|
Post by Persefoni on May 26, 2024 16:41:21 GMT
Οι πίνακες του 2γ θα καταργηθούν όταν βγουν τα αποτελέσματα του επόμενου γραπτού διαγωνισμού . Έως τότε θα έχουν γίνει πολλά θετικά για τους 2γ . Είμαι αισιόδοξος.🫶 Βασικά ο νόμος λέει ακριβώς ότι οι οριστικοί πίνακες διοριστέων (διαρκούν 3 έτη) ή ως την δημοσίευση των νέων οριστικών πινάκων για τους ίδιους κλάδους... esdda2.freeforums.net/attachment/download/987Οπότε βάλε τέλη 2025 νέος γραπτός ΤΕ πες...θα βγει προκήρυξη Φθινόπωρο του 2026, οριστικός πίνακας αν πάμε με ίδιους ρυθμούς Μάη του 2027...οπότε ως τότε θα είναι σε ισχύ ακόμη οι αντίστοιχοι των ΤΕ από 2Γ...τώρα αν θα έχουν γίνει οι αναπληρώσεις ως τότε όλες (99% όχι βέβαια...) Αν είναι των ΤΕ ηλεκτρονικός με άμεσα αποτελέσματα και (pass or no pass είμαι κατά) ή ανακοινώνεται αυτόματα η βαθμολογία, θα μπορούσε να βγει νωρίτερα η προκήρυξη ή αν υπάρχουν οι θέσεις στην αρχική, θα μπορούσαν και μέσα στο 2026 βέβαια να έχουν οριστικούς...
|
|
|
Post by sotostath on May 26, 2024 16:50:25 GMT
Οι πίνακες του 2γ θα καταργηθούν όταν βγουν τα αποτελέσματα του επόμενου γραπτού διαγωνισμού . Έως τότε θα έχουν γίνει πολλά θετικά για τους 2γ . Είμαι αισιόδοξος.🫶 Βασικά ο νόμος λέει ακριβώς ότι οι οριστικοί πίνακες διοριστέων (διαρκούν 3 έτη) ή ως την δημοσίευση των νέων οριστικών πινάκων για τους ίδιους κλάδους... esdda2.freeforums.net/attachment/download/987Οπότε βάλε τέλη 2025 νέος γραπτός ΤΕ πες...θα βγει προκήρυξη Φθινόπωρο του 2026, οριστικός πίνακας αν πάμε με ίδιους ρυθμούς Μάη του 2027...οπότε ως τότε θα είναι σε ισχύ ακόμη οι αντίστοιχοι των ΤΕ από 2Γ...τώρα αν θα έχουν γίνει οι αναπληρώσεις ως τότε όλες (99% όχι βέβαια...) Αν είναι των ΤΕ ηλεκτρονικός με άμεσα αποτελέσματα και (pass or no pass είμαι κατά) ή ανακοινώνεται αυτόματα η βαθμολογία, θα μπορούσε να βγει νωρίτερα η προκήρυξη ή αν υπάρχουν οι θέσεις στην αρχική, θα μπορούσαν και μέσα στο 2026 βέβαια να έχουν οριστικούς... Το pass-no pass χωρίς να μετράει μετά η βαθμολογία το συζητάει κανείς στα σοβαρά;
|
|
|
Post by Persefoni on May 26, 2024 16:54:15 GMT
Το pass-no pass χωρίς να μετράει μετά η βαθμολογία το συζητάει κανείς στα σοβαρά; Δεν γνωρίζω καθόλου, είχε ακουστεί ως ενδεχόμενο και αυτό βάσει ξένων προτύπων... Δεν έχω ιδέα, πώς θα είναι ο επόμενος τελικά...
|
|
|
Post by Christos33 on May 26, 2024 16:58:44 GMT
Το pass-no pass χωρίς να μετράει μετά η βαθμολογία το συζητάει κανείς στα σοβαρά; Δεν γνωρίζω καθόλου, είχε ακουστεί ως ενδεχόμενο και αυτό βάσει ξένων προτύπων... Δεν έχω ιδέα, πώς θα είναι ο επόμενος τελικά... Ούτε οι αρμόδιοι που θα τον προκηρύξουν δεν το ξέρουν , θα το γνωρίζουμε εμείς ;;βαδίζουμε στα τυφλά …👨🦯➡️👨🦯➡️👨🏼🦯👩🏿🦯➡️🧑🏻🦯➡️
|
|
|
Post by thanos2 on May 26, 2024 17:06:12 GMT
Δεν γνωρίζω καθόλου, είχε ακουστεί ως ενδεχόμενο και αυτό βάσει ξένων προτύπων... Δεν έχω ιδέα, πώς θα είναι ο επόμενος τελικά... Ούτε οι αρμόδιοι που θα τον προκηρύξουν δεν το ξέρουν , θα το γνωρίζουμε εμείς ;;βαδίζουμε στα τυφλά …👨🦯➡️👨🦯➡️👨🏼🦯👩🏿🦯➡️🧑🏻🦯➡️ Τυφλός τυφλό οδηγεί. Το λέει και το ευαγγέλιο...
|
|
|
Post by Lina_Admin on May 26, 2024 17:09:37 GMT
Παιδιά άσχετο μπορεί κάποιος να μου πει τι μήνυμα είναι αυτό που μου ήρθε από την εταιρεία που έχει την πλατφόρμα που μας φιλοξενεί; Anonymous has purchased the following items for this forum: 50,000 Pageviews One Time This message was sent by ProBoards. Please do not reply to this message. For more information or help, please visit support.proboards.com
|
|
|
Post by Christos33 on May 26, 2024 17:10:09 GMT
Ούτε οι αρμόδιοι που θα τον προκηρύξουν δεν το ξέρουν , θα το γνωρίζουμε εμείς ;;βαδίζουμε στα τυφλά …👨🦯➡️👨🦯➡️👨🏼🦯👩🏿🦯➡️🧑🏻🦯➡️ Τυφλός τυφλό οδηγεί. Το λέει και το ευαγγέλιο... Ποτε θα βρεθεί ένας μονόφθαλμος ανάμεσα στους τυφλούς??😜😜😜😜
|
|
|
Post by thanos2 on May 26, 2024 17:12:19 GMT
Τυφλός τυφλό οδηγεί. Το λέει και το ευαγγέλιο... Ποτε θα βρεθεί ένας μονόφθαλμος ανάμεσα στους τυφλούς??😜😜😜😜 Μόνο μην είναι κυκλωψ!!!!
|
|
|
Post by Asxetoulis on May 26, 2024 17:12:52 GMT
Βασικά ο νόμος λέει ακριβώς ότι οι οριστικοί πίνακες διοριστέων (διαρκούν 3 έτη) ή ως την δημοσίευση των νέων οριστικών πινάκων για τους ίδιους κλάδους... esdda2.freeforums.net/attachment/download/987Οπότε βάλε τέλη 2025 νέος γραπτός ΤΕ πες...θα βγει προκήρυξη Φθινόπωρο του 2026, οριστικός πίνακας αν πάμε με ίδιους ρυθμούς Μάη του 2027...οπότε ως τότε θα είναι σε ισχύ ακόμη οι αντίστοιχοι των ΤΕ από 2Γ...τώρα αν θα έχουν γίνει οι αναπληρώσεις ως τότε όλες (99% όχι βέβαια...) Αν είναι των ΤΕ ηλεκτρονικός με άμεσα αποτελέσματα και (pass or no pass είμαι κατά) ή ανακοινώνεται αυτόματα η βαθμολογία, θα μπορούσε να βγει νωρίτερα η προκήρυξη ή αν υπάρχουν οι θέσεις στην αρχική, θα μπορούσαν και μέσα στο 2026 βέβαια να έχουν οριστικούς... Το pass-no pass χωρίς να μετράει μετά η βαθμολογία το συζητάει κανείς στα σοβαρά; Αυτό δεν θα ήταν γραπτός διαγωνισμός. Αν υπήρχε μόνο το pass / no pass και στην ουσία μετρούσαν μόνο τα έξτρα προσόντα θα είχαμε πάλι τις προκηρύξεις τύπου Κ με λιγότερους συμμετέχοντες. Η "αγοραπωλησία" τίτλων θα συνέχιζε όσπου στο τέλος θα υπήρχε νεος κορεσμός, αφού όλοι θα διέθεταν τα ίδια τυπικά προσόντα και ο μόνος τρόπος για να ξεχωρίσουν θα ήταν να βαθμολογηθούν και περισσότερα μεταπτυχιακά. Κάποια στιγμή αυτό το "κυνήγι" τίτλων σπουδών θα οδηγούσε τις ασθενέστερες οικονομικά ομάδες εκτός ανταγωνισμού αφού δεν θα μπορούσαν να ακολουθήσουν στο 3ο, 4ο, 5ο μεταπτυχιακό. Επιπλέον όλη αυτή η ζήτηση σε συνδιασμό με την είσοδο ιδιωτικών πανεπιστημίων θα έφερνε υπερπληθυσμό προσφοράς και ζήτησης και ακόμα χαμηλότερου επιπέδου προγράμματα σπουδών
|
|
|
Post by Christos33 on May 26, 2024 17:18:07 GMT
Παιδιά άσχετο μπορεί κάποιος να μου πει τι μήνυμα είναι αυτό που μου ήρθε από την εταιρεία που έχει την πλατφόρμα που μας φιλοξενεί; Anonymous has purchased the following items for this forum: 50,000 Pageviews One Time This message was sent by ProBoards. Please do not reply to this message. For more information or help, please visit support.proboards.comΜήπως κάποιος χάκαρε και αντέγραψε όλες τις σελίδες από 1 έως 2906;
|
|
|
Post by Asxetoulis on May 26, 2024 17:18:54 GMT
Παιδιά άσχετο μπορεί κάποιος να μου πει τι μήνυμα είναι αυτό που μου ήρθε από την εταιρεία που έχει την πλατφόρμα που μας φιλοξενεί; Anonymous has purchased the following items for this forum: 50,000 Pageviews One Time This message was sent by ProBoards. Please do not reply to this message. For more information or help, please visit support.proboards.comΚάτι αντίστοιχο λένε εδώ sims4studio.com/thread/1528/thank
|
|
|
Post by thanos2 on May 26, 2024 17:20:30 GMT
Παιδιά άσχετο μπορεί κάποιος να μου πει τι μήνυμα είναι αυτό που μου ήρθε από την εταιρεία που έχει την πλατφόρμα που μας φιλοξενεί; Anonymous has purchased the following items for this forum: 50,000 Pageviews One Time This message was sent by ProBoards. Please do not reply to this message. For more information or help, please visit support.proboards.comΈχει καμιά επιλογή που μπορεί να την πατήσεις κατά λάθος και να γίνει αυτό;
|
|
|
Post by Lina_Admin on May 26, 2024 17:24:03 GMT
Παιδιά άσχετο μπορεί κάποιος να μου πει τι μήνυμα είναι αυτό που μου ήρθε από την εταιρεία που έχει την πλατφόρμα που μας φιλοξενεί; Anonymous has purchased the following items for this forum: 50,000 Pageviews One Time This message was sent by ProBoards. Please do not reply to this message. For more information or help, please visit support.proboards.comΚάτι αντίστοιχο λένε εδώ sims4studio.com/thread/1528/thankΔηλαδή κάποιος αγόρασε 50.000 Page views του φόρουμ; για να μην αντιγράφει;
|
|
|
Post by Lina_Admin on May 26, 2024 17:24:26 GMT
Παιδιά άσχετο μπορεί κάποιος να μου πει τι μήνυμα είναι αυτό που μου ήρθε από την εταιρεία που έχει την πλατφόρμα που μας φιλοξενεί; Anonymous has purchased the following items for this forum: 50,000 Pageviews One Time This message was sent by ProBoards. Please do not reply to this message. For more information or help, please visit support.proboards.comΈχει καμιά επιλογή που μπορεί να την πατήσεις κατά λάθος και να γίνει αυτό; Ούτε καν ξέρω.. πρώτη φορά το βλέπω κι εγώ.
|
|
|
Post by Lina_Admin on May 26, 2024 17:26:37 GMT
Δηλαδή σημαίνει :
ads won't appear on the forums until 50k page views.
κάποιος για τα επόμενα 50.000 views μας έκανε δώρο ad free???
|
|