|
Post by Persefoni on May 27, 2024 18:17:17 GMT
Σωστά, δεν θυμόμουν ότι είχε ανά κλάδο... τα έχω τα στατιστικά στην 1η σελίδα του νήματος 3ΓΒ, μαζί με όλα τα άλλα... {όποιος ψάχνει κάτι, ας ρίχνει μια ματιά εκεί πρώτα....έχει τα περισσότερα ερωτήματα μαζεμένα...αφού κι εγώ ακόμη ξεχνάω τι ακριβώς έχει...🤷♀️🤷♀️🤭🤣}
Ας πούμε ότι έδωσαν από τους 1.105, περίπου 750 ΠΕ δασολόγοι και πέρασαν 192 (25%) & από τους 884 ΤΕ δασοπόνους, να έδωσαν τελικά περίπου 600 και να πέτυχαν 72 (12%)... {πολύ χοντρικά.....εεε}
Αναλογικά στον νέο γραπτό δασοπόνων αν δήλωσαν αντίστοιχα 1.041 συμμετοχή...με ίδια ποσοστά συμμετοχής στις εξετάσεις (70%) & επιτυχίας (12%)... ...θα βγουν 87 επιτυχόντες.... {Υποθέτω να το σκεφτούν & να βάλουν πιο απλά θέματα, να καλύπτουν τουλάχιστον σε διπλάσιο αριθμό οι επιτυχόντες, τις θέσεις....}
|
|
|
Post by thanos2 on May 27, 2024 18:30:14 GMT
Μα που πήγε η Περσεφόνη;Μπας κι είναι κι αυτη... ☘️☘️☘️ Δεν είμαι η Περσεφονη αλλά βουντου βουντου και πρασινη μαγεία ! Και ΠΡΑΣΙΝΑ αλογα!!!!!
|
|
|
Post by Persefoni on May 27, 2024 18:34:27 GMT
Δεν είμαι η Περσεφονη αλλά βουντου βουντου και πρασινη μαγεία ! Και ΠΡΑΣΙΝΑ αλογα!!!!! Και πράσσειν άλογα...🎠✅ 😉
|
|
|
Post by nantia on May 27, 2024 18:42:39 GMT
Μα που πήγε η Περσεφόνη;Μπας κι είναι κι αυτη... ☘️☘️☘️ Δεν είμαι η Περσεφονη αλλά βουντου βουντου και πρασινη μαγεία ! Ένας ακόμα να κάνει αναφορά στην Πανάθα, θα πρασινίσω το προφίλ μου, σταματήστεεεεε 🥴☘️
|
|
|
Post by thanos2 on May 27, 2024 18:44:35 GMT
Και πράσσειν άλογα...🎠✅ 😉 Οσες οι πράσινες φοράδες, τόσες οι καλο πεθεραδες.... Τώρα εσυ γιατί μου το χαλασες;;; Άστο έτσι όπως το ξέρει ο λαος!!!!!
|
|
|
Post by Persefoni on May 27, 2024 18:46:17 GMT
Δεν είμαι η Περσεφονη αλλά βουντου βουντου και πρασινη μαγεία ! Ένας ακόμα να κάνει αναφορά στην Πανάθα, θα πρασινίσω το προφίλ μου, σταματήστεεεεε 🥴☘️ Ας βάλουμε όλοι το τετράφυλλο τουλάχιστον....μπας και δούμε και οι ΠΕ κανένα αποτέλεσμα καμιά ώρα νωρίτερα (και χωρίς αιματοχυσίες...εεε συγνώμη εκατοντάδες ενστάσεις θα έλεγα.....) 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
|
|
|
Post by thanos2 on May 27, 2024 18:53:26 GMT
Ένας ακόμα να κάνει αναφορά στην Πανάθα, θα πρασινίσω το προφίλ μου, σταματήστεεεεε 🥴☘️ Ας βάλουμε όλοι το τετράφυλλο τουλάχιστον....μπας και δούμε και οι ΠΕ κανένα αποτέλεσμα καμιά ώρα νωρίτερα (και χωρίς αιματοχυσίες...εεε συγνώμη εκατοντάδες ενστάσεις θα έλεγα.....) 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 Εσένα σε κόβω για πράσινη αλλά απο κάποια άλλη πλευρά. Μετά την τελευταία γνωστή συμπαραση στον αγώνα μας, σε βλέπω ανανεωμενη... Μπορεί να είναι και ιδέα μου!!!!
|
|
|
Post by Persefoni on May 27, 2024 19:00:38 GMT
Ας βάλουμε όλοι το τετράφυλλο τουλάχιστον....μπας και δούμε και οι ΠΕ κανένα αποτέλεσμα καμιά ώρα νωρίτερα (και χωρίς αιματοχυσίες...εεε συγνώμη εκατοντάδες ενστάσεις θα έλεγα.....) 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 Εσένα σε κόβω για πράσινη αλλά απο κάποια άλλη πλευρά. Μετά την τελευταία γνωστή συμπαραση στον αγώνα μας, σε βλέπω ανανεωμενη... Μπορεί να είναι και ιδέα μου!!!! Δεν είμαι ούτε αθλητικά, ούτε κομματικά, οπαδός πουθενά... {απορώ που είδες την ανανέωση πάντως....πιο μεγάλη απογοήτευση για την αργοπορία ΠΕ έχω τώρα από ποτέ πάντως...και λέω και τίποτα κόντρα, μπας ξεγελάσω τον πόνο μου πάντως...🤷♀️}
|
|
|
Post by thanos2 on May 27, 2024 19:05:52 GMT
Εσένα σε κόβω για πράσινη αλλά απο κάποια άλλη πλευρά. Μετά την τελευταία γνωστή συμπαραση στον αγώνα μας, σε βλέπω ανανεωμενη... Μπορεί να είναι και ιδέα μου!!!! Δεν είμαι ούτε αθλητικά, ούτε κομματικά, οπαδός πουθενά... {απορώ που είδες την ανανέωση πάντως....πιο μεγάλη απογοήτευση για την αργοπορία ΠΕ έχω τώρα από ποτέ πάντως...και λέω και τίποτα κόντρα, μπας ξεγελάσω τον πόνο μου πάντως...🤷♀️} Τώρα δεν είσαι. Κάποτε ίσως; Να προσέχεις τον έρπητα... Κάνει χρόνια να εμφανιστεί, αλλά σου ξαναβγαίνει σε ανύποπτο χρονο. Τεσπα είπαμε σους σε τέτοιες συζητήσεις!
|
|
|
Post by overlap on May 27, 2024 21:26:27 GMT
Γεια σας, θέλω να κάνω μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει. Είμαι διοριστέος στην 1ΓΒ/2023 και γραμμένος στα μητρώα ανέργων της ΔΥΠΑ. Επειδή σε λίγες μέρες λήγει το δελτίο ανεργίας, μπορώ να κάνω ανανέωση; Όταν με το καλό βγει το οριστικό ΦΕΚ διορισμού και ορκιστώ, θα διαγραφώ αυτόματα από τα μητρώα ανέργων;
|
|
|
Post by Lina_Admin on May 27, 2024 21:27:53 GMT
Γεια σας, θέλω να κάνω μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει. Είμαι διοριστέος στην 1ΓΒ/2023 και γραμμένος στα μητρώα ανέργων της ΔΥΠΑ. Επειδή σε λίγες μέρες λήγει το δελτίο ανεργίας, μπορώ να κάνω ανανέωση; Όταν με το καλό βγει το οριστικό ΦΕΚ διορισμού και ορκιστώ, θα διαγραφώ αυτόματα από τα μητρώα ανέργων; Νομίζω ότι μπορείς αλλά κάτσε να μας πουν κι άλλα παιδιά
|
|
matee
Kill Bill
|
Post by matee on May 27, 2024 21:41:58 GMT
Γεια σας, θέλω να κάνω μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει. Είμαι διοριστέος στην 1ΓΒ/2023 και γραμμένος στα μητρώα ανέργων της ΔΥΠΑ. Επειδή σε λίγες μέρες λήγει το δελτίο ανεργίας, μπορώ να κάνω ανανέωση; Όταν με το καλό βγει το οριστικό ΦΕΚ διορισμού και ορκιστώ, θα διαγραφώ αυτόματα από τα μητρώα ανέργων; Εφόσον δεν έχεις ορκιστεί/διοριστεί ακόμη επίσημα και με την βούλα, τότε λογικά μπορείς να ανανεώσεις. Για αυτόματη διαγραφή ύστερα από πρόσληψη στο δημόσιο, δεν γνωρίζω. Ως ιδιωτικός υπάλληλος μέσω της Εργάνης, θα φαινόταν σίγουρα. Για το δημόσιο όμως, θα πρέπει να μας πει κάποιος άλλος συνάδελφος που το έχει ήδη ζήσει.
|
|
|
Post by Persefoni on May 27, 2024 21:43:51 GMT
Γεια σας, θέλω να κάνω μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει. Είμαι διοριστέος στην 1ΓΒ/2023 και γραμμένος στα μητρώα ανέργων της ΔΥΠΑ. Επειδή σε λίγες μέρες λήγει το δελτίο ανεργίας, μπορώ να κάνω ανανέωση; Όταν με το καλό βγει το οριστικό ΦΕΚ διορισμού και ορκιστώ, θα διαγραφώ αυτόματα από τα μητρώα ανέργων; Μέχρι την ορκωμοσία σίγουρα μπορείς να ανανεώνεις.... Τώρα αν διακόπτεται από μόνο του με την ορκωμοσία ή πρέπει να ειδοποιήσεις εσύ ΔΥΠΑ (θα σε γελάσω)... Αν παίρνεις και κάποιο επίδομα, καλό είναι να ρίξεις ένα τηλέφωνο να σου πουν από ΔΥΠΑ αν πρέπει να πας να κάνεις διακοπή κλπ (για να μην σου ζητάνε μετά πίσω τα χρήματα που αντιστοιχούσαν στην περίοδο που είχες διορισθεί)
|
|
|
Post by konstantinos84 on May 27, 2024 21:52:47 GMT
Γεια σας, θέλω να κάνω μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει. Είμαι διοριστέος στην 1ΓΒ/2023 και γραμμένος στα μητρώα ανέργων της ΔΥΠΑ. Επειδή σε λίγες μέρες λήγει το δελτίο ανεργίας, μπορώ να κάνω ανανέωση; Όταν με το καλό βγει το οριστικό ΦΕΚ διορισμού και ορκιστώ, θα διαγραφώ αυτόματα από τα μητρώα ανέργων; Νομίζω διακόπτεται αυτόματα με το που ενημερώνεται ο ασφαλιστικός φορέας. Πάρε τηλέφωνο στο 1555 πάτα το 2 που είναι για ΔΥΠΑ. Είναι 24 ώρες το 24ωρο. Μην δώσεις ΑΦΜ και ΑΜΚΑ και γενικότερα κανένα σου στοιχείο. Πήγαινε το πλαγίως " υπάρχει πιθανότητα αλλά είμαι επιλαχών κλπ....τι γίνεται κλπ'
|
|
|
Post by overlap on May 27, 2024 21:53:58 GMT
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Λογικά θα κάνω ανανέωση, ίσως πρώτα επικοινωνήσω και με την ΔΥΠΑ να ρωτήσω περισσότερα! Επίδομα δεν παίρνω, οπότε δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.
|
|