|
Post by thanos2 on May 25, 2024 13:17:30 GMT
«Κλείνει η ΔΟΥ Χαλκίδας» – Ετοιμάζουν κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι για το κύκλωμα εφοριακών. Έτσι αναφέρουν τα site ... Ωραία πράγματα γίνονται στην πρώτη μου επιλογή!!!! Κοίτα να δεις που μπορεί να πιάσουμε την πρώτη επιλογή και τελικά να βρεθούμε Αθήνα.... Συγγνώμη οι εργαζόμενοι για ποιο λόγο ετοιμάζουν κινητοποιήσεις; Προς υποστήριξη των έντιμων και κακώς κατηγορούμενων συναδέλφων τους ή το πήραν βαριά που έμειναν αυτοί στην απέξω και δεν τρώγανε τόσα χρόνια με χρυσά κουτάλια και θέλουν κανένα bonus από το κράτος για να ρεφάρουν τη ζημιά; Αααα θα μπω να διαβάσω τα sites να μάθω, ενδιαφέρον ακούγεται! Δηλαδή απ οτι κατάλαβα ούτε τώρα ξυριζεσαι... Άλλοι σε ξυρίζουν μάλλον...
|
|
|
Post by Persefoni on May 25, 2024 13:17:39 GMT
Εγώ πάλι αναρωτιέμαι τι ηλικίες είναι οι περισσότεροι συμφορουμίτες μου! Δεν το είχα αναρωτηθεί ποτέ, αλλά βλέπω πολλούς που γράφουν εμπειρίες από διαγωνισμούς 2007 και 2008 και έχω αρχίσει και νιώθω πολύ μικρός... Εγώ τότε ξυριζόμουν, δεν ξυριζόμουν καλά καλά 40,5 είναι νομίζω ο μ.ο. ηλικίας. Εγώ είμαι κάτω από τον μ.ο., αλλά αριθμό δε λέω! Ηλικιακό για 3ΓΒ (συμμετοχή 147) (1,2%): Μέση ηλικία = 40,7 (5/24) από αποτελέσματα polls, από 1η σελ. του νήματος 3ΓΒ 😉
|
|
|
Post by bluemerry on May 25, 2024 13:19:16 GMT
Λίγο η εφορία Χαλκίδας, λίγο το ΙΚΑ Καλλιθέας... Πόσοι έτρωγαν τέλος πάντων; Στο ΙΚΑ Καλλιθέας προξένησαν πάνω από 400.000 ευρώ τρύπα στο Ελληνικό Δημόσιο. Και πόσα δε μάθαμε ποτέ, ειδικά τα προηγούμενα χρόνια που δεν υπήρχε ψηφιοποίηση.
|
|
|
Post by Persefoni on May 25, 2024 13:19:47 GMT
«Κλείνει η ΔΟΥ Χαλκίδας» – Ετοιμάζουν κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι για το κύκλωμα εφοριακών. Έτσι αναφέρουν τα site ... Ωραία πράγματα γίνονται στην πρώτη μου επιλογή!!!! Κοίτα να δεις που μπορεί να πιάσουμε την πρώτη επιλογή και τελικά να βρεθούμε Αθήνα.... Και είχα μεγάλο ερωτηματικό πόσο ψηλά να βάλω Χαλκίδα... Είσαι ΤΕ ή ΠΕ...?
|
|
|
Post by Persefoni on May 25, 2024 13:21:13 GMT
Λίγο η εφορία Χαλκίδας, λίγο το ΙΚΑ Καλλιθέας... Πόσοι έτρωγαν τέλος πάντων; Στο ΙΚΑ Καλλιθέας προξένησαν πάνω από 400.000 ευρώ τρύπα στο Ελληνικό Δημόσιο. Και πόσα δε μάθαμε ποτέ, ειδικά τα προηγούμενα χρόνια που δεν υπήρχε ψηφιοποίηση. Στην Ελλάδα πιθανόν το πιο δύσκολο με ένα τυχαίο δειγματοληπτικό έλεγχο, είναι να πετύχεις κάποιον που δεν έτρωγε...🤷♀️
|
|
|
Post by thanos2 on May 25, 2024 13:23:05 GMT
«Κλείνει η ΔΟΥ Χαλκίδας» – Ετοιμάζουν κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι για το κύκλωμα εφοριακών. Έτσι αναφέρουν τα site ... Ωραία πράγματα γίνονται στην πρώτη μου επιλογή!!!! Κοίτα να δεις που μπορεί να πιάσουμε την πρώτη επιλογή και τελικά να βρεθούμε Αθήνα.... Και είχα μεγάλο ερωτηματικό πόσο ψηλά να βάλω Χαλκίδα... Είσαι ΤΕ ή ΠΕ...? Εδω κολλάει το.. Χε...ψηλά κι αγναντευε
|
|
|
Post by thanos2 on May 25, 2024 13:24:56 GMT
Λίγο η εφορία Χαλκίδας, λίγο το ΙΚΑ Καλλιθέας... Πόσοι έτρωγαν τέλος πάντων; Στο ΙΚΑ Καλλιθέας προξένησαν πάνω από 400.000 ευρώ τρύπα στο Ελληνικό Δημόσιο. Και πόσα δε μάθαμε ποτέ, ειδικά τα προηγούμενα χρόνια που δεν υπήρχε ψηφιοποίηση. Στην Ελλάδα πιθανόν το πιο δύσκολο με ένα τυχαίο δειγματοληπτικό έλεγχο, είναι να πετύχεις κάποιον που δεν έτρωγε...🤷♀️ Πέθανε κι αυτός που τρώγαμε ολοι μαζι του παρεα!!!!
|
|
|
Post by kardim on May 25, 2024 13:28:12 GMT
Περσεφόνη μου αν θέλεις δημιούργησέ το και πες μου ακριβώς με ποιες επιλογές να το ανεβάσω. Ό,τι είπε η blue πιστεύω τα πιάνει όλα (αν έχεις κάτι παραπάνω πρόσθεσε κι εσύ.....)😉🙏 Lina_Admin Αναμένω αποτελέσματα της 2Γ και είμαι: 1. Άνεργος 2. Ιδιωτικός Υπάλληλος 3. Ελεύθερος Επαγγελματίας 4. Εργαζόμενος στο Δημόσιο με σύμβαση 5. Μόνιμος Δημόσιος Υπάλληλος 6. Εποχικά Εργαζόμενος 7. Εργαζόμενος με κάποιο πρόγραμμα (ορισμένου χρόνου) Εφοπλιστής Μεγαλοτσιφλικάς Να μπουν και αυτές οι κατηγορίες!Δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε κοινωνικούς αποκλεισμούς. Πέρα από την πλάκα βάλε Επαγγελματίας Αγρότης να ξεχωρίζει από τον ελεύθερο επαγγελματία.
|
|
|
Post by Lina_Admin on May 25, 2024 13:29:25 GMT
Στην Ελλάδα πιθανόν το πιο δύσκολο με ένα τυχαίο δειγματοληπτικό έλεγχο, είναι να πετύχεις κάποιον που δεν έτρωγε...🤷♀️ Πέθανε κι αυτός που τρώγαμε ολοι μαζι του παρεα!!!! Αλλά δεν λέμε ποιος ... αχαχαχαχαχ
|
|
|
Post by Christos33 on May 25, 2024 13:32:03 GMT
Πέθανε κι αυτός που τρώγαμε ολοι μαζι του παρεα!!!! Αλλά δεν λέμε ποιος ... αχαχαχαχαχ Άφησε τσιράκια στη Χαλκίδα !!
|
|
demis
Kill Bill
|
Post by demis on May 25, 2024 13:33:51 GMT
«Κλείνει η ΔΟΥ Χαλκίδας» – Ετοιμάζουν κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι για το κύκλωμα εφοριακών. Έτσι αναφέρουν τα site ... Ωραία πράγματα γίνονται στην πρώτη μου επιλογή!!!! Κοίτα να δεις που μπορεί να πιάσουμε την πρώτη επιλογή και τελικά να βρεθούμε Αθήνα.... Και είχα μεγάλο ερωτηματικό πόσο ψηλά να βάλω Χαλκίδα... Είσαι ΤΕ ή ΠΕ...? ΠΕ είμαι αλλά δεν ξέρω αν έχω πολλές πιθανότητες για ΑΑΔΕ, αλλά όντως είναι η πρώτη επιλογή!!
|
|
|
Post by Lina_Admin on May 25, 2024 13:35:13 GMT
Το έβαλα το Poll άντε να δούμε τα αποτελέσματά της... η διαφορά του ελεύθερου επαγγελματία με τον επιχειρηματία είναι ότι ο πρώτος έχει ατομική επιχείρηση και ο δεύτερος εταιρεία.
|
|
|
Post by thanos2 on May 25, 2024 13:38:29 GMT
Πέθανε κι αυτός που τρώγαμε ολοι μαζι του παρεα!!!! Αλλά δεν λέμε ποιος ... αχαχαχαχαχ Κάποιος με απεριοριστο καλλος. Αλλά δε ξέρω με ποσα λ ήταν το επίθετο του...
|
|
|
Post by kardim on May 25, 2024 13:39:46 GMT
Το έβαλα το Poll άντε να δούμε τα αποτελέσματά της... η διαφορά του ελεύθερου επαγγελματία με τον επιχειρηματία είναι ότι ο πρώτος έχει ατομική επιχείρηση και ο δεύτερος εταιρεία. Στον αγρότη θα έλεγα να βάλεις μονο τον επαγγελματία, γιατί ειδικού καθεστώτος μπορεί να είναι το 1/3 της Ελλάδας, συμπεριλαμβανομένου κι εμένα.
|
|
|
Post by Persefoni on May 25, 2024 13:41:13 GMT
Και είχα μεγάλο ερωτηματικό πόσο ψηλά να βάλω Χαλκίδα... Είσαι ΤΕ ή ΠΕ...? ΠΕ είμαι αλλά δεν ξέρω αν έχω πολλές πιθανότητες για ΑΑΔΕ, αλλά όντως είναι η πρώτη επιλογή!! Εγώ την έχω σχετικά ψηλά, αν και δεν πιστεύω να την πιάσω (ΠΕ), αν και αν μεταφερθεί Αθήνα όπως διάβασα κι εγώ λόγω του κλίματος επ'αόριστον...θα βαράω το κεφάλι μου αν μου κάτσει τελικά....😱
|
|