|
Post by ioannisthegreat on May 31, 2024 9:56:41 GMT
Περαστικά Λίνα. Υπομονή και δύναμη.
|
|
|
Post by antonia999 on May 31, 2024 10:02:17 GMT
Λίνα μου περαστικά! Σου στέλνω όλη την αγάπη μου! Την ευκαιρία μου να διοριστώ τη χρωστάω σε εσένα!
|
|
|
Post by kirizi3 on May 31, 2024 10:16:33 GMT
Περαστικά Λίνα, όλα θα πάνε καλά. Δύναμη και κουράγιο σου εύχομαι.
Υ.Γ. Η ψυχολογία είναι το παν.
|
|
|
Post by nikos81 on May 31, 2024 10:52:50 GMT
Λίνα περαστικά είμαι σίγουρος πως θα πάνε όλα καλά, έχεις μαζί σου θετική ενέργεια από όλους εμάς που βοήθησες ανιδιοτελώς να πετύχουμε τους στόχους μας. Είναι απλά μια δοκιμασία που θα την φέρεις εις πέρας όπως όλες τις προηγούμενες γιατί είσαι μαχήτρια Υ.Γ. Πάρε και δεύτερη και τρίτη γνώμη από άλλους γιατρούς ακόμα και ο θεωρητικά κορυφαίος γιατρός πολλές φορές μπορεί να κάνει λάθος ή να υπερβάλλει Υ.Γ2 Οτιδήποτε χρειαστείς είμαστε μαζί σου
|
|
|
Post by sotostath on May 31, 2024 11:13:09 GMT
Λίνα η υπομονή και η δύναμη σου θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις και αυτή την περιπέτεια. Να θυμάσαι ότι μέσω του φόρουμ έχεις αποκτήσει φίλους που θα προσέυχονται για σένα! Η θετική σκέψη και η αγάπη μας είναι μαζί σου!! Σου εύχομαι περαστικά και κάθε ημέρα που περνά να σου φέρνει περισσότερη υγεία και δύναμη!! Προσυπογράφω!!!! Σιδερένια!!!
|
|
|
Post by Persefoni on May 31, 2024 12:08:52 GMT
diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A8%CE%9B%CE%9A%CE%A46%CE%976-7%CE%92%CE%A1?inline=true χρονοδιάγραμμα εργασιών ΑΣΕΠ για Ιούνιο• Προκήρυξη 1ΓΒ/2023 (ΦΕΚ 24/τ.ΑΣΕΠ/9-8-2023) για την πλήρωση εκατό σαράντα μία (141) θέσεων τακτικού προσωπικού των κατηγοριών ΠΕ και ΤΕ στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) (Β΄ Στάδιο στο πλαίσιο της προκήρυξης 2Γ/2022): Αναπληρώσεις υποψηφίων και εξέταση αιτήσεων θεραπείας. • Προκήρυξη 2ΓΒ/2023 (ΦΕΚ 31/τ.ΑΣΕΠ/29-9-2023, 32/ τ.ΑΣΕΠ/3-10-2023 και 34 τ.ΑΣΕΠ/10-10-2023) για την πλήρωση χιλίων οκτακοσίων σαράντα τριών (1.843) θέσεων τακτικού προσωπικού της κατηγορίας ΤΕ σε φορείς του Δημοσίου (Β΄ Στάδιο στο πλαίσιο της προκήρυξης 2Γ/2022 (ΦΕΚ 75/τ.ΑΣΕΠ/21-11-2022): αυτεπάγγελτος έλεγχος και εξέταση ενστάσεων για την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων. • Προκήρυξη 3ΓΒ/2023 (ΦΕΚ 51/τ.ΑΣΕΠ/13-12-2023, 53/ τ. ΑΣΕΠ/20-12-2023, 3/ τ. ΑΣΕΠ/17-1-2024 και 9/ τ. ΑΣΕΠ/27-2-2024) για την πλήρωση συνολικά 4.276 θέσεων ΠΕ από επιτυχόντες του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού (Β’ στάδιο) σε φορείς του δημοσίου, σύμφωνα με το άρθρο 8 του ν. 4765/2021: α) Μηχανογραφικός έλεγχος των πινάκων των προσωρινών αποτελεσμάτων, β) έλεγχος αιτήσεων και δικαιολογητικών υποψηφίων, γ) υλοποίηση μεταβολών στις ηλεκτρονικές αιτήσεις των υποψηφίων. ~ Επεξεργασία σχεδίου Προκήρυξης για την πλήρωση ογδόντα τριών (83) ΕΕΠ σε φορείς του Δημοσίου, σύμφωνα με τις υπ΄ αρ. 50/4.11.2021, 31/27.09.2022 και 26/31.10.2023 Πράξεις του Υπουργικού Συμβουλίου με τις οποίες εγκρίθηκε ο προγραμματισμός προσλήψεων των ετών 2022, 2023 και 2024 αντίστοιχα. Αποστολή εγγράφων συμφωνίας στους φορείς. ~ Επεξεργασία ΠΙΝΑΚΑ χιλίων εξακοσίων (1.600) περίπου θέσεων για ένταξη σε Προκήρυξη ΑΜΕΑ σε φορείς του Δημοσίου, σύμφωνα με τις υπ΄ αρ. 50/4.11.2021, 31/27.09.2022 και 26/31.10.2023 Πράξεις του Υπουργικού Συμβουλίου με τις οποίες εγκρίθηκε ο προγραμματισμός προσλήψεων των ετών 2022, 2023 και 2024 αντίστοιχα. Αποστολή εγγράφων συμφωνίας στους φορείς. Lina_Admin Δύναμη, θετική σκέψη και μην το βάζεις κάτω...!!!✊
|
|
|
Post by adikimenos on May 31, 2024 12:16:41 GMT
Ακομα περνανε χειροκινητα τα pdf
|
|
|
Post by Lina_Admin on May 31, 2024 12:20:43 GMT
Λίνα περαστικά είμαι σίγουρος πως θα πάνε όλα καλά, έχεις μαζί σου θετική ενέργεια από όλους εμάς που βοήθησες ανιδιοτελώς να πετύχουμε τους στόχους μας. Είναι απλά μια δοκιμασία που θα την φέρεις εις πέρας όπως όλες τις προηγούμενες γιατί είσαι μαχήτρια Υ.Γ. Πάρε και δεύτερη και τρίτη γνώμη από άλλους γιατρούς ακόμα και ο θεωρητικά κορυφαίος γιατρός πολλές φορές μπορεί να κάνει λάθος ή να υπερβάλλει Υ.Γ2 Οτιδήποτε χρειαστείς είμαστε μαζί σου 🙏🥰🥰παιδιά είστε καταπληκτικοί όλοι με συγκινείτε αφάνταστα !!!
|
|
|
Post by Lina_Admin on May 31, 2024 12:21:50 GMT
Lina_Admin Περαστικά! Το ξέρεις ότι σε σκεφτόμαστε όλοι, θα δεις ότι στο τέλος θα πάνε όλα καλά! Ταπεινή μου άποψη πάρε γνώμες και άπο άλλους γιατρούς και μετά αξιολόγησε τα λεγόμενα τους, πολλές φορές η διατύπωσή της κατάστασης για την ίδια πάθηση διαφέρει από γιατρό σε γιατρό. Ήμουν πολλά χρόνια ιατρικός επισκέπτης και το λέω από εμπειρία. Θα δεις ότι με υπομονή και επιμονή που αποδεδειγμένα έχεις θα πάνε όλα καλά!! Εννοείται ότι θα πάρω!!
|
|
|
Post by Persefoni on May 31, 2024 12:22:10 GMT
Τώρα αυτές πχ. "Επεξεργασία σχεδίου Προκήρυξης για την πλήρωση εκατόν εξήντα δύο (162) θέσεων στο ΕΑΠ σύμφωνα με τις υπ΄ αρ. 50/4.11.2021, 31/27.09.2022 Πράξεις του Υπουργικού Συμβουλίου με τις οποίες εγκρίθηκε ο προγραμματισμός προσλήψεων των ετών 2022, 2023.Αποστολή εγγράφου συμφωνίας στο Ε.Α.Π.", γιατί δεν είναι από 2Γ....άγνωστο εεεεε.....?? Συν άλλες Κ που συνεχίζουν με ΔΕ και ΥΕ αλλά που έχουν και ΤΕ & ΠΕ, είναι όλες προγραμματισμού πριν το 2022 εεε....?? 🤷♀️🤦♀️
Επίσης ό,τι γράφει για 3ΓΒ τα έλεγε αντίστοιχα για 2ΓΒ τον Γενάρη (3 μήνες πριν τα προσωρινά).... Αν περιμένουν μετά τις εκλογές να πουν ότι πάμε κι εμείς για Σεπτέμβρη (αν και το είχα πει τον Απρίλη)...είναι για 🤢🤮
|
|
|
Post by Lina_Admin on May 31, 2024 12:22:56 GMT
Λίνα περαστικά σου εύχομαι μέσα από την καρδία μου. Ότι χρειαστείς να ξέρεις είμαστε εδώ αν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Η θετική ενέργεια φτάνει για αρχη!!!! 🌼🌺🥰🥰
|
|
|
Post by Lina_Admin on May 31, 2024 12:26:04 GMT
Μακάρι … αυτός εχθές μου είπε ότι τα χέρια μου είναι 78 χρόνων και όχι 50 όπως έχω κι άλλα σοβαρά θέματα όπως διαβήτη, υψηλή πίεση, ένα τικ πριν την κίρρωση του ήπατος … δεν πίνω από φάρμακα έχει συμβεί αυτό… έτσι που το πάνε οι γιατροί θα πεθάνω και δεν θα το καταλάβω. Εγώ αυτό παιδιά που φοβάμαι περισσότερο είναι να χάσω τα λογικά μου το θεωρώ το μεγαλύτερο κακό για έναν άνθρωπο σκεπτόμενο με αγάπη και μεράκι για τη ζωή. Όλα τα αλλά θα τα πολεμήσω όσο δεν πάει. Λίνα μη φοβάσαι!!! Όλα για τους ανθρώπους είναι!Γέμισε όσο μπορείς με αγάπη, κι όλα θα πάνε καλά. Αγάπα τα πάντα γύρω σου κι επάνω σου. Αγαπα τα χέρια σου, το συκώτι σου, ακόμα ακόμα και τα προβλήματα με πίεση, διαβήτη κτλ. Γίνε σύμμαχος του είναι σου... Η ζωή μας δοκιμάζει καθημερινά. Μοιάζει με μια νεράιδα που έχεις ακούσει γι αυτήν, αλλά κάποια στιγμή σου παρουσιάζεται μπρος σου. Μη τη φοβηθεις, μη την αγριεψεις... Χαμογέλασε της και δώσε της την αγάπη που της αξίζει!!! Να σε σίγουρη οτι θα σε βοηθήσει και θα χορέψει για σένα τον ωραιότερο χορό!!! Τώρα να πω ότι ήταν σαν να ακούω εμένα όταν γράφω σε εσάς να έχετε δύναμη και να μη το βάζετε κάτω αλλά εσυ βρε παιδί μου τα έγραψες τόσο όμορφα όλα… σε ευχαριστώ από καρδιάς!!!!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 31, 2024 12:26:05 GMT
Τώρα αυτές πχ. "Επεξεργασία σχεδίου Προκήρυξης για την πλήρωση εκατόν εξήντα δύο (162) θέσεων στο ΕΑΠ σύμφωνα με τις υπ΄ αρ. 50/4.11.2021, 31/27.09.2022 Πράξεις του Υπουργικού Συμβουλίου με τις οποίες εγκρίθηκε ο προγραμματισμός προσλήψεων των ετών 2022, 2023.Αποστολή εγγράφου συμφωνίας στο Ε.Α.Π.", γιατί δεν είναι από 2Γ....άγνωστο εεεεε.....?? Συν άλλες Κ που συνεχίζουν με ΔΕ και ΥΕ αλλά που έχουν και ΤΕ & ΠΕ, είναι όλες προγραμματισμού πριν το 2022 εεε....?? 🤷♀️🤦♀️ Στείλε το στον Υπουργό Εσωτερικών Persefoni, ως διαμαρτυρία. Αν θέλεις, να σου δώσω και το email του.
|
|
|
Post by Lina_Admin on May 31, 2024 12:27:03 GMT
Αγαπημένη μου Λίνα από σήμερα προστέθηκε το όνομά σου στην προσευχή μου. Η αγάπη και οι ειλικρινείς ευχές που κατακλύζουν από χθές το forum θα σε συνοδεύουν σε όλο αυτό το ταξίδι και θα είναι καταλύτες για βγεις νικήτρια με την βοήθεια του Θεού. Η ανιδιοτελής αγάπη και φροντίδα για τους πλησίον σου που μας έδωσες απλόχερα θα σου επιστραφούν εκατονταπλασίως καθότι το σύμπαν όπως και ο Θεός είναι σοφό και επιστρέφει ενέργειες και πράξεις. Σε αγαπούμε όλοι πολύ και είμαστε δίπλα σου σε ότι χρειαστείς. ❤️💐
|
|
|
Post by K#9 on May 31, 2024 12:27:11 GMT
Λίνα περαστικά σου εύχομαι μέσα από την καρδία μου. Ότι χρειαστείς να ξέρεις είμαστε εδώ αν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Η θετική ενέργεια φτάνει για αρχη!!!! 🌼🌺🥰🥰 Λίνα σου εύχομαι ολόψυχα περαστικά και ότι καλύτερο!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!
|
|