|
Post by Asxetoulis on May 26, 2024 17:26:49 GMT
Δηλαδή κάποιος αγόρασε 50.000 Page views του φόρουμ; για να μην αντιγράφει; Δεν ξέρω. Μάλλον έχει να κάνει με την επισκεψιμότητα του forum σου και τις διαφημίσεις. Υπάρχει μια συζήτηση σχετική με την επισκεψιμότητα εδώ support.proboards.com/thread/648204/page-views-stats αλλά δεν γνωρίζω λεπτομέρειες. Θα το ψάξω λίγο μήπως και καταλάβω τίποτα.
|
|
|
Post by Lina_Admin on May 26, 2024 17:28:25 GMT
Έστειλα μήνυμα στο proboards και μου απάντησαν αυτό: It looks like this was a personal message. It means that someone has purchased an adfree credit for your forum which you can use to remove the adverts for upto 50,000 pageviews. Head in to your forum's administration area, and under the Upgrades tab click on the Ad Free link, and you should find the credit there along with options for what you want to do with that credit. I would advise against using it just yet, as adfree runs from month to month, meaning that if you apply it to May, then it will end on the last day of this month, whether you have used 50,000 pageviews or not. I would advise applying it to June, that way you will get the full benefit of the 50,000 pageviews. Hopefully that helps, but if you have any further questions, let us know Craig Παιδιά ποιος το έκανε λέτε καταλάθος;;;
|
|
|
Post by thanos2 on May 26, 2024 17:28:44 GMT
Έχει καμιά επιλογή που μπορεί να την πατήσεις κατά λάθος και να γίνει αυτό; Ούτε καν ξέρω.. πρώτη φορά το βλέπω κι εγώ. Τώρα χωρίς πλάκα, εκεί που έγραψα για τον τυφλο, οταν πήγα να πατήσω αποστολή εφυγε το δάχτυλο λιγο παρακάτω η παραπάνω δεν κατάλαβα, και βγήκε κάτι που πρωγη φορά είδα... Την τυφλα μου μέσα... ΛΈΤΕ ΝΑ ΈΚΑΝΑ ΚΑΜΊΑ ΠΑΤΑΤΑ;;;
|
|
|
Post by Asxetoulis on May 26, 2024 17:31:55 GMT
Ούτε καν ξέρω.. πρώτη φορά το βλέπω κι εγώ. Τώρα χωρίς πλάκα, εκεί που έγραψα για τον τυφλο, οταν πήγα να πατήσω αποστολή εφυγε το δάχτυλο λιγο παρακάτω η παραπάνω δεν κατάλαβα, και βγήκε κάτι που πρωγη φορά είδα... Την τυφλα μου μέσα... ΛΈΤΕ ΝΑ ΈΚΑΝΑ ΚΑΜΊΑ ΠΑΤΑΤΑ;;; Υπήρχε κάποια συνδρομή στο proboards;
|
|
|
Post by Lina_Admin on May 26, 2024 17:32:55 GMT
Ούτε καν ξέρω.. πρώτη φορά το βλέπω κι εγώ. Τώρα χωρίς πλάκα, εκεί που έγραψα για τον τυφλο, οταν πήγα να πατήσω αποστολή εφυγε το δάχτυλο λιγο παρακάτω η παραπάνω δεν κατάλαβα, και βγήκε κάτι που πρωγη φορά είδα... Την τυφλα μου μέσα... ΛΈΤΕ ΝΑ ΈΚΑΝΑ ΚΑΜΊΑ ΠΑΤΑΤΑ;;; Πήγα εκεί που μου έλεγαν στο ADMIN βρήκα τα 50000 views και δεν θα κάνω τίποτα... έτσι κι αλλιώς τέλη Μάη θα λήξει. Μου έλεγε να κάνω Purchase Now και εγώ δεν έκανα τίποτα. Αλλά από ότι μας έγραψε ο Craig φαίνεται σαν κάποιος να τα αγόρασε τα views.
|
|
|
Post by thanos2 on May 26, 2024 17:36:21 GMT
Τώρα χωρίς πλάκα, εκεί που έγραψα για τον τυφλο, οταν πήγα να πατήσω αποστολή εφυγε το δάχτυλο λιγο παρακάτω η παραπάνω δεν κατάλαβα, και βγήκε κάτι που πρωγη φορά είδα... Την τυφλα μου μέσα... ΛΈΤΕ ΝΑ ΈΚΑΝΑ ΚΑΜΊΑ ΠΑΤΑΤΑ;;; Υπήρχε κάποια συνδρομή στο proboards; Τιποτε... Δεν κατάλαβα... Αντι να πατήσω Create Post... Πατησα μάλλον κάτι Παραδίπλα...
|
|
|
Post by Lina_Admin on May 26, 2024 17:36:54 GMT
Υπήρχε κάποια συνδρομή στο proboards; Τιποτε... Δεν κατάλαβα... Αντι να πατήσω Create Post... Πατησα μάλλον κάτι Παραδίπλα... Σαν τι; πες μας κι εμάς;
|
|
|
Post by konstantinos84 on May 26, 2024 17:37:24 GMT
Ο Πρόεδρος της καρδιάς μας είναι.
Του αρέσουν οι ιδέες μας και θα τις υλοποιήσει
|
|
|
Post by konstantinos84 on May 26, 2024 17:38:04 GMT
Τιποτε... Δεν κατάλαβα... Αντι να πατήσω Create Post... Πατησα μάλλον κάτι Παραδίπλα... Σαν τι; πες μας κι εμάς; Εμένα από κινητό μια χαρά μου εστάλη
|
|
|
Post by Asxetoulis on May 26, 2024 17:38:23 GMT
Τώρα χωρίς πλάκα, εκεί που έγραψα για τον τυφλο, οταν πήγα να πατήσω αποστολή εφυγε το δάχτυλο λιγο παρακάτω η παραπάνω δεν κατάλαβα, και βγήκε κάτι που πρωγη φορά είδα... Την τυφλα μου μέσα... ΛΈΤΕ ΝΑ ΈΚΑΝΑ ΚΑΜΊΑ ΠΑΤΑΤΑ;;; Πήγα εκεί που μου έλεγαν στο ADMIN βρήκα τα 50000 views και δεν θα κάνω τίποτα... έτσι κι αλλιώς τέλη Μάη θα λήξει. Μου έλεγε να κάνω Purchase Now και εγώ δεν έκανα τίποτα. Αλλά από ότι μας έγραψε ο Craig φαίνεται σαν κάποιος να τα αγόρασε τα views. Is there a cost for ad free message boards? Yes, there is. PB is free because of ads, so if you want to remove them you have to pay. You can pay in a monthly sub, or you can pay for individual months, though it's important to note that these are based on average page views as well. "One month" of ad free gets you 50,000 ad free page views OR until the end of the calendar month, UTC time, whichever comes first. Since page views aren't unique on PB, it's recommended you keep ads enabled for guests and turn them off for members so as not to use up your page views unnecessarily. For subscription folks, PB also offers an overage option so if you ever find yourself out of your 50k views early, they can automatically add more views to your forum (but not exceeding the max amount you opt in for).
|
|
|
Post by Persefoni on May 26, 2024 17:38:25 GMT
Τώρα χωρίς πλάκα, εκεί που έγραψα για τον τυφλο, οταν πήγα να πατήσω αποστολή εφυγε το δάχτυλο λιγο παρακάτω η παραπάνω δεν κατάλαβα, και βγήκε κάτι που πρωγη φορά είδα... Την τυφλα μου μέσα... ΛΈΤΕ ΝΑ ΈΚΑΝΑ ΚΑΜΊΑ ΠΑΤΑΤΑ;;; Πήγα εκεί που μου έλεγαν στο ADMIN βρήκα τα 50000 views και δεν θα κάνω τίποτα... έτσι κι αλλιώς τέλη Μάη θα λήξει. Μου έλεγε να κάνω Purchase Now και εγώ δεν έκανα τίποτα. Αλλά από ότι μας έγραψε ο Craig φαίνεται σαν κάποιος να τα αγόρασε τα views. Μήπως κάποιος απλώς γράφτηκε με συνδρομή για να μπορεί να διαβάζει χωρίς διαφημίσεις....?
|
|
|
Post by Lina_Admin on May 26, 2024 17:39:55 GMT
Πήγα εκεί που μου έλεγαν στο ADMIN βρήκα τα 50000 views και δεν θα κάνω τίποτα... έτσι κι αλλιώς τέλη Μάη θα λήξει. Μου έλεγε να κάνω Purchase Now και εγώ δεν έκανα τίποτα. Αλλά από ότι μας έγραψε ο Craig φαίνεται σαν κάποιος να τα αγόρασε τα views. Μήπως κάποιος απλώς γράφτηκε με συνδρομή για να μπορεί να διαβάζει χωρίς διαφημίσεις....? Η αγορά έγινε πριν ακριβώς 40 λεπτά.. και έχουν χρησιμοποιηθεί ήδη 1200 views... με τόσα που γράφουμε εδώ μόνο στο ΑΣΕΠ 2Γ νομίζω μέχρι αύριο θα έχουν τελειώσει. Και πράγματι δεν έχουμε ads εσείς έχετε;
|
|
|
Post by thanos2 on May 26, 2024 17:40:47 GMT
Τιποτε... Δεν κατάλαβα... Αντι να πατήσω Create Post... Πατησα μάλλον κάτι Παραδίπλα... Σαν τι; πες μας κι εμάς; Να οτι εχει εκεί γύρω απο την επιλογή αποστολής. Μια δυο κινήσεις εκανα μόνο μετα... Δεν καταλαβα ρε παιδιά. Πάλι γιατί να γραψει ανώνυμος;
|
|
|
Post by Christos33 on May 26, 2024 17:41:33 GMT
Μήπως κάποιος απλώς γράφτηκε με συνδρομή για να μπορεί να διαβάζει χωρίς διαφημίσεις....? Η αγορά έγινε πριν ακριβώς 40 λεπτά.. και έχουν χρησιμοποιηθεί ήδη 1200 views... με τόσα που γράφουμε εδώ μόνο στο ΑΣΕΠ 2Γ νομίζω μέχρι αύριο θα έχουν τελειώσει. Και πράγματι δεν έχουμε ads εσείς έχετε; μα ήδη δεν υπάρχουν διαφημίσεις !
|
|
|
Post by Lina_Admin on May 26, 2024 17:42:25 GMT
Πήγα εκεί που μου έλεγαν στο ADMIN βρήκα τα 50000 views και δεν θα κάνω τίποτα... έτσι κι αλλιώς τέλη Μάη θα λήξει. Μου έλεγε να κάνω Purchase Now και εγώ δεν έκανα τίποτα. Αλλά από ότι μας έγραψε ο Craig φαίνεται σαν κάποιος να τα αγόρασε τα views. Μήπως κάποιος απλώς γράφτηκε με συνδρομή για να μπορεί να διαβάζει χωρίς διαφημίσεις....? Εκτός από εκείνη την φορά με τις κυρίες χωρίς ρούχα.. δεν μπορώ να σκεφτώ ότι με ενοχλούν οι υπόλοιπες διαφημίσεις... εσείς αυτή τη στιγμή έχετε διαφημίσεις στο φόρουμ; γιατί εγώ δεν έχω.
|
|