|
Post by Μαρία on Oct 25, 2024 4:00:03 GMT
Ιανουάριο δεν είχαμε πει ;
|
|
|
Post by akatonomastos on Oct 25, 2024 4:56:09 GMT
Στη διαβούλευση είχε τόσα, δες το λινκ παραπάνω, το τελικό έχει 76 ναι τσεκαρα το ψηφισθεν νομοσχεδιο,απο το σιτε της βουλης 76 Μην αναλώνεστε σε διάφορα κείμενα που κυκλοφορούν. Διαβάστε το κείμενο του νόμου όταν αναρτηθεί σε ΦΕΚ καθώς είναι το μόνο με νομική ισχύ. Το πιο πιθανό είναι να γίνει τις επόμενες ημέρες
|
|
|
Post by Lina_Admin on Oct 25, 2024 5:05:26 GMT
|
|
|
Post by efkolos on Oct 25, 2024 5:23:05 GMT
Μπράβο Λίνα! Βρήκες τρόπο να βοηθήσεις ακόμα περισσότερους!
|
|
|
Post by thanos2 on Oct 25, 2024 6:17:12 GMT
Καλημέρα στην παρέα! Επειδή εχω κολλήσει με τη ψηφιοποίηση... Άνοιξα να δω το μητρώο μου στον ΕΦΚΑ. Έχω τη δυνατότητα να συμπληρώσω στοιχεία! Λέω να βάλω και το πτυχίο! Ξέρει κανείς πως γίνεται; Πρέπει να είναι αποκλειστικά φηφιοποιημενο απο το πανεπιστήμιο; Μήπως μπορώ να το καταθέσω και με τον παλιό τρόπο, και να εμφανίζεται στα μητρωα του ΕΦΚΑ; Με εννοείται που το πάω.... Γιατί μας το πέταξε ο Υπουργός...οτι θα αντλήσουν τα στοιχεία πτυχιων απο τα μητρωα του ΕΦΚΑ;;; Εντωμεταξύ, επειδή άλλαξα ταυτότητα πέρσι, ειχα πάει στον εφκα με την καινούρια, και μου πέρασαν τα καινούργια στοιχεία αυτοι. Μήπως μπορώ να τους πάω και το πτυχίο να το περάσουν κι αυτό;;; Λεω..... (επιστρατευση ολων των δημόσιων φορέων, στον πόλεμο του ασεπ κατα της αργοπορίας)...
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Oct 25, 2024 6:27:13 GMT
Μπράβο Λίνα! Βρήκες τρόπο να βοηθήσεις ακόμα περισσότερους! Εμένα πάλι με έπιασε ταχυπαλμια να βλέπω να προετοιμαζουν για δεύτερο διαγωνισμό όταν δεν έχουν διοριστεί οι επιτυχόντες του πρώτου Κάντε λίγο υπομονή όσοι έχετε συμφέρον να γίνει δεύτερος διαγωνισμός Κ παρακαλώ πολύ εδώ γράφουμε ότι αφορά τον ασεπ 2γ/2022 Υπάρχει άλλο thread για τον νέο διαγωνισμό
|
|
|
Post by Lina_Admin on Oct 25, 2024 6:50:36 GMT
Μπράβο Λίνα! Βρήκες τρόπο να βοηθήσεις ακόμα περισσότερους! Ξεφτέρια θα σας κάνω!!! Και όπως είπαμε όλα βρίσκονται στο διαδίκτυο θέλει έρευνα 🤨 σίγουρα και κόπο να τα βρεις αλλά μετά το αποτέλεσμα σε δικαιώνει!!!
|
|
|
Post by Lina_Admin on Oct 25, 2024 6:52:52 GMT
Μπράβο Λίνα! Βρήκες τρόπο να βοηθήσεις ακόμα περισσότερους! Εμένα πάλι με έπιασε ταχυπαλμια να βλέπω να προετοιμαζουν για δεύτερο διαγωνισμό όταν δεν έχουν διοριστεί οι επιτυχόντες του πρώτου Κάντε λίγο υπομονή όσοι έχετε συμφέρον να γίνει δεύτερος διαγωνισμός Κ παρακαλώ πολύ εδώ γράφουμε ότι αφορά τον ασεπ 2γ/2022 Υπάρχει άλλο thread για τον νέο διαγωνισμό Τα βάζω και εδω για να μπαίνετε και να διαβάζετε και κάτι άλλο … να ξεφευγετε… γνώσεις παίρνετε τίποτα άλλο… εγώ δεν θα σας πω ποτέ θα γίνει ο επόμενος καθώς δεν είναι αυτό το ζητούμενο αλλά όποιος θέλει να δώσει για τον επόμενο οπότε δεν είναι αυτός από το thread μας βλέπει… το άλλο επειδή δεν υπάρχει προκήρυξη δεν κινείται !
|
|
|
Post by iraklee on Oct 25, 2024 7:07:12 GMT
Ιανουάριο δεν είχαμε πει ; Για την επόμενη προκήρυξη ΠΕ; I don't think so. It's too early!!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Oct 25, 2024 7:10:06 GMT
Εμένα πάλι με έπιασε ταχυπαλμια να βλέπω να προετοιμαζουν για δεύτερο διαγωνισμό όταν δεν έχουν διοριστεί οι επιτυχόντες του πρώτου Κάντε λίγο υπομονή όσοι έχετε συμφέρον να γίνει δεύτερος διαγωνισμός Κ παρακαλώ πολύ εδώ γράφουμε ότι αφορά τον ασεπ 2γ/2022 Υπάρχει άλλο thread για τον νέο διαγωνισμό Τα βάζω και εδω για να μπαίνετε και να διαβάζετε και κάτι άλλο … να ξεφευγετε… γνώσεις παίρνετε τίποτα άλλο… εγώ δεν θα σας πω ποτέ θα γίνει ο επόμενος καθώς δεν είναι αυτό το ζητούμενο αλλά όποιος θέλει να δώσει για τον επόμενο οπότε δεν είναι αυτός από το thread μας βλέπει… το άλλο επειδή δεν υπάρχει προκήρυξη δεν κινείται ! Σίγουρα εδώ υπάρχουν περισσότεροι 'πελάτες' Τώρα καταλαβαίνουμε τις ομάδες συμφερόντων που καλλιεργούν κλίμα για δεύτερο διαγωνισμό Είναι πολύ μεγάλος ο τζίρος δεν παίζεις με αυτά
|
|
|
Post by thanos2 on Oct 25, 2024 7:22:19 GMT
Τα βάζω και εδω για να μπαίνετε και να διαβάζετε και κάτι άλλο … να ξεφευγετε… γνώσεις παίρνετε τίποτα άλλο… εγώ δεν θα σας πω ποτέ θα γίνει ο επόμενος καθώς δεν είναι αυτό το ζητούμενο αλλά όποιος θέλει να δώσει για τον επόμενο οπότε δεν είναι αυτός από το thread μας βλέπει… το άλλο επειδή δεν υπάρχει προκήρυξη δεν κινείται ! Σίγουρα εδώ υπάρχουν περισσότεροι 'πελάτες' Τώρα καταλαβαίνουμε τις ομάδες συμφερόντων που καλλιεργούν κλίμα για δεύτερο διαγωνισμό Είναι πολύ μεγάλος ο τζίρος δεν παίζεις με αυτά Καλμα... !!! Διασκεδασε τα λιγο... (απο το διασκεδασμος... οχι τη διασκέδαση...)!!!!?
|
|
|
Post by candidate on Oct 25, 2024 7:31:52 GMT
Καλημέρα σε όλους! Γνωρίζουμε μήπως πότε θα ανακοινωθεί από το υπουργείο εσωτερικών αναλυτικά η έγκριση προγραμματισμού προσλήψεων για το 2025; Θεωρώ πως για να ξεκινήσει από το ΑΣΕΠ τουλάχιστον η προεργασία της νέας προκήρυξης για τους ΤΕ, θα πρέπει να ανακοινωθεί το συντομότερο. Υπάρχει κάποια πληροφόρηση μήπως;
|
|
|
Post by ioannis85 on Oct 25, 2024 7:36:15 GMT
Έχει ξεκαθαριστεί ποιοί θα εχουν και ποιοι δε θα εχουν δικαιωμα συμμετοχης σε νεες προκηρυξεις?
Οι διοριστέοι στα τελικα που θα βγουν σε ενα μηνα θα εχουν δικαιωμα συμμετοχης?
Ή όσοι διοριστεοι ορκιστούν (δηλαδη σε 3 μηνες απο τωρα) δε θα εχουν δικαίωμα συμμετοχής?
|
|
|
Post by thanos2 on Oct 25, 2024 7:36:40 GMT
Καλημέρα σε όλους! Γνωρίζουμε μήπως πότε θα ανακοινωθεί από το υπουργείο εσωτερικών αναλυτικά η έγκριση προγραμματισμού προσλήψεων για το 2025; Θεωρώ πως για να ξεκινήσει από το ΑΣΕΠ τουλάχιστον η προεργασία της νέας προκήρυξης για τους ΤΕ, θα πρέπει να ανακοινωθεί το συντομότερο. Υπάρχει κάποια πληροφόρηση μήπως; Βάσει των προηγούμενων ετων, έρχονται κι αυτές.... (τελη Οκτωβρίου)... Εκτός κι αν μπουν στην... "επιτάχυνση"....
|
|
|
Post by thanos2 on Oct 25, 2024 7:40:20 GMT
Έχει ξεκαθαριστεί ποιοί θα εχουν και ποιοι δε θα εχουν δικαιωμα συμμετοχης σε νεες προκηρυξεις? Οι διοριστέοι στα τελικα που θα βγουν σε ενα μηνα θα εχουν δικαιωμα συμμετοχης? Ή όσοι διοριστεοι ορκιστούν (δηλαδη σε 3 μηνες απο τωρα) δε θα εχουν δικαίωμα συμμετοχής? Παραμένει θολό... αλλά με περισσότερες πιθανότητες το τελευταίο που είπες... Θα δούμε... πάντα ρει...
|
|