|
Post by Lina_Admin on May 26, 2024 18:48:54 GMT
Παιδιά ρώτησα ξανά αν έκανα εγώ κάτι ή κάποιος άλλος και μου απάντησαν το εξής: Correct, it is something someone else did. As it showed up as anonymous it is likely that they purchased the credits when not logged in They can choose to apply the credits to a certain month, or allow the staff to choose. It sounds like they chose themselves, if you don't have that option. Κάποιος δηλαδή προσπαθούσε να γραφτεί και νόμιζε ότι έπρεπε να πληρώσει για να μπει. Και πλήρωσε... 3500 views μέχρι τώρα έχουν καταναλωθεί... καλό βράδυ παιδιά... άντε να ηρεμήσουμε λίγο.... μέχρι αύριο δηλαδή.
|
|
|
Post by konstantinos84 on May 26, 2024 18:51:39 GMT
Παιδιά ρώτησα ξανά αν έκανα εγώ κάτι ή κάποιος άλλος και μου απάντησαν το εξής: Correct, it is something someone else did. As it showed up as anonymous it is likely that they purchased the credits when not logged in They can choose to apply the credits to a certain month, or allow the staff to choose. It sounds like they chose themselves, if you don't have that option. Κάποιος δηλαδή προσπαθούσε να γραφτεί και νόμιζε ότι έπρεπε να πληρώσει για να μπει. Και πλήρωσε... 3500 views μέχρι τώρα έχουν καταναλωθεί... Kανένα ψιλό για εμάς περισσεύει;
|
|
|
Post by Asxetoulis on May 26, 2024 18:52:17 GMT
Παιδιά ρώτησα ξανά αν έκανα εγώ κάτι ή κάποιος άλλος και μου απάντησαν το εξής: Correct, it is something someone else did. As it showed up as anonymous it is likely that they purchased the credits when not logged in They can choose to apply the credits to a certain month, or allow the staff to choose. It sounds like they chose themselves, if you don't have that option. Κάποιος δηλαδή προσπαθούσε να γραφτεί και νόμιζε ότι έπρεπε να πληρώσει για να μπει. Και πλήρωσε... 3500 views μέχρι τώρα έχουν καταναλωθεί... Νέο αυτό. Πρώτη φορά ακουω για πληρωμή σε υπηρεσία από μη μέλος. Συνήθως γράφεσαι πρώτα και μετά έχεις πρόσβαση σε υπηρεσίες
|
|
|
Post by konstantinos84 on May 26, 2024 18:55:23 GMT
Click here to remove banner ads from this forum.
Κάτω στο φόρουμ έχει αυτό.
Κάποιες φορές από βιασύνη το έχω πατήσει αλλά βγήκα αμέσως.
Για να γίνει πληρωμή υποθέτω ότι πρέπει να περάσεις όλα τα προσωπικά σου στοιχεία και της κάρτας σου. Σωστά;
|
|
|
Post by thanos2 on May 26, 2024 18:56:09 GMT
Παιδιά ρώτησα ξανά αν έκανα εγώ κάτι ή κάποιος άλλος και μου απάντησαν το εξής: Correct, it is something someone else did. As it showed up as anonymous it is likely that they purchased the credits when not logged in They can choose to apply the credits to a certain month, or allow the staff to choose. It sounds like they chose themselves, if you don't have that option. Κάποιος δηλαδή προσπαθούσε να γραφτεί και νόμιζε ότι έπρεπε να πληρώσει για να μπει. Και πλήρωσε... 3500 views μέχρι τώρα έχουν καταναλωθεί... Νέο αυτό. Πρώτη φορά ακουω για πληρωμή σε υπηρεσία από μη μέλος. Συνήθως γράφεται πρώτα και μετά έχεις πρόσβαση σε υπηρεσίες Για να ξαναβρώ τον εαυτό μου... Πρωτη φορα τοσο καιρό ταιριάζει το nickname σου μ αυτα που γράφεις...
|
|
|
Post by Μαρία on May 26, 2024 18:59:52 GMT
Λίνα εσύ δεν μπορείς να βλέπεις ποιος αγόρασε την πίστωση ( κάπου στην περιοχή διαχείρισης); δεν έχεις καμία επιλογή;
|
|
|
Post by Asxetoulis on May 26, 2024 19:00:40 GMT
Νέο αυτό. Πρώτη φορά ακουω για πληρωμή σε υπηρεσία από μη μέλος. Συνήθως γράφεται πρώτα και μετά έχεις πρόσβαση σε υπηρεσίες Για να ξαναβρώ τον εαυτό μου... Πρωτη φορα τοσο καιρό ταιριάζει το nickname σου μ αυτα που γράφεις... Με βρήκατε μικρό και με πειράζετε 😀😀😀
|
|
|
Post by Persefoni on May 26, 2024 19:03:48 GMT
Λίνα εσύ δεν μπορείς να βλέπεις ποιος αγόρασε την πίστωση ( κάπου στην περιοχή διαχείρισης); δεν έχεις καμία επιλογή; Λογικά αφού και το forum της απάντησε για ανώνυμο, λογικά δεν έχει γίνει μέλος (ακόμη τουλάχιστον).... Αν είστε από ΑΣΕΠ, στείλτε ένα σήμα να φτιάξουμε νήμα μόνο για εσάς με 💓!!!!🤭
|
|
|
Post by Μαρία on May 26, 2024 19:05:51 GMT
Πάντως εγώ αν θα ήμουν σε θέση να έχω χρήματα να πεταξω έτσι ανώνυμα , δεν θα με ενδιέφερε το δημόσιο. Τι κάνει και διαβάζει ο άνθρωπος για τις προκηρύξεις αφού κερδίζει τόσα που του περισσεύουν; Ας δώσει σε μια φιλανθρωπική οργάνωση και να συνεχίσει τη δουλειά που κάνει αφού φαίνεται ότι την κάνει καλά.
|
|
|
Post by thanos2 on May 26, 2024 19:06:34 GMT
Για να ξαναβρώ τον εαυτό μου... Πρωτη φορα τοσο καιρό ταιριάζει το nickname σου μ αυτα που γράφεις... Με βρήκατε μικρό και με πειράζετε 😀😀😀 Όχι ρε... Τιμητικό ήταν αυτό πού είπα. Ειλικρινά δε καταλαβαίνω γιατί διαλέξεις αυτό το προσωνυμιο; Αλλά εντάξει.. Μέγιστη των αρετων η ταπεινότητα!!!!
|
|
|
Post by thanos2 on May 26, 2024 19:12:12 GMT
Λίνα εσύ δεν μπορείς να βλέπεις ποιος αγόρασε την πίστωση ( κάπου στην περιοχή διαχείρισης); δεν έχεις καμία επιλογή; Λογικά αφού και το forum της απάντησε για ανώνυμο, λογικά δεν έχει γίνει μέλος (ακόμη τουλάχιστον).... Αν είστε από ΑΣΕΠ, στείλτε ένα σήμα να φτιάξουμε νήμα μόνο για εσάς με 💓!!!!🤭 Λες να ήταν απο ΑΣΕΠ; Θεια δίκη δηλαδή; Πόσο να χρεώθηκε λες;
|
|
|
Post by teo1978 on May 26, 2024 19:16:39 GMT
Εγώ από όσες υπηρεσίες πέρασα έτρωγε το 10 τα εκατό. Οι άλλοι ήταν καθαροί και άντε να δέχονταν καμια εξυπηρέτηση η κάνα τραπέζι. Και αυτό φαγοπότι το λέω (πικ νικ τύπου)...το καθαρό τελείως ποσοστό πόσο λες από εμπειρία σου....? Κάτω από 30%...? Σίγουρα κάτω ναι
|
|
|
Post by Persefoni on May 26, 2024 19:26:16 GMT
Λογικά αφού και το forum της απάντησε για ανώνυμο, λογικά δεν έχει γίνει μέλος (ακόμη τουλάχιστον).... Αν είστε από ΑΣΕΠ, στείλτε ένα σήμα να φτιάξουμε νήμα μόνο για εσάς με 💓!!!!🤭 Λες να ήταν απο ΑΣΕΠ; Θεια δίκη δηλαδή; Πόσο να χρεώθηκε λες; Από κάτω που πάτησα να δω λέει: Prorated charge: You will only be charged $1.16. Next month you will be charged the full amount ($6.00).
|
|
|
Post by thanos2 on May 26, 2024 19:29:06 GMT
Λες να ήταν απο ΑΣΕΠ; Θεια δίκη δηλαδή; Πόσο να χρεώθηκε λες; Από κάτω που πάτησα να δω λέει: Prorated charge: You will only be charged $1.16. Next month you will be charged the full amount ($6.00). Εντάξει τόσα θα μας ριχνανε και στο δισκάκι που λέγαμε χθες....
|
|
|
Post by Μαρία on May 26, 2024 19:37:38 GMT
Λες να ήταν απο ΑΣΕΠ; Θεια δίκη δηλαδή; Πόσο να χρεώθηκε λες; Από κάτω που πάτησα να δω λέει: Prorated charge: You will only be charged $1.16. Next month you will be charged the full amount ($6.00). Οκ, περίμενα περισσότερα Πάτησα όμως και εγώ τώρα και λέει 8 postimg.cc/gnhb5zNx
|
|