|
Post by Asxetoulis on Oct 23, 2024 16:55:12 GMT
Για να ευθυμήσουμε λίγο σας κάνω attachment το πριν από λίγες ώρες ποστάρισμα ενός συναδέλφου στην ομάδα της Επιτροπής Αγώνα στο fb. View AttachmentΑγανάκτησε ο άνθρωπος. Αν ισχύει αυτό που γράφει πολύ καλά έκανε και έφυγε. Σώθηκε κυριολεκτικά. Θα ζήσει ήρεμος και χαρούμενος και τα παιδιά του θα έχουν ευκαιρίες και ποιότητα ζωής.
|
|
borges80
Buzz
Γέλα παλιάτσο....
|
Post by borges80 on Oct 23, 2024 16:57:36 GMT
Σήμερα μου έστειλαν μέιλ από τον σύλλογο σχετικά με τις διάφορες ενέργειες που θα κάνουν το ΠΣΚ προκειμένου να εκλέξουν κανονικό ΔΣ και όχι προσωρινό, έτσι ώστε να μπορέσει ο σύλλογος έπειτα να βγάλει ΑΦΜ και λογαριασμό σε τράπεζα. Γράφουν επίσης ότι για να είναι κάποιος υποψήφιος και να μπορεί να ψηφίσει θα πρέπει πρώτα να καταβάλει τη συνδρομή του εκ του σύνεγγυς, εφόσον δεν υπάρχει ακόμη λογαριασμός στα σημεία όπου θα γίνουν οι εκλογές. Σκέφτομαι λοιπόν να τους πάω δυο δουβλόνια που έχω. Μάλλον έγινε η δουλειά και την κάνουνε ελαφρά πηδηματάκια οι παλιοί. Κρίμα ο Τσε Γκεβάρα και ο συνδικαλισμός. Μακάρι να κάνω λάθος αλλά βλέπω διάλυση του συλλόγου Σωστός! Άμα τους πάω τα δουβλόνια θα τους ζητήσω να μου τυλίξουν και μισό κιλό επανάσταση για το σπίτι.
|
|
borges80
Buzz
Γέλα παλιάτσο....
|
Post by borges80 on Oct 23, 2024 16:59:55 GMT
Αν ισχύει αυτό που γράφει πολύ καλά έκανε και έφυγε. Σώθηκε κυριολεκτικά. Θα ζήσει ήρεμος και χαρούμενος και τα παιδιά του θα έχουν ευκαιρίες και ποιότητα ζωής. Ακόμα αναθεματίζω την ώρα που είχα την ευκαιρία να φύγω έξω και δεν το έκανα. Τώρα για εμένα είναι αργά.
|
|
borges80
Buzz
Γέλα παλιάτσο....
|
Post by borges80 on Oct 23, 2024 17:03:11 GMT
Εξαρτάται από ποια οπτική το βλέπει κανείς. Δεν νομίζω να έχει αλλαγές, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Καμιά φορά και ένα "και" ή ένα "," μπορεί να κάνουν τη διαφορά. Στο αρθρο 21 αλλαξαν την αποδοχη διορισμου... Καθως τα οριστικα αποτελεσματα της 3ΓΒ θα βγουν μετα την ψηφιση του νομοσχεδιου, υπαρχει πιθανοτητα να ισχυσει οτι γραφει το αρθρο? Η αποδοχη δηλωνεται με την ορκωμοσια ή με τη διαβεβαιωση!!! Οποτε να πατησουν πανω σε αυτο και να τρεξουν πιο γρηγορα τις επομενες προκυρηξεις. Θα είμαστε απόλυτα σίγουροι για το κείμενο μόλις βγει το φεκ με τον καινούριο νόμο.
|
|
|
Post by Asxetoulis on Oct 23, 2024 17:03:45 GMT
Αν ισχύει αυτό που γράφει πολύ καλά έκανε και έφυγε. Σώθηκε κυριολεκτικά. Θα ζήσει ήρεμος και χαρούμενος και τα παιδιά του θα έχουν ευκαιρίες και ποιότητα ζωής. Ακόμα αναθεματίζω την ώρα που είχα την ευκαιρία να φύγω έξω και δεν το έκανα. Τώρα για εμένα είναι αργά. Πότε δεν είναι αργά. Ευκαιρίες να υπάρχουν και υγεία. Τα άλλα θα τα βρούμε στην πορεία
|
|
|
Post by Asxetoulis on Oct 23, 2024 17:08:08 GMT
Μάλλον έγινε η δουλειά και την κάνουνε ελαφρά πηδηματάκια οι παλιοί. Κρίμα ο Τσε Γκεβάρα και ο συνδικαλισμός. Μακάρι να κάνω λάθος αλλά βλέπω διάλυση του συλλόγου Σωστός! Άμα τους πάω τα δουβλόνια θα τους ζητήσω να μου τυλίξουν και μισό κιλό επανάσταση για το σπίτι. Και εγώ τους πίστεψα αλλά κάποιος μου άνοιξε τα μάτια με στοιχεία και τους έψαξα όσο μπορούσα βέβαια και δυστυχώς είχε δίκιο για πολλά. Για αυτό βγάζω σπυριά όταν ακούω για τον σύλλογο.
|
|
|
Post by thanos2 on Oct 23, 2024 17:16:07 GMT
|
|
|
Post by Asxetoulis on Oct 23, 2024 17:22:00 GMT
Θα πριμοδοτήσουν την εντοπιότητα αλλά δεν θα δώσουν θέσεις σε νομούς με εντοπιότητα. Αν κοιτάξεις Γρεβενά, Καστοριά, Πέλλα στην προκύρηξη των ΤΕ μπορεί να μην είχαν ούτε 5 θέσεις διεκπεραίωσης συνολικά. Τώρα για την βάση δεδομένων άντληση στοιχείων ας φτιάξουν πρώτα τον σέρβερ του ΑΣΕΠ
|
|
|
Post by Mona_Liza on Oct 23, 2024 17:22:19 GMT
Για να ευθυμήσουμε λίγο σας κάνω attachment το πριν από λίγες ώρες ποστάρισμα ενός συναδέλφου στην ομάδα της Επιτροπής Αγώνα στο fb. View AttachmentΜπαααα...εμενα δεν με πειθει καθολου. Καταρχας δεν θα εμπαινε στη διαδικασια του διαγωνισμου εξαρχης... Δευτερον τι αναγκη εχει να το διατυμπανιζει και να "το τριβει στη μουρη" οσων αναμενουν.. Για τρολ μου κανει..
|
|
eliaz
Pink Panther
|
Post by eliaz on Oct 23, 2024 17:27:32 GMT
Καλημέρα σε όλους. Αν κάποιος διάβασε το νομοσχέδιο προσεκτικά,κατάλαβε όπως εγώ ότι θα ισχύει από 01/01/2025;οπότε την 3ΓΒ λογικά δεν την επηρεάζει ούτε ως προς τις ποινές, ούτε ως προς τη συντόμευση των προθεσμιών; Αυτό έτσι κι αλλιώς μιας και το άρθρο 29 αναφέρει το παρακάτω: "1. Τα άρθρα 7 και 9,καθώς και οι προθεσμίες των άρθρων 19, 20, 22, 23 του Κεφαλαίου Γ’ και των άρθρων 24, 26 και 28 του Κεφαλαίου Δ’ δεν εφαρμόζονται σε διοριστέους προκηρύξεων του Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (Α.Σ.Ε.Π.) οι οποίες δημοσιεύθηκαν μέχρι και την έναρξη ισχύος του παρόντος." άρθρα 7 και 9,καθώς και οι προθεσμίες των άρθρων 19, 20, 22, 23 του Κεφαλαίου Γ’ και των άρθρων 24, 26 και 28 του Κεφαλαίου Δ’ ΔΕΝ εφαρμόζονται σε ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΥΣ προκηρύξεων του Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού..." Ερωτώ: Προσωρινά διοριστέους ή οριστικά διοριστεους?? Γιατί αν εννοει οριστικα διοριστεους, η ποινή πιανει κι εμάς..
|
|
|
Post by thanos2 on Oct 23, 2024 17:28:06 GMT
Θα πριμοδοτήσουν την εντοπιότητα αλλά δεν θα δώσουν θέσεις σε νομούς με εντοπιότητα. Αν κοιτάξεις Γρεβενά, Καστοριά, Πέλλα στην προκύρηξη των ΤΕ μπορεί να μην είχαν ούτε 5 θέσεις διεκπεραίωσης συνολικά. Τώρα για την βάση δεδομένων άντληση στοιχείων ας φτιάξουν πρώτα τον σέρβερ του ΑΣΕΠ Σωστά τα λες... αλλά μια λεπτομέρεια που με κέντρισε; (ειδικά εμενα....;;
|
|
|
Post by ev27 on Oct 23, 2024 17:31:14 GMT
Μάλλον έγινε η δουλειά και την κάνουνε ελαφρά πηδηματάκια οι παλιοί. Κρίμα ο Τσε Γκεβάρα και ο συνδικαλισμός. Μακάρι να κάνω λάθος αλλά βλέπω διάλυση του συλλόγου Σωστός! Άμα τους πάω τα δουβλόνια θα τους ζητήσω να μου τυλίξουν και μισό κιλό επανάσταση για το σπίτι. Πάρε και για εμένα ένα κομμάτι!
|
|
|
Post by tiesel on Oct 23, 2024 17:42:10 GMT
Αυτό έτσι κι αλλιώς μιας και το άρθρο 29 αναφέρει το παρακάτω: "1. Τα άρθρα 7 και 9,καθώς και οι προθεσμίες των άρθρων 19, 20, 22, 23 του Κεφαλαίου Γ’ και των άρθρων 24, 26 και 28 του Κεφαλαίου Δ’ δεν εφαρμόζονται σε διοριστέους προκηρύξεων του Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (Α.Σ.Ε.Π.) οι οποίες δημοσιεύθηκαν μέχρι και την έναρξη ισχύος του παρόντος." άρθρα 7 και 9,καθώς και οι προθεσμίες των άρθρων 19, 20, 22, 23 του Κεφαλαίου Γ’ και των άρθρων 24, 26 και 28 του Κεφαλαίου Δ’ ΔΕΝ εφαρμόζονται σε ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΥΣ προκηρύξεων του Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού..." Ερωτώ: Προσωρινά διοριστέους ή οριστικά διοριστεους?? Γιατί αν εννοει οριστικα διοριστεους, η ποινή πιανει κι εμάς.. Δεν έχει σημασία. Η ουσία νομιζω είναι ότι δεν εφαρμόζονται σε προκηρύξεις που δημοσιεύτηκαν μέχρι την έναρξη του παρόντος. Δηλαδή οσες προκηρύξεις του ΑΣΕΠ έχουν ήδη δημοσιευθεί είναι εκτός. Αυτή φυσικά είναι η δική μου οπτική.
|
|
|
Post by nantia on Oct 23, 2024 17:56:31 GMT
Αυτό έτσι κι αλλιώς μιας και το άρθρο 29 αναφέρει το παρακάτω: "1. Τα άρθρα 7 και 9,καθώς και οι προθεσμίες των άρθρων 19, 20, 22, 23 του Κεφαλαίου Γ’ και των άρθρων 24, 26 και 28 του Κεφαλαίου Δ’ δεν εφαρμόζονται σε διοριστέους προκηρύξεων του Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (Α.Σ.Ε.Π.) οι οποίες δημοσιεύθηκαν μέχρι και την έναρξη ισχύος του παρόντος." άρθρα 7 και 9,καθώς και οι προθεσμίες των άρθρων 19, 20, 22, 23 του Κεφαλαίου Γ’ και των άρθρων 24, 26 και 28 του Κεφαλαίου Δ’ ΔΕΝ εφαρμόζονται σε ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΥΣ προκηρύξεων του Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού..." Ερωτώ: Προσωρινά διοριστέους ή οριστικά διοριστεους?? Γιατί αν εννοει οριστικα διοριστεους, η ποινή πιανει κι εμάς.. Η αναφορική πρόταση είναι η καθοριστική και όχι η λέξη διοριστέοι.
|
|
|
Post by nantia on Oct 23, 2024 17:57:48 GMT
Εξαρτάται από ποια οπτική το βλέπει κανείς. Δεν νομίζω να έχει αλλαγές, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Καμιά φορά και ένα "και" ή ένα "," μπορεί να κάνουν τη διαφορά. Στο αρθρο 21 αλλαξαν την αποδοχη διορισμου... Καθως τα οριστικα αποτελεσματα της 3ΓΒ θα βγουν μετα την ψηφιση του νομοσχεδιου, υπαρχει πιθανοτητα να ισχυσει οτι γραφει το αρθρο? Η αποδοχη δηλωνεται με την ορκωμοσια ή με τη διαβεβαιωση!!! Οποτε να πατησουν πανω σε αυτο και να τρεξουν πιο γρηγορα τις επομενες προκυρηξεις. www.google.com/amp/s/www.tanea.gr/1998/06/19/greece/logos-timis-anti-orkoy/amp/
|
|