|
Post by efkolos on Oct 24, 2024 18:15:34 GMT
Αναφέρει το ψηφισθέν νομοσχέδιο : Άρθρο 18 Πλήρωση θέσεων ετών 2022 - 2023 και 2024 - 2025 από τους επιτυχόντες της πρόσκλησης/προκήρυξης 2Γ/2022 - Πλήρωση θέσεων της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων ................................................. 2. Σε κάθε περίπτωση οι πίνακες επιτυχόντων της υπό στοιχεία 2Γ/2022 πρόσκλησης/προκήρυξης του Α.Σ.Ε.Π. παύουν να ισχύουν από την έκδοση της βαθμολογίας ε- πόμενης γραπτής διαδικασίας για τις κατηγορίες Π.Ε.
και Τ.Ε. και για τις αντίστοιχες ειδικότητες....................................... Επομένως αν γίνει σπαστός σε κλάδους-ειδικότητες όπως λένε ο 2ος γραπτός διαγωνισμός και αφήσουν (ας υποθέσουμε) για το τέλος τον κλάδο διεκπαιρέωσης, τότε μπορεί να συνεχίσει να ισχύει ο πίνακας αυτός για πολύ καιρό ακόμα, με ότι (θετικό) αυτό συνεπάγεται. Που έχετε βρει το κείμενο του ψηφοσθεντος νομοσχεδίου? Μπορείτε να στείλετε τον σύνδεσμο παρακαλώ?
|
|
borges80
Buzz
Γέλα παλιάτσο....
|
Post by borges80 on Oct 24, 2024 18:16:01 GMT
Αναφέρει το ψηφισθέν νομοσχέδιο : Άρθρο 18 Πλήρωση θέσεων ετών 2022 - 2023 και 2024 - 2025 από τους επιτυχόντες της πρόσκλησης/προκήρυξης 2Γ/2022 - Πλήρωση θέσεων της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων ................................................. 2. Σε κάθε περίπτωση οι πίνακες επιτυχόντων της υπό στοιχεία 2Γ/2022 πρόσκλησης/προκήρυξης του Α.Σ.Ε.Π. παύουν να ισχύουν από την έκδοση της βαθμολογίας ε- πόμενης γραπτής διαδικασίας για τις κατηγορίες Π.Ε.
και Τ.Ε. και για τις αντίστοιχες ειδικότητες....................................... Επομένως αν γίνει σπαστός σε κλάδους-ειδικότητες όπως λένε ο 2ος γραπτός διαγωνισμός και αφήσουν (ας υποθέσουμε) για το τέλος τον κλάδο διεκπαιρέωσης, τότε μπορεί να συνεχίσει να ισχύει ο πίνακας αυτός για πολύ καιρό ακόμα, με ότι (θετικό) αυτό συνεπάγεται. Καλησπέρα σας που έχετε βρει το ψηφισθεν νομοσχέδιο? Παρακαλώ αν τυχόν μπορείτε παραθέσετε τον σύνδεσμο.Ευχαριστω εκ των προτερων Εδώ θα το βρεις φίλε. Εκεί που λέει ψηφισθέν, βεβαίως, βεβαίως! Μόλις αυτό (δεν αλλάζει τώρα τίποτα) βγει σε φεκ είναι νόμος σε ισχύ. www.hellenicparliament.gr/Nomothetiko-Ergo/Anazitisi-Nomothetikou-Ergou?law_id=2b33da49-bb82-479c-b2ed-b20300af75f7
|
|
|
Post by mcalavera on Oct 24, 2024 19:13:18 GMT
Ευχαριστώ για τους προβληματισμούς σας.
Όσον αφορά την περίπτωσή μου: - Και οι 2 θέσεις (μηχανικού και πληροφορικού) είναι στον ίδιο Δήμο που δίνει εντοπιότητα. Και οι 2 θέσεις είχαν τον κωδικό 6.
- Το μεγαλύτερο μέρος της εμπειρίας μου είναι ως πληροφορικός. - Απ' ότι κατάλαβα από την προκήρυξη, όλη η εμπειρία αναγνωρίζεται, ανεξαρτήτως αντικειμένου - αλλά ακόμη και να μην είναι έτσι, ως πληροφορικός σκέτο, έχω περισσότερη από αυτή που μου υπολόγισαν.
Αν θα έπρεπε να υποθέσω, νομίζω ότι το 2ο άτομο που υπολόγισε τα μόριά μου για τη θέση της πληροφορικής, πήρε τη δουλειά που έκανε ο/η συνάδελφός του στον πίνακα των μηχανικών, έσειρε τα κελιά από τον πίνακα του excel ένα δεξιά και μετά c(l)opy/paste. Επειδή δεν ήταν κλειδωμένα, δεν υπολογίστηκε το 20αρι της εντοπιότητας και μειώθηκε η εμπειρία μου κατά 1. Its a simple enough explanation that fits the answer (imho).
Τελικά ξέρει κάποιος αν ο ΑΣΕΠ έχει δικαίωμα να διορθώσει μόρια ενώ δεν το έχεις ζητήσει; Εγώ θέλω να μου αναγνωριστεί η εντοπιότητα, και είναι ο λόγος της ένστασής μου, αλλά δεν θέλω να μου διορθώσουν την εμπειρία (η οποία και αυτή είναι λάθος αλλά δεν το ζητάω στην ένσταση).
billy Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση. Αν και έχουν ξεχωριστό πεδίο σχετικά με την απόφαση και θα υπέθετα ότι το πεδίο "Κατάσταση Επεξεργασίας" είναι για να παρακολουθώ τα βήμα πριν τη τελική απόφαση, φαίνεται ότι δεν το χρησιμοποιούν. Να μην ανησυχώ ότι δεν την έχουν δει καν.
Ευχαριστώ
Αγαπητέ, τις θέσεις μηχανικού και πληροφορικάριου τις διεκδίκησες με τον ίδιο τίτλο σπουδών;
Ναι. Οι απόφοιτοι (σαν κι εμένα) τμημάτων Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών, μπορούν να συμμετέχουν και ως μηχανικοί και ως πληροφορικοί με το ίδιο πτυχίο.
Όμως αισθάνομαι ότι έκανα hijack το νήμα και σας απασχολώ με το θέμα - πρόβλημά μου. Ήδη αρκετοί συν-φορουμίτες μου εξήγησαν τις απορίες μου σχετικά με τις ενστάσεις (ευχαριστώ @ persefoni & @ asxetoulis) και τα πεδία (ditto @ billy).
Το μόνο που μένει να απαντηθεί είναι η λογική( ; ) πίσω από το λάθος του πίνακα πληροφορικής και όσο κι αν ξυπνάει ο μικρός Πουαρώ μέσα μου, ξέρω ότι: Άβυσσος η ψυχή του .... βαθμολογητή του δημοσίου. Οπότε είμαι content με τις απαντήσεις ως τώρα.
Ναι, η εισαγωγή / χρήση τόσων αγγλικών εκφράσεων δεν ταιριάζει σε ένα νήμα που απεθύνεται σε Έλληνες, σας διαβεβαιώ ότι καταβάλω μεγάλη προσπάθεια να χρησιμοποιήσω όσο περισσότερα ελληνικά μπορώ, αλλά η συνήθεια της καθημερινότητας της δουλειάς μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποβληθεί.
|
|
|
Post by Asxetoulis on Oct 24, 2024 19:49:17 GMT
Αγαπητέ, τις θέσεις μηχανικού και πληροφορικάριου τις διεκδίκησες με τον ίδιο τίτλο σπουδών;
Ναι. Οι απόφοιτοι (σαν κι εμένα) τμημάτων Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών, μπορούν να συμμετέχουν και ως μηχανικοί και ως πληροφορικοί με το ίδιο πτυχίο.
Όμως αισθάνομαι ότι έκανα hijack το νήμα και σας απασχολώ με το θέμα - πρόβλημά μου. Ήδη αρκετοί συν-φορουμίτες μου εξήγησαν τις απορίες μου σχετικά με τις ενστάσεις (ευχαριστώ @ persefoni & @ asxetoulis) και τα πεδία (ditto @ billy).
Το μόνο που μένει να απαντηθεί είναι η λογική( ; ) πίσω από το λάθος του πίνακα πληροφορικής και όσο κι αν ξυπνάει ο μικρός Πουαρώ μέσα μου, ξέρω ότι: Άβυσσος η ψυχή του .... βαθμολογητή του δημοσίου. Οπότε είμαι content με τις απαντήσεις ως τώρα.
Ναι, η εισαγωγή / χρήση τόσων αγγλικών εκφράσεων δεν ταιριάζει σε ένα νήμα που απεθύνεται σε Έλληνες, σας διαβεβαιώ ότι καταβάλω μεγάλη προσπάθεια να χρησιμοποιήσω όσο περισσότερα ελληνικά μπορώ, αλλά η συνήθεια της καθημερινότητας της δουλειάς μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποβληθεί.
Μπράβο σου πάντως που γράφεις τόσο μεγάλα κείμενα χωρίς συντακτικά και ορθογραφικά λάθη. Εγώ 5 σειρές γράφω μέσω του κινητού και αφήνω ως έχει ότι διορθωθεί αυτόματα ακόμα και αν δεν βγάζουν νόημα τα γραφόμενα. Οι υπόλοιποι πάντως είναι εκπαιδευμένοι και καταλαβαίνουν. 😁😁
|
|
|
Post by efkolos on Oct 24, 2024 19:53:33 GMT
Και τώρα που ψηφίστηκε ο νόμος δεν μένει παρά ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ να μας πει ποτέ θα βγουν οι νέες προκυρηξεις για ΠΕ και ΤΕ
|
|
|
Post by thanos2 on Oct 24, 2024 20:00:09 GMT
Και τώρα που ψηφίστηκε ο νόμος δεν μένει παρά ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ να μας πει ποτέ θα βγουν οι νέες προκυρηξεις για ΠΕ και ΤΕ Σώθηκες!!!
|
|
|
Post by iraklee on Oct 24, 2024 20:12:11 GMT
Και τώρα που ψηφίστηκε ο νόμος δεν μένει παρά ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ να μας πει ποτέ θα βγουν οι νέες προκυρηξεις για ΠΕ και ΤΕ Σώθηκες!!! Καλό Πάσχα οι ΠΕ
|
|
|
Post by kotonos on Oct 24, 2024 20:18:09 GMT
Το φαντάστηκα πως έχεις τελειώσει αυτή τη σχολή. Επειδή έχω τελειώσει την ίδια σχολή και εγώ, θα σου πω το εξής: αν η προϋπηρεσία που δήλωσες ήταν μετά την απόκτηση άδειας ασκήσεως επαγγέλματος, τότε θα έπρεπε να είχες τα ίδια μόρια και στις δύο περιπτώσεις. Αν κάποιο μέρος της προϋπηρεσίας ήταν πριν αποκτήσεις την άδεια, και το υπόλοιπο της προϋπηρεσίας, μετά την απόκτηση της άδειας, είναι λιγότερο από πέντε χρόνια, τότε στην περίπτωση του μηχανικού, έχεις λιγότερα μόρια, ανάλογα με το πόση είναι αυτή η διαφορά (πέντε χρόνια - υπόλοιπο προϋπηρεσίας). Δεν έχει σχέση αν η προϋπηρεσία σου ήταν μηχανικού ή πληροφορικάριου, ούτε "σπάει" σε αντίστοιχα χρονικά διαστήματα. Εδώ δεν είναι προκήρυξη "Κ". Πρόκειται για γραπτό διαγωνισμό, που ισχύουν άλλες διατάξεις. Ελπίζω να σε βοήθησα.
|
|
|
Post by nantia on Oct 24, 2024 20:53:00 GMT
Σύμφωνα με το άρθρο 68 του ψηφισθέντος, η Περσεφόνη (κυρίως) θα ψάχνει ΦΕΚ και για τους ΙΔΑΧ;
|
|
|
Post by Persefoni on Oct 24, 2024 21:13:42 GMT
Σύμφωνα με το άρθρο 68 του ψηφισθέντος, η Περσεφόνη (κυρίως) θα ψάχνει ΦΕΚ και για τους ΙΔΑΧ; Σοβαρά παίζει κάτι τέτοιο....................? 😱😱😱 {γιατί αρνούμαι να κάτσω να διαβάσω πάλι το νέο νόμο} Εκεί που είχα προετοιμαστεί για 750-800 ΦΕΚ διορ. 3ΓΒ, θα πιάσουμε 1.000 άνετα.....?🤦♀️🤦♀️🤦♀️
|
|
|
Post by nantia on Oct 24, 2024 21:21:17 GMT
Σύμφωνα με το άρθρο 68 του ψηφισθέντος, η Περσεφόνη (κυρίως) θα ψάχνει ΦΕΚ και για τους ΙΔΑΧ; Σοβαρά παίζει κάτι τέτοιο....................? 😱😱😱 {γιατί αρνούμαι να κάτσω να διαβάσω πάλι το νέο νόμο} Εκεί που είχα προετοιμαστεί για 750-800 ΦΕΚ διορ. 3ΓΒ, θα πιάσουμε 1.000 άνετα.....?🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Άρθρο 68 Πράξη πρόσληψης προσωπικού ιδιωτικού δικαίου αορίστου και ορισμένου χρόνου - Τροποποίηση παρ. 1 και 3 άρθρου 11 π.δ. 410/1988 Στο άρθρο 11 του π.δ. 410/1988 (Α΄ 191), περί της πράξης πρόσληψης του προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου και ορισμένου χρόνου, επέρχονται οι ακόλουθες τροποποιήσεις: α) στο πρώτο εδάφιο της παρ. 1 προστίθενται οι λέξεις «ή του αρμόδιου κατά νόμο οργάνου του Υπουργείου», β) η παρ. 3 αντικαθίσταται και το άρθρο 11 διαμορφώνεται ως εξής: «Άρθρο 11 Πράξη πρόσληψης (Άρθρο 13 Ν. 993/1979, σε συνδυασμό με άρθρο 3 παρ. 5 Ν. 1057/1980 - Άρθρο 263 Ν. 1188/1981) 1. Η πρόσληψη ενεργείται με απόφαση του οικείου υπουργού ή και του εξουσιοδοτουμένου από αυτόν οργάνου ή του αρμόδιου κατά νόμο οργάνου του Υπουργείου. Προκειμένου για νομικά πρόσωπα δημόσιου δικαίου, η πρόσληψη ενεργείται με απόφαση του αρμόδιου για την πρόσληψη του προσωπικού οργάνου. Στην απόφαση πρόσληψης αναφέρεται το ονοματεπώνυμο του προσλαμβανόμενου, το είδος της εργασίας, καθώς κι αν η σύμβαση εργασίας είναι αορίστου ή ορισμένου χρόνου και ο χρόνος διάρκειάς της στη δεύτερη περίπτωση. 2. Προκειμένου για οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης, η πρόσληψη ενεργείται με απόφαση του αρμόδιου για την πρόσληψη του μόνιμου προσωπικού οργάνου του οικείου Ο.Τ.Α.. Στην απόφαση πρόσληψης αναφέρεται το ονοματεπώνυμο του προσλαμβανόμενου και το είδος της εργασίας. 3. Η απόφαση πρόσληψης δημοσιεύεται σε περίληψη στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και κοινοποιείται στον προσλαμβανόμενο το αργότερο εντός δέκα (10) ημερών από τη δημοσίευση. Αν ο προσλαμβανόμενος έχει επιβεβαιώσει κατά την αίτησή του τα στοιχεία του Αριθμού Φορολογικού Μητρώου του, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου του, η κοινοποίηση πραγματοποιείται ηλεκτρονικά, με έγγραφο της οικείας αρχής, στο οποίο αναγράφεται ο αριθμός του Φύλλου της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, όπου δημοσιεύθηκε η περίληψη της πράξης πρόσληψης. Σε διαφορετική περίπτωση, η κοινοποίηση πραγματοποιείται με επίδοση επί αποδείξει στην κατοικία του προσλαμβανόμενου, είτε στον ίδιο είτε σε πρόσωπο που συνοικεί με αυτόν. Σε κάθε περίπτωση, με το έγγραφο κοινοποίησης της απόφασης πρόσληψης τάσσεται και εύλογη προθεσμία είκοσι (20) το πολύ ημερών για ανάληψη υπηρεσίας του προσλαμβανόμενου. Αν με το έγγραφο κοινοποίησης της απόφασης πρόσληψης δεν καθορίζεται τέτοια προθεσμία, θεωρείται ότι έχει ταχθεί προθεσμία είκοσι (20) ημερών. Η προθεσμία για ανάληψη υπηρεσίας μπορεί να παραταθεί έως δύο (2) μήνες αποκλειστικά για το προσωπικό που προσλαμβάνεται με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, μόνο μία φορά, για εξαιρετικούς λόγους. Αν η προθεσμία των δέκα (10) ημερών για την κοινοποίηση της απόφασης πρόσληψης παρέλθει άπρακτη, η απόφαση πρόσληψης θεωρείται ότι έχει κοινοποιηθεί τη δέκατη (10η) ημέρα από τη δημοσίευση της απόφασης και από την ημέρα αυτή αρχίζει η προθεσμία των είκοσι (20) ημερών για ανάληψη υπηρεσίας. 4. Η σύμβαση εργασίας με τον αναφερόμενο στην απόφαση πρόσληψης λογίζεται ότι καταρτίστηκε με την ανάληψη υπηρεσίας, η οποία βεβαιώνεται με προσήκοντα τρόπο από την υπηρεσία.» Έτσι νομίζω, με ισχύ από τη δημοσίευση του νόμου. Πες μου κι εσύ γιατί η αλήθεια είναι ότι έχω μηδενική συγκέντρωση αυτήν τη στιγμή...
|
|
|
Post by Persefoni on Oct 24, 2024 21:30:42 GMT
Σοβαρά παίζει κάτι τέτοιο....................? 😱😱😱 {γιατί αρνούμαι να κάτσω να διαβάσω πάλι το νέο νόμο} Εκεί που είχα προετοιμαστεί για 750-800 ΦΕΚ διορ. 3ΓΒ, θα πιάσουμε 1.000 άνετα.....?🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Άρθρο 68 Πράξη πρόσληψης προσωπικού ιδιωτικού δικαίου αορίστου και ορισμένου χρόνου - Τροποποίηση ... ...Στην απόφαση πρόσληψης αναφέρεται το ονοματεπώνυμο του προσλαμβανόμενου και το είδος της εργασίας. 3. Η απόφαση πρόσληψης δημοσιεύεται σε περίληψη στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και κοινοποιείται στον προσλαμβανόμενο το αργότερο εντός δέκα (10) ημερών από τη δημοσίευση. Αν ο προσλαμβανόμενος έχει επιβεβαιώσει κατά την αίτησή του τα στοιχεία του Αριθμού Φορολογικού Μητρώου του, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου του, η κοινοποίηση πραγματοποιείται ηλεκτρονικά, με έγγραφο της οικείας αρχής, στο οποίο αναγράφεται ο αριθμός του Φύλλου της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, όπου δημοσιεύθηκε η περίληψη της πράξης πρόσληψης. Σε διαφορετική περίπτωση, η κοινοποίηση πραγματοποιείται με επίδοση επί αποδείξει στην κατοικία του προσλαμβανόμενου, είτε στον ίδιο είτε σε πρόσωπο που συνοικεί με αυτόν. Σε κάθε περίπτωση, με το έγγραφο κοινοποίησης της απόφασης πρόσληψης τάσσεται και εύλογη προθεσμία είκοσι (20) το πολύ ημερών για ανάληψη υπηρεσίας του προσλαμβανόμενου. Αν με το έγγραφο κοινοποίησης της απόφασης πρόσληψης δεν καθορίζεται τέτοια προθεσμία, θεωρείται ότι έχει ταχθεί προθεσμία είκοσι (20) ημερών... Έτσι νομίζω, με ισχύ από τη δημοσίευση του νόμου. Πες μου κι εσύ γιατί η αλήθεια είναι ότι έχω μηδενική συγκέντρωση αυτήν τη στιγμή... Εγώ να δεις.....κι εγώ ίσως αυτό καταλαβαίνω (αν και όλα αυτά πάνε για νέες ΓΒ νομίζω, όχι για εμάς...) Ας πει και κανένας άλλος με καθαρό μυαλό!!!😉
|
|
|
Post by makedonas on Oct 24, 2024 21:39:03 GMT
που το βρηκατε αυτο το αρθρο,67 εχει το νομοσχεδιο,σε ποιο απο ολα εντασσεται η τροποποιηση;
|
|
|
Post by nantia on Oct 24, 2024 21:42:12 GMT
που το βρηκατε αυτο το αρθρο,67 εχει το νομοσχεδιο,σε ποιο απο ολα εντασσεται η τροποποιηση; Στη διαβούλευση είχε τόσα, δες το λινκ παραπάνω, το τελικό έχει 76
|
|
|
Post by makedonas on Oct 24, 2024 21:55:01 GMT
που το βρηκατε αυτο το αρθρο,67 εχει το νομοσχεδιο,σε ποιο απο ολα εντασσεται η τροποποιηση; Στη διαβούλευση είχε τόσα, δες το λινκ παραπάνω, το τελικό έχει 76 ναι τσεκαρα το ψηφισθεν νομοσχεδιο,απο το σιτε της βουλης 76
|
|