|
Post by Christos33 on May 26, 2024 17:58:34 GMT
Η θεωρία του Χάους !!
|
|
|
Post by Persefoni on May 26, 2024 17:58:37 GMT
Ρε παιδιά τι στοιχεία καρτας; Τίποτα δεν εβαλα ποθενα.. Ουτε κάποιο μήνυμα βλεπω... Δες αν έγινε κάποια αγορά από την κάρτα σου ! Δεν είσαι εσύ ρε Θάνο....με καμία πιθανότητα ο αγοραστής λέμε... Μην αγχώνεστε χωρίς λόγο... Μια αγορά σε οτιδήποτε, σίγουρα την καταλαβαίνεις, δεν γίνεται χωρίς στοιχεία...
|
|
|
Post by konstantinos84 on May 26, 2024 18:06:04 GMT
Επιπλέον όταν κάνεις μια αγορά απαιτεί έγκριση. Δεν γίνεται αλλιώς.
Μήπως κάποιος αποθήκευσε τις σελίδες για δικούς του λόγους;
|
|
|
Post by Lina_Admin on May 26, 2024 18:07:09 GMT
Επιπλέον όταν κάνεις μια αγορά απαιτεί έγκριση. Δεν γίνεται αλλιώς. Μήπως κάποιος αποθήκευσε τις σελίδες για δικούς του λόγους; Δεν ξέρω τίποτα.. παραπάνω από ότι μου απάντησαν κι εμένα.
|
|
|
Post by thanos2 on May 26, 2024 18:16:15 GMT
Επιπλέον όταν κάνεις μια αγορά απαιτεί έγκριση. Δεν γίνεται αλλιώς. Μήπως κάποιος αποθήκευσε τις σελίδες για δικούς του λόγους; Δεν ξέρω τίποτα.. παραπάνω από ότι μου απάντησαν κι εμένα. Παιδιά για κάποιο λόγο δε μπορώ να μπω στο e ban. Παιρνω τηλ τράπεζα. Θα σας πω μετά
|
|
|
Post by Μαρία on May 26, 2024 18:20:05 GMT
Παιδιά sorry που σας το χαλάω, αλλά κανέναν πολίτη, παρά μόνο όσους πήγαν και έδωσαν εξετάσεις (και τις οικογένειές τους), δεν τον ενδιαφέρει ο γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ και ό,τι έχει συνάφεια με αυτόν (κάθε πότε διεξάγεται, υπό ποιες συνθήκες, σε πόσο χρόνο και πόσοι επιτυχόντες απορροφόνται, κλπ.). Κανένας, παρά μόνο εμείς, δεν ασχολείται με το θέμα αυτό. Προσωπικά έχω μιλήσει με πάμπολλα άτομα, διαφορετικών γεωγραφικών, οικονομικών, εκπαιδευτικών, κλπ. καταβολών, που δεν έχουν καμία σχέση με το διαγωνισμό και η πρώτη τους απάντηση ήταν "Δόθηκε γραπτός διαγωνισμός; Πότε;". Μάλιστα αν είναι και σχετικά μικροί στην ηλικία, όπως εγώ, και δεν έχουν προλάβει προηγούμενο γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ, η πρώτη τους απάντηση είναι "Τι είναι γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ;". Και ούτε κάθονται να κάνουν κουβέντα επί του θέματος. Δεν τους αφορά και δεν τους νοιάζει. Και μου φαίνεται και πολύ λογικό για να πω την αλήθεια. Έτσι όπως εμένα μου είναι αδιάφορο π.χ. για το ότι το κράτος πούλησε την Εγνατία οδό σε ιδιώτη και ως συνέπεια αυτού ακρίβυναν τα διόδια της Εγνατίας οδού, επειδή εγώ δεν την χρησιμοποιώ, εξίσου αδιάφορα είναι τα τεκταινόμενα του γραπτού διαγωνισμού σε κάποιους άλλους. Καλώς ή κακώς, ο γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ δεν είναι εθνικού ενδιαφέροντος θέμα, όπως θα ήταν π.χ. η αύξηση του Φ.Π.Α. για αυτό το λόγο θα καθόμαστε να περιμένουμε και 2 και 3 χρόνια μέχρι να διοριστούμε, θα έχουμε ημερομηνία λήξεως ανά 2 ή 3 έτη, και γενικά θα ακουλουθούμε τις επιταγές του εκάστοτε ευρισκόμενου σε θέση ισχύος και των σταθερών ομάδων πίεσης/συμφέροντων (φροντιστήρια). Το παίρνεις απόφαση και ησυχάζεις. Δεν το παίρνεις απόφαση; Κάθεσαι και τρώγεσαι με τα ρούχα σου μέχρι να διοριστείς ή μέχρι να διαγραφείς. Έχεις δίκιο, μόνο εμάς αφορά το πρόβλημα. Γι'αυτο και δεν βιάζονται και ουτε δεν νοιάζονται για τις συνεντεύξεις και τις πορείες κ.τ.λ Εγω άλλη ερώτηση έχω: είδατε ότι ενώ το κράτος πούλησε την Εγνατία οδό σε ιδιώτη , εμείς στην 3ΓΒ είχαμε θέση ΙΔΑΧ ; Εdit : δεν έχω διαφημίσεις
|
|
|
Post by thanos2 on May 26, 2024 18:28:29 GMT
Εντάξει παιδιά απο τράπεζα. Δεν έγινε κάποια ανάληψη.. Ουφφφφ...
|
|
|
Post by Persefoni on May 26, 2024 18:30:46 GMT
Εντάξει παιδιά απο τράπεζα. Δεν έγινε κάποια ανάληψη.. Ουφφφφ... Θάνο έχεις βάλει ποτέ σε αυτό το forum στοιχεία κάρτας σου ή λογαριασμού σου....? (αν κάπου δεν τα έχεις βάλει, δεν μπορεί να σε χρεώσει ότι και να πατήσεις...)
|
|
|
Post by Lina_Admin on May 26, 2024 18:31:11 GMT
Εντάξει παιδιά απο τράπεζα. Δεν έγινε κάποια ανάληψη.. Ουφφφφ... Ουυυφφφ κι εμείς!!!!
|
|
|
Post by Christos33 on May 26, 2024 18:33:31 GMT
Παιδιά sorry που σας το χαλάω, αλλά κανέναν πολίτη, παρά μόνο όσους πήγαν και έδωσαν εξετάσεις (και τις οικογένειές τους), δεν τον ενδιαφέρει ο γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ και ό,τι έχει συνάφεια με αυτόν (κάθε πότε διεξάγεται, υπό ποιες συνθήκες, σε πόσο χρόνο και πόσοι επιτυχόντες απορροφόνται, κλπ.). Κανένας, παρά μόνο εμείς, δεν ασχολείται με το θέμα αυτό. Προσωπικά έχω μιλήσει με πάμπολλα άτομα, διαφορετικών γεωγραφικών, οικονομικών, εκπαιδευτικών, κλπ. καταβολών, που δεν έχουν καμία σχέση με το διαγωνισμό και η πρώτη τους απάντηση ήταν "Δόθηκε γραπτός διαγωνισμός; Πότε;". Μάλιστα αν είναι και σχετικά μικροί στην ηλικία, όπως εγώ, και δεν έχουν προλάβει προηγούμενο γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ, η πρώτη τους απάντηση είναι "Τι είναι γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ;". Και ούτε κάθονται να κάνουν κουβέντα επί του θέματος. Δεν τους αφορά και δεν τους νοιάζει. Και μου φαίνεται και πολύ λογικό για να πω την αλήθεια. Έτσι όπως εμένα μου είναι αδιάφορο π.χ. για το ότι το κράτος πούλησε την Εγνατία οδό σε ιδιώτη και ως συνέπεια αυτού ακρίβυναν τα διόδια της Εγνατίας οδού, επειδή εγώ δεν την χρησιμοποιώ, εξίσου αδιάφορα είναι τα τεκταινόμενα του γραπτού διαγωνισμού σε κάποιους άλλους. Καλώς ή κακώς, ο γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ δεν είναι εθνικού ενδιαφέροντος θέμα, όπως θα ήταν π.χ. η αύξηση του Φ.Π.Α. για αυτό το λόγο θα καθόμαστε να περιμένουμε και 2 και 3 χρόνια μέχρι να διοριστούμε, θα έχουμε ημερομηνία λήξεως ανά 2 ή 3 έτη, και γενικά θα ακουλουθούμε τις επιταγές του εκάστοτε ευρισκόμενου σε θέση ισχύος και των σταθερών ομάδων πίεσης/συμφέροντων (φροντιστήρια). Το παίρνεις απόφαση και ησυχάζεις. Δεν το παίρνεις απόφαση; Κάθεσαι και τρώγεσαι με τα ρούχα σου μέχρι να διοριστείς ή μέχρι να διαγραφείς. Έχεις δίκιο, μόνο εμάς αφορά το πρόβλημα. Γι'αυτο και δεν βιάζονται και ουτε δεν νοιάζονται για τις συνεντεύξεις και τις πορείες κ.τ.λ Εγω άλλη ερώτηση έχω: είδατε ότι ενώ το κράτος πούλησε την Εγνατία οδό σε ιδιώτη , εμείς στην 3ΓΒ είχαμε θέση ΙΔΑΧ ; Εdit : δεν έχω διαφημίσεις Ναι τον 645 μια θέση ιδαχ ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ
|
|
|
Post by thanos2 on May 26, 2024 18:33:35 GMT
Εντάξει παιδιά απο τράπεζα. Δεν έγινε κάποια ανάληψη.. Ουφφφφ... Θάνο έχεις βάλει ποτέ σε αυτό το forum στοιχεία κάρτας σου ή λογαριασμού σου....? (αν κάπου δεν τα έχεις βάλει, δεν μπορεί να σε χρεώσει ότι και να πατήσεις...) Όχι ρε Περσεφόνη... γενικά είμαι επιφυλακτικος σαυτα...
|
|
|
Post by Persefoni on May 26, 2024 18:37:04 GMT
Θάνο έχεις βάλει ποτέ σε αυτό το forum στοιχεία κάρτας σου ή λογαριασμού σου....? (αν κάπου δεν τα έχεις βάλει, δεν μπορεί να σε χρεώσει ότι και να πατήσεις...) Όχι ρε Περσεφόνη... γενικά είμαι επιφυλακτικος σαυτα... Εεεε γι'αυτό σου είπα μην σκας και ψάχνεσαι...αν δεν έχουν πρόσβαση στα στοιχεία σου, πώς θα σε χρέωναν...? 🤷♀️
|
|
|
Post by engineer on May 26, 2024 18:39:09 GMT
Όπως είπε και ο Christos δεν ειχα ποτέ διαφημίσεις, δεν εχω αντ μπλοκερ και δεν εχω πληρώσει...Iσως είμαστε VIP και δε το ξέρoυμε...
|
|
|
Post by konstantinos84 on May 26, 2024 18:39:18 GMT
Όχι ρε Περσεφόνη... γενικά είμαι επιφυλακτικος σαυτα... Εεεε γι'αυτό σου είπα μην σκας και ψάχνεσαι...αν δεν έχουν πρόσβαση στα στοιχεία σου, πώς θα σε χρέωναν...? 🤷♀️ Λες για λογαριασμό τραπέζης προφανώς, όχι εισόδου στο φορουμ
|
|
|
Post by thanos2 on May 26, 2024 18:46:29 GMT
Όχι ρε Περσεφόνη... γενικά είμαι επιφυλακτικος σαυτα... Εεεε γι'αυτό σου είπα μην σκας και ψάχνεσαι...αν δεν έχουν πρόσβαση στα στοιχεία σου, πώς θα σε χρέωναν...? 🤷♀️ Την εχω πατήσει μια φορά που πλήρωσα ενα λογαριασμό μέσω κινητού και δε φάνηκε η εξόφληση. Έτρεχα 2 εβδομάδες στην τράπεζα που τράβηξε εντωμεταξύ το ποσό. Τα λεφτά βρέθηκαν αιολα σε κάποιο ηλεκ σύννεφο(cloud) μου είπαν... Τελικα εντάξει κι απο κει... Αλλά αν την πάθεις μια φορά.... Ξέρεις....
|
|