borges80
Buzz
Γέλα παλιάτσο....
|
Post by borges80 on Nov 7, 2024 9:13:40 GMT
Διάβασα εδώ οτι τρέχει Κ στον ΟΦΥΠΕΚΑ αλλά δεν βρίσκω κάπου τις θέσεις. Ισχύει αυτή η πληροφορία; Υπάρχουν βλέπω διάφορα σαιτ που γράφουν για μια μελλοντική προκήρυξη χωρίς να διευκρινιστεί αν θα είναι μόνο στην Αθήνα ή θα έχουν ψίχουλα και για την υπόλοιπη Ελλάδα αλλά δεν βλέπω τίποτα επίσημο. Δεν βλέπω καμία Κ ανοιχτή τώρα ή τουλάχιστον που να έχει ήδη πίνακας θέσεων. Το μετάνιωσαν και οι θέσεις τελικά θα δοθούν όλες στον γραπτό. Καλό;!
|
|
borges80
Buzz
Γέλα παλιάτσο....
|
Post by borges80 on Nov 7, 2024 9:26:32 GMT
Αγαπητή Λίνα και αγαπητοί φίλοι του φόρουμ, το πρόβλημα δεν είναι να προετοιμαστούμε ξανά για τον νέο διαγωνισμό, το πρόβλημα είναι ότι αφού επιτύχουμε (75+ μόρια), δυστυχώς αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε προσληπτέοι, ακόμη και αν δηλώσουμε θέσεις σε όλη την Ελλάδα (όπως και είχα κάνει) και ακόμη και αν είμαστε διαθετιμένοι να μετακομίσουμε (όπως και ήμουν) σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή στην Ελλάδα, προκειμένου να εργαστούμε.
Οι προκηρύξεις "Κ" συνεχίζονται, και αν έχεις "μπάρμπα στην κορώνη" ......
Αν και υπάρχει το συναίσθημα της απογοήτευσης, θα κάνω ξανά την προσπάθεια, αν και δεν περιμένω πλέον τίποτα.
Ευχαριστώ και στέλνω χαιρετισμούς.
Θεωρώ ότι όσοι έχουμε γαϊδουρινή υπομονή και μπορούμε φυσικά να περιμένουμε τις εξελίξεις πως κάτι καλό θα γίνει στο τέλος. Όπως είπε και η Λίνα δεν βλέπω να επαναλαμβάνεται διαγωνισμός με τη μορφή που έγινε σε μας, αλλά ο 2ος γραπτός μάλλον θα ξεκινήσει με μίνι γραπτούς σε ειδικότητες που έχουν ελλείψεις. Εσύ φίλε μου αιτήθηκες μόνο για ΠΕ Διεκπ. ή και σε επιπλέον ειδικότητα/ες;
|
|
stk
Buzz
Τόσο χάλια είσαι ή είναι λερωμένα τα γυαλιά μου??
|
Post by stk on Nov 7, 2024 9:47:46 GMT
Καλημέρα σας. Σίγουρα κάπου έχει γραφτεί αλλά δεν μπορώ να το βρω. Με ρώτησαν πρώην συνάδελφοι σε φορέα του δημοσίου που έχω εργασθεί παλαιότερα πάνω σε ποιο νόμο πατάνε και ποια η διαδικασία για να μπορέσουν να καλέσουν κάποιον να εργασθεί με ΣΟΧ από τα προσωρινά της 3ΓΒ γιατί έχουν ανάγκες. Ευχαριστώ!
|
|
|
Post by nantia on Nov 7, 2024 9:56:11 GMT
Καλημέρα σας. Σίγουρα κάπου έχει γραφτεί αλλά δεν μπορώ να το βρω. Με ρώτησαν πρώην συνάδελφοι σε φορέα του δημοσίου που έχω εργασθεί παλαιότερα πάνω σε ποιο νόμο πατάνε και ποια η διαδικασία για να μπορέσουν να καλέσουν κάποιον να εργασθεί με ΣΟΧ από τα προσωρινά της 3ΓΒ γιατί έχουν ανάγκες. Ευχαριστώ! esdda2.freeforums.net/post/125130/threadΣε βοηθάει αυτό;
|
|
|
Post by winchester on Nov 7, 2024 10:00:22 GMT
Έχεις μεγάλο δίκιο και σε νιώθω. Με 79,75 συνολικά μόρια και δηλωμένες τις μεγάλες πόλεις έμεινα εκτός για ελάχιστα. Εάν μετρούσε μόνο ο βαθμός ή δεν υπήρχαν άλλες παράμετροι πολλοί θα είχαμε πάρει τη θέση που κερδίσαμε. Τώρα την έκαναν και λίγο Κ.
Δεν πειράζει όμως, η επόμενη ΓΒ θα μας δικαιώσει απλά θα έχουμε ακόμα 1,5 χρόνο αναμονή για τη δικαίωση.
|
|
|
Post by Poexania on Nov 7, 2024 10:02:15 GMT
Έχεις μεγάλο δίκιο και σε νιώθω. Με 79,75 συνολικά μόρια και δηλωμένη και την Αθήνα έμεινα εκτός για ελάχιστα. Εάν μετρούσε μόνο ο βαθμός ή δεν υπήρχαν άλλες παράμετροι πολλοί θα είχαμε πάρει τη θέση που κερδίσαμε. Τώρα την έκαναν και λίγο Κ. Δεν πειράζει όμως, η επόμενη ΓΒ θα μας δικαιώσει απλά θα έχουμε ακόμα 1,5 χρόνο αναμονή για τη δικαίωση. 1,5 λες μεχρι να τοποθετηθουμε; Ποιος βιαζεται να μου πεις
|
|
|
Post by winchester on Nov 7, 2024 10:16:47 GMT
Ερώτηση, πως απαντάς στην ερώτηση/απάντηση κάποιου, από κινητό γράφω.
|
|
|
Post by Rantanplan on Nov 7, 2024 10:19:56 GMT
Ερώτηση, πως απαντάς στην ερώτηση/απάντηση κάποιου, από κινητό γράφω. Πατάτε πάνω δεξιά στο μήνυμα που θέλετε να απαντήσετε το “Quote”.
|
|
|
Post by winchester on Nov 7, 2024 10:23:24 GMT
Έχεις μεγάλο δίκιο και σε νιώθω. Με 79,75 συνολικά μόρια και δηλωμένη και την Αθήνα έμεινα εκτός για ελάχιστα. Εάν μετρούσε μόνο ο βαθμός ή δεν υπήρχαν άλλες παράμετροι πολλοί θα είχαμε πάρει τη θέση που κερδίσαμε. Τώρα την έκαναν και λίγο Κ. Δεν πειράζει όμως, η επόμενη ΓΒ θα μας δικαιώσει απλά θα έχουμε ακόμα 1,5 χρόνο αναμονή για τη δικαίωση. 1,5 λες μεχρι να τοποθετηθουμε; Ποιος βιαζεται να μου πεις Εάν βγει η επόμενη ΓΒ για τους ΠΕ Άνοιξη του 2025, τότε οριστικά ας ελπίσουμε τέλη 2025 αρχές 2026 και τοποθέτηση μέχρι καλοκαίρι του 2026...
|
|
|
Post by winchester on Nov 7, 2024 10:23:40 GMT
Ερώτηση, πως απαντάς στην ερώτηση/απάντηση κάποιου, από κινητό γράφω. Πατάτε πάνω δεξιά στο μήνυμα που θέλετε να απαντήσετε το “Quote”. Ευχαριστώ.
|
|
stk
Buzz
Τόσο χάλια είσαι ή είναι λερωμένα τα γυαλιά μου??
|
Post by stk on Nov 7, 2024 10:26:29 GMT
Καλημέρα σας. Σίγουρα κάπου έχει γραφτεί αλλά δεν μπορώ να το βρω. Με ρώτησαν πρώην συνάδελφοι σε φορέα του δημοσίου που έχω εργασθεί παλαιότερα πάνω σε ποιο νόμο πατάνε και ποια η διαδικασία για να μπορέσουν να καλέσουν κάποιον να εργασθεί με ΣΟΧ από τα προσωρινά της 3ΓΒ γιατί έχουν ανάγκες. Ευχαριστώ! esdda2.freeforums.net/post/125130/threadΣε βοηθάει αυτό; μια χαρά είναι....το φεκ κατανομής προσωρινών μαζί με το άρθρο 21 που λές στο Ν. 4765/2021 (3γβ/2023) νομίζω είναι οκ...Ευχαριστω!
|
|
|
Post by sotostath on Nov 7, 2024 11:37:12 GMT
Πατάτε πάνω δεξιά στο μήνυμα που θέλετε να απαντήσετε το “Quote”. Ευχαριστώ. Πρέπει πρώτα να έχεις κάνει login.
|
|
|
Post by konstantinos84 on Nov 7, 2024 11:41:36 GMT
|
|
zoumpokop
Wednesday
Veni, vidi, wc
Member is Online
|
Post by zoumpokop on Nov 7, 2024 11:42:33 GMT
Με αφορμή το παρακάτω... ... Εάν μετρούσε μόνο ο βαθμός ή δεν υπήρχαν άλλες παράμετροι πολλοί θα είχαμε πάρει τη θέση που κερδίσαμε. Τώρα την έκαναν και λίγο Κ. .... και μιας και έχει αναφερθεί αρκετές φορές κάτι αντίστοιχο ρίχνω και εγώ τις σκέψεις μου. Όπως έχουν τώρα τα πράγματα: Α) Το γραπτό δίνει ουσιαστικά 45 μονάδες max (100-55). -Καλός βαθμός σημαίνει ότι διάβασες καλά, ή ξέρεις να διαβάζεις έξυπνα, ή έχεις γενικές γνώσεις, ή σου κόβει γενικά, ή στάθηκες τυχερός. Χρήσιμα και επιθυμητά, εκτός από το τελευταίο. Β) Όλα τα υπόλοιπα προσόντα δίνουν 15.5 μονάδες max (5+3+1+1.5+5). Δε λαμβάνω υπόψη την περίπτωση 2 PhD -Η προυπηρεσία είναι χρήσιμη πάντα, ακόμα και η άσχετη. (Δεν καταλαβαίνω τη λογική των θέσεων Κ χωρίς προϋπηρεσία.) -Οι ξένες γλώσσες είναι χρήσιμες και επιθυμητές (όταν δεν είναι αναγκαίες) -To integrated το θεωρώ ψιλοάκυρο, που απλώς δίνει πλεονέκτημα 1 σε πολυτεχνίτες για διεκπεραιωτικές θέσεις χωρίς καμία λογική -Τα master σημαίνουν ότι κάποιος έχει εμβαθύνει σε έναν τομέα, και έχει πρόσθετες γνώσεις. Χρήσιμο και επιθυμητό εφόσον έχει έστω και μικρή σχέση με τη θέση. -Τα PhD συνεπάγονται μεγάλη εμβάθυνση σε έναν τομέα, και πολλές πρόσθετες γνώσεις και ικανότητες εέρυνας. Χρήσιμο και επιθυμητό εφόσον έχει έστω και μικρή σχέση με τη θέση. -Ο βαθμός πτυχίου δεν καταλαβαίνω γιατί δεν λαμβάνεται υπόψη. Κάποιος με 10 μάλλον ειναι καλύτερος από κάποιον με 5 και θα έπρεπε να αμειφθεί για αυτό. Γ) το γραπτό λαμβάνει το 75% περίπου των συνολικών μορίων με τα πρόσθετα το υπόλοιπο 25%. 3:1 δλδ. Αυτό είναι πολύ; Λίγο; Για να δώσουμε μια άλλη οπτική, κάθε σωστή απάντηση γνώσεων (ΣΑΓ) δίνει 0.75 μόρια (80 ερωτήσεις και αρνητική βαθμολογία) στην τελική βαθμολογία και μια ικανοτήτων 0.5 (100 ερωτήσεις χωρίς αρνητική βαθμολογία). - η προϋπηρεσία μετράει όσο 6.7 ΣΑΓ (στις 80) για 5 χρόνια ---> 1.33 ΣΑΓ/έτος - 2 ξένες γλώσσες όσο 2 ΣΑΓ. Πόσα χρόνια και διάβασμα; Σίγουρα το πιο ριγμένο προσόν όσον αφορά το λόγο κόπου/οφέλιας ----> 0.2 ΣΑΓ/έτος - 1 master 2.7 ΣΑΓ. 1-2 χρόνια ---> 1.3-2.7 ΣΑΓ/έτος - 1 PhD 6.7 ΣΑΓ για 3(ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ) έως 7+ χρόνια ---> 1-2.3 ΣΑΓ/έτος - 1 μήνας σωστού διαβάσματος σου δίνει για πλάκα (έτσι όπως ήταν η ύλη και τα θέματα) 10 ΣΑΓ επιπλέον ---> 120 ΣΑΓ/έτος (εδώ το παρατραβάω σαν συσχετισμό)
|
|
|
Post by scorpione78 on Nov 7, 2024 11:48:52 GMT
Καλημέρα σας. Σίγουρα κάπου έχει γραφτεί αλλά δεν μπορώ να το βρω. Με ρώτησαν πρώην συνάδελφοι σε φορέα του δημοσίου που έχω εργασθεί παλαιότερα πάνω σε ποιο νόμο πατάνε και ποια η διαδικασία για να μπορέσουν να καλέσουν κάποιον να εργασθεί με ΣΟΧ από τα προσωρινά της 3ΓΒ γιατί έχουν ανάγκες. Ευχαριστώ! Βλέποντας αυτή την ανάρτηση, αναρωτήθηκα μήπως και ο φορέας στον οποίο είμαι προσωρινά διοριστέα χρειάζεται ΣΟΧ μέχρι τα οριστικά και απλά δεν γνωρίζουν τη διαδικασία. Τους έστειλα email ρωτώντας αν σκοπεύουν να πάρουν ΣΟΧ και ελπίζω να λάβω μια απάντηση. Έστω για να ξεκινήσω μια επικοινωνία μαζί τους. Το πολύ πολύ να μη μου απαντήσουν...
|
|