pixa
Pink Panther
|
Post by pixa on Oct 23, 2024 10:16:54 GMT
Η 2Κ/2015 για την πλήρωση 465 θέσεων..
|
|
|
Post by Asxetoulis on Oct 23, 2024 10:30:33 GMT
Η 2Κ/2015 για την πλήρωση 465 θέσεων.. Αυτή μου είχε διαφύγει. Δεν είναι αυτή που δεν είχε θέσεις ΤΕ αλλά μόνο ΠΕ;
|
|
|
Post by scorpione78 on Oct 23, 2024 10:33:44 GMT
Μπορείς να μας πεις στο Α, Β, Γ, Δ που σου βάλανε τικ;;; Τα κουτάκια των βαθμών από βαθμό Δ έως Α είναι γενικώς σε όλες τις θέσεις τσεκαρισμένα. Ο λόγος που γίνεται αυτό είναι για να δείξει αφενός τον κατώτερο βαθμό εισαγωγής στην Υπηρεσία (βαθμός Δ), τον οποίο αναγράφουν πολλά ΦΕΚ με αποφάσεις διορισμού, αν ψάξετε, αφετέρου το τσεκάρισμα των υπολοίπων βαθμών θέλει να δείξει τη δυνητική εξέλιξη αναλόγως της αποκτηθείσης εμπειρίας ή των έξτρα προσόντων που θα καταθέσει στον υπηρεσιακό φάκελό του ένας διορισμένος. Μπορεί ένας μηχανικός να διοριστεί τώρα, αλλά να έχει συμπληρώσει 10 χρόνια με διάφορες συμβάσεις στο Δημόσιο και επίσης ενδέχεται να κατέχει και διδακτορικό με συνάφεια. Ε, θα εξελιχθεί άμεσα! Εγώ πχ, Θεού θέλοντος, θα εισαχθώ στο ΜΚ1 και με βαθμό Δ, αφού ούτε πρότερη εμπειρία έχω στο Δημόσιο ούτε το μάστερ μου έχει συνάφεια. Αν λέω αν αναγνωριστεί κατόπιν Υπηρεσιακού Συμβουλίου, αυτό θα γίνει μόνον μισθολογικά (ΜΚ3), αλλά όχι και βαθμολογικά. Και πάλι δύσκολο. Μια φίλη μου, που δουλεύει ως Διοικητικός σε Δήμο, μου είπε ότι αν δεν σου δώσουν τη συνάφεια στο Μάστερ, κάνεις οπωσδήποτε ένσταση. Οι περισσότερες ενστάσεις δικαιώνονται και παίρνεις τη συνάφεια. Δεν γνωρίζω αν αυτό ισχύει μόνο για το συγκεκριμένο Δήμο ή γενικότερα. Πάντως, η λογική είναι μία: δεν τα παρατάμε με την πρώτη δυσκολία. Το παλεύουμε όσο περισσότερο μπορούμε.
|
|
pixa
Pink Panther
|
Post by pixa on Oct 23, 2024 11:18:52 GMT
Η 2Κ/2015 για την πλήρωση 465 θέσεων.. Αυτή μου είχε διαφύγει. Δεν είναι αυτή που δεν είχε θέσεις ΤΕ αλλά μόνο ΠΕ; Ναι μόνο ΠΕ
|
|
|
Post by dkostas on Oct 23, 2024 11:19:11 GMT
Και αν βγουν τέλη Νοεμβρίου τα οριστικά, πότε υπολογίζετε στο περίπου να πιάνουμε δουλειά;
|
|
|
Post by epr on Oct 23, 2024 11:24:57 GMT
|
|
|
Post by Asxetoulis on Oct 23, 2024 11:25:08 GMT
Και αν βγουν τέλη Νοεμβρίου τα οριστικά, πότε υπολογίζετε στο περίπου να πιάνουμε δουλειά; 3-4 μήνες μετά σε ένα καλό σενάριο θα ελεγα
|
|
|
Post by adikimenos on Oct 23, 2024 11:55:55 GMT
Δε χρειαζεται συναφεια για τη βαθμολογικη εξελιξη, στον Γ θα καταταχθεις Σε ποια περίπτωση θα καταταχθει στο Γ? Εννοείς στο παράδειγμα "Μπορεί ένας μηχανικός να διοριστεί τώρα, αλλά να έχει συμπληρώσει 10 χρόνια με διάφορες συμβάσεις στο Δημόσιο και επίσης ενδέχεται να κατέχει και διδακτορικό με συνάφεια" ? Και εάν καταταχθεί στο Γ ανεβαίνει και ΜΚ? Στο Γ μπαινεις αν εχεις μεταπτυχιακο, στο Β αν εχεις Διδακτορικο. Αν δε σε καταταξουν αμεσα ως οφειλαν, μπορει να γινει και στη συνεχεια, μεχρι να τελειωσει η δοκιμη περιοδος. Οταν εντασσεσαι στο τακτικο προσωπικο δε μπορεις να εισαι πανω απο Β, μπορει να εισαι ακομα και Β πλεοναζον 10+ χρονια. Απο τον τριτο χρονο και μετα μπορεις να γινεις Α. ΜΚ ειναι ασχετα απο Βαθμο, βλ. Νομους για Μισθολογιο και Βαθμολογιο...
|
|
|
Post by tsadler13 on Oct 23, 2024 12:15:50 GMT
Έχει καμία σημασία το βαθμολογικό κλιμάκιο; Γιατί μισθολογικά δεν έχουν καμία διαφορά από όσο γνωρίζω.
|
|
|
Post by nantia on Oct 23, 2024 12:18:24 GMT
Και αν βγουν τέλη Νοεμβρίου τα οριστικά, πότε υπολογίζετε στο περίπου να πιάνουμε δουλειά; Φεβρουάριο...🥴
|
|
|
Post by robinhood on Oct 23, 2024 12:19:45 GMT
Και αν βγουν τέλη Νοεμβρίου τα οριστικά, πότε υπολογίζετε στο περίπου να πιάνουμε δουλειά; Φεβρουάριο...🥴 αμήν γέγοιτο! Ιω μοι μοι!
|
|
|
Post by Persefoni on Oct 23, 2024 12:21:59 GMT
Σταμάτησε η καθημερινή παραγωγή ΦΕΚ διορισμού για 2ΓΒ και άρχισε η καθημερινή έκδοση ΦΕΚ με μη αποδοχές...😋 Για να δούμε πού θα φθάσει (20-50-100...?) esdda2.freeforums.net/post/119224
|
|
|
Post by epr on Oct 23, 2024 12:31:28 GMT
Και αν βγουν τέλη Νοεμβρίου τα οριστικά, πότε υπολογίζετε στο περίπου να πιάνουμε δουλειά; Φεβρουάριο...🥴 ΑΑΔΕ Καλο Πασχα....
|
|
|
Post by adikimenos on Oct 23, 2024 12:38:09 GMT
Γιατι οι αλλοι νομιζεις νωριτερα;
|
|
|
Post by nantia on Oct 23, 2024 12:43:45 GMT
αμήν γέγοιτο! Ιω μοι μοι! Σου καταλογίζω όλο το δίκιο με το μέρος σου Ρόμπιν, έχουμε αργήσει αδικαιολόγητα να το γυρίσουμε σε αρχαία τραγωδία εδώ μέσα
|
|