|
Post by Persefoni on Oct 23, 2024 12:44:05 GMT
Γιατι οι αλλοι νομιζεις νωριτερα; Δεν θέλω να είστε "απαισιόδοξοι" και να λέτε κουτά πράγματα...εδώ δεσμεύτηκαν όλοι ότι στο 1ο εξάμηνο του 25 θα έχουν διοριστεί οι ΤΕ & ΠΕ από τις 2 νέες ΓΒ (24-25)... Εμείς των 2,3ΓΒ/23....έχουμε διοριστεί ήδη όλοι και δεν το ξέρουμε... Μην λέμε χαζά...αφού εγγυήθηκαν!!!!! {full ειρωνικό σχόλιο, μην το διαβάσει κάποιος νέος και πιστέψει ότι θα ισχύσει κάτι από τα παραπάνω, ούτε στο ελάχιστο...}
|
|
|
Post by Asxetoulis on Oct 23, 2024 13:04:24 GMT
Γιατι οι αλλοι νομιζεις νωριτερα; Δεν θέλω να είστε "απαισιόδοξοι" και να λέτε κουτά πράγματα...εδώ δεσμεύτηκαν όλοι ότι στο 1ο εξάμηνο του 25 θα έχουν διοριστεί οι ΤΕ & ΠΕ από τις 2 νέες ΓΒ (24-25)... Εμείς των 2,3ΓΒ/23....έχουμε διοριστεί ήδη όλοι και δεν το ξέρουμε... Μην λέμε χαζά...αφού εγγυήθηκαν!!!!! {full ειρωνικό σχόλιο, μην το διαβάσει κάποιος νέος και πιστέψει ότι θα ισχύσει κάτι από τα παραπάνω, ούτε στο ελάχιστο...} Εσείς είστε οι τυχεροί και θα πάρετε και το μπόνους που αναφέρει ο νέος νόμος
|
|
|
Post by Persefoni on Oct 23, 2024 13:20:53 GMT
Εσείς είστε οι τυχεροί και θα πάρετε και το μπόνους που αναφέρει ο νέος νόμος Βonus....? Σε τι αναφέρεσαι...? {γιατί πλέον από την κούραση αρνούμαι να διαβάσω κάτι παραπάνω & δεν τον έχω δει ξανά....}
|
|
borges80
Buzz
Γέλα παλιάτσο....
|
Post by borges80 on Oct 23, 2024 13:56:54 GMT
Εξαρτάται από ποια οπτική το βλέπει κανείς. Δεν νομίζω να έχει αλλαγές, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Καμιά φορά και ένα "και" ή ένα "," μπορεί να κάνουν τη διαφορά.
|
|
borges80
Buzz
Γέλα παλιάτσο....
|
Post by borges80 on Oct 23, 2024 14:14:51 GMT
Σήμερα μου έστειλαν μέιλ από τον σύλλογο σχετικά με τις διάφορες ενέργειες που θα κάνουν το ΠΣΚ προκειμένου να εκλέξουν κανονικό ΔΣ και όχι προσωρινό, έτσι ώστε να μπορέσει ο σύλλογος έπειτα να βγάλει ΑΦΜ και λογαριασμό σε τράπεζα. Γράφουν επίσης ότι για να είναι κάποιος υποψήφιος και να μπορεί να ψηφίσει θα πρέπει πρώτα να καταβάλει τη συνδρομή του εκ του σύνεγγυς, εφόσον δεν υπάρχει ακόμη λογαριασμός στα σημεία όπου θα γίνουν οι εκλογές. Σκέφτομαι λοιπόν να τους πάω δυο δουβλόνια που έχω.
|
|
|
|
Post by geoastrix on Oct 23, 2024 14:40:28 GMT
Για να ευθυμήσουμε λίγο σας κάνω attachment το πριν από λίγες ώρες ποστάρισμα ενός συναδέλφου στην ομάδα της Επιτροπής Αγώνα στο fb. View AttachmentΈτσι είναι δυστυχώς!!! Αυτα γίνονται όταν χρειάζεσαι 2,5χρονια για να προσλάβεις 3500 επιστήμονες, με έναν διαγωνισμό παρωδία και να τους πληρώνεις με μισθό πωλητή σούπερ μάρκετ.
|
|
|
Post by Asxetoulis on Oct 23, 2024 16:15:18 GMT
Εξαρτάται από ποια οπτική το βλέπει κανείς. Δεν νομίζω να έχει αλλαγές, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Καμιά φορά και ένα "και" ή ένα "," μπορεί να κάνουν τη διαφορά. Προτιμώ θετικές εκπλήξεις σε θέσεις και κατανομή. Μόνο τότε τα σημεία στίξης θα έχουν ώφελος.
|
|
|
Post by poseidonas on Oct 23, 2024 16:32:54 GMT
Εξαρτάται από ποια οπτική το βλέπει κανείς. Δεν νομίζω να έχει αλλαγές, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Καμιά φορά και ένα "και" ή ένα "," μπορεί να κάνουν τη διαφορά. Στο αρθρο 21 αλλαξαν την αποδοχη διορισμου... Καθως τα οριστικα αποτελεσματα της 3ΓΒ θα βγουν μετα την ψηφιση του νομοσχεδιου, υπαρχει πιθανοτητα να ισχυσει οτι γραφει το αρθρο? Η αποδοχη δηλωνεται με την ορκωμοσια ή με τη διαβεβαιωση!!! Οποτε να πατησουν πανω σε αυτο και να τρεξουν πιο γρηγορα τις επομενες προκυρηξεις.
|
|
|
Post by Asxetoulis on Oct 23, 2024 16:34:08 GMT
Σήμερα μου έστειλαν μέιλ από τον σύλλογο σχετικά με τις διάφορες ενέργειες που θα κάνουν το ΠΣΚ προκειμένου να εκλέξουν κανονικό ΔΣ και όχι προσωρινό, έτσι ώστε να μπορέσει ο σύλλογος έπειτα να βγάλει ΑΦΜ και λογαριασμό σε τράπεζα. Γράφουν επίσης ότι για να είναι κάποιος υποψήφιος και να μπορεί να ψηφίσει θα πρέπει πρώτα να καταβάλει τη συνδρομή του εκ του σύνεγγυς, εφόσον δεν υπάρχει ακόμη λογαριασμός στα σημεία όπου θα γίνουν οι εκλογές. Σκέφτομαι λοιπόν να τους πάω δυο δουβλόνια που έχω. Μάλλον έγινε η δουλειά και την κάνουνε ελαφρά πηδηματάκια οι παλιοί. Κρίμα ο Τσε Γκεβάρα και ο συνδικαλισμός. Μακάρι να κάνω λάθος αλλά βλέπω διάλυση του συλλόγου
|
|
|
Post by corsair on Oct 23, 2024 16:36:49 GMT
Εξαρτάται από ποια οπτική το βλέπει κανείς. Δεν νομίζω να έχει αλλαγές, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Καμιά φορά και ένα "και" ή ένα "," μπορεί να κάνουν τη διαφορά. Όταν ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τη μείωση της βάσης στον 1γ αλλά έλεγε εκεί στο κατατεθέν νομοσχέδιο και εντελώς αλλά ψηφίστηκαν όσον αφορά τη βάση
|
|
|
Post by Asxetoulis on Oct 23, 2024 16:39:43 GMT
Εξαρτάται από ποια οπτική το βλέπει κανείς. Δεν νομίζω να έχει αλλαγές, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Καμιά φορά και ένα "και" ή ένα "," μπορεί να κάνουν τη διαφορά. Όταν ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τη μείωση της βάσης στον 1γ αλλά έλεγε εκεί στο κατατεθέν νομοσχέδιο και εντελώς αλλά ψηφίστηκαν όσον αφορά τη βάση Δεν είχα ασχοληθεί γιατί δεν με ενδιέφερε το θέμα. Άλλαξε κάτι επί της ουσίας τότε;
|
|
|
Post by Μαρία on Oct 23, 2024 16:49:20 GMT
Το κείμενο έτσι όπως ψηφίστηκε τελικά το έχουμε;
|
|
|
Post by Asxetoulis on Oct 23, 2024 16:50:35 GMT
Για να ευθυμήσουμε λίγο σας κάνω attachment το πριν από λίγες ώρες ποστάρισμα ενός συναδέλφου στην ομάδα της Επιτροπής Αγώνα στο fb. View AttachmentΈτσι είναι δυστυχώς!!! Αυτα γίνονται όταν χρειάζεσαι 2,5χρονια για να προσλάβεις 3500 επιστήμονες, με έναν διαγωνισμό παρωδία και να τους πληρώνεις με μισθό πωλητή σούπερ μάρκετ. 20 χρόνια πριν μετά το πτυχίο έπαιρνα 600+ ευρώ ως πρώτη δουλειά. Με άλλο κόστος ζωής τότε. Τώρα θα παίρνουμε 150 ευρώ παραπάνω 😆😆
|
|
|
Post by Μαρία on Oct 23, 2024 16:50:59 GMT
Για να ευθυμήσουμε λίγο σας κάνω attachment το πριν από λίγες ώρες ποστάρισμα ενός συναδέλφου στην ομάδα της Επιτροπής Αγώνα στο fb. View AttachmentΑγανάκτησε ο άνθρωπος.
|
|