|
Post by cruze on May 31, 2024 7:13:29 GMT
Περαστικά Λίνα. Μακάρι να πάνε όλα καλά. Να ξέρεις ότι εκτός από τους δικούς σου ανθρώπους, έχεις δίπλα σου και χιλιάδες άτομα που βοήθησες με τόση ανιδιοτέλεια.
|
|
|
Post by thanos2 on May 31, 2024 7:20:39 GMT
Lina_Admin τώρα το είδα. Φρόντισε άμεσα τον εαυτό σου. Οι εκφυλιστικές ασθένειες μπορούν να έχουν πολύ αργά κακά αποτελέσματα, αν φροντίσουμε να μην επιβαρύνουμε την κατάσταση. Μαθαίνουμε να ζούμε με αυτές και προσέχουμε όλη μας τη ζωή. Έτσι εξασφαλίζουμε ποιότητα ζωής μέχρι τα βαθιά μας γεράματα. Περιμένω να ακούσω ευχάριστα από τις επισκέψεις σου και σε άλλους ειδικούς. Η θετική μου σκέψη είναι μαζί σου. Όλα θα πάνε καλά. Θα το δεις! Μακάρι … αυτός εχθές μου είπε ότι τα χέρια μου είναι 78 χρόνων και όχι 50 όπως έχω κι άλλα σοβαρά θέματα όπως διαβήτη, υψηλή πίεση, ένα τικ πριν την κίρρωση του ήπατος … δεν πίνω από φάρμακα έχει συμβεί αυτό… έτσι που το πάνε οι γιατροί θα πεθάνω και δεν θα το καταλάβω. Εγώ αυτό παιδιά που φοβάμαι περισσότερο είναι να χάσω τα λογικά μου το θεωρώ το μεγαλύτερο κακό για έναν άνθρωπο σκεπτόμενο με αγάπη και μεράκι για τη ζωή. Όλα τα αλλά θα τα πολεμήσω όσο δεν πάει. Λίνα μη φοβάσαι!!! Όλα για τους ανθρώπους είναι!Γέμισε όσο μπορείς με αγάπη, κι όλα θα πάνε καλά. Αγάπα τα πάντα γύρω σου κι επάνω σου. Αγαπα τα χέρια σου, το συκώτι σου, ακόμα ακόμα και τα προβλήματα με πίεση, διαβήτη κτλ. Γίνε σύμμαχος του είναι σου... Η ζωή μας δοκιμάζει καθημερινά. Μοιάζει με μια νεράιδα που έχεις ακούσει γι αυτήν, αλλά κάποια στιγμή σου παρουσιάζεται μπρος σου. Μη τη φοβηθεις, μη την αγριεψεις... Χαμογέλασε της και δώσε της την αγάπη που της αξίζει!!! Να σε σίγουρη οτι θα σε βοηθήσει και θα χορέψει για σένα τον ωραιότερο χορό!!!
|
|
|
Post by nantia on May 31, 2024 7:30:41 GMT
Περαστικά σου Λίνα! Είμαι σίγουρος με τη βοήθεια που έχεις δώσει έτσι απλόχερα, ότι θα σου επιστραφεί στο διπλό για να το ξεπεράσεις. Καλή δύναμη! Lina_Admin προσυπογράφω αυτά που είπε ο Καρντίμ και όλοι οι υπόλοιποι. Έχεις δημιουργήσει μια τεράστια κοινότητα που στέλνει θετική ενέργεια και εύχεται το καλύτερο. Περαστικά και με αισιοδοξία να αναζητήσεις και άλλες γνώμες από ειδικούς!
|
|
|
Post by alexantro14 on May 31, 2024 8:00:18 GMT
Λίνα περαστικά και γρηγορά ! Όλοι σε αυτήν την κοινότητα ευχόμαστε τα καλύτερα !
|
|
|
Post by asep2050 on May 31, 2024 8:02:12 GMT
Lina_Admin τώρα το είδα. Φρόντισε άμεσα τον εαυτό σου. Οι εκφυλιστικές ασθένειες μπορούν να έχουν πολύ αργά κακά αποτελέσματα, αν φροντίσουμε να μην επιβαρύνουμε την κατάσταση. Μαθαίνουμε να ζούμε με αυτές και προσέχουμε όλη μας τη ζωή. Έτσι εξασφαλίζουμε ποιότητα ζωής μέχρι τα βαθιά μας γεράματα. Περιμένω να ακούσω ευχάριστα από τις επισκέψεις σου και σε άλλους ειδικούς. Η θετική μου σκέψη είναι μαζί σου. Όλα θα πάνε καλά. Θα το δεις! Μακάρι … αυτός εχθές μου είπε ότι τα χέρια μου είναι 78 χρόνων και όχι 50 όπως έχω κι άλλα σοβαρά θέματα όπως διαβήτη, υψηλή πίεση, ένα τικ πριν την κίρρωση του ήπατος … δεν πίνω από φάρμακα έχει συμβεί αυτό… έτσι που το πάνε οι γιατροί θα πεθάνω και δεν θα το καταλάβω. Εγώ αυτό παιδιά που φοβάμαι περισσότερο είναι να χάσω τα λογικά μου το θεωρώ το μεγαλύτερο κακό για έναν άνθρωπο σκεπτόμενο με αγάπη και μεράκι για τη ζωή. Όλα τα αλλά θα τα πολεμήσω όσο δεν πάει. Λίνα, καλημέρα. Έχεις δίκιο να φοβάσαι, όταν ξαφνικά σου τα λένε τόσα δύσκολα και δυσοίωνα. Αλλά, μια είναι η λύση. Το μυαλό σου κράτα! Το ξέρεις ήδη καλύτερα από τον καθένα μας. Η δύναμη του μυαλού τα βάζει όλα στη σωστή σειρά και εν τέλει στη θέση τους. Μια δοκιμασία ακόμα είναι. Θα τα καταφέρεις για ακόμα μια φορά. Ήρθε η ώρα να βάλεις τον εαυτό σου σε απόλυτη προτεραιότητα.
|
|
|
Post by Mona_Liza on May 31, 2024 8:15:34 GMT
Lina_Admin Αγαπημενη Λινα περαστικα ευχομαι. Τα εμποδια ειναι για να τα ξεπερναμε. Δωσε εμφαση στη ξεκουραση σου, σωματικη και πνευματικη και ολα θα πανε καλα. Στο τελος παντα ολα πανε καλα 🩷
|
|
marou
Pink Panther
|
Post by marou on May 31, 2024 8:41:45 GMT
Κυρία Λίνα εύχομαι περαστικά και όλα να πάνε καλά!
|
|
|
Post by aris78 on May 31, 2024 8:43:00 GMT
ΛΙΝΑ, μέσα απο την καρδιά μου σου εύχομαι περαστικά και σου στέλνω δύναμη.
|
|
mar
Pink Panther
|
Post by mar on May 31, 2024 9:01:54 GMT
Περαστικά Λίνα! Όλη η ζωή σου ήταν γεμάτη δυσκολίες και αντιξοότητες, αλλά ποτέ δεν το έβαλες κάτω. Τα αντιμετώπισες όλα με αξιοπρέπεια και δύναμη. Αυτό έμαθες να κάνεις και έτσι θα συνεχίσεις. Απλώς τώρα θα έχεις μαζί σου την αγάπη και την θετική ενέργεια όλων μας.
|
|
pax
Kill Bill
|
Post by pax on May 31, 2024 9:12:15 GMT
Περαστικά Λίνα! Εύχομαι και ελπίζω να να πάνε όλα καλά. Έχεις την θετική ενέργεια όλων μας!
|
|
stk
Buzz
Τόσο χάλια είσαι ή είναι λερωμένα τα γυαλιά μου??
|
Post by stk on May 31, 2024 9:26:44 GMT
Λίνα η υπομονή και η δύναμη σου θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις και αυτή την περιπέτεια. Να θυμάσαι ότι μέσω του φόρουμ έχεις αποκτήσει φίλους που θα προσέυχονται για σένα! Η θετική σκέψη και η αγάπη μας είναι μαζί σου!! Σου εύχομαι περαστικά και κάθε ημέρα που περνά να σου φέρνει περισσότερη υγεία και δύναμη!!
|
|
|
Post by xlina on May 31, 2024 9:29:46 GMT
Μακάρι … αυτός εχθές μου είπε ότι τα χέρια μου είναι 78 χρόνων και όχι 50 όπως έχω κι άλλα σοβαρά θέματα όπως διαβήτη, υψηλή πίεση, ένα τικ πριν την κίρρωση του ήπατος … δεν πίνω από φάρμακα έχει συμβεί αυτό… έτσι που το πάνε οι γιατροί θα πεθάνω και δεν θα το καταλάβω. Εγώ αυτό παιδιά που φοβάμαι περισσότερο είναι να χάσω τα λογικά μου το θεωρώ το μεγαλύτερο κακό για έναν άνθρωπο σκεπτόμενο με αγάπη και μεράκι για τη ζωή. Όλα τα αλλά θα τα πολεμήσω όσο δεν πάει. Λίνα, καλημέρα. Έχεις δίκιο να φοβάσαι, όταν ξαφνικά σου τα λένε τόσα δύσκολα και δυσοίωνα. Αλλά, μια είναι η λύση. Το μυαλό σου κράτα! Το ξέρεις ήδη καλύτερα από τον καθένα μας. Η δύναμη του μυαλού τα βάζει όλα στη σωστή σειρά και εν τέλει στη θέση τους. Μια δοκιμασία ακόμα είναι. Θα τα καταφέρεις για ακόμα μια φορά. Ήρθε η ώρα να βάλεις τον εαυτό σου σε απόλυτη προτεραιότητα.
|
|
|
Post by xlina on May 31, 2024 9:30:57 GMT
Περαστικά lina Admin. Δύναμη και κουράγιο.
|
|
|
Post by gs1980 on May 31, 2024 9:41:19 GMT
Lina_Admin Περαστικά! Το ξέρεις ότι σε σκεφτόμαστε όλοι, θα δεις ότι στο τέλος θα πάνε όλα καλά! Ταπεινή μου άποψη πάρε γνώμες και άπο άλλους γιατρούς και μετά αξιολόγησε τα λεγόμενα τους, πολλές φορές η διατύπωσή της κατάστασης για την ίδια πάθηση διαφέρει από γιατρό σε γιατρό. Ήμουν πολλά χρόνια ιατρικός επισκέπτης και το λέω από εμπειρία. Θα δεις ότι με υπομονή και επιμονή που αποδεδειγμένα έχεις θα πάνε όλα καλά!!
|
|
|
Post by palaiologos on May 31, 2024 9:53:29 GMT
Αγαπημένη μου Λίνα από σήμερα προστέθηκε το όνομά σου στην προσευχή μου. Η αγάπη και οι ειλικρινείς ευχές που κατακλύζουν από χθές το forum θα σε συνοδεύουν σε όλο αυτό το ταξίδι και θα είναι καταλύτες για βγεις νικήτρια με την βοήθεια του Θεού. Η ανιδιοτελής αγάπη και φροντίδα για τους πλησίον σου που μας έδωσες απλόχερα θα σου επιστραφούν εκατονταπλασίως καθότι το σύμπαν όπως και ο Θεός είναι σοφό και επιστρέφει ενέργειες και πράξεις. Σε αγαπούμε όλοι πολύ και είμαστε δίπλα σου σε ότι χρειαστείς.
|
|