|
Post by asep2050 on May 30, 2024 23:31:55 GMT
Lina_Admin τώρα το είδα. Φρόντισε άμεσα τον εαυτό σου. Οι εκφυλιστικές ασθένειες μπορούν να έχουν πολύ αργά κακά αποτελέσματα, αν φροντίσουμε να μην επιβαρύνουμε την κατάσταση. Μαθαίνουμε να ζούμε με αυτές και προσέχουμε όλη μας τη ζωή. Έτσι εξασφαλίζουμε ποιότητα ζωής μέχρι τα βαθιά μας γεράματα. Περιμένω να ακούσω ευχάριστα από τις επισκέψεις σου και σε άλλους ειδικούς. Η θετική μου σκέψη είναι μαζί σου. Όλα θα πάνε καλά. Θα το δεις!
|
|
|
Post by tasostheanimal on May 31, 2024 5:16:43 GMT
Να ευχηθώ και εγώ περαστικά και να πάνε όλα καλά.
|
|
|
Post by Lina_Admin on May 31, 2024 5:24:11 GMT
Lina_Admin τώρα το είδα. Φρόντισε άμεσα τον εαυτό σου. Οι εκφυλιστικές ασθένειες μπορούν να έχουν πολύ αργά κακά αποτελέσματα, αν φροντίσουμε να μην επιβαρύνουμε την κατάσταση. Μαθαίνουμε να ζούμε με αυτές και προσέχουμε όλη μας τη ζωή. Έτσι εξασφαλίζουμε ποιότητα ζωής μέχρι τα βαθιά μας γεράματα. Περιμένω να ακούσω ευχάριστα από τις επισκέψεις σου και σε άλλους ειδικούς. Η θετική μου σκέψη είναι μαζί σου. Όλα θα πάνε καλά. Θα το δεις! Μακάρι … αυτός εχθές μου είπε ότι τα χέρια μου είναι 78 χρόνων και όχι 50 όπως έχω κι άλλα σοβαρά θέματα όπως διαβήτη, υψηλή πίεση, ένα τικ πριν την κίρρωση του ήπατος … δεν πίνω από φάρμακα έχει συμβεί αυτό… έτσι που το πάνε οι γιατροί θα πεθάνω και δεν θα το καταλάβω. Εγώ αυτό παιδιά που φοβάμαι περισσότερο είναι να χάσω τα λογικά μου το θεωρώ το μεγαλύτερο κακό για έναν άνθρωπο σκεπτόμενο με αγάπη και μεράκι για τη ζωή. Όλα τα αλλά θα τα πολεμήσω όσο δεν πάει.
|
|
|
Post by Lina_Admin on May 31, 2024 5:24:52 GMT
Να ευχηθώ και εγώ περαστικά και να πάνε όλα καλά. Να ευχηθείς Γιάννη μου δε ευχαριστω
|
|
bak
Kill Bill
|
Post by bak on May 31, 2024 6:01:05 GMT
Περαστικά Λίνα από καρδιάς! Η Παναγιά μαζί σου.
|
|
pixa
Pink Panther
|
Post by pixa on May 31, 2024 6:07:34 GMT
Περαστικά Λίνα, να πάρεις δεύτερη και τρίτη γνώμη και γρήγορα να έχεις ευχάριστα, να πάνε όλα καλά!!
|
|
|
Post by dimitriskn on May 31, 2024 6:12:05 GMT
Κουράγιο και δύναμη Λίνα! Περαστικά!
|
|
|
Post by valvaat on May 31, 2024 6:14:02 GMT
Λινά εύχομαι ολόψυχα περαστικά και να βρεθούν γιατροί που να σε βοηθήσουν, όπως εσύ βοηθάς τόσο καιρό εμάς, να το ξεπεράσεις!!!
|
|
|
Post by helen90 on May 31, 2024 6:23:55 GMT
Καλημερα! Λινα περαστικα και ευχομαι ολοψυχα το καλυτερο για την υγεια σου.
|
|
|
Post by diodotos on May 31, 2024 6:32:35 GMT
Να είσαι δυνατή και αισιόδοξη, Λίνα! Σε αγαπάμε!
|
|
athanatos
Wednesday
Member is Online
|
Post by athanatos on May 31, 2024 6:38:59 GMT
Λίνα περαστικά σου εύχομαι μέσα από την καρδία μου. Ότι χρειαστείς να ξέρεις είμαστε εδώ αν μπορούμε να κάνουμε κάτι.
|
|
|
Post by kardim on May 31, 2024 6:41:08 GMT
Περαστικά σου Λίνα! Είμαι σίγουρος με τη βοήθεια που έχεις δώσει έτσι απλόχερα, ότι θα σου επιστραφεί στο διπλό για να το ξεπεράσεις. Καλή δύναμη!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 31, 2024 6:45:39 GMT
Lina_Admin τώρα το είδα. Φρόντισε άμεσα τον εαυτό σου. Οι εκφυλιστικές ασθένειες μπορούν να έχουν πολύ αργά κακά αποτελέσματα, αν φροντίσουμε να μην επιβαρύνουμε την κατάσταση. Μαθαίνουμε να ζούμε με αυτές και προσέχουμε όλη μας τη ζωή. Έτσι εξασφαλίζουμε ποιότητα ζωής μέχρι τα βαθιά μας γεράματα. Περιμένω να ακούσω ευχάριστα από τις επισκέψεις σου και σε άλλους ειδικούς. Η θετική μου σκέψη είναι μαζί σου. Όλα θα πάνε καλά. Θα το δεις! Μακάρι … αυτός εχθές μου είπε ότι τα χέρια μου είναι 78 χρόνων και όχι 50 όπως έχω κι άλλα σοβαρά θέματα όπως διαβήτη, υψηλή πίεση, ένα τικ πριν την κίρρωση του ήπατος … δεν πίνω από φάρμακα έχει συμβεί αυτό… έτσι που το πάνε οι γιατροί θα πεθάνω και δεν θα το καταλάβω. Εγώ αυτό παιδιά που φοβάμαι περισσότερο είναι να χάσω τα λογικά μου το θεωρώ το μεγαλύτερο κακό για έναν άνθρωπο σκεπτόμενο με αγάπη και μεράκι για τη ζωή. Όλα τα αλλά θα τα πολεμήσω όσο δεν πάει. Επειδή ο ανθρώπινος παράγοντας και η προσωπική μας υγεία και αξιοπρέπεια είναι πέρα και πάνω από κάθε είδους εξετάσεις του Δημοσίου, να ευχηθώ και εγώ με τη σειρά μου, αγαπητή Λίνα, ταχεία και ανώδυνη ανάρρωση. Η δύναμη του Υψίστου να ευλογεί εσένα και τις προσπάθειές σου. Με τη βοήθεια του Μεγαλοδύναμου όλα θα πάνε καλά.
|
|
|
Post by greg83 on May 31, 2024 6:54:53 GMT
Περαστικά Λίνα, η υγεία προηγείται από τα πάντα. Ολα θα πάνε καλά
|
|
|
Post by robinhood on May 31, 2024 7:01:43 GMT
Αγαπητή κυρία Λίνα, σας εύχομαι τάχιστη ανάρρωση και να είστε πάντοτε γερή, δυνατή και χαμογελαστή.
|
|