|
Post by kostas50 on May 26, 2024 19:41:30 GMT
Παιδιά τι χρεώσεις είναι αυτές και σε ποιόν
|
|
|
Post by Persefoni on May 26, 2024 19:45:26 GMT
Παιδιά τι χρεώσεις είναι αυτές και σε ποιόν Έχει επιλογή από κάτω, www.proboards.com/store/checkout/service στο "Click here to remove banner ads from this forum.", που αν θέλει κάποιος πληρώνει για μην βλέπει διαφημίσεις εδώ... Κάποιος πρέπει να γράφτηκε εκεί είτε από λάθος, είτε από θέληση (μάλλον μη μέλος)... Οι υπόλοιποι μην ασχολείστε, όλα οκ...!!!!!
|
|
|
Post by Lina_Admin on May 26, 2024 19:48:11 GMT
Λίνα εσύ δεν μπορείς να βλέπεις ποιος αγόρασε την πίστωση ( κάπου στην περιοχή διαχείρισης); δεν έχεις καμία επιλογή; Τσου! Δεν βλέπω κάτι ´
|
|
|
Post by Lina_Admin on May 26, 2024 19:51:15 GMT
Παιδιά τι χρεώσεις είναι αυτές και σε ποιόν Της proboards είναι αυτά όχι δικά μας ούτε δικά μου ProBoards was founded by Patrick Clinger, who wrote the ProBoards software. Prior to launching ProBoards, Clinger had run HostedScripts, a company aimed at creating free web widgets. The service hosts over 3,000,000 internet forums, which in turn have approximately 22,800,000 users worldwide. Currently, all ProBoards forums combined receive a total of over 600 million pageviews per month, making ProBoards one of the largest websites on the Internet. However, according to TechCrunch writer Anthony Ha, those numbers have seemingly dropped as of 2014. In an interview, founder/owner Patrick Clinger stated "ProBoards has been used to create 3.5 million forums", but about 1.2 million of them are still active (i.e. resulting in the occasional page view). In October 2021, ProBoards was purchased by internet company VerticalScope Holding
|
|
|
Post by kostas50 on May 26, 2024 19:51:43 GMT
Παιδιά τι χρεώσεις είναι αυτές και σε ποιόν Έχει επιλογή από κάτω, www.proboards.com/store/checkout/service στο "Click here to remove banner ads from this forum.", που αν θέλει κάποιος πληρώνει για μην βλέπει διαφημίσεις εδώ... Κάποιος πρέπει να γράφτηκε εκεί είτε από λάθος, είτε από θέληση (μάλλον μη μέλος)... Οι υπόλοιποι μην ασχολείστε, όλα οκ...!!!!! Μάλλον έγινε κατά λ;θος. Αλλά από την άλλη πως θα τον χρεώσει χωρίς να έχει δώσει τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας του
|
|
|
Post by Persefoni on May 26, 2024 19:59:23 GMT
Έχει επιλογή από κάτω, www.proboards.com/store/checkout/service στο "Click here to remove banner ads from this forum.", που αν θέλει κάποιος πληρώνει για μην βλέπει διαφημίσεις εδώ... Κάποιος πρέπει να γράφτηκε εκεί είτε από λάθος, είτε από θέληση (μάλλον μη μέλος)... Οι υπόλοιποι μην ασχολείστε, όλα οκ...!!!!! Μάλλον έγινε κατά λ;θος. Αλλά από την άλλη πως θα τον χρεώσει χωρίς να έχει δώσει τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας του Καταλάθος, εννοώ ότι το έκανε με την λογική για να μπορεί να γραφτεί ή να συμμετέχει κλπ... Καταλάθος, να βάλεις στοιχεία κάρτας και να κάνεις αποδοχή σε πληρωμή, χωρίς να καταλάβεις ότι θα χρεωθείς...δεν νομίζω...
|
|
|
Post by kostas50 on May 26, 2024 20:00:20 GMT
Έχει επιλογή από κάτω, www.proboards.com/store/checkout/service στο "Click here to remove banner ads from this forum.", που αν θέλει κάποιος πληρώνει για μην βλέπει διαφημίσεις εδώ... Κάποιος πρέπει να γράφτηκε εκεί είτε από λάθος, είτε από θέληση (μάλλον μη μέλος)... Οι υπόλοιποι μην ασχολείστε, όλα οκ...!!!!! Μάλλον έγινε κατά λ;θος. Αλλά από την άλλη πως θα τον χρεώσει χωρίς να έχει δώσει τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας του Λέτε να πάτησα κατά λάθος τον σύνδεσμο όταν προσπαθούσα να κάνω Reply topic??? Μα καλά πως χρεώνει χωρίς να δώσεις αριθμό πιστωτικής κάρτας ?
|
|
|
Post by Lina_Admin on May 26, 2024 20:02:00 GMT
Μάλλον έγινε κατά λ;θος. Αλλά από την άλλη πως θα τον χρεώσει χωρίς να έχει δώσει τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας του Λέτε να πάτησα κατά λάθος τον σύνδεσμο όταν προσπαθούσα να κάνω Reply topic??? Μα καλά πως χρεώνει χωρίς να δώσεις αριθμό πιστωτικής κάρτας ? Για αυτό δεν το έκανες εσύ θα έγινε από κάποιο μη μέλος που προσπαθούσε να μπει
|
|
|
Post by Persefoni on May 26, 2024 20:04:49 GMT
Λέτε να πάτησα κατά λάθος τον σύνδεσμο όταν προσπαθούσα να κάνω Reply topic??? Μα καλά πως χρεώνει χωρίς να δώσεις αριθμό πιστωτικής κάρτας ? Για αυτό δεν το έκανες εσύ θα έγινε από κάποιο μη μέλος που προσπαθούσε να μπει Μην ψάχνεστε...όποιος χρεώθηκε, έβαλε την κάρτα του τα στοιχεία του και πάτησε πληρωμή κλπ...
|
|
|
Post by mihalis80 on May 26, 2024 20:29:16 GMT
Βασικά ο νόμος λέει ακριβώς ότι οι οριστικοί πίνακες διοριστέων (διαρκούν 3 έτη) ή ως την δημοσίευση των νέων οριστικών πινάκων για τους ίδιους κλάδους... esdda2.freeforums.net/attachment/download/987Οπότε βάλε τέλη 2025 νέος γραπτός ΤΕ πες...θα βγει προκήρυξη Φθινόπωρο του 2026, οριστικός πίνακας αν πάμε με ίδιους ρυθμούς Μάη του 2027...οπότε ως τότε θα είναι σε ισχύ ακόμη οι αντίστοιχοι των ΤΕ από 2Γ...τώρα αν θα έχουν γίνει οι αναπληρώσεις ως τότε όλες (99% όχι βέβαια...) Αν είναι των ΤΕ ηλεκτρονικός με άμεσα αποτελέσματα και (pass or no pass είμαι κατά) ή ανακοινώνεται αυτόματα η βαθμολογία, θα μπορούσε να βγει νωρίτερα η προκήρυξη ή αν υπάρχουν οι θέσεις στην αρχική, θα μπορούσαν και μέσα στο 2026 βέβαια να έχουν οριστικούς... Το pass-no pass χωρίς να μετράει μετά η βαθμολογία το συζητάει κανείς στα σοβαρά; αν ισχύει το pass-no pass ουσιαστικά επιστρέφουμε στις προκηρύξεις τύπου Κ...
|
|
|
Post by Persefoni on May 26, 2024 20:30:49 GMT
Το pass-no pass χωρίς να μετράει μετά η βαθμολογία το συζητάει κανείς στα σοβαρά; αν ισχύει το pass-no pass ουσιαστικά επιστρέφουμε στις προκηρύξεις τύπου Κ... Συμφωνώ....μακάρι να μην γίνει μελλοντικά ποτέ για 'μένα...
|
|
|
Post by kotonos on May 26, 2024 21:52:24 GMT
Παιδιά sorry που σας το χαλάω, αλλά κανέναν πολίτη, παρά μόνο όσους πήγαν και έδωσαν εξετάσεις (και τις οικογένειές τους), δεν τον ενδιαφέρει ο γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ και ό,τι έχει συνάφεια με αυτόν (κάθε πότε διεξάγεται, υπό ποιες συνθήκες, σε πόσο χρόνο και πόσοι επιτυχόντες απορροφόνται, κλπ.). Κανένας, παρά μόνο εμείς, δεν ασχολείται με το θέμα αυτό. Προσωπικά έχω μιλήσει με πάμπολλα άτομα, διαφορετικών γεωγραφικών, οικονομικών, εκπαιδευτικών, κλπ. καταβολών, που δεν έχουν καμία σχέση με το διαγωνισμό και η πρώτη τους απάντηση ήταν "Δόθηκε γραπτός διαγωνισμός; Πότε;". Μάλιστα αν είναι και σχετικά μικροί στην ηλικία, όπως εγώ, και δεν έχουν προλάβει προηγούμενο γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ, η πρώτη τους απάντηση είναι "Τι είναι γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ;". Και ούτε κάθονται να κάνουν κουβέντα επί του θέματος. Δεν τους αφορά και δεν τους νοιάζει. Και μου φαίνεται και πολύ λογικό για να πω την αλήθεια. Έτσι όπως εμένα μου είναι αδιάφορο π.χ. για το ότι το κράτος πούλησε την Εγνατία οδό σε ιδιώτη και ως συνέπεια αυτού ακρίβυναν τα διόδια της Εγνατίας οδού, επειδή εγώ δεν την χρησιμοποιώ, εξίσου αδιάφορα είναι τα τεκταινόμενα του γραπτού διαγωνισμού σε κάποιους άλλους. Καλώς ή κακώς, ο γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ δεν είναι εθνικού ενδιαφέροντος θέμα, όπως θα ήταν π.χ. η αύξηση του Φ.Π.Α. για αυτό το λόγο θα καθόμαστε να περιμένουμε και 2 και 3 χρόνια μέχρι να διοριστούμε, θα έχουμε ημερομηνία λήξεως ανά 2 ή 3 έτη, και γενικά θα ακουλουθούμε τις επιταγές του εκάστοτε ευρισκόμενου σε θέση ισχύος και των σταθερών ομάδων πίεσης/συμφέροντων (φροντιστήρια). Το παίρνεις απόφαση και ησυχάζεις. Δεν το παίρνεις απόφαση; Κάθεσαι και τρώγεσαι με τα ρούχα σου μέχρι να διοριστείς ή μέχρι να διαγραφείς. Υπάρχουν όμως και κάποιοι συνάδελφοι που δεν το παίρνουν απόφαση και δεν τρώγονται με τα ρούχα τους πιστεύοντας ότι δεν είμαστε ευτελή προϊόντα με ημερομηνία λήξεως. Αυτοί λοιπόν άφησαν το πληκτρολόγιο και τον καναπέ τους βγήκαν στον δρόμο, μίλησαν με δημοσιογράφους , με πολιτικούς , μας έκαναν πρωτοσέλιδα σε εφημερίδες , συναντήθηκαν με την ηγεσία του ΑΣΕΠ και του Υπουργείου εσωτερικών, δημιουργούν σύλλογο κλπ. Επειδή δεν έχω συμμετάσχει (ακόμη) σε όλα αυτά το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να υποκλιθώ ,να τους εκφράσω την εκτίμηση ,τον θαυμασμό μου και να τους πω ευχαριστώ. Θα πει κάποιος και τι έγινε; Είναι η απάντηση στο ότι δεν κάθεσαι να τρώγεσαι με τα ρούχα και δεν αφήνεις τα πάντα στην τύχη τους αλλά παλεύεις με ότι δυνάμεις έχεις και όσο μπορείς. Και πολύ καλά κάνουν και τα κάνουν όλα αυτά. Δεν διαφωνώ κάπου. Αλλά το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο. Δεν ιδρώνει, παρά ελάχιστα, το αυτί κανενός. Και δεν το λέω εγώ, το λένε τα γεγονότα: 15 μήνες και δεν έχει διοριστεί κανένας και το "Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να βγουν τα προσωρινά αποτελέσματα των ΠΕ τέλος Ιουλίου". Θες να μου πεις πως αν δεν υπήρχε σύλλογος, αν δεν γινόταν συναντήσεις και πορείες, θα βγαίνανε τα αποτελέσματα σε 10 χρόνια και θα γινόταν οι διορισμοί στα 11; Σε παρακαλώ! Οι ρυθμοί του ΑΣΕΠ είναι πάνω-κάτω οι ίδιοι, ότι και να γίνει. Άντε αν τους πιέσεις πολύ, να τα βγάλουν 2-3 εβδομάδες νωρίτερα από το προβλεπόμενο. Αν είχαν όμως κάποια σοβαρή αξιολόγηση και πηγαίναν κανά δυο μήνες σπιτάκι τους απλήρωτοι, θα σου έλεγα εγώ για πότε θα ζητούσε ο ένας έξτρα προσωπικό και πότε θα κάνανε τη δουλειά τους στην ώρα τους οι υπόλοιποι. Επαναλαμβάνω: συμφωνώ πως πρέπει να υπάρχει πίεση, αλλά το σύστημα, έτσι όπως είναι στημένο, έχει πολύ μεγάλη αδράνεια για να επηρεαστεί στο βαθμό που θα θέλαμε.
|
|
|
Post by Μαρία on May 27, 2024 4:00:04 GMT
Έτσι είναι και ουτε θα αλλάξει κάτι στο κοντινό μέλλον, αυτοί που έχουν τη δύναμη να αλλάξουν κάτι δεν ενδιαφέρονται και οι καινούριοι δεν μπορούν να κάνουν τη διαφορά.
|
|
|
Post by Christos33 on May 27, 2024 6:14:39 GMT
Έτσι είναι και ουτε θα αλλάξει κάτι στο κοντινό μέλλον, αυτοί που έχουν τη δύναμη να αλλάξουν κάτι δεν ενδιαφέρονται και οι καινούριοι δεν μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Φοβάμαι όλα αυτα που θα γίνουν για μένα χωρίς εμένα ! (Β . Παπακωνσταντίνου )
|
|
1pas
Kill Bill
|
Post by 1pas on May 27, 2024 7:35:03 GMT
Καλημέρα!Συναγωνιστές και συνοδοιπόροι χρειάζομαι τα φώτα σας, ενώ περιμένω με αγωνία τα προσωρινά των ΠΕ τον Ιούλιο (καλως εχόντων ..) έσκασε αυτή η ανακοίνωση του ΑΣΕΠ info.asep.gr/node/72585 και καθότι στους τότε πίνακες καταταξης ειμαι η αμέσως επόμενη επιλαχούσα για τη θέση που είχα δηλωσει , κοντευω να χάσω τα λογικά μου... Τι ισχύει θα παρουν ατομα και γενική και ειδικής κατηγορίας ? Ειναι κανένας άλλος εδώ μεσα ?
|
|