borges80
Buzz
Γέλα παλιάτσο....
|
Post by borges80 on Oct 23, 2024 18:07:37 GMT
Για να ευθυμήσουμε λίγο σας κάνω attachment το πριν από λίγες ώρες ποστάρισμα ενός συναδέλφου στην ομάδα της Επιτροπής Αγώνα στο fb. View AttachmentΜπαααα...εμενα δεν με πειθει καθολου. Καταρχας δεν θα εμπαινε στη διαδικασια του διαγωνισμου εξαρχης... Δευτερον τι αναγκη εχει να το διατυμπανιζει και να "το τριβει στη μουρη" οσων αναμενουν.. Για τρολ μου κανει.. Δεν έχει σημασία φίλη μου. Η αγανάκτηση που βγάζει είναι true και εκφράζει πολύ κόσμο!
|
|
|
Post by mimody on Oct 23, 2024 18:08:32 GMT
Εξαρτάται από ποια οπτική το βλέπει κανείς. Δεν νομίζω να έχει αλλαγές, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Καμιά φορά και ένα "και" ή ένα "," μπορεί να κάνουν τη διαφορά. Στο αρθρο 21 αλλαξαν την αποδοχη διορισμου... Καθως τα οριστικα αποτελεσματα της 3ΓΒ θα βγουν μετα την ψηφιση του νομοσχεδιου, υπαρχει πιθανοτητα να ισχυσει οτι γραφει το αρθρο? Η αποδοχη δηλωνεται με την ορκωμοσια ή με τη διαβεβαιωση!!! Οποτε να πατησουν πανω σε αυτο και να τρεξουν πιο γρηγορα τις επομενες προκυρηξεις. Αυτό νόμισα και γω όταν πρωτοείδα το "ή με την διαβεβαίωση". Όταν διάβασα το αντίστοιχο άρθρο περί ορκομωσίας κατάλαβα ότι η "διαβεβαίωση" είναι αντίστοιχη διαδικασία με την ορκομωσια, για όσους δεν θέλουν να .... ορκίζονται! Δεν είναι η απάντηση που δίνεις στον φορέα όταν σε καλεί μετά τα οριστικά.Ειναι, ας πούμε, "πολιτικός" όρκος (κατά το πολιτικός γάμος).
|
|
|
Post by user23 on Oct 23, 2024 18:09:17 GMT
|
|
|
Post by Asxetoulis on Oct 23, 2024 18:10:26 GMT
Θα πριμοδοτήσουν την εντοπιότητα αλλά δεν θα δώσουν θέσεις σε νομούς με εντοπιότητα. Αν κοιτάξεις Γρεβενά, Καστοριά, Πέλλα στην προκύρηξη των ΤΕ μπορεί να μην είχαν ούτε 5 θέσεις διεκπεραίωσης συνολικά. Τώρα για την βάση δεδομένων άντληση στοιχείων ας φτιάξουν πρώτα τον σέρβερ του ΑΣΕΠ Σωστά τα λες... αλλά μια λεπτομέρεια που με κέντρισε; (ειδικά εμενα....;; Να το πάρει το ποτάμι;😅 Δεν διάβασα κάτι σημαντικό εκεί μέσα.
|
|
|
Post by athanatos on Oct 23, 2024 18:16:28 GMT
Καλησπέρα συνφορουμίτες μου.
Μία ερώτηση με βάση αυτά που ψηφίστηκαν στο νομοσχέδιο. Για τις θέσεις της ΑΑΔΕ μάλλον τις χαιρετάμε (προσωπική εκτίμηση). Στους ΤΕ που η "δεξαμενή" είναι 30 άτομα τι θα γίνει;
Αυτοί οι 30 έχουν επιλέξει ήδη θέσεις όταν έκαναν την αίτηση στον 1Γ.
Δηλαδή θα βγουν οι θέσεις και θα κάτσουν οι υπάλληλοι του ΑΣΕΠ να κοιτάξουν τι έχει δηλώσει ο καθένας τους μέχρι να πιάσουν το σύνολο των θέσεων;
Το ίδιο θα ισχύει και για τους ΠΕ (500 άτομα) αλλά με περισσότερες θέσεις; Μόνο εμένα μου φαίνεται ότι δεν θα δούμε ούτε μία;
|
|
borges80
Buzz
Γέλα παλιάτσο....
|
Post by borges80 on Oct 23, 2024 18:19:06 GMT
Όλο για ξύσιμο είναι Θάνο. Εμένα προσωπικά το πικ με έπιασε όταν διάβαζα για τη σούπερ-ντούπερ πρωτοπόρα πιονιέρικη αλλαγή της φουσκωμένης μοριοδότησης της εντοπιότητας που θα λύσει το πρόβλημα, ενώ όλα τα προηγούμενα χρόνια όσοι είχαν εντοπιότητα πήγαιναν κατευθείαν στην κορυφή των πινάκων διοριστέων ανεξαρτήτως μορίων. Επομένως κοροϊδευόμαστε με στόχο τις εντυπώσεις πολιτών άσχετων με το θέμα! Να το πάρει το ποτάμι.
|
|
|
Post by thanos2 on Oct 23, 2024 18:19:17 GMT
Σωστά τα λες... αλλά μια λεπτομέρεια που με κέντρισε; (ειδικά εμενα....;; Να το πάρει το ποτάμι;😅 Δεν διάβασα κάτι σημαντικό εκεί μέσα. Τα Άγραφα ρε παιδιά... τα Άγραφα! Είχαμε γράψει σελίδες σελιδων γι αυτά! Και το είχα ξεκινήσει εγώ το θέμα.... Κατάλαβες; Είναι και οι πολλές μύγες που κυκλοφορούν αυτή την εποχή!!! Βρε λες να μας παρακολουθούν...; Άρχισα να μυγιαζομαι πάλι...
|
|
|
Post by Asxetoulis on Oct 23, 2024 18:23:18 GMT
Να το πάρει το ποτάμι;😅 Δεν διάβασα κάτι σημαντικό εκεί μέσα. Τα Άγραφα ρε παιδιά... τα Άγραφα! Είχαμε γράψει σελίδες σελιδων γι αυτά! Και το είχα ξεκινήσει εγώ το θέμα.... Κατάλαβες; Είναι και οι πολλές μύγες που κυκλοφορούν αυτή την εποχή!!! Βρε λες να μας παρακολουθούν...; Άρχισα να μυγιαζομαι πάλι... Το είχα δει. Πήγε το μυαλό μου αλλά λέω δεν θα εννοεί αυτό
|
|
|
Post by konstantinos84 on Oct 23, 2024 18:24:50 GMT
Να το πάρει το ποτάμι;😅 Δεν διάβασα κάτι σημαντικό εκεί μέσα. Τα Άγραφα ρε παιδιά... τα Άγραφα! Είχαμε γράψει σελίδες σελιδων γι αυτά! Και το είχα ξεκινήσει εγώ το θέμα.... Κατάλαβες; Είναι και οι πολλές μύγες που κυκλοφορούν αυτή την εποχή!!! Βρε λες να μας παρακολουθούν...; Άρχισα να μυγιαζομαι πάλι... Πάει η θέση στα Άγραφα! Μας τη πήρε άλλος!
|
|
|
Post by Asxetoulis on Oct 23, 2024 18:26:30 GMT
Καλησπέρα συνφορουμίτες μου. Μία ερώτηση με βάση αυτά που ψηφίστηκαν στο νομοσχέδιο. Για τις θέσεις της ΑΑΔΕ μάλλον τις χαιρετάμε (προσωπική εκτίμηση). Στους ΤΕ που η "δεξαμενή" είναι 30 άτομα τι θα γίνει; Αυτοί οι 30 έχουν επιλέξει ήδη θέσεις όταν έκαναν την αίτηση στον 1Γ. Δηλαδή θα βγουν οι θέσεις και θα κάτσουν οι υπάλληλοι του ΑΣΕΠ να κοιτάξουν τι έχει δηλώσει ο καθένας τους μέχρι να πιάσουν το σύνολο των θέσεων; Το ίδιο θα ισχύει και για τους ΠΕ (500 άτομα) αλλά με περισσότερες θέσεις; Μόνο εμένα μου φαίνεται ότι δεν θα δούμε ούτε μία; Θεωρώ ότι κάποια στιγμή πριν τις δικές μας προκυρήξεις θα εξετάσει ο ΑΣΕΠ τις παλιες δηλώσεις των επιλαχόντων της 1Γ σύμφωνα με τις νέες θέσεις και σε όσες υπάρχουν δηλωσαντες θα βγάλει κατάσταση διοριστέων χωρίς νέα προκήρυξη. Οι μη δηλωθείσες από κανένα θα δωθούν στον 2Γ. Έτσι νομίζω ότι θα γίνει η υποτιθέμενη μοιρασιά.
|
|
|
Post by konstantinos84 on Oct 23, 2024 18:26:33 GMT
Ένα σχόλιο που διάβασα για να πέσει η βάση στη 2Γ στο 50, υπάρχει περίπτωση να γίνει;
|
|
|
Post by Μαρία on Oct 23, 2024 18:26:35 GMT
Με τα Άγραφα τυχαίο ήταν. Απλα πήραν από τις λίστες με τις θέσεις ένα μέρος που έχει αυτό το πρόβλημα των αποχωρήσεων. Αφού ούτε εμείς δεν προλαβαίνουμε πάντα να διαβάζουμε τι γράφουμε 😀 που να προλάβουν και άλλοι.
|
|
|
Post by thanos2 on Oct 23, 2024 18:29:59 GMT
Τα Άγραφα ρε παιδιά... τα Άγραφα! Είχαμε γράψει σελίδες σελιδων γι αυτά! Και το είχα ξεκινήσει εγώ το θέμα.... Κατάλαβες; Είναι και οι πολλές μύγες που κυκλοφορούν αυτή την εποχή!!! Βρε λες να μας παρακολουθούν...; Άρχισα να μυγιαζομαι πάλι... Το είχα δει. Πήγε το μυαλό μου αλλά λέω δεν θα εννοεί αυτό Ααααα!!! Πήγε και σένα το μυαλό σου.... Ρε αυτά τα Άγραφα!!! Έχουν γίνει διάσημα!!! Τεσπα... μάλλον τυχαίο θα ήταν... Εγώ το πήρα ισως αλλιώς λόγω μυγας και μυγιασματος....
|
|
borges80
Buzz
Γέλα παλιάτσο....
|
Post by borges80 on Oct 23, 2024 18:30:33 GMT
Καλημέρα σε όλους. Αν κάποιος διάβασε το νομοσχέδιο προσεκτικά,κατάλαβε όπως εγώ ότι θα ισχύει από 01/01/2025;οπότε την 3ΓΒ λογικά δεν την επηρεάζει ούτε ως προς τις ποινές, ούτε ως προς τη συντόμευση των προθεσμιών; Αν το γράφει αυτό δεν θα την επηρεάσει αλλά οι επόμενες ΓΒ θα βγούνε λογικά με το νέο έτος. Όχι ότι δεν το περιμεναμε Από 1/1/25 θα αρχίσει να ισχύει το β' μέρος του νόμου που δεν αφορά το ασεπ.
|
|
|
Post by Asxetoulis on Oct 23, 2024 18:34:11 GMT
Ένα σχόλιο που διάβασα για να πέσει η βάση στη 2Γ στο 50, υπάρχει περίπτωση να γίνει; Δεν θα έδινα πιθανότητα ούτε μια στο εκατομμύριο. Εκτός αν στο τέλος της διαδρομής θελήσουν να μας τρολάρουν.
|
|