|
Post by Christos33 on May 26, 2024 17:42:55 GMT
Μήπως κάποιος απλώς γράφτηκε με συνδρομή για να μπορεί να διαβάζει χωρίς διαφημίσεις....? Εκτός από εκείνη την φορά με τις κυρίες χωρίς ρούχα.. δεν μπορώ να σκεφτώ ότι με ενοχλούν οι υπόλοιπες διαφημίσεις... εσείς αυτή τη στιγμή έχετε διαφημίσεις στο φόρουμ; γιατί εγώ δεν έχω. Εγώ οχι
|
|
|
Post by Lina_Admin on May 26, 2024 17:43:16 GMT
Να οτι εχει εκεί γυρο απο την επιλογή αποστολής. Μια δυο κινήσεις εκανα μόνο μετα... Δεν καταλαβα ρε παιδιά. Πάλι γιατί να γραψει ανώνυμος; Δεν θα είσαι εσύ αφού γράφει ανώνυμος θα είναι αυτό που είπαν παραπάνω.. κάποιος θα γράφτηκε και αγόρασε για κάποιο λόγο να μην έχει διαφημίσεις.
|
|
|
Post by Lina_Admin on May 26, 2024 17:44:12 GMT
Εκτός από εκείνη την φορά με τις κυρίες χωρίς ρούχα.. δεν μπορώ να σκεφτώ ότι με ενοχλούν οι υπόλοιπες διαφημίσεις... εσείς αυτή τη στιγμή έχετε διαφημίσεις στο φόρουμ; γιατί εγώ δεν έχω. Εγώ οχι Άρα ο ανώνυμος για όλους μας αγόρασε ad free όπως μου είπαν και από το proboards παραπάνω... βρε τι πάθαμε βραδιάτικα Κυριακής!!!
|
|
|
Post by thanos2 on May 26, 2024 17:44:39 GMT
Να οτι εχει εκεί γυρο απο την επιλογή αποστολής. Μια δυο κινήσεις εκανα μόνο μετα... Δεν καταλαβα ρε παιδιά. Πάλι γιατί να γραψει ανώνυμος; Δεν θα είσαι εσύ αφού γράφει ανώνυμος θα είναι αυτό που είπαν παραπάνω.. κάποιος θα γράφτηκε και αγόρασε για κάποιο λόγο να μην έχει διαφημίσεις. Μακάρι ρε παιδιά... ΑΓΧΏΘΗΚΑ ΤΏΡΑ
|
|
|
Post by Christos33 on May 26, 2024 17:45:38 GMT
Άρα ο ανώνυμος για όλους μας αγόρασε ad free όπως μου είπαν και από το proboards παραπάνω... βρε τι πάθαμε βραδιάτικα Κυριακής!!! μάλλον ήθελε να αγοράσει αποκλειστικά για τον εαυτό του αλλά θα έκανε μακακια !
|
|
|
Post by Lina_Admin on May 26, 2024 17:45:47 GMT
Δεν θα είσαι εσύ αφού γράφει ανώνυμος θα είναι αυτό που είπαν παραπάνω.. κάποιος θα γράφτηκε και αγόρασε για κάποιο λόγο να μην έχει διαφημίσεις. Μακάρι ρε παιδιά... ΑΓΧΏΘΗΚΑ ΤΏΡΑ Έλεγξε τον λογαριασμό σου στην τράπεζα καλού κακού και ψάξε για κανένα Μειλ από proboards στα σπαμ για επιτυχή αγορά αν αυτά δεν τα έχεις είσαι οκ!
|
|
|
Post by Asxetoulis on May 26, 2024 17:46:25 GMT
Lina Από ότι κατάλαβα έχει να κάνει με τις διαφημίσεις στο forum. Είχες 50000 views δωρεάν. Αν επέτρεψες στις ρυθμίσεις τα μέλη του φόρουμ να μην βλέπουν τυχαίες διαφημίσεις και στους απλούς αναγνώστες των σελίδων να βλέπουν διαφημίσεις τότε η "κατανάλωση" σε pageviews θα είναι σχετικά μικρή. Αν όμως είχες μπλοκάρει τις διαφημίσεις και από τους μη εγγεγραμμένους αναγνώστες τότε το προνόμιο των 50000 views χωρίς διαφημίσεις (ads free) εξαντλήθηκε γρήγορα. Μετά την εξάντληση θα βλέπουμε όλοι διαφημίσεις από κάποιον που αγόρασε τη δυνατότητα ( μπορεί να είναι οι γνωστές γυμνές κυρίες πάλι) εκτός και αν αγοράσεις πακέτο ads free (που δεν αξίζει)
|
|
|
Post by Persefoni on May 26, 2024 17:49:15 GMT
Δεν θα είσαι εσύ αφού γράφει ανώνυμος θα είναι αυτό που είπαν παραπάνω.. κάποιος θα γράφτηκε και αγόρασε για κάποιο λόγο να μην έχει διαφημίσεις. Μακάρι ρε παιδιά... ΑΓΧΏΘΗΚΑ ΤΏΡΑ Ρε συ Θάνο, αν είχες βάλει στοιχεία κάρτας ή οποιοδήποτε μέσο για να πληρώσεις συνδρομή, θα το είχες καταλάβει...Από πού στα πήρε δηλαδή...?🤷♀️ Κάποιος είχε πολλές ενοχλητικές κλπ και ήθελε να διαβάζει free.... (αναλόγως πώς μπαίνει ο καθένας δεν έχει το ίδιο πρόβλημα...εγώ από η/υ δεν βλέπω καμία ποτέ πχ.... μεταξύ μας ε...)😉
|
|
|
Post by Asxetoulis on May 26, 2024 17:50:02 GMT
Έστειλα μήνυμα στο proboards και μου απάντησαν αυτό: It looks like this was a personal message. It means that someone has purchased an adfree credit for your forum which you can use to remove the adverts for upto 50,000 pageviews. Head in to your forum's administration area, and under the Upgrades tab click on the Ad Free link, and you should find the credit there along with options for what you want to do with that credit. I would advise against using it just yet, as adfree runs from month to month, meaning that if you apply it to May, then it will end on the last day of this month, whether you have used 50,000 pageviews or not. I would advise applying it to June, that way you will get the full benefit of the 50,000 pageviews. Hopefully that helps, but if you have any further questions, let us know Craig Παιδιά ποιος το έκανε λέτε καταλάθος;;; Μάλλον έχεις χορηγό και δεν το ξέρεις!!!
|
|
|
Post by Lina_Admin on May 26, 2024 17:50:48 GMT
Lina Από ότι κατάλαβα έχει να κάνει με τις διαφημίσεις στο forum. Είχες 50000 views δωρεάν. Αν επέτρεψες στις ρυθμίσεις τα μέλη του φόρουμ να μην βλέπουν τυχαίες διαφημίσεις και στους απλούς αναγνώστες των σελίδων να βλέπουν διαφημίσεις τότε η "κατανάλωση" σε pageviews θα είναι σχετικά μικρή. Αν όμως είχες μπλοκάρει τις διαφημίσεις και από τους μη εγγεγραμμένους αναγνώστες τότε το προνόμιο των 50000 views χωρίς διαφημίσεις (ads free) εξαντλήθηκε γρήγορα. Μετά την εξάντληση θα βλέπουμε όλοι διαφημίσεις από κάποιον που αγόρασε τη δυνατότητα ( μπορεί να είναι οι γνωστές γυμνές κυρίες πάλι) εκτός και αν αγοράσεις πακέτο ads free (που δεν αξίζει) Μα δεν αγόρασα κάτι εγώ. Δεν είναι από εμένα. Δεν νομίζω να έχουμε κυριούλες ξανά αυτό είναι από άλλο πράγμα. Σύμφωνα με την απάντηση που μου έδωσαν κάποιος άλλος αγόρασε για εμάς όλους ως δώρο 50000 views ad free, με όλη την αναστάτωση έχουμε χρησιμοποιήσει ήδη 1600 views ... μέχρι το πολύ μεθαύριο θα τα έχουμε καταναλώσει..
|
|
|
Post by Christos33 on May 26, 2024 17:52:31 GMT
Lina Από ότι κατάλαβα έχει να κάνει με τις διαφημίσεις στο forum. Είχες 50000 views δωρεάν. Αν επέτρεψες στις ρυθμίσεις τα μέλη του φόρουμ να μην βλέπουν τυχαίες διαφημίσεις και στους απλούς αναγνώστες των σελίδων να βλέπουν διαφημίσεις τότε η "κατανάλωση" σε pageviews θα είναι σχετικά μικρή. Αν όμως είχες μπλοκάρει τις διαφημίσεις και από τους μη εγγεγραμμένους αναγνώστες τότε το προνόμιο των 50000 views χωρίς διαφημίσεις (ads free) εξαντλήθηκε γρήγορα. Μετά την εξάντληση θα βλέπουμε όλοι διαφημίσεις από κάποιον που αγόρασε τη δυνατότητα ( μπορεί να είναι οι γνωστές γυμνές κυρίες πάλι) εκτός και αν αγοράσεις πακέτο ads free (που δεν αξίζει) Μα δεν αγόρασα κάτι εγώ. Δεν είναι από εμένα. Δεν νομίζω να έχουμε κυριούλες ξανά αυτό είναι από άλλο πράγμα. Σύμφωνα με την απάντηση που μου έδωσαν κάποιος άλλος αγόρασε για εμάς όλους ως δώρο 50000 views ad free. Σιγουρα το έκανε κατά λάθος.
|
|
|
Post by thanos2 on May 26, 2024 17:52:32 GMT
Μακάρι ρε παιδιά... ΑΓΧΏΘΗΚΑ ΤΏΡΑ Ρε συ Θάνο, αν είχες βάλει στοιχεία κάρτας ή οποιοδήποτε μέσο για να πληρώσεις συνδρομή, θα το είχες καταλάβει...Από πού στα πήρε δηλαδή...?🤷♀️ Κάποιος είχε πολλές ενοχλητικές κλπ και ήθελε να διαβάζει free.... (αναλόγως πώς μπαίνει ο καθένας δεν έχει το ίδιο πρόβλημα...εγώ από η/υ δεν βλέπω καμία ποτέ πχ.... μεταξύ μας ε...)😉 Ρε παιδιά τι στοιχεία καρτας; Τίποτα δεν εβαλα ποθενα.. Ουτε κάποιο μήνυμα βλεπω...
|
|
|
Post by Lina_Admin on May 26, 2024 17:53:16 GMT
Μα δεν αγόρασα κάτι εγώ. Δεν είναι από εμένα. Δεν νομίζω να έχουμε κυριούλες ξανά αυτό είναι από άλλο πράγμα. Σύμφωνα με την απάντηση που μου έδωσαν κάποιος άλλος αγόρασε για εμάς όλους ως δώρο 50000 views ad free. Σιγουρα το έκανε κατά λάθος. Εγώ; ή κάποιος άλλος;; παιδιά ψαχνόμουν κι εγώ τώρα μήπως έκανα κάποια αγορά και δεν το κατάλαβα...
|
|
|
Post by Christos33 on May 26, 2024 17:53:53 GMT
Ρε συ Θάνο, αν είχες βάλει στοιχεία κάρτας ή οποιοδήποτε μέσο για να πληρώσεις συνδρομή, θα το είχες καταλάβει...Από πού στα πήρε δηλαδή...?🤷♀️ Κάποιος είχε πολλές ενοχλητικές κλπ και ήθελε να διαβάζει free.... (αναλόγως πώς μπαίνει ο καθένας δεν έχει το ίδιο πρόβλημα...εγώ από η/υ δεν βλέπω καμία ποτέ πχ.... μεταξύ μας ε...)😉 Ρε παιδιά τι στοιχεία καρτας; Τίποτα δεν εβαλα ποθενα.. Ουτε κάποιο μήνυμα βλεπω... Δες αν έγινε κάποια αγορά από την κάρτα σου !
|
|
|
Post by Asxetoulis on May 26, 2024 17:56:36 GMT
Lina Από ότι κατάλαβα έχει να κάνει με τις διαφημίσεις στο forum. Είχες 50000 views δωρεάν. Αν επέτρεψες στις ρυθμίσεις τα μέλη του φόρουμ να μην βλέπουν τυχαίες διαφημίσεις και στους απλούς αναγνώστες των σελίδων να βλέπουν διαφημίσεις τότε η "κατανάλωση" σε pageviews θα είναι σχετικά μικρή. Αν όμως είχες μπλοκάρει τις διαφημίσεις και από τους μη εγγεγραμμένους αναγνώστες τότε το προνόμιο των 50000 views χωρίς διαφημίσεις (ads free) εξαντλήθηκε γρήγορα. Μετά την εξάντληση θα βλέπουμε όλοι διαφημίσεις από κάποιον που αγόρασε τη δυνατότητα ( μπορεί να είναι οι γνωστές γυμνές κυρίες πάλι) εκτός και αν αγοράσεις πακέτο ads free (που δεν αξίζει) Μα δεν αγόρασα κάτι εγώ. Δεν είναι από εμένα. Δεν νομίζω να έχουμε κυριούλες ξανά αυτό είναι από άλλο πράγμα. Σύμφωνα με την απάντηση που μου έδωσαν κάποιος άλλος αγόρασε για εμάς όλους ως δώρο 50000 views ad free. Ή κάποιος έκανε λάθος ή παρακολουθεί το forum χωρίς να θέλει να γραφτεί ή είναι κάποιος χορηγός εδώ μέσα και δεν το ξέρουμε. Μπορεί και να είναι κάποιο αντιπολίτευτικο κόμμα που πλήρωσε (σκέψου το σενάριο αδιοριστοι ΑΣΕΠ και εκλογές) Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Πάντως οι σελίδες με μεγάλη επισκεψιμότητα τραβάνε το ενδιαφέρον.
|
|