|
Post by thanos2 on May 25, 2024 18:10:35 GMT
Δηλαδή απ οτι κατάλαβα ούτε τώρα ξυριζεσαι... Άλλοι σε ξυρίζουν μάλλον... Αν θέλεις, γίνε λίγο πιο σαφής γιατί δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Εφορίες, παρακράτος κτλ. (Μεταφορικο ηταν) Είχες πει κάτι για ξύρισμα προτου...
|
|
|
Post by kotonos on May 25, 2024 18:17:06 GMT
Αν θέλεις, γίνε λίγο πιο σαφής γιατί δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Εφορίες, παρακράτος κτλ. (Μεταφορικο ηταν) Είχες πει κάτι για ξύρισμα πφοτου... Ναι σωστα. Εεεε υποθέτω με ξυρίζουν όπως ξυρίζουν και τους υπόλοιπους. Άμα δεν έχεις μπάρμπα στην Κορώνη ειδικά... Έτσι πάνε αυτά τα πράγματα. Δεν νομίζω πως κανένας από εμάς πιστεύει πως αύριο μεθαύριο (το 2025 μάλλον ) που θα μπει στο δημόσιο, θα αλλάξει τα πράγματα.
|
|
|
Post by Christos33 on May 25, 2024 18:18:52 GMT
Να την παρω τότε λες τη βαλιτσα σαν τουριστας και να ξεκινησω;;; Τουρισμό σιγουρα μπορείς να κανεις για τους 2 μήνες ανεργίας . Το πιο καίριο όμως που πρέπει να κανεις είναι μια υπόθεση που είναι-κατά την ταπεινή μου γνώμη - διερεύνηση της πιθανότητας να καθυστερήσεις την ανάληψη υπηρεσίας για έξι μήνες εάν σου έρθει διορισμός τον Ιανουάριο του 25 που το θεωρώ σχετικά πιθανό .
|
|
|
Post by thanos2 on May 25, 2024 18:32:08 GMT
Να την παρω τότε λες τη βαλιτσα σαν τουριστας και να ξεκινησω;;; Τουρισμό σιγουρα μπορείς να κανεις για τους 2 μήνες ανεργίας . Το πιο καίριο όμως που πρέπει να κανεις είναι μια υπόθεση που είναι-κατά την ταπεινή μου γνώμη - διερεύνηση της πιθανότητας να καθυστερήσεις την ανάληψη υπηρεσίας για έξι μήνες εάν σου έρθει διορισμός τον Ιανουάριο του 25 που το θεωρώ σχετικά πιθανό . Εντάξει αν μου δώσουν 6 μήνες λογικά βγαζω το μέτωπο μου καθαρό. Και λέει απο κανενα θαύμα να πει και το ασεπ να βγάλει και το δικό του μετωπο καθαρό, και να τρέχει όπως πρέπει. Βλεπεις πως μας αναγκάζουν μερικούς να μη ξέρουμε τι να παρακαλάμε; Τρελα η δουλειά... Ποιος σοφός απο δω μέσα είχε πει το φθινόπωρο, οτι νιώθει σαν τη μεγαλύτερη μαλ...ια της ζωής του το οτι ασχολήθηκε μ αυτο το διαγωνισμό; τοτε ούτε που είχα καταλάβει τι έβλεπε μπροστά... Τώρα αρχίζω και τον καταλαβαίνω. Φοβάμαι στο τέλος μη τον εμπεδωσω κιόλας!
|
|
|
Post by adikimenos on May 25, 2024 18:34:06 GMT
Τουρισμό σιγουρα μπορείς να κανεις για τους 2 μήνες ανεργίας . Το πιο καίριο όμως που πρέπει να κανεις είναι μια υπόθεση που είναι-κατά την ταπεινή μου γνώμη - διερεύνηση της πιθανότητας να καθυστερήσεις την ανάληψη υπηρεσίας για έξι μήνες εάν σου έρθει διορισμός τον Ιανουάριο του 25 που το θεωρώ σχετικά πιθανό . Εντάξει αν μου δώσουν 6 μήνες λογικά βγαζω το μέτωπο μου καθαρό. Και λέει απο κανενα θαύμα να πει και το ασεπ να βγάλει και το δικό του μετωπο καθαρό, και να τρέχει όπως πρέπει. Βλεπεις πως μας αναγκάζουν μερικούς να μη ξέρουμε τι να παρακαλάμε; Τρελα η δουλειά... Ποιος σοφός απο δω μέσα είχε πει το φθινόπωρο, οτι νιώθει σαν τη μεγαλύτερη μαλ...ια της ζωής του το οτι ασχολήθηκε μ αυτο το διαγωνισμό; τοτε ούτε που είχα καταλάβει τι έβλεπε μπροστά... Τώρα αρχίζω και τον καταλαβαίνω. Φοβάμαι στο τέλος μη τον εμπεδωσω κιόλας! Κατα πασα πιθανοτητα θα το βγαλεις και χωρις το 6μηνο
|
|
|
Post by thanos2 on May 25, 2024 18:38:35 GMT
Εντάξει αν μου δώσουν 6 μήνες λογικά βγαζω το μέτωπο μου καθαρό. Και λέει απο κανενα θαύμα να πει και το ασεπ να βγάλει και το δικό του μετωπο καθαρό, και να τρέχει όπως πρέπει. Βλεπεις πως μας αναγκάζουν μερικούς να μη ξέρουμε τι να παρακαλάμε; Τρελα η δουλειά... Ποιος σοφός απο δω μέσα είχε πει το φθινόπωρο, οτι νιώθει σαν τη μεγαλύτερη μαλ...ια της ζωής του το οτι ασχολήθηκε μ αυτο το διαγωνισμό; τοτε ούτε που είχα καταλάβει τι έβλεπε μπροστά... Τώρα αρχίζω και τον καταλαβαίνω. Φοβάμαι στο τέλος μη τον εμπεδωσω κιόλας! Κατα πασα πιθανοτητα θα το βγαλεις και χωρις το 6μηνο Αυτή η κατά πάσα πιθανότητα. Τη ρημαδα!!! Καθε φορά που την επικαλεστηκα... Με ξεφτιλισε!!!!
|
|
|
Post by adikimenos on May 25, 2024 18:42:16 GMT
Κατα πασα πιθανοτητα θα το βγαλεις και χωρις το 6μηνο Αυτή η κατά πάσα πιθανότητα. Τη ρημαδα!!! Καθε φορά που την επικαλεστηκα... Με ξεφτιλισε!!!! Τωρα ομως την επικαλουμαι εγω
|
|
|
Post by thanos2 on May 25, 2024 18:45:46 GMT
Αυτή η κατά πάσα πιθανότητα. Τη ρημαδα!!! Καθε φορά που την επικαλεστηκα... Με ξεφτιλισε!!!! Τωρα ομως την επικαλουμαι εγω Με το nick name που έχεις ΣΩΘΗΚΑΜΕ μάλλον...
|
|
|
Post by Christos33 on May 25, 2024 18:48:00 GMT
Τωρα ομως την επικαλουμαι εγω Με το nick name που έχεις ΣΩΘΗΚΑΜΕ μάλλον... Αδεια άνευ αποδοχών ;
|
|
|
Post by thanos2 on May 25, 2024 18:53:26 GMT
Με το nick name που έχεις ΣΩΘΗΚΑΜΕ μάλλον... Αδεια άνευ αποδοχών ; Δισκάκι εξω απο το ασεπ, πανο με επιγραφη ασεποπληκτος επιτυχων γραπτου διαγωνισμου, και σε κάθε υπάλληλο που θα μπαίνει βγαίνει, ΕΛΕΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΏ!!!! Απο μισό ευρώ ο καθένας, το βγάλαμε το μεροκαματο...
|
|
|
Post by Christos33 on May 25, 2024 18:59:08 GMT
Δισκάκι εξω απο το ασεπ, πανο με επιγραφη ασεποπληκτος επιτυχων γραπτου διαγωνισμου, και σε κάθε υπάλληλο που θα μπαίνει βγαίνει, ΕΛΕΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΏ!!!! Απο μισό ευρώ ο καθένας, το βγάλαμε το μεροκαματο... 🙏🙏🙏💰💰💰🆘
|
|
|
Post by Persefoni on May 25, 2024 19:05:34 GMT
Δισκάκι εξω απο το ασεπ, πανο με επιγραφη ασεποπληκτος επιτυχων γραπτου διαγωνισμου, και σε κάθε υπάλληλο που θα μπαίνει βγαίνει, ΕΛΕΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΏ!!!! Απο μισό ευρώ ο καθένας, το βγάλαμε το μεροκαματο... Αν το κάνουν αυτό όλοι οι άνεργοι επιτυχόντες 2Γ (χωρίς αυτούς που θα γίνουν το επόμενο διάστημα), βάσει poll 0,4*14.837=5.935 άτομα απέξω από ΑΣΕΠ, βλέπω να το κλείνουν το μαγαζί...😋
|
|
|
Post by thanos2 on May 25, 2024 19:12:25 GMT
Δισκάκι εξω απο το ασεπ, πανο με επιγραφη ασεποπληκτος επιτυχων γραπτου διαγωνισμου, και σε κάθε υπάλληλο που θα μπαίνει βγαίνει, ΕΛΕΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΏ!!!! Απο μισό ευρώ ο καθένας, το βγάλαμε το μεροκαματο... Αν το κάνουν αυτό όλοι οι άνεργοι επιτυχόντες 2Γ (χωρίς αυτούς που θα γίνουν το επόμενο διάστημα), βάσει poll 0,4*14.837=5.935 άτομα απέξω από ΑΣΕΠ, βλέπω να το κλείνουν το μαγαζί...😋 Εεεε μη μου κόβεις κι αυτη την ελπίδα... Αλλά για να λες εσύ αν το κάνουν όλοι... Σου άρεσε η ιδέα!!! (Δεν ξερω πως πας απο δουλειά) Εγω με λέω με σκισμένα ρουχα, εσύ πως θέλεις να εμφανιστεις;
|
|
|
Post by Persefoni on May 25, 2024 19:23:20 GMT
Αν το κάνουν αυτό όλοι οι άνεργοι επιτυχόντες 2Γ (χωρίς αυτούς που θα γίνουν το επόμενο διάστημα), βάσει poll 0,4*14.837=5.935 άτομα απέξω από ΑΣΕΠ, βλέπω να το κλείνουν το μαγαζί...😋 Εεεε μη μου κόβεις κι αυτη την ελπίδα... Αλλά για να λες εσύ αν το κάνουν όλοι... Σου άρεσε η ιδέα!!! Εγω με λέω με σκισμένα ρουχα, εσύ πως θέλεις να εμφανιστεις; Και εγώ σκισμένα..κορόιδο είμαι....? Να πάρεις όλα τα λεφτά εσύ...? Ψάχνω ενδυμασία να έχω έτοιμη, μόλις κανονίσουμε να πιάσουμε δουλειά, βάρδιες στο ΑΣΕΠ, πείτε μου...
|
|
|
Post by thanos2 on May 25, 2024 19:35:28 GMT
Εεεε μη μου κόβεις κι αυτη την ελπίδα... Αλλά για να λες εσύ αν το κάνουν όλοι... Σου άρεσε η ιδέα!!! Εγω με λέω με σκισμένα ρουχα, εσύ πως θέλεις να εμφανιστεις; Και εγώ σκισμένα..κορόιδο είμαι....? Να πάρεις όλα τα λεφτά εσύ...? Ψάχνω ενδυμασία να έχω έτοιμη, μόλις κανονίσουμε να πιάσουμε δουλειά, βάρδιες στο ΑΣΕΠ, πείτε μου... Ρε εγώ για το καλό μας λεω. Εσυ θα βάλεις ενα σχισμενο καπέλο, απο εκείνα τα ψηλά σαν του Σεραφινο, τον θυμάσαι; Θα πάρεις και ενα παλιο αριθμητηρι με χάντρες, και θα μετρας πιθανότητες με τρεμαμενη φωνη. Οτι βγάλουμε απο μισα. Θα πάμε και τις μέρες που κάνουν υπερωριες!
|
|