πάντως θα ήθελα να διοριστώ στο Υπ. Τουρισμού.
|
|
|
Post by thanos2 on May 25, 2024 12:23:13 GMT
Τιποτα τυχαίο τελικά. Φετος που λες να πας για τουρισμό; Μάλλον με βλέπω «μετανάστη» η σε κανενα μεγάλο νησι. Αν δε πάρεις και τη γυναίκα σου μαζί... ΈΡΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΡΕΛΈΣ ΕΠΙΤΥΧΊΕΣ!!!!
|
|