|
Post by K#9 on May 30, 2024 0:11:58 GMT
|
|
|
Post by Asxetoulis on May 30, 2024 3:55:38 GMT
Μωρέ θα μπορούσε και τέλη Ιούλη ή Αύγουστο...αλλά στην πράξη εγώ θα έβαζα 1 4μηνο από οριστικά ως ΜΟ, για να περιμένω & να μην πέσω πολύ έξω... Μακάρι θα έβαζαν μπρος την λογική, να μειωνόταν όλη η γραφειοκρατία κάποια στιγμή και να έτρεχαν έστω και τώρα, αλλά... Θενκς !! Εγώ πιστεύω έως μέσα Οκτώβρη οι ορκομωσίες
|
|
|
Post by Christos33 on May 30, 2024 5:52:44 GMT
Αν και οπαδός του ΠΑΟΚ. Τα συγχαρητήρια μου στον Ολυμπιακό . Χαίρομαι που έκανε υπερήφανη τη χώρα μου .
|
|
|
Post by thanos2 on May 30, 2024 5:57:22 GMT
Αν και οπαδός του ΠΑΟΚ. Τα συγχαρητήρια μου στον Ολυμπιακό . Χαίρομαι που έκανε υπερήφανη τη χώρα μου . Μπράβο ρε Χρήστο! Συμφωνώ κι επαυξάνω!!!!
|
|
|
Post by xalia on May 30, 2024 8:23:00 GMT
Ας θαυμάσουμε μια εξαιρετικά χαρακτηριστική περίπτωση των όρων που λειτουργεί η δημόσια διοίκηση (και ιδιαίτερα «προβληματικές» υπηρεσίες όπως ΟΤΑ) και δημιουργούνται «πλασματικά» κενα που δεν σκοπεύουν να καλύψουν ποτέ: www.makthes.gr/43-1716927538-bpq8celb7o-706250Προς γνώση και συμμόρφωση και προσοχή για την αλητεία που υπάρχει…. (Για όποιον δεν κατάλαβε, στην ουσία δημιουργούν νεες κενες οργανικές θεσεις, που δεν σκοπεύουν να καλύψουν ποτέ, ώστε να μην καλύπτεται το ήδη εξωπραγματικό ποσοστό του 80% που είναι απαραίτητο ώστε να φύγει κάποιος με κινητικότητα).
|
|
|
Post by Christos33 on May 30, 2024 8:27:54 GMT
Μια εξαιρετικά χαρακτηριστική περίπτωση των όρων που λειτουργεί η δημόσια διοίκηση (και ιδιαίτερα «προβληματικές» υπηρεσίες όπως ΟΤΑ) και δημιουργούνται «πλασματικά» κενα που δεν σκοπεύουν να καλύψουν ποτέ: www.makthes.gr/43-1716927538-bpq8celb7o-706250Προς γνώση και συμμόρφωση και προσοχή…. Νομίζω χωρίς να είμαι σίγουρος , ότι αυτή η απόφαση πρέπει να εγκριθεί από την Αποκεντρωμένη .
|
|
|
Post by xalia on May 30, 2024 8:29:17 GMT
Μια εξαιρετικά χαρακτηριστική περίπτωση των όρων που λειτουργεί η δημόσια διοίκηση (και ιδιαίτερα «προβληματικές» υπηρεσίες όπως ΟΤΑ) και δημιουργούνται «πλασματικά» κενα που δεν σκοπεύουν να καλύψουν ποτέ: www.makthes.gr/43-1716927538-bpq8celb7o-706250Προς γνώση και συμμόρφωση και προσοχή…. Νομίζω χωρίς να είμαι σίγουρος , ότι αυτή η απόφαση πρέπει να εγκριθεί από την Αποκεντρωμένη . Τυπικά νόμιμη είναι, μια ανακατανομή θέσεων για «υπηρεσιακές ανάγκες». Δεν μπορεί να κάνει τίποτα η αποκεντρωμένη νομίζω.
|
|
|
Post by Christos33 on May 30, 2024 8:31:24 GMT
Νομίζω χωρίς να είμαι σίγουρος , ότι αυτή η απόφαση πρέπει να εγκριθεί από την Αποκεντρωμένη . Τυπικά νόμιμη είναι, μια ανακατανομή θέσεων για «υπηρεσιακές ανάγκες». Δεν μπορεί να κάνει τίποτα η αποκεντρωμένη νομίζω. Δεν διαφωνώ ως προς τη νομιμότητα αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι προκαλεί επιπλέον οικονομικό κόστος.
|
|
|
Post by xalia on May 30, 2024 8:33:36 GMT
Τυπικά νόμιμη είναι, μια ανακατανομή θέσεων για «υπηρεσιακές ανάγκες». Δεν μπορεί να κάνει τίποτα η αποκεντρωμένη νομίζω. Δεν διαφωνώ ως προς τη νομιμότητα αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι προκαλεί επιπλέον οικονομικό κόστος. Και παλι, ούτε αυτό νομίζω ότι γίνεται, καθώς ξέρουν και οι ίδιοι ότι δεν πρόκειται να εγκριθούν ποτέ προς πλήρωση (κανόνας 1 προς 1). Κενές θεσεις σε ένα διάγραμμα, ίσα ίσα για να μπλοκάρουν τον κόσμο να φύγει. Αλητες.
|
|
|
Post by Christos33 on May 30, 2024 8:37:25 GMT
Δεν διαφωνώ ως προς τη νομιμότητα αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι προκαλεί επιπλέον οικονομικό κόστος. Και παλι, ούτε αυτό νομίζω ότι γίνεται, καθώς ξέρουν και οι ίδιοι ότι δεν πρόκειται να εγκριθούν ποτέ προς πλήρωση (κανόνας 1 προς 1). Κενές θεσεις σε ένα διάγραμμα, ίσα ίσα για να μπλοκάρουν τον κόσμο να φύγει. Λαμόγια. Δηλαδή πχ έχουν 30 θέσεις και δημιουργούν άλλες 20 πλασματικές και δεν καλύπτεται το 65% οποτε αποκλείουν της μετακινήσεις ; Θέλω να πιστεύω ότι στην Αποκεντρωμένη δεν είναι ηλίθιοι !!
|
|
|
Post by xalia on May 30, 2024 8:46:24 GMT
Και παλι, ούτε αυτό νομίζω ότι γίνεται, καθώς ξέρουν και οι ίδιοι ότι δεν πρόκειται να εγκριθούν ποτέ προς πλήρωση (κανόνας 1 προς 1). Κενές θεσεις σε ένα διάγραμμα, ίσα ίσα για να μπλοκάρουν τον κόσμο να φύγει. Λαμόγια. Δηλαδή πχ έχουν 30 θέσεις και δημιουργούν άλλες 20 πλασματικές και δεν καλύπτεται το 65% οποτε αποκλείουν της μετακινήσεις ; Θέλω να πιστεύω ότι στην Αποκεντρωμένη δεν είναι ηλίθιοι !! Αυτό ακριβώς κάνουν…. Σορρυ για το μη-άμεσα συσχετιζόμενο με το θέμα μας, αλλά δεν μπορώ να σιωπώ όταν συμβαίνουν τέτοια πράγματα…. Τουλάχιστον να ξέρουμε που πάμε να μπλέξουμε….
|
|
|
Post by sok on May 30, 2024 8:49:48 GMT
Ας θαυμάσουμε μια εξαιρετικά χαρακτηριστική περίπτωση των όρων που λειτουργεί η δημόσια διοίκηση (και ιδιαίτερα «προβληματικές» υπηρεσίες όπως ΟΤΑ) και δημιουργούνται «πλασματικά» κενα που δεν σκοπεύουν να καλύψουν ποτέ: www.makthes.gr/43-1716927538-bpq8celb7o-706250Προς γνώση και συμμόρφωση και προσοχή για την αλητεία που υπάρχει…. (Για όποιον δεν κατάλαβε, στην ουσία δημιουργούν νεες κενες οργανικές θεσεις, που δεν σκοπεύουν να καλύψουν ποτέ, ώστε να μην καλύπτεται το ήδη εξωπραγματικό ποσοστό του 80% που είναι απαραίτητο ώστε να φύγει κάποιος με κινητικότητα). όλα έχουν δύο όψεις και η πραγματικότητα είναι ότι οι δήμοι ματώνουν από την κινητικότητα για τους γνωστούς λόγους. Μια ενδιάμεση λύση θα ήταν κάποιος που διορίζεται σε Δήμο να μπορεί να μετακινηθεί μόνο σε Δήμο και το ίδιο να ισχύει για όλους τους φορείς που αντιμετωπίζουν το ανάλογο πρόβλημα.
|
|
|
Post by Christos33 on May 30, 2024 8:59:42 GMT
Δηλαδή πχ έχουν 30 θέσεις και δημιουργούν άλλες 20 πλασματικές και δεν καλύπτεται το 65% οποτε αποκλείουν της μετακινήσεις ; Θέλω να πιστεύω ότι στην Αποκεντρωμένη δεν είναι ηλίθιοι !! Αυτό ακριβώς κάνουν…. Σορρυ για το μη-άμεσα συσχετιζόμενο με το θέμα μας, αλλά δεν μπορώ να σιωπώ όταν συμβαίνουν τέτοια πράγματα…. Τουλάχιστον να ξέρουμε που πάμε να μπλέξουμε…. Πολύ καλά κανεις και το αναφέρεις . Αρκετοί από όσους διοριστούμε θα βρούμε τέτοια θέματα μπροστά μας και πρέπει να μάθουμε να τα αντιμετωπίζουμε !
|
|
|
Post by Christos33 on May 30, 2024 9:32:39 GMT
Ας θαυμάσουμε μια εξαιρετικά χαρακτηριστική περίπτωση των όρων που λειτουργεί η δημόσια διοίκηση (και ιδιαίτερα «προβληματικές» υπηρεσίες όπως ΟΤΑ) και δημιουργούνται «πλασματικά» κενα που δεν σκοπεύουν να καλύψουν ποτέ: www.makthes.gr/43-1716927538-bpq8celb7o-706250Προς γνώση και συμμόρφωση και προσοχή για την αλητεία που υπάρχει…. (Για όποιον δεν κατάλαβε, στην ουσία δημιουργούν νεες κενες οργανικές θεσεις, που δεν σκοπεύουν να καλύψουν ποτέ, ώστε να μην καλύπτεται το ήδη εξωπραγματικό ποσοστό του 80% που είναι απαραίτητο ώστε να φύγει κάποιος με κινητικότητα). Πάντως πρόκειται για απόφαση πολύ χαμηλής νοημοσύνης ! Πονάει δόντι κόβει κεφάλι !!( γνώμη μου🥳🥳)
|
|
|
Post by dimitrisbas on May 30, 2024 9:44:05 GMT
Στο παρακάτω λινκ είναι ένα αρχείο excel με τις επικαλύψεις ειδικοτήτων στον πίνακα ΠΕ 407. Νομίζω κάποιος είχε κάνει στο νήμα κάτι αντίστοιχο το καλοκαίρι, αλλά δε μπορούσα να το βρω... Περιέχει - τους 9.656 επιτυχόντες ΠΕ 407 - τις ειδικότητες για όσους είναι και σε άλλους πίνακες με ξεχωριστό χρωματάκι - τους 246 που βρήκα να διορίζονται με άλλες προκηρύξεις - μερικά αριθμητικά στοιχεία βάσει 3ΓΒ/2023 Το έκανα για να έχω μια εικόνα τι γίνεται εκεί μέσα και ίσως βοηθήσει και στη διαχείριση των προσωρινών αποτελεσμάτων ΠΕ, όταν αυτά βγουν, που ίσως έχουν πολλές διπλοεγγραφές και χάνεται η μπάλα. Στη διάθεση και όσων ασχολούνται με τα στατιστικά και μπορούν να βγουν πράγματα χρήσιμα για τις επόμενες προκηρύξεις. Όσα στοιχεία περιέχει είναι δημοσιευμένα στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ και στην 3ΓΒ/2023. Με επιφύλαξη λαθών!!! Θα είναι στο WeTranfer μέχρι 5 Ιουνίου.
Πολύ καλή δουλειά, χαρά στο κουράγιο σου!
|
|