|
Post by adikimenos on May 29, 2024 14:02:11 GMT
Λαθος, απο το Νοεμβριο του 21, οπου η ΔΕΗ (στην οποια ανηκε τοτε εξολοκληρου ο ΔΕΔΔΗΕ και κατα 51% απο το Φλεβαρη του 2022 και μετα) βρεθηκε να ανηκει μολις κατα 34% (απο 51% που ηταν μεχρι τοτε) στο Δημοσιο... Νομίζω υπάρχουν κι άλλες "εταιρείες" που ενώ κατείχε το 50+% το κράτος, οι υπάλληλοί τους δεν ήταν Δημόσιοι Υπάλληλοι (τακτικοί-κώλυμα)... Ίσως σε αυτή την κατηγορία ήταν και ο φίλος στη ΔΕΗ... Δεν ειπα ΔΥ, αλλα την πλειοψηφια μεχρι τοτε την κατειχε το Δημοσιο, αυτο μετραει
|
|
|
Post by Persefoni on May 29, 2024 14:20:40 GMT
Νομίζω υπάρχουν κι άλλες "εταιρείες" που ενώ κατείχε το 50+% το κράτος, οι υπάλληλοί τους δεν ήταν Δημόσιοι Υπάλληλοι (τακτικοί-κώλυμα)... Ίσως σε αυτή την κατηγορία ήταν και ο φίλος στη ΔΕΗ... Δεν ειπα ΔΥ, αλλα την πλειοψηφια μεχρι τοτε την κατειχε το Δημοσιο, αυτο μετραει Μετράει στο να έχει κώλυμα διορισμού ο φίλος...?? {εγώ πιστεύω και το 80% να είχε το κράτος αν δεν ήταν τακτικός δεν θα έχει κώλυμα}
|
|
|
Post by ivamvako on May 29, 2024 14:25:26 GMT
Είναι και της Οσίας Υπομονής σήμερα ...μεγαλη η χάρη της, χρονια μας πολλα!!
|
|
|
Post by Persefoni on May 29, 2024 14:32:20 GMT
Είναι και της Οσίας Υπομονής σήμερα ...μεγαλη η χάρη της, χρονια μας πολλα!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣💀💀💀💀💀💀💀👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻
|
|
|
Post by billy on May 29, 2024 14:35:46 GMT
Στο παρακάτω λινκ είναι ένα αρχείο excel με τις επικαλύψεις ειδικοτήτων στον πίνακα ΠΕ 407. Νομίζω κάποιος είχε κάνει στο νήμα κάτι αντίστοιχο το καλοκαίρι, αλλά δε μπορούσα να το βρω... Περιέχει - τους 9.656 επιτυχόντες ΠΕ 407 - τις ειδικότητες για όσους είναι και σε άλλους πίνακες με ξεχωριστό χρωματάκι - τους 246 που βρήκα να διορίζονται με άλλες προκηρύξεις - μερικά αριθμητικά στοιχεία βάσει 3ΓΒ/2023 Το έκανα για να έχω μια εικόνα τι γίνεται εκεί μέσα και ίσως βοηθήσει και στη διαχείριση των προσωρινών αποτελεσμάτων ΠΕ, όταν αυτά βγουν, που ίσως έχουν πολλές διπλοεγγραφές και χάνεται η μπάλα. Στη διάθεση και όσων ασχολούνται με τα στατιστικά και μπορούν να βγουν πράγματα χρήσιμα για τις επόμενες προκηρύξεις. Όσα στοιχεία περιέχει είναι δημοσιευμένα στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ και στην 3ΓΒ/2023. Με επιφύλαξη λαθών!!! Θα είναι στο WeTranfer μέχρι 5 Ιουνίου.
|
|
|
Post by iliasilias on May 29, 2024 14:42:41 GMT
Καλησπέρα παιδιά! 1.Το ΦΕΚ κατανομής για 1γ έκανε 40ημερες περιπου. Της 2γβ που είναι μεγαλύτερη ,θα πάρει λογικά μεγαλύτερο διάστημα ή δεν πάει έτσι; 2.Από ΦΕΚ κατανομής μέχρι διορισμού ,είναι max 3μηνες ,αλλά θα μπορούσε να είναι και 1 μήνας;
Ευχαριστω
|
|
|
Post by Persefoni on May 29, 2024 14:58:43 GMT
Καλησπέρα παιδιά! 1.Το ΦΕΚ κατανομής για 1γ έκανε 40ημερες περιπου. Της 2γβ που είναι μεγαλύτερη ,θα πάρει λογικά μεγαλύτερο διάστημα ή δεν πάει έτσι; 2.Από ΦΕΚ κατανομής μέχρι διορισμού ,είναι max 3μηνες ,αλλά θα μπορούσε να είναι και 1 μήνας; Ευχαριστω Το ΦΕΚ κατανομής βγαίνει από Υπ. Εσωτερικών, τώρα κάνει όσο κάνει... δεν νομίζω να εξαρτάται ο χρόνος από τον αριθμό των θέσεων τόσο, αλλά από τον καθορισμό προτεραιοτήτων του κυρίως... {απλά αναφέρει ότι ανοίγουν αυτές οι 1.223 θέσεις πχ. για 2ΓΒ και όχι κάτι άλλο, κάτι που προϋπάρχει δηλαδή, δεν θέλει έγκριση ειδική κλπ} Θα μπορούσε να είναι από 1 μέρα ως 90 ναι (από ΦΕΚ καταν. ως ΦΕΚ διορισμού, γιατί η ορκωμοσία έρχεται μετά από 1 μήνα ΜΑΧ από αυτό)... και αυτό βέβαια εξαρτάται από το εάν βγουν ανεξάρτητα για κάθε φορέα ή ένα για όλους μαζί και επίσης, αν γίνουν οι έλεγχοι όλοι από τους φορείς και βγει μετά (ή γίνουν κατά το 1ο 3μηνο μετά τον διορισμό) 🤦♀️🤦♀️🥶🥶
|
|
|
Post by adikimenos on May 29, 2024 15:33:14 GMT
Δεν ειπα ΔΥ, αλλα την πλειοψηφια μεχρι τοτε την κατειχε το Δημοσιο, αυτο μετραει Μετράει στο να έχει κώλυμα διορισμού ο φίλος...?? {εγώ πιστεύω και το 80% να είχε το κράτος αν δεν ήταν τακτικός δεν θα έχει κώλυμα} Τακτικος θα γινοταν αφου εκλεινε τα 2 χρονια
|
|
|
Post by Persefoni on May 29, 2024 15:53:05 GMT
Μετράει στο να έχει κώλυμα διορισμού ο φίλος...?? {εγώ πιστεύω και το 80% να είχε το κράτος αν δεν ήταν τακτικός δεν θα έχει κώλυμα} Τακτικος θα γινοταν αφου εκλεινε τα 2 χρονια Εννοώ και από άλλη περίπτωση που ξέρω...ότι ενώ είχε μεγάλο μέρος το κράτος δεν ήταν τακτικοί υπάλληλοι αλλά θα είχαν μπει ως έκτακτοι ΙΔΑΧ αρχικά, χωρίς οργανική θέση κλπ λογικά (χωρίς κώλυμα διορισμού σε ΑΣΕΠ)... sevastikarakosta.gr/ATHENS-000126-i-ennia-tou-dimosiou-ipallilou-ke-i-diakrisis-tous.htmlΤέλος πάντων, οι αρμόδιοι θα του λύσουν καλύτερα το θέμα... (αν και η ίδια η ΔΕΔΔΗΕ του είπε νομίζω ότι δεν έχει κώλυμα διορισμού, άρα μη τακτικός....🤷♀️)
|
|
|
Post by iliasilias on May 29, 2024 15:56:34 GMT
Καλησπέρα παιδιά! 1.Το ΦΕΚ κατανομής για 1γ έκανε 40ημερες περιπου. Της 2γβ που είναι μεγαλύτερη ,θα πάρει λογικά μεγαλύτερο διάστημα ή δεν πάει έτσι; 2.Από ΦΕΚ κατανομής μέχρι διορισμού ,είναι max 3μηνες ,αλλά θα μπορούσε να είναι και 1 μήνας; Ευχαριστω Το ΦΕΚ κατανομής βγαίνει από Υπ. Εσωτερικών, τώρα κάνει όσο κάνει... δεν νομίζω να εξαρτάται ο χρόνος από τον αριθμό των θέσεων τόσο, αλλά από τον καθορισμό προτεραιοτήτων του κυρίως... {απλά αναφέρει ότι ανοίγουν αυτές οι 1.223 θέσεις πχ. για 2ΓΒ και όχι κάτι άλλο, κάτι που προϋπάρχει δηλαδή, δεν θέλει έγκριση ειδική κλπ} Θα μπορούσε να είναι από 1 μέρα ως 90 ναι (από ΦΕΚ καταν. ως ΦΕΚ διορισμού, γιατί η ορκωμοσία έρχεται μετά από 1 μήνα ΜΑΧ από αυτό)... και αυτό βέβαια εξαρτάται από το εάν βγουν ανεξάρτητα για κάθε φορέα ή ένα για όλους μαζί και επίσης, αν γίνουν οι έλεγχοι όλοι από τους φορείς και βγει μετά (ή γίνουν κατά το 1ο 3μηνο μετά τον διορισμό) 🤦♀️🤦♀️🥶🥶 Άρα υπάρχει περίπτωση και για Σεπτέμβριο ,ορκωμοσία για 2γβ;
|
|
|
Post by Persefoni on May 29, 2024 15:59:10 GMT
Το ΦΕΚ κατανομής βγαίνει από Υπ. Εσωτερικών, τώρα κάνει όσο κάνει... δεν νομίζω να εξαρτάται ο χρόνος από τον αριθμό των θέσεων τόσο, αλλά από τον καθορισμό προτεραιοτήτων του κυρίως... {απλά αναφέρει ότι ανοίγουν αυτές οι 1.223 θέσεις πχ. για 2ΓΒ και όχι κάτι άλλο, κάτι που προϋπάρχει δηλαδή, δεν θέλει έγκριση ειδική κλπ} Θα μπορούσε να είναι από 1 μέρα ως 90 ναι (από ΦΕΚ καταν. ως ΦΕΚ διορισμού, γιατί η ορκωμοσία έρχεται μετά από 1 μήνα ΜΑΧ από αυτό)... και αυτό βέβαια εξαρτάται από το εάν βγουν ανεξάρτητα για κάθε φορέα ή ένα για όλους μαζί και επίσης, αν γίνουν οι έλεγχοι όλοι από τους φορείς και βγει μετά (ή γίνουν κατά το 1ο 3μηνο μετά τον διορισμό) 🤦♀️🤦♀️🥶🥶 Άρα υπάρχει περίπτωση και για Σεπτέμβριο ,ορκωμοσία για 2γβ; Μωρέ θα μπορούσε και τέλη Ιούλη ή Αύγουστο...αλλά στην πράξη εγώ θα έβαζα 1 4μηνο από οριστικά ως ΜΟ, για να περιμένω & να μην πέσω πολύ έξω... Μακάρι να έβαζαν μπρος την λογική, να μειωνόταν όλη η γραφειοκρατία κάποια στιγμή και να έτρεχαν έστω και τώρα, αλλά...
|
|
|
Post by iliasilias on May 29, 2024 16:00:41 GMT
Άρα υπάρχει περίπτωση και για Σεπτέμβριο ,ορκωμοσία για 2γβ; Μωρέ θα μπορούσε και τέλη Ιούλη ή Αύγουστο...αλλά στην πράξη εγώ θα έβαζα 1 4μηνο από οριστικά ως ΜΟ, για να περιμένω & να μην πέσω πολύ έξω... Μακάρι θα έβαζαν μπρος την λογική, να μειωνόταν όλη η γραφειοκρατία κάποια στιγμή και να έτρεχαν έστω και τώρα, αλλά... Θενκς !!
|
|
|
Post by konstantinos84 on May 29, 2024 21:46:41 GMT
Είσαι στο μυαλό Κάτι μαγικό Όπου πάς εσύ θα ναι πάντα εδώ Να σου τραγουδώ
Θρύλε όλε όλε Θρύλε όλε ολε Θρύλε όλε όλε
|
|
|
Post by cruze on May 29, 2024 21:50:25 GMT
Τι ζούμε ρε παιδιά;; ΘΡΥΛΟΣ!
|