|
Post by Christos33 on May 25, 2024 19:42:35 GMT
Και εγώ σκισμένα..κορόιδο είμαι....? Να πάρεις όλα τα λεφτά εσύ...? Ψάχνω ενδυμασία να έχω έτοιμη, μόλις κανονίσουμε να πιάσουμε δουλειά, βάρδιες στο ΑΣΕΠ, πείτε μου... Ρε εγώ για το καλό μας λεω. Εσυ θα βάλεις ενα σχισμενο καπέλο, απο εκείνα τα ψηλά σαν του Σεραφινο, τον θυμάσαι; Θα πάρεις και ενα παλιο αριθμητηρι με χάντρες, και θα μετρας πιθανότητες με τρεμαμενη φωνη. Οτι βγάλουμε απο μισα. Θα πάμε και τις μέρες που κάνουν υπερωριες! Άσχετο .. που εκείνα τα χρόνια που οι γυναίκες δημόσιοι υπάλληλοι βγαίναν στη σύνταξη με 15ετια αρκεί να είχαν ανήλικο παιδί;;;!!!
|
|
|
Post by Persefoni on May 25, 2024 19:48:10 GMT
Ρε εγώ για το καλό μας λεω. Εσυ θα βάλεις ενα σχισμενο καπέλο, απο εκείνα τα ψηλά σαν του Σεραφινο, τον θυμάσαι; Θα πάρεις και ενα παλιο αριθμητηρι με χάντρες, και θα μετρας πιθανότητες με τρεμαμενη φωνη. Οτι βγάλουμε απο μισα. Θα πάμε και τις μέρες που κάνουν υπερωριες! Άσχετο .. που εκείνα τα χρόνια που οι γυναίκες δημόσιοι υπάλληλοι βγαίναν στη σύνταξη με 15ετια αρκεί να είχαν ανήλικο παιδί;;;!!! Κλαίω με Θάνο...🤣🤣🤣🤣🤣🤣 αλλά κλαίω και με Χρήστο, ισχύει ναι!!!!! 😭😭😭😭😭
|
|
|
Post by Christos33 on May 25, 2024 19:49:51 GMT
Άσχετο .. που εκείνα τα χρόνια που οι γυναίκες δημόσιοι υπάλληλοι βγαίναν στη σύνταξη με 15ετια αρκεί να είχαν ανήλικο παιδί;;;!!! Κλαίω με Θάνο...🤣🤣🤣🤣🤣🤣 αλλά κλαίω και με Χρήστο, ισχύει ναι!!!!! 😭😭😭😭😭 Εγώ περσεφονη κλαίω με τα χάλια μας !!😭😭
|
|
|
Post by billy on May 25, 2024 20:52:31 GMT
Θα πάρεις και ενα παλιο αριθμητηρι με χάντρες, και θα μετρας πιθανότητες με τρεμαμενη φωνη. Οτι βγάλουμε απο μισα. Τον άβακα, αχαχαχαχ
|
|
|
Post by Christos33 on May 26, 2024 6:21:44 GMT
Εεεε μη μου κόβεις κι αυτη την ελπίδα... Αλλά για να λες εσύ αν το κάνουν όλοι... Σου άρεσε η ιδέα!!! Εγω με λέω με σκισμένα ρουχα, εσύ πως θέλεις να εμφανιστεις; Και εγώ σκισμένα..κορόιδο είμαι....? Να πάρεις όλα τα λεφτά εσύ...? Ψάχνω ενδυμασία να έχω έτοιμη, μόλις κανονίσουμε να πιάσουμε δουλειά, βάρδιες στο ΑΣΕΠ, πείτε μου... Να προσέχετε μην σας πιάσει η εφορία και κυρίως αυτή που δήλωσες στις πρώτες επιλογές σου Περσεφονη !😎😎🤭
|
|
|
Post by konstantinos84 on May 26, 2024 7:39:45 GMT
|
|
|
Post by ioannisthegreat on May 26, 2024 8:18:36 GMT
Άσχετο .. που εκείνα τα χρόνια που οι γυναίκες δημόσιοι υπάλληλοι βγαίναν στη σύνταξη με 15ετια αρκεί να είχαν ανήλικο παιδί;;;!!! Κλαίω με Θάνο...🤣🤣🤣🤣🤣🤣 αλλά κλαίω και με Χρήστο, ισχύει ναι!!!!! 😭😭😭😭😭 Για γέλια και για κλάματα η υπόθεση. Άσχετο αλλά μόλις το είδα. Περσεφόνη μόλις διαπίστωσα ότι αλλάξαμε κατηγορία εγώ και εσύ. Πάω να ψάξω τον κρυμμένο θησαυρό και επανέρχομαι.
|
|
|
Post by Μαρία on May 26, 2024 10:43:25 GMT
Θυμίστε μου λίγο τι γίνεται με το επιστημονικό προσωπικά 2Γ επειδή το μόνο που θυμάμαι είναι ότι θα έχουν συνέντευξη οπότε από εκεί και πέρα κατάλαβα ότι προσωπικά δεν με ενδιαφέρει οπότε σήμερα που με ρώτησε κάποιος δεν ήξερα να απαντήσω στην ερώτηση: υπάρχει πίνακα με ξεχωριστό κωδικό; Έτσι όπως έχουμε 407 για παράδειγμα για διοικητικό; ή απλά θα βγει προκήρυξη και όλοι που είναι σε όλους τους πίνακες και έχουν τα προσόντα και θέλουν να μπουν σε διαδικασία συνέντευξης αν κληθούν θα έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης; Ευχαριστώ
|
|
|
Post by sotostath on May 26, 2024 11:17:23 GMT
Θυμίστε μου λίγο τι γίνεται με το επιστημονικό προσωπικά 2Γ επειδή το μόνο που θυμάμαι είναι ότι θα έχουν συνέντευξη οπότε από εκεί και πέρα κατάλαβα ότι προσωπικά δεν με ενδιαφέρει οπότε σήμερα που με ρώτησε κάποιος δεν ήξερα να απαντήσω στην ερώτηση: υπάρχει πίνακα με ξεχωριστό κωδικό; Έτσι όπως έχουμε 407 για παράδειγμα για διοικητικό; ή απλά θα βγει προκήρυξη και όλοι που είναι σε όλους τους πίνακες και έχουν τα προσόντα και θέλουν να μπουν σε διαδικασία συνέντευξης αν κληθούν θα έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης; Ευχαριστώ Μια από τις αναμενόμενες γβ προκηρύξεις θα αφορά ΕΕΠ (ειδικό επιστημονικό προσωπικό).Η προκήρυξη αυτή θα ορίζει τις ειδικότητες και τα ειδικά προσόντα.Δεν νομίζω όμως ότι θα αφορά όλες τις ειδικότητες.
|
|
|
Post by ev27 on May 26, 2024 12:01:40 GMT
Θυμίστε μου λίγο τι γίνεται με το επιστημονικό προσωπικά 2Γ επειδή το μόνο που θυμάμαι είναι ότι θα έχουν συνέντευξη οπότε από εκεί και πέρα κατάλαβα ότι προσωπικά δεν με ενδιαφέρει οπότε σήμερα που με ρώτησε κάποιος δεν ήξερα να απαντήσω στην ερώτηση: υπάρχει πίνακα με ξεχωριστό κωδικό; Έτσι όπως έχουμε 407 για παράδειγμα για διοικητικό; ή απλά θα βγει προκήρυξη και όλοι που είναι σε όλους τους πίνακες και έχουν τα προσόντα και θέλουν να μπουν σε διαδικασία συνέντευξης αν κληθούν θα έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης; Ευχαριστώ Μια από τις αναμενόμενες γβ προκηρύξεις θα αφορά ΕΕΠ (ειδικό επιστημονικό προσωπικό).Η προκήρυξη αυτή θα ορίζει τις ειδικότητες και τα ειδικά προσόντα.Δεν νομίζω όμως ότι θα αφορά όλες τις ειδικότητες. Από άλλη προκήρυξη που είχε βγει παλιότερα για ΕΕΠ (τύπου Κ) ζητούσε εξειδικευμένη εμπειρία που να αποδεικνύεται, μεταπτυχιακό συγκεκριμένο, διδακτορικό συγκεκριμένο. Συνέντευξη δεν προβλεπόταν στην προκήρυξη.
|
|
|
Post by Μαρία on May 26, 2024 12:29:35 GMT
Επομένως θα κάνουν αίτηση οι επιτυχόντες από διαφορετικούς πίνακες . Αυτο σημαίνει ότι αν κάποιος πετύχει εκει ενώ ήταν και στους επιτυχόντες 2ΓΒ πρέπει να έχει τη δυνατότητα να παραιτηθεί από τη θέση2ΓΒ ( αν θα έχει ήδη αναλάβει καθήκοντα) για να πάει στην καινούρια θέση που θα έχει βέβαια καλύτερες αποδοχές. Οκ, ας αργήσουν και με τούτη την προκήρυξη ακόμη 6 μήνες για να είναι και πιο συναρπαστικό το σήριαλ. 😀
|
|
|
Post by thanos2 on May 26, 2024 13:14:04 GMT
Ρε παιδιά! Δε ξέρω τι γνωμη έχετε εσείς, αλλά αυτό το επιχείρημα που ακούγεται απο τα μέλη του υπο ίδρυση συλλόγου, και συνάμα συναγωνιστες μας, δε μου ακούγεται και πολύ κομψό να πω...; δυνατό να πω...; δεν ξέρω... αλλά δε μου αρέσει! Μιλαω για το οτι, πολύ απο μας δαπανησαμε χρόνο και χρημα για αυτό το διαγωνισμό. Βέβαια δεν είναι ψέμα αυτο. Αλλά και μόνο που μπαίνει η λέξη χρημα, νομίζω οτι δημιουργεί αρνητική προδιάθεση στον ακροατή. Δεν είμαι επικοινωνιολογος, αλλά θεωρώ ότι χάνουμε σε σφριγος πειθους με το συγκεκριμένο. Προτείνω να λέγεται οτι οι προσηλθαμε να διαγωνιστουμε με τίμιο τρόπο, με πνεύμα δημιουργικής άμιλλας, και με πίστη στις ικανότητες μας,σε ενα διαγωνισμό που θα αναδειξει με σωστό τρόπο τους πλέον καταλληλους απο μας. ΔΏΣΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΓΙΑΥΤΌ!!!! Οχι τα λεφτά μας....(και ας ξοδεψαν πράγματι κάποιοι, και μάλιστα αρκετά) Δηλ. αν γυρίσουν και μας πουν... παρτε τα λεφτά που ξοδεψατε και αντε απ εδω, θα είμαστε εντάξει; Την ψυχή όμως που δώσαμε, θέλουμε να την λυτρωσουμε. και ένας τρόπος μόνο υπάρχει γιαυτό. Να τηρήσουν το λόγο τους ΤΊΜΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑΊΑ....
|
|
|
Post by Persefoni on May 26, 2024 13:28:06 GMT
Ρε παιδιά! Δε ξέρω τι γνωμη έχετε εσείς, αλλά αυτό το επιχείρημα που ακούγεται απο τα μέλη του υπο ίδρυση συλλόγου, και συνάμα συναγωνιστες μας, δε μου ακούγεται και πολύ κομψό να πω...; δυνατό να πω...; δεν ξέρω... αλλά δε μου αρέσει! Μιλαω για το οτι, πολύ απο μας δαπανησαμε χρόνο και χρημα για αυτό το διαγωνισμό. Βέβαια δεν είναι ψέμα αυτο. Αλλά και μόνο που μπαίνει η λέξη χρημα, νομίζω οτι δημιουργεί αρνητική προδιάθεση στον ακροατή. Δεν είμαι επικοινωνιολογος, αλλά θεωρώ ότι χάνουμε σε σφριγος πειθους με το συγκεκριμένο. Προτείνω να λέγεται οτι οι προσηλθαμε να διαγωνιστουμε με τίμιο τρόπο, με πνεύμα δημιουργικής άμιλλας, και με πίστη στις ικανότητες μας,σε ενα διαγωνισμό που θα αναδειξει με σωστό τρόπο τους πλέον καταλληλους απο μας. ΔΏΣΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΓΙΑΥΤΌ!!!! Οχι τα λεφτά μας.... Από την άλλη, όταν ως κράτος κάνεις γραπτό κάθε 2 χρόνια που κοστίζει πολλά εκατ. ευρώ, βγαίνουν 10-20.000 επιτυχόντες και πιάνουν δουλειά (με τα πολλά) γύρω στους μισούς ή το 1/3... Ο μόνος κερδισμένος είναι τα φροντιστήρια που θα κερδοφορούν & θα τάζουν σίγουρα αποτελέσματα διορισμού στους πελάτες τους...🤷♀️🤷♀️ ΥΓ.: Καλύτερη οικονομική πολιτική είναι μικρότεροι διαγωνισμοί κλάδων ή διαχωρισμός ΤΕ & ΠΕ όπως είπαν και διενέργεια νέου, όταν στερεύει η δεξαμενή και απαιτείται όχι κάθε 2 χρόνια με νόμο...
|
|
|
Post by cruze on May 26, 2024 13:29:12 GMT
Ρε παιδιά! Δε ξέρω τι γνωμη έχετε εσείς, αλλά αυτό το επιχείρημα που ακούγεται απο τα μέλη του υπο ίδρυση συλλόγου, και συνάμα συναγωνιστες μας, δε μου ακούγεται και πολύ κομψό να πω...; δυνατό να πω...; δεν ξέρω... αλλά δε μου αρέσει! Μιλαω για το οτι, πολύ απο μας δαπανησαμε χρόνο και χρημα για αυτό το διαγωνισμό. Βέβαια δεν είναι ψέμα αυτο. Αλλά και μόνο που μπαίνει η λέξη χρημα, νομίζω οτι δημιουργεί αρνητική προδιάθεση στον ακροατή. Δεν είμαι επικοινωνιολογος, αλλά θεωρώ ότι χάνουμε σε σφριγος πειθους με το συγκεκριμένο. Προτείνω να λέγεται οτι οι προσηλθαμε να διαγωνιστουμε με τίμιο τρόπο, με πνεύμα δημιουργικής άμιλλας, και με πίστη στις ικανότητες μας,σε ενα διαγωνισμό που θα αναδειξει με σωστό τρόπο τους πλέον καταλληλους απο μας. ΔΏΣΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΓΙΑΥΤΌ!!!! Οχι τα λεφτά μας.... Έχω την εντύπωση ότι το λένε για να δείξουν την αντίθεση με τις προκηρύξεις Κ όπου θεωρητικά οι εκει επιτυχόντες δεν ξοδεύουν χρόνο και χρήμα...βέβαια και αυτό σχετικό είναι διότι αυτοί έχουν ξοδέψει και από τα δύο για διδακτορικα. Οπότε θα συμφωνήσω μαζί σου.
|
|
|
Post by thanos2 on May 26, 2024 13:37:51 GMT
Ρε παιδιά! Δε ξέρω τι γνωμη έχετε εσείς, αλλά αυτό το επιχείρημα που ακούγεται απο τα μέλη του υπο ίδρυση συλλόγου, και συνάμα συναγωνιστες μας, δε μου ακούγεται και πολύ κομψό να πω...; δυνατό να πω...; δεν ξέρω... αλλά δε μου αρέσει! Μιλαω για το οτι, πολύ απο μας δαπανησαμε χρόνο και χρημα για αυτό το διαγωνισμό. Βέβαια δεν είναι ψέμα αυτο. Αλλά και μόνο που μπαίνει η λέξη χρημα, νομίζω οτι δημιουργεί αρνητική προδιάθεση στον ακροατή. Δεν είμαι επικοινωνιολογος, αλλά θεωρώ ότι χάνουμε σε σφριγος πειθους με το συγκεκριμένο. Προτείνω να λέγεται οτι οι προσηλθαμε να διαγωνιστουμε με τίμιο τρόπο, με πνεύμα δημιουργικής άμιλλας, και με πίστη στις ικανότητες μας,σε ενα διαγωνισμό που θα αναδειξει με σωστό τρόπο τους πλέον καταλληλους απο μας. ΔΏΣΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΓΙΑΥΤΌ!!!! Οχι τα λεφτά μας.... Από την άλλη, όταν ως κράτος κάνεις γραπτό κάθε 2 χρόνια που κοστίζει πολλά εκατ. ευρώ, βγαίνουν 10-20.000 επιτυχόντες και πιάνουν δουλειά (με τα πολλά) γύρω στους μισούς ή το 1/3... Ο μόνος κερδισμένος είναι τα φροντιστήρια που θα κερδοφορούν & θα τάζουν σίγουρα αποτελέσματα διορισμού στους πελάτες τους...🤷♀️🤷♀️ ΥΓ.: Καλύτερη οικονομική πολιτική είναι μικρότεροι διαγωνισμοί κλάδων ή διαχωρισμός ΤΕ & ΠΕ όπως είπαν και διενέργεια νέου, όταν στερεύει η δεξαμενή και απαιτείται όχι κάθε 2 χρόνια με νόμο... Δε λέω οτι είναι ψεύτικο το επιχείρημα. Όμως δε το βλέπω να απηχεί στη συνείδηση και στο θυμικο της κόσμου τόσο έντονα. Υπάρχουν πολύ πιο δυναμικές αλήθειες για να πείσουμε οτι έχουμε δικιο....
|
|