|
Post by Asxetoulis on Oct 24, 2024 12:45:09 GMT
Καλημέρα σε όλους,
μόλις το πρώτο μου post γιατί σας ανακάλυψα αρκετά αργά (από σελίδα 387x και μετά).
Είναι εξαιρετικό όλο το υλικό που υπάρχει. .
Καλησπέρα και καλωσόρισες. Θα μπορούσες να γράψεις περιληπτικά σε μερικές γραμμές με αρίθμηση αυτά που θα ήθελες να μάθεις; Ήταν λίγο μεγάλο το κείμενο
|
|
|
Post by johnstavr on Oct 24, 2024 12:58:12 GMT
Σημαντικό νέο αυτό: διορίστηκε με την 2ΓΒ ο πρώτος και έφυγε από την 1ΓΒ (πέρασε και στις 2 προκηρύξεις!). Στα προσωρινά της 3ΓΒ έχουμε 13 τέτοιες περιπτώσεις, να δούμε τι θα γίνει εκεί με τις αναπληρώσεις...
Στην 3ΓΒ έχουμε και τους 25 επιτυχόντες στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης, οι οποίοι φοιτούν ήδη από τον Απρίλιο. Δεν τους έψαξα στους Διοριστέους της 3ΓΒ, αλλά στο μεγάλο πίνακα των Διοικητικών. Σίγουρα θα είχαν δηλώσει θέσεις και στην 3ΓΒ περιμένοντας τα αποτελέσματα της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης. Και οι μισοί από αυτούς να είναι στους Διοριστέους, μιλάμε για άλλα (περίπου) 12 άτομα που σίγουρα θα αρνηθούν τον διορισμό. Βάλε και ορισμένους εκπαιδευτικούς. Η 3ΓΒ θα έχει σίγουρα αρκετές αναπληρώσεις. Αλλά το καλό είναι ότι οι περισσότεροι λίγο πολύ βολευόμαστε. Δεν ισχύει αυτό για τους επιτυχόντες στην ΕΣΔΔΑ, γράφω ως ένας από αυτούς. Έχουμε δυνατότητα να ορκιστούμε και να κρατήσουμε τη θέση ως οργανική, και αποσπόμαστε αυτοδίκαια στην ΕΣΔΔΑ μέχρι να ολοκληρώσουμε τη φοίτηση και έχουμε δυνατότητα επιλογής στο τέλος, ποια από τις δύο θέσεις (με ΑΣΕΠ ή από την ΕΣΔΔΑ) θα επιλέξουμε, κρατώντας πάντα τα προνόμια του αποφοίτου. Αρκετοί από μας σκεφτόμαστε να κρατήσουμε τη θέση του ΑΣΕΠ, είτε λόγω γεωγραφίας, είτε λόγω μεγαλύτερης συνάφειας με το αντικείμενό μας. Υπάρχει και σχετική γνωμοδότηση του ΝΣΚ για αυτό το θέμα.
|
|
|
Post by scorpione78 on Oct 24, 2024 13:05:11 GMT
Στην 3ΓΒ έχουμε και τους 25 επιτυχόντες στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης, οι οποίοι φοιτούν ήδη από τον Απρίλιο. Δεν τους έψαξα στους Διοριστέους της 3ΓΒ, αλλά στο μεγάλο πίνακα των Διοικητικών. Σίγουρα θα είχαν δηλώσει θέσεις και στην 3ΓΒ περιμένοντας τα αποτελέσματα της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης. Και οι μισοί από αυτούς να είναι στους Διοριστέους, μιλάμε για άλλα (περίπου) 12 άτομα που σίγουρα θα αρνηθούν τον διορισμό. Βάλε και ορισμένους εκπαιδευτικούς. Η 3ΓΒ θα έχει σίγουρα αρκετές αναπληρώσεις. Αλλά το καλό είναι ότι οι περισσότεροι λίγο πολύ βολευόμαστε. Δεν ισχύει αυτό για τους επιτυχόντες στην ΕΣΔΔΑ, γράφω ως ένας από αυτούς. Έχουμε δυνατότητα να ορκιστούμε και να κρατήσουμε τη θέση ως οργανική, και αποσπόμαστε αυτοδίκαια στην ΕΣΔΔΑ μέχρι να ολοκληρώσουμε τη φοίτηση και έχουμε δυνατότητα επιλογής στο τέλος, ποια από τις δύο θέσεις (με ΑΣΕΠ ή από την ΕΣΔΔΑ) θα επιλέξουμε, κρατώντας πάντα τα προνόμια του αποφοίτου. Αρκετοί από μας σκεφτόμαστε να κρατήσουμε τη θέση του ΑΣΕΠ, είτε λόγω γεωγραφίας, είτε λόγω μεγαλύτερης συνάφειας με το αντικείμενό μας. Υπάρχει και σχετική γνωμοδότηση του ΝΣΚ για αυτό το θέμα. Δεν γνώριζα τη διαδικασία. Καλά έκανες και το διευκρίνισες.
|
|
|
Post by billy on Oct 24, 2024 13:06:04 GMT
Καλημέρα σε όλους,
μόλις το πρώτο μου post γιατί σας ανακάλυψα αρκετά αργά (από σελίδα 387x και μετά).
Είναι εξαιρετικό όλο το υλικό που υπάρχει. .
Καλησπέρα και καλωσόρισες. Θα μπορούσες να γράψεις περιληπτικά σε μερικές γραμμές με αρίθμηση αυτά που θα ήθελες να μάθεις; Ήταν λίγο μεγάλο το κείμενο Νομίζω ότι ο καλός μας φίλος απορεί με τη διαδικασία των ενστάσεων. @ mcalavera, εμένα μου άρεσαν οι προβληματισμοί που μας έγραψες, γιατί κατανοούμε έτσι καλύτερα τις συνεχείς περιπέτειες τόσο του ΑΣΕΠ όσο και της ίδιας της ζωής! Σχετικά με τις ενστάσεις, είναι σαν το tracker που περιγράφεις: ενδέχεται πρώτα να παραδοθεί το πακέτο και κατόπιν να ενημερωθεί το σύστημα. Εξετάζονται "αθόρυβα" με συγκρότηση επιτροπών, συχνά ομαδοποιημένες, και το σύστημα ενημερώνεται εκ των υστέρων. Συνήθως ο ενιστάμενος λαμβάνει την πολυσέλιδη και τεκμηριωμένη απόφαση του ΑΣΕΠ κάποιες εβδομάδες μετά την ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων. Ετσι τουλάχιστον έγινε με την δική μου σε προκήρυξη εκπαιδευτικών πέρυσι και θυμάμαι ότι κάτι τέτοιο είχαμε καταλάβει και από τις διαδικασίες της 2ΓΒ.
|
|
|
Post by Asxetoulis on Oct 24, 2024 14:00:07 GMT
Καλησπέρα και καλωσόρισες. Θα μπορούσες να γράψεις περιληπτικά σε μερικές γραμμές με αρίθμηση αυτά που θα ήθελες να μάθεις; Ήταν λίγο μεγάλο το κείμενο Νομίζω ότι ο καλός μας φίλος απορεί με τη διαδικασία των ενστάσεων. @ mcalavera, εμένα μου άρεσαν οι προβληματισμοί που μας έγραψες, γιατί κατανοούμε έτσι καλύτερα τις συνεχείς περιπέτειες τόσο του ΑΣΕΠ όσο και της ίδιας της ζωής! Σχετικά με τις ενστάσεις, είναι σαν το tracker που περιγράφεις: ενδέχεται πρώτα να παραδοθεί το πακέτο και κατόπιν να ενημερωθεί το σύστημα. Εξετάζονται "αθόρυβα" με συγκρότηση επιτροπών, συχνά ομαδοποιημένες, και το σύστημα ενημερώνεται εκ των υστέρων. Συνήθως ο ενιστάμενος λαμβάνει την πολυσέλιδη και τεκμηριωμένη απόφαση του ΑΣΕΠ κάποιες εβδομάδες μετά την ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων. Ετσι τουλάχιστον έγινε με την δική μου σε προκήρυξη εκπαιδευτικών πέρυσι και θυμάμαι ότι κάτι τέτοιο είχαμε καταλάβει και από τις διαδικασίες της 2ΓΒ.
Εγώ ένα πράγμα δεν κατάλαβα σε αυτή τη περίπτωση. Με τι μαγικά εξαφάνισαν προϋπηρεσία και εντοπιότητα σε ενιαία αίτηση
|
|
|
Post by manolis76 on Oct 24, 2024 14:16:19 GMT
Νομίζω ότι ο καλός μας φίλος απορεί με τη διαδικασία των ενστάσεων. @ mcalavera, εμένα μου άρεσαν οι προβληματισμοί που μας έγραψες, γιατί κατανοούμε έτσι καλύτερα τις συνεχείς περιπέτειες τόσο του ΑΣΕΠ όσο και της ίδιας της ζωής! Σχετικά με τις ενστάσεις, είναι σαν το tracker που περιγράφεις: ενδέχεται πρώτα να παραδοθεί το πακέτο και κατόπιν να ενημερωθεί το σύστημα. Εξετάζονται "αθόρυβα" με συγκρότηση επιτροπών, συχνά ομαδοποιημένες, και το σύστημα ενημερώνεται εκ των υστέρων. Συνήθως ο ενιστάμενος λαμβάνει την πολυσέλιδη και τεκμηριωμένη απόφαση του ΑΣΕΠ κάποιες εβδομάδες μετά την ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων. Ετσι τουλάχιστον έγινε με την δική μου σε προκήρυξη εκπαιδευτικών πέρυσι και θυμάμαι ότι κάτι τέτοιο είχαμε καταλάβει και από τις διαδικασίες της 2ΓΒ.
Εγώ ένα πράγμα δεν κατάλαβα σε αυτή τη περίπτωση. Με τι μαγικά εξαφάνισαν προϋπηρεσία και εντοπιότητα σε ενιαία αίτηση Το θέμα με την εμπειρία είναι πολύ εύκολο και το κόλπο είναι η λέξη μηχανικός. Στους μηχανικούς αναγνωρίζεται προυπηρεσία από τη μέρα απόκτησης της άδειας του ΤΕΕ, ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην πληροφορική. Οπότε λογικά του αναγνώρισαν την προυπηρεσία του μηχανικού (απόκτηση άδειας ΤΕΕ) ενώ όχι όλους τους μήνες της ως πληροφορικάριος (κάποιοι μήνες δεν καλύπτονταν από χαρτιά)
|
|
|
Post by manolis76 on Oct 24, 2024 14:20:48 GMT
Εγώ ένα πράγμα δεν κατάλαβα σε αυτή τη περίπτωση. Με τι μαγικά εξαφάνισαν προϋπηρεσία και εντοπιότητα σε ενιαία αίτηση Το θέμα με την εμπειρία είναι πολύ εύκολο και το κόλπο είναι η λέξη μηχανικός. Στους μηχανικούς αναγνωρίζεται προυπηρεσία από τη μέρα απόκτησης της άδειας του ΤΕΕ, ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην πληροφορική. Οπότε λογικά του αναγνώρισαν την προυπηρεσία του μηχανικού (απόκτηση άδειας ΤΕΕ) ενώ όχι όλους τους μήνες της ως πληροφορικάριος (κάποιοι μήνες δεν καλύπτονταν από χαρτιά) Επίσης για την εντοπιότητα το προφανές είναι ότι η μία θέση προέβλεπε ενώ η άλλη όχι.
|
|
|
Post by Asxetoulis on Oct 24, 2024 14:27:15 GMT
Το θέμα με την εμπειρία είναι πολύ εύκολο και το κόλπο είναι η λέξη μηχανικός. Στους μηχανικούς αναγνωρίζεται προυπηρεσία από τη μέρα απόκτησης της άδειας του ΤΕΕ, ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην πληροφορική. Οπότε λογικά του αναγνώρισαν την προυπηρεσία του μηχανικού (απόκτηση άδειας ΤΕΕ) ενώ όχι όλους τους μήνες της ως πληροφορικάριος (κάποιοι μήνες δεν καλύπτονταν από χαρτιά) Επίσης για την εντοπιότητα το προφανές είναι ότι η μία θέση προέβλεπε ενώ η άλλη όχι. Προφανώς αναφέρεται σε περίπτωση νομού όπου άλλοι δήμοι δίνουν εντοπιότητα και άλλοι όχι. Έτσι ακούγεται λογικοφανές
|
|
|
Post by efkolos on Oct 24, 2024 15:14:35 GMT
Δεν ισχύει αυτό για τους επιτυχόντες στην ΕΣΔΔΑ, γράφω ως ένας από αυτούς. Έχουμε δυνατότητα να ορκιστούμε και να κρατήσουμε τη θέση ως οργανική, και αποσπόμαστε αυτοδίκαια στην ΕΣΔΔΑ μέχρι να ολοκληρώσουμε τη φοίτηση και έχουμε δυνατότητα επιλογής στο τέλος, ποια από τις δύο θέσεις (με ΑΣΕΠ ή από την ΕΣΔΔΑ) θα επιλέξουμε, κρατώντας πάντα τα προνόμια του αποφοίτου. Αρκετοί από μας σκεφτόμαστε να κρατήσουμε τη θέση του ΑΣΕΠ, είτε λόγω γεωγραφίας, είτε λόγω μεγαλύτερης συνάφειας με το αντικείμενό μας. Υπάρχει και σχετική γνωμοδότηση του ΝΣΚ για αυτό το θέμα. Δεν γνώριζα τη διαδικασία. Καλά έκανες και το διευκρίνισες. Αν τους αρέσει η θέση μπορούν να την κρατήσουν κάβα και να παραμείνουν στην σχολή.
|
|
|
Post by Asxetoulis on Oct 24, 2024 15:44:06 GMT
Δεν γνώριζα τη διαδικασία. Καλά έκανες και το διευκρίνισες. Αν τους αρέσει η θέση μπορούν να την κρατήσουν κάβα και να παραμείνουν στην σχολή. Και αν το μετανιώσουν με το πέρας των σπουδών να την απελευθερώσουν τότε; Επιλαχόντες θα κληθούν σε τέτοια περίπτωση;
|
|
|
Post by mcalavera on Oct 24, 2024 17:00:32 GMT
Το θέμα με την εμπειρία είναι πολύ εύκολο και το κόλπο είναι η λέξη μηχανικός. Στους μηχανικούς αναγνωρίζεται προυπηρεσία από τη μέρα απόκτησης της άδειας του ΤΕΕ, ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην πληροφορική. Οπότε λογικά του αναγνώρισαν την προυπηρεσία του μηχανικού (απόκτηση άδειας ΤΕΕ) ενώ όχι όλους τους μήνες της ως πληροφορικάριος (κάποιοι μήνες δεν καλύπτονταν από χαρτιά) Επίσης για την εντοπιότητα το προφανές είναι ότι η μία θέση προέβλεπε ενώ η άλλη όχι. Ευχαριστώ για τους προβληματισμούς σας.
Όσον αφορά την περίπτωσή μου: - Και οι 2 θέσεις (μηχανικού και πληροφορικού) είναι στον ίδιο Δήμο που δίνει εντοπιότητα. Και οι 2 θέσεις είχαν τον κωδικό 6.
- Το μεγαλύτερο μέρος της εμπειρίας μου είναι ως πληροφορικός. - Απ' ότι κατάλαβα από την προκήρυξη, όλη η εμπειρία αναγνωρίζεται, ανεξαρτήτως αντικειμένου - αλλά ακόμη και να μην είναι έτσι, ως πληροφορικός σκέτο, έχω περισσότερη από αυτή που μου υπολόγισαν.
Αν θα έπρεπε να υποθέσω, νομίζω ότι το 2ο άτομο που υπολόγισε τα μόριά μου για τη θέση της πληροφορικής, πήρε τη δουλειά που έκανε ο/η συνάδελφός του στον πίνακα των μηχανικών, έσειρε τα κελιά από τον πίνακα του excel ένα δεξιά και μετά c(l)opy/paste. Επειδή δεν ήταν κλειδωμένα, δεν υπολογίστηκε το 20αρι της εντοπιότητας και μειώθηκε η εμπειρία μου κατά 1. Its a simple enough explanation that fits the answer (imho).
Τελικά ξέρει κάποιος αν ο ΑΣΕΠ έχει δικαίωμα να διορθώσει μόρια ενώ δεν το έχεις ζητήσει; Εγώ θέλω να μου αναγνωριστεί η εντοπιότητα, και είναι ο λόγος της ένστασής μου, αλλά δεν θέλω να μου διορθώσουν την εμπειρία (η οποία και αυτή είναι λάθος αλλά δεν το ζητάω στην ένσταση).
billy Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση. Αν και έχουν ξεχωριστό πεδίο σχετικά με την απόφαση και θα υπέθετα ότι το πεδίο "Κατάσταση Επεξεργασίας" είναι για να παρακολουθώ τα βήμα πριν τη τελική απόφαση, φαίνεται ότι δεν το χρησιμοποιούν. Να μην ανησυχώ ότι δεν την έχουν δει καν.
Ευχαριστώ
|
|
borges80
Buzz
Γέλα παλιάτσο....
|
Post by borges80 on Oct 24, 2024 17:10:45 GMT
Εχω μια απορία! Βλέπω όντως μια δυσκολία, στο να ετοιμαστούν ολα έγκαιρα ώστε να λειτουργήσει η ηλεκτρονική διασταυρωση των στοιχείων. Ειχα πρόσφατα και την απορία, αν θα μπορώ να ζητήσω κατ εξαίρεση αριθμό επαλήθευσης απο το πανεπιστήμιο, μιας και το πτυχίο μου δεν έχει ψηφιοποιηθει ακόμα. Και λέω.... Μπορούν πχ τα ΚΕΠ να βοηθήσουν κάπως το πραγμα; Να πάρω το πτυχίο μου, να τους το δειξω, και αυτοί αμέσως να επιβεβαιωσουν ηλεκτρ. το ασεπ για την εγκυρότητα του. Κάπως έτσι παλαιότερα μας επιβεβαιωναν το γνήσιο της υπογραφής!Μπορεί και άλλες δημόσιες υπηρεσίες να το κάνουν.... Δεν θέλει τιποτε σπουδαίο νομιζω.... Μπορούν επίσης να μας δίνουν απλά ενα κωδικό που να αναγάγει στην εγκυρότητα του εγγράφου. Π.χ 123(παν.ιωαν)45(τμήμα φυσ)67890(υπόλοιπα νούμερα οπως στα καρτοτηλεφωνα) Μετά θα καταθέτουμε αυτο τον αριθμό αντι για φωτοτυπία στο ΑΣΕΠ!!!! Δεν ξέρω.... μου φαίνεται απλό!!! Κάτι σαν παράβολο να είναι δηλ.(Αν κι εκει μαζεύουν λεφτά και βρίσκουν τον εύκολο και άμεσο τροπο...) Αναφέρει το ψηφισθέν νομοσχέδιο : Άρθρο 8 Υποβολή δικαιολογητικών συμμετοχής - Τροποποίηση παρ. 4 και 6 άρθρου 20 ν. 4765/2021 1. Στην παρ. 4 του άρθρου 20 του ν. 4765/2021 (Α΄ 6), περί των πινάκων των διαγωνιζομένων που καλούνται προς υποβολή δικαιολογητικών, επέρχονται οι ακόλου- θες τροποποιήσεις: α) το δεύτερο εδάφιο αντικαθίστα- ται, β) προστίθενται εδάφια, τρίτο και τέταρτο, και η παρ. 4 διαμορφώνεται ως εξής: «4. Η υποβολή των δικαιολογητικών διενεργείται απο-
κλειστικά ηλεκτρονικά, εκτός εάν με την προκήρυξη ορι-
σθεί κατ' εξαίρεση άλλος τρόπος υποβολής. Δικαιολογη- τικά που έχουν καταχωριστεί στο ηλεκτρονικό αρχείο (μητρώο) υποψηφίων του Α.Σ.Ε.Π., αντλούνται, με ευθύ- νη του υποψηφίου, απευθείας από αυτό. Δικαιολογητικά που έχουν καταχωριστεί στο ηλεκτρονικό αρχείο (μη- τρώο) υποψηφίων του Α.Σ.Ε.Π., αλλά δεν έχουν αντλη- θεί σύμφωνα με το προηγούμενο εδάφιο, δεν λαμβάνο- νται υπόψη και δεν αξιολογούνται. Δικαιολογητικά που έχουν καταχωριστεί στο ηλεκτρονικό αρχείο (μητρώο) υ- ποψηφίων του Α.Σ.Ε.Π. σύμφωνα με το άρθρο 55 μέσω της χρήσης τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινω- νιών, δεν ελέγχονται εκ νέου από το Α.Σ.Ε.Π. για την α- κρίβεια και τη γνησιότητά τους.» Επομένως για εμάς, για την επόμενη προκήρυξη, δεν βλέπω να προλαβαίνει να αλλάξει κάτι. Λογικά πρέπει πρώτα να γίνει ψηφιοποίηση των πτυχίων από τις σχολές, ψηφιοποιήσεις άλλου είδους εγγράφων κλπ κλπ. Αυτά θέλουν αρκετό χρόνο.
|
|
|
Post by Asxetoulis on Oct 24, 2024 17:11:38 GMT
Επίσης για την εντοπιότητα το προφανές είναι ότι η μία θέση προέβλεπε ενώ η άλλη όχι. Ευχαριστώ για τους προβληματισμούς σας.
Όσον αφορά την περίπτωσή μου: - Και οι 2 θέσεις (μηχανικού και πληροφορικού) είναι στον ίδιο Δήμο που δίνει εντοπιότητα. Και οι 2 θέσεις είχαν τον κωδικό 6.
- Το μεγαλύτερο μέρος της εμπειρίας μου είναι ως πληροφορικός. - Απ' ότι κατάλαβα από την προκήρυξη, όλη η εμπειρία αναγνωρίζεται, ανεξαρτήτως αντικειμένου - αλλά ακόμη και να μην είναι έτσι, ως πληροφορικός σκέτο, έχω περισσότερη από αυτή που μου υπολόγισαν.
Αν θα έπρεπε να υποθέσω, νομίζω ότι το 2ο άτομο που υπολόγισε τα μόριά μου για τη θέση της πληροφορικής, πήρε τη δουλειά που έκανε ο/η συνάδελφός του στον πίνακα των μηχανικών, έσειρε τα κελιά από τον πίνακα του excel ένα δεξιά και μετά c(l)opy/paste. Επειδή δεν ήταν κλειδωμένα, δεν υπολογίστηκε το 20αρι της εντοπιότητας και μειώθηκε η εμπειρία μου κατά 1. Its a simple enough explanation that fits the answer (imho).
Τελικά ξέρει κάποιος αν ο ΑΣΕΠ έχει δικαίωμα να διορθώσει μόρια ενώ δεν το έχεις ζητήσει; Εγώ θέλω να μου αναγνωριστεί η εντοπιότητα, και είναι ο λόγος της ένστασής μου, αλλά δεν θέλω να μου διορθώσουν την εμπειρία (η οποία και αυτή είναι λάθος αλλά δεν το ζητάω στην ένσταση).
billy Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση. Αν και έχουν ξεχωριστό πεδίο σχετικά με την απόφαση και θα υπέθετα ότι το πεδίο "Κατάσταση Επεξεργασίας" είναι για να παρακολουθώ τα βήμα πριν τη τελική απόφαση, φαίνεται ότι δεν το χρησιμοποιούν. Να μην ανησυχώ ότι δεν την έχουν δει καν.
Ευχαριστώ
Η άποψη μου είναι ότι όταν γίνεται ένσταση ξαναελεγχουν τα πάντα. Οπότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνουν διορθώσεις.
|
|
|
Post by efkolos on Oct 24, 2024 17:14:37 GMT
Ακόμη δεν έχει βγει το τελικό κείμενο του νόμου στο σαιτ της βουλής ούτε στο ετ
|
|
|
Post by Μαρία on Oct 24, 2024 17:16:11 GMT
Ναι το ασεπ κάνει έλεγχο και διορθώνει και χωρίς ένσταση. Αλλά γιατί νομίζεις ότι δεν έκανε copy paste και το 20 της εντοπιότητας; Αφού στην ίδια γραμμή θα ήταν όταν τα τράβηξε δεξιά αν αυτό έγινε που σκέφτεσαι. Εγω δεν νομίζω ότι έτσι δουλεύουν. Συνήθως τα excel είναι απλά για βοήθεια και τα κατεβάζεις από το πρόγραμμα. Εσύ όταν συμπλήρωσες το 6 της εντοπιότητας σίγουρα το τσέκαρες σε όλες τις θέσεις; έχεις κατεβάσει το pdf της αίτησης;
|
|