|
Post by Μαρία on Oct 25, 2024 7:43:51 GMT
Γιατί να αργήσουν με την προκήρυξη; εγω θεωρώ ότι αν θέλουν να την κάνουν αμέσως μετά των οριστικών μια χαρά μπορούν. Βέβαια εγώ δεν καταλαβαίνω και γιατί πρέπει να περιμένουν τα οριστικά αφού είναι ανεξάρτητες όπως είπαν οι προκηρύξεις αλλά αλπιζω μη μας πάνε το Πάσχα. Παιδιά, καλά κάνει η Λινα που γράφει και εδώ για τον επόμενο διαγωνισμό, εγώ δεν διαβάζω αλλού στο φόρουμ συνήθως και με ενδιαφέρει το θα γίνει αφού δεν βρίσκομαι τώρα στα προσωρινά.
|
|
|
Post by thanos2 on Oct 25, 2024 7:53:49 GMT
Γιατί να αργήσουν με την προκήρυξη; εγω θεωρώ ότι αν θέλουν να την κάνουν αμέσως μετά των οριστικών μια χαρά μπορούν. Βέβαια εγώ δεν καταλαβαίνω και γιατί πρέπει να περιμένουν τα οριστικά αφού είναι ανεξάρτητες όπως είπαν οι προκηρύξεις αλλά αλπιζω μη μας πάνε το Πάσχα. Παιδιά, καλά κάνει η Λινα που γράφει και εδώ για τον επόμενο διαγωνισμό, εγώ δεν διαβάζω αλλού στο φόρουμ συνήθως και με ενδιαφέρει το θα γίνει αφού δεν βρίσκομαι τώρα στα προσωρινά. Πολύ απλά! Η αργοπορία είναι η αυτονόητη... Τα άλλα είναι ελπίδες του καθενός μας.....
|
|
|
Post by Asxetoulis on Oct 25, 2024 8:26:35 GMT
Γιατί να αργήσουν με την προκήρυξη; εγω θεωρώ ότι αν θέλουν να την κάνουν αμέσως μετά των οριστικών μια χαρά μπορούν. Βέβαια εγώ δεν καταλαβαίνω και γιατί πρέπει να περιμένουν τα οριστικά αφού είναι ανεξάρτητες όπως είπαν οι προκηρύξεις αλλά αλπιζω μη μας πάνε το Πάσχα. Παιδιά, καλά κάνει η Λινα που γράφει και εδώ για τον επόμενο διαγωνισμό, εγώ δεν διαβάζω αλλού στο φόρουμ συνήθως και με ενδιαφέρει το θα γίνει αφού δεν βρίσκομαι τώρα στα προσωρινά. Καλημέρα πιθανολογώ ότι επεξεργάζονται κάποιου είδους αποδοχής μετά τα οριστικά που να συνδέεται με το μπλοκάρισμα των διοριστέων
|
|
|
Post by manolis76 on Oct 25, 2024 8:30:48 GMT
Γιατί να αργήσουν με την προκήρυξη; εγω θεωρώ ότι αν θέλουν να την κάνουν αμέσως μετά των οριστικών μια χαρά μπορούν. Βέβαια εγώ δεν καταλαβαίνω και γιατί πρέπει να περιμένουν τα οριστικά αφού είναι ανεξάρτητες όπως είπαν οι προκηρύξεις αλλά αλπιζω μη μας πάνε το Πάσχα. Παιδιά, καλά κάνει η Λινα που γράφει και εδώ για τον επόμενο διαγωνισμό, εγώ δεν διαβάζω αλλού στο φόρουμ συνήθως και με ενδιαφέρει το θα γίνει αφού δεν βρίσκομαι τώρα στα προσωρινά. Καλημέρα πιθανολογώ ότι επεξεργάζονται κάποιου είδους αποδοχής μετά τα οριστικά που να συνδέεται με το μπλοκάρισμα των διοριστέων Το να βγάλουν γρήγορα τα αποτελέσματα ώστε να μην υπάρχει το πρόβλημα και να μη χρειάζεται όλο αυτό δεν το βάζουν καν στο τραπέζι....
|
|
|
Post by thanos2 on Oct 25, 2024 8:34:33 GMT
Γιατί να αργήσουν με την προκήρυξη; εγω θεωρώ ότι αν θέλουν να την κάνουν αμέσως μετά των οριστικών μια χαρά μπορούν. Βέβαια εγώ δεν καταλαβαίνω και γιατί πρέπει να περιμένουν τα οριστικά αφού είναι ανεξάρτητες όπως είπαν οι προκηρύξεις αλλά αλπιζω μη μας πάνε το Πάσχα. Παιδιά, καλά κάνει η Λινα που γράφει και εδώ για τον επόμενο διαγωνισμό, εγώ δεν διαβάζω αλλού στο φόρουμ συνήθως και με ενδιαφέρει το θα γίνει αφού δεν βρίσκομαι τώρα στα προσωρινά. Καλημέρα πιθανολογώ ότι επεξεργάζονται κάποιου είδους αποδοχής μετά τα οριστικά που να συνδέεται με το μπλοκάρισμα των διοριστέων Εγω πάλι νομίζω οτι δεν επεξεργαζονται τίποτα.... Η ίσως τις καρέκλες μην έχει φύγει καμιά βίδα!!!! Βλέποντας και κάνοντας πάει πάλι η δουλειά!!!
|
|
|
Post by chris777 on Oct 25, 2024 8:42:15 GMT
Ναι το ασεπ κάνει έλεγχο και διορθώνει και χωρίς ένσταση. Αλλά γιατί νομίζεις ότι δεν έκανε copy paste και το 20 της εντοπιότητας; Αφού στην ίδια γραμμή θα ήταν όταν τα τράβηξε δεξιά αν αυτό έγινε που σκέφτεσαι. Εγω δεν νομίζω ότι έτσι δουλεύουν. Συνήθως τα excel είναι απλά για βοήθεια και τα κατεβάζεις από το πρόγραμμα. Εσύ όταν συμπλήρωσες το 6 της εντοπιότητας σίγουρα το τσέκαρες σε όλες τις θέσεις; έχεις κατεβάσει το pdf της αίτησης; Ναι, κατέβασα το pdf, έλεγξα το χαρτί μονίμου κατοικίας που τους υπέβαλα, το επισύναψα ξανά στην ένστασή μου, τους είπα ότι το πήρα από το πληροφοριακό σύστημά τους.
Αν δεν είναι λάθος στο excel, δεν μπορώ να βρω καμία λογική εξήγηση γιατί στον ίδιο Δήμο, που έβγαλε 3 θέσεις με κωδικό 6 και τις έχω δηλώσει όλες σωστά, μου μετρήσαν την εντοπιότητα μόνο στη μία, αυτή του μηχανικού και όχι για τις άλλες 2, του πίνακα της πληροφορικής...
Αν μου διορθώσουν και την εμπειρία ... μάλλον θα αρνηθώ τη θέση γιατί θα βρεθώ στην πρώτη μου επιλογή (αν σας ακούγεται παράλογο, το εξηγώ στο 1ο μου post). Η εντοπιότητα στον ΑΣΕΠ αναγνωρίζεται με βεβαίωση μόνιμης κατοικίας και όχι με πιστοποιητικό εντοπιότητας. Αν είναι σωστά τα χαρτιά τότε θα δικαιωθείς αρκεί να είχες δηλώσει την εντοπιότητα για την συγκεκριμένη θέση. Σε κάθε θέση ξεχωριστά δήλωνες αν ήθελες τα μόρια της εντοπιότητας με τις αντίστοιχες υποχρεώσεις της. Το ίδιο και για την εμπειρία, την δήλωνες σε κάθε θέση ξεχωριστά. Κάνε ένα check πρώτα ότι η αίτηση σου έγινε σωστά.
|
|
borges80
Buzz
Γέλα παλιάτσο....
|
Post by borges80 on Oct 25, 2024 8:44:18 GMT
Γιατί να αργήσουν με την προκήρυξη; εγω θεωρώ ότι αν θέλουν να την κάνουν αμέσως μετά των οριστικών μια χαρά μπορούν. Βέβαια εγώ δεν καταλαβαίνω και γιατί πρέπει να περιμένουν τα οριστικά αφού είναι ανεξάρτητες όπως είπαν οι προκηρύξεις αλλά αλπιζω μη μας πάνε το Πάσχα. Παιδιά, καλά κάνει η Λινα που γράφει και εδώ για τον επόμενο διαγωνισμό, εγώ δεν διαβάζω αλλού στο φόρουμ συνήθως και με ενδιαφέρει το θα γίνει αφού δεν βρίσκομαι τώρα στα προσωρινά. Συναδέλφισσα πριν κάμποσες μέρες κάποια συνάδελφος του φόρουμ μας είχε αναφέρει σχετικά πως είχε ρωτήσει τον πρόεδρο στο fb για το αν θα βγουν οι επόμενες προκηρύξεις που περιμένουμε Φλεβάρη-Μάρτη και της απάντησε ότι την βρίσκει πολύ απαισιόδοξη. Τα συμπεράσματα δικά σας. Για το αν μπορούν να βγάλουν την επόμενη γβ αμέσως μετά τα οριστικά της 3γβ δεν είμαι σίγουρος αν και κυρίως πως μπορούν να το κάνουν, από τη στιγμή βέβαια που όπως έχει αναφερθεί δεν έχουν σκοπό να συμμετάσχουν και οι διοριστέοι της 3γβ για τους ευνόητους λόγους. Από οτι καταλαβαίνω κοιτάς απο τώρα σχετικά με τον 2ο γραπτό, δλδ για 24&25 δεν βλέπεις να βγαίνει ούτε μια θέση στα μέρη σου;! Λίγο δύσκολο το βλέπω.
|
|
|
Post by Μαρία on Oct 25, 2024 8:59:34 GMT
Θα το κάνουν αυτό; εάν δεν θα συμμετάσχουν και οι διοριστέοι 3γβ τότε έχω πιθανότητες με την επόμενη προκήρυξη αλλιώς όχι γιατί η Θεσσαλονίκη πάντα έχει πολύ λίγες θέσεις και πολλοί διοριστέοι 3γβ που μπήκαν Κατερίνη, Σέρρες, Χαλκιδική κ.α θα δηλώσουν πάλι επειδή είναι συνήθως άτομα που μένουν Θεσσ/νίκη. Είναι γνωστή συνήθεια εδώ, και μετά από 2,3 χρόνια έρχονται πίσω.
|
|
|
Post by Asxetoulis on Oct 25, 2024 9:03:03 GMT
Γιατί να αργήσουν με την προκήρυξη; εγω θεωρώ ότι αν θέλουν να την κάνουν αμέσως μετά των οριστικών μια χαρά μπορούν. Βέβαια εγώ δεν καταλαβαίνω και γιατί πρέπει να περιμένουν τα οριστικά αφού είναι ανεξάρτητες όπως είπαν οι προκηρύξεις αλλά αλπιζω μη μας πάνε το Πάσχα. Παιδιά, καλά κάνει η Λινα που γράφει και εδώ για τον επόμενο διαγωνισμό, εγώ δεν διαβάζω αλλού στο φόρουμ συνήθως και με ενδιαφέρει το θα γίνει αφού δεν βρίσκομαι τώρα στα προσωρινά. Συναδέλφισσα πριν κάμποσες μέρες κάποια συνάδελφος του φόρουμ μας είχε αναφέρει σχετικά πως είχε ρωτήσει τον πρόεδρο στο fb για το αν θα βγουν οι επόμενες προκηρύξεις που περιμένουμε Φλεβάρη-Μάρτη και της απάντησε ότι την βρίσκει πολύ απαισιόδοξη. Τα συμπεράσματα δικά σας. Για το αν μπορούν να βγάλουν την επόμενη γβ αμέσως μετά τα οριστικά της 3γβ δεν είμαι σίγουρος αν και κυρίως πως μπορούν να το κάνουν, από τη στιγμή βέβαια που όπως έχει αναφερθεί δεν έχουν σκοπό να συμμετάσχουν και οι διοριστέοι της 3γβ για τους ευνόητους λόγους. Από οτι καταλαβαίνω κοιτάς απο τώρα σχετικά με τον 2ο γραπτό, δλδ για 24&25 δεν βλέπεις να βγαίνει ούτε μια θέση στα μέρη σου;! Λίγο δύσκολο το βλέπω. Και από την άλλη κάποιοι πανηγυρίζουν ότι πήραν θέσεις του 25 λόγω πίεσης και διαπραγμάτευσης. Κούνια που μας κουναγε. Από ανάγκη δώσανε ότι δώσανε επειδή είναι ανίκανοι να διαχειριστούν τη κατάσταση και έπρεπε να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια για να δώσουν θέσεις αλλού
|
|
|
Post by hopeless on Oct 25, 2024 9:13:17 GMT
Ρώτησα πότε θα βγει η νέα προκήρυξη και αν θα είναι κοινή. Ο πρόεδρος είπε δεν τους έχει έρθει ο προγραμματισμός και ότι θα βγει πρώτα ΤΕ και μετά ΠΕ. 😭 [Ούτε Απρίλιο δεν μας βλέπω να βγαίνει] Αλλά μετά το πολύ αστείο "μην είστε απαισιόδοξη" έχουμε και καινούργιο ανέκδοτο. Ο πρόεδρος συνέστησε "ψυχραιμία" όταν τον ρώτησα πότε θα ανακοινωθεί ο προγραμματισμός και του θύμισα το σχόλιο περί απαισιοδοξίας για προκήρυξη τον Φεβρουάριο. Τα χάπια μου........
|
|
|
Post by thanos2 on Oct 25, 2024 9:21:05 GMT
Ρώτησα πότε θα βγει η νέα προκήρυξη και αν θα είναι κοινή. Ο πρόεδρος είπε δεν τους έχει έρθει ο προγραμματισμός και ότι θα βγει πρώτα ΤΕ και μετά ΠΕ. 😭 [Ούτε Απρίλιο δεν μας βλέπω να βγαίνει] Αλλά μετά το πολύ αστείο "μην είστε απαισιόδοξη" έχουμε και καινούργιο ανέκδοτο. Ο πρόεδρος συνέστησε "ψυχραιμία" όταν τον ρώτησα πότε θα ανακοινωθεί ο προγραμματισμός και του θύμισα το σχόλιο περί απαισιοδοξίας για προκήρυξη τον Φεβρουάριο. Τα χάπια μου........ Σε θυμάται πάντως!!! Κάτι είναι κι αυτό!
|
|
|
Post by thanos2 on Oct 25, 2024 9:29:06 GMT
Θα το κάνουν αυτό; εάν δεν θα συμμετάσχουν και οι διοριστέοι 3γβ τότε έχω πιθανότητες με την επόμενη προκήρυξη αλλιώς όχι γιατί η Θεσσαλονίκη πάντα έχει πολύ λίγες θέσεις και πολλοί διοριστέοι 3γβ που μπήκαν Κατερίνη, Σέρρες, Χαλκιδική κ.α θα δηλώσουν πάλι επειδή είναι συνήθως άτομα που μένουν Θεσσ/νίκη. Είναι γνωστή συνήθεια εδώ, και μετά από 2,3 χρόνια έρχονται πίσω. Τας Σερρας βγαλτες!!! Ούτε για τους ντόπιους δε φτάσανε οι θέσεις (εντοπιότητα). 4 θέσεις διεκπ. με νομο 150.000 κατοίκων! Κοροϊδία.... Αλλά και στις ειδικότητες, πλην κτηνιάτρων, τα ίδια... (ζητησαν, 6 παρακαλώ, κτηνιατρους και δε βρέθηκε ούτε ενας απο το πανελλήνιο...) Οτι να ναι δηλαδή....
|
|
|
Post by hopeless on Oct 25, 2024 9:30:03 GMT
Ρώτησα πότε θα βγει η νέα προκήρυξη και αν θα είναι κοινή. Ο πρόεδρος είπε δεν τους έχει έρθει ο προγραμματισμός και ότι θα βγει πρώτα ΤΕ και μετά ΠΕ. 😭 [Ούτε Απρίλιο δεν μας βλέπω να βγαίνει] Αλλά μετά το πολύ αστείο "μην είστε απαισιόδοξη" έχουμε και καινούργιο ανέκδοτο. Ο πρόεδρος συνέστησε "ψυχραιμία" όταν τον ρώτησα πότε θα ανακοινωθεί ο προγραμματισμός και του θύμισα το σχόλιο περί απαισιοδοξίας για προκήρυξη τον Φεβρουάριο. Τα χάπια μου........ Σε θυμάται πάντως!!! Κάτι είναι κι αυτό! 😂😂 Ναι είμαι ένας συνδυασμός Βασιλάκη Καΐλα και Μάρθας Βούρτση, πως να με ξεχάσει μετά;
|
|
|
Post by Lina_Admin on Oct 25, 2024 9:32:57 GMT
Τα βάζω και εδω για να μπαίνετε και να διαβάζετε και κάτι άλλο … να ξεφευγετε… γνώσεις παίρνετε τίποτα άλλο… εγώ δεν θα σας πω ποτέ θα γίνει ο επόμενος καθώς δεν είναι αυτό το ζητούμενο αλλά όποιος θέλει να δώσει για τον επόμενο οπότε δεν είναι αυτός από το thread μας βλέπει… το άλλο επειδή δεν υπάρχει προκήρυξη δεν κινείται ! Σίγουρα εδώ υπάρχουν περισσότεροι 'πελάτες' Τώρα καταλαβαίνουμε τις ομάδες συμφερόντων που καλλιεργούν κλίμα για δεύτερο διαγωνισμό Είναι πολύ μεγάλος ο τζίρος δεν παίζεις με αυτά Εγώ δεν ψάχνω για πελάτες μου φτάνετε εσείς αλλά έπιασες το νόημα των ομάδων συμφερόντων μπράβο!!! 🥂
|
|
|
Post by Fenix2023 on Oct 25, 2024 9:36:29 GMT
Ρώτησα πότε θα βγει η νέα προκήρυξη και αν θα είναι κοινή. Ο πρόεδρος είπε δεν τους έχει έρθει ο προγραμματισμός και ότι θα βγει πρώτα ΤΕ και μετά ΠΕ. 😭 [Ούτε Απρίλιο δεν μας βλέπω να βγαίνει] Αλλά μετά το πολύ αστείο "μην είστε απαισιόδοξη" έχουμε και καινούργιο ανέκδοτο. Ο πρόεδρος συνέστησε "ψυχραιμία" όταν τον ρώτησα πότε θα ανακοινωθεί ο προγραμματισμός και του θύμισα το σχόλιο περί απαισιοδοξίας για προκήρυξη τον Φεβρουάριο. Τα χάπια μου........ Έχω διαπιστώσει εξ ιδίας πείρας οτι ο ρεαλισμός εκλαμβάνεται από την μάζα ως απαισιοδοξία. Φυσικά και δεν υφίσταται καμμία συσχέτιση μεταξύ των δύο χαρακτηρισμών, ο ρεαλιστής μπορεί να είναι ο πιο αισιόδοξος άνθρωπος απλά χρησιμοποιεί τα δεδομένα της εμπειρίας του και καταλήγει σε συμπεράσματα τα οποία δυστυχώς δεν είναι πολλές φορές ευχάριστα αλλά επαληθεύονται σε μεγάλο ποσοστό. Φερ'ειπείν, Ένας αισιόδοξος ρεαλιστής θα μπορούσε να αναφέρει την έκφραση: "Ξέρετε οτι κάποια μέρα όλοι θα πεθάνετε;" θα ήταν αισιόδοξος γιατί θα έβγαζε τον εαυτό του από το ερώτημα παρόλο που γνωρίζει οτι και ο ίδιος δεν πρόκειται να την γλιτώσει, μα αποφεύγει να το αναφέρει ρητά!
|
|