|
Post by thanos2 on Oct 25, 2024 9:39:07 GMT
Ρώτησα πότε θα βγει η νέα προκήρυξη και αν θα είναι κοινή. Ο πρόεδρος είπε δεν τους έχει έρθει ο προγραμματισμός και ότι θα βγει πρώτα ΤΕ και μετά ΠΕ. 😭 [Ούτε Απρίλιο δεν μας βλέπω να βγαίνει] Αλλά μετά το πολύ αστείο "μην είστε απαισιόδοξη" έχουμε και καινούργιο ανέκδοτο. Ο πρόεδρος συνέστησε "ψυχραιμία" όταν τον ρώτησα πότε θα ανακοινωθεί ο προγραμματισμός και του θύμισα το σχόλιο περί απαισιοδοξίας για προκήρυξη τον Φεβρουάριο. Τα χάπια μου........ Έχω διαπιστώσει εξ ιδίας πείρας οτι ο ρεαλισμός εκλαμβάνεται από την μάζα ως απαισιοδοξία. Φυσικά και δεν υφίσταται καμμία συσχέτιση μεταξύ των δύο χαρακτηρισμών, ο ρεαλιστής μπορεί να είναι ο πιο αισιόδοξος άνθρωπος απλά χρησιμοποιεί τα δεδομένα της εμπειρίας του και καταλήγει σε συμπεράσματα τα οποία δυστυχώς δεν είναι πολλές φορές ευχάριστα αλλά επαληθεύονται σε μεγάλο ποσοστό. Η Ρεαλ φταίει... (μπλακ)!!!
|
|
|
Post by roko82 on Oct 25, 2024 10:00:27 GMT
παιδια να ρωτησω κατι αν το γνωριζετε Αν σε ενα πινακα προσωρινων --υπαρχουν 20 ατομα που αρνηθουν τον διορισμο, ο ΑΣΕΠ ξανατρεχει στον πινακα των οριστικων τις θεσεις αυτές οποτε στα οριστικα θα δουμε στις κενες αυτες θεσεις αλλους?πχ εχω πιασει στα προσωρινα θεση 149 στα οριστικα παιζει να πιασω θεση πιο μπροστα στις επιλογες μου , λογω αρνησης διορισμου των αλλων?
|
|
|
Post by Asxetoulis on Oct 25, 2024 10:04:21 GMT
Θα το κάνουν αυτό; εάν δεν θα συμμετάσχουν και οι διοριστέοι 3γβ τότε έχω πιθανότητες με την επόμενη προκήρυξη αλλιώς όχι γιατί η Θεσσαλονίκη πάντα έχει πολύ λίγες θέσεις και πολλοί διοριστέοι 3γβ που μπήκαν Κατερίνη, Σέρρες, Χαλκιδική κ.α θα δηλώσουν πάλι επειδή είναι συνήθως άτομα που μένουν Θεσσ/νίκη. Είναι γνωστή συνήθεια εδώ, και μετά από 2,3 χρόνια έρχονται πίσω. Τας Σερρας βγαλτες!!! Ούτε για τους ντόπιους δε φτάσανε οι θέσεις (εντοπιότητα). 4 θέσεις διεκπ. με νομο 150.000 κατοίκων! Κοροϊδία.... Αλλά και στις ειδικότητες, πλην κτηνιάτρων, τα ίδια... (ζητησαν, 6 παρακαλώ, κτηνιατρους και δε βρέθηκε ούτε ενας απο το πανελλήνιο...) Οτι να ναι δηλαδή.... Που να δείτε τις θέσεις των ΤΕ για τον προγραμματισμό 24-25. Κυριαρχουνε οι ειδικότητες χωρίς δεξαμενή. Στο νομό μου έχει 2 διεκπεραίωσης και αρκετές μηχανικών και πληροφορικών. Το ίδιο συμβαίνει και σε άλλους νομούς. Είδα μια γενική ανάλυση του προγραμματισμού του 25 από μια ιστοσελίδα και το 50-60 % των θέσεων ήταν πάλι στην Αθήνα. Το αστείο είναι ότι μπορεί να έμειναν λίγοι έως ελάχιστοι Αθηναίοι στη δεξαμενή. Από την άλλη βλέποντας τον προγραμματισμό του 24 αν προσθέσουμε τις θέσεις διεκπεραίωσης στους νομούς χωρίς εντοπιότητα (εκτός Θεσσαλονίκης και Αθήνα) δεν ξεπερνούν κατά πολύ τις 20.
|
|
|
Post by Asxetoulis on Oct 25, 2024 10:06:15 GMT
παιδια να ρωτησω κατι αν το γνωριζετε Αν σε ενα πινακα προσωρινων --υπαρχουν 20 ατομα που αρνηθουν τον διορισμο, ο ΑΣΕΠ ξανατρεχει στον πινακα των οριστικων τις θεσεις αυτές οποτε στα οριστικα θα δουμε στις κενες αυτες θεσεις αλλους?πχ εχω πιασει στα προσωρινα θεση 149 στα οριστικα παιζει να πιασω θεση πιο μπροστα στις επιλογες μου , λογω αρνησης διορισμου των αλλων? Οι αρνήσεις γίνονται μετά τα οριστικά
|
|
|
Post by roko82 on Oct 25, 2024 10:09:48 GMT
Οποτε Ασχετουλη εφοσον γινεται μετα τα οριστικα, ξανατρεχουν τις 20 θεσεις που εμειναν κενες απο τους επιλαχοντες ή παιζει να πιασει καποιος απο τους ηδη διορισθεντες σε καλυτερη θεση στις επιλογες του?
|
|
|
Post by iraklee on Oct 25, 2024 10:13:57 GMT
Οποτε Ασχετουλη εφοσον γινεται μετα τα οριστικα, ξανατρεχουν τις 20 θεσεις που εμειναν κενες απο τους επιλαχοντες ή παιζει να πιασει καποιος απο τους ηδη διορισθεντες σε καλυτερη θεση στις επιλογες του? Όχι δεν πρόκειται να πάρεις καλύτερη θέση από τις επιλογές σου. Θα την πάρει επιλαχών με λιγότερα μόρια. Αν αρνηθείς εσύ την δικιά σου θέση δεν γίνεσαι επιλαχών, φεύγεις από τον πίνακα της 3ΓΒ και περιμένεις μετά την επόμενη προκήρυξη.
|
|
|
Post by Asxetoulis on Oct 25, 2024 10:15:46 GMT
Σίγουρα εδώ υπάρχουν περισσότεροι 'πελάτες' Τώρα καταλαβαίνουμε τις ομάδες συμφερόντων που καλλιεργούν κλίμα για δεύτερο διαγωνισμό Είναι πολύ μεγάλος ο τζίρος δεν παίζεις με αυτά Εγώ δεν ψάχνω για πελάτες μου φτάνετε εσείς αλλά έπιασες το νόημα των ομάδων συμφερόντων μπράβο!!! 🥂 Το ψάρεμα αυτών των φροντιστηρίων γίνεται μέσω fb συνήθως. Στη μία περίπτωση λειτουργεί κάποιος ανώνυμα ως δόλωμα, αναζητώντας ύλη για τον επόμενο γραπτό ώστε να κινήσει το ενδιαφέρον άλλων. Στην άλλη περίπτωση εμφανίζεται κάποιος που πουλάει σημειώσεις είτε ως επιτυχών του πρώτου γραπτού είτε ως συγγραφέας. Υπάρχουν και τα επίσημα πακέτα φροντιστηρίων βέβαια που αναφέρονται στο επόμενο γραπτό και χαρίζουν πιθανότητα επιτυχίας και προσφορές στο διδακτικό υλικό. Το αστείο είναι ότι όταν έρθει η ώρα του γραπτού, θα πουλήσουν σε όποιον ευκολόπιστο βρεθεί στο δρόμο τους υλικό και τεστ του α γραπτού και ο β μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικός από άποψη τύπου ερωτήσεων και φιλοσοφίας.
|
|
|
Post by Asxetoulis on Oct 25, 2024 10:17:49 GMT
Οποτε Ασχετουλη εφοσον γινεται μετα τα οριστικα, ξανατρεχουν τις 20 θεσεις που εμειναν κενες απο τους επιλαχοντες ή παιζει να πιασει καποιος απο τους ηδη διορισθεντες σε καλυτερη θεση στις επιλογες του? Όχι δεν πρόκειται να πάρεις καλύτερη θέση από τις επιλογές σου. Θα την πάρει επιλαχών με λιγότερα μόρια. Αν αρνηθείς εσύ την δικιά σου θέση δεν γίνεσαι επιλαχών, φεύγεις από τον πίνακα της 3ΓΒ και περιμένεις μετά την επόμενη προκήρυξη. Έτσι ακριβώς.
|
|
nasia
Pink Panther
|
Post by nasia on Oct 25, 2024 10:19:07 GMT
Καλησπερα παιδιά. Σας παρακαλώ οποίος ξέρει ας μ απαντήσει γιατί έχω μπερδευτεί. Αν είμαι στα οριστικά της 3ΓΒ και αρνηθώ τη θέση μπορώ να συμμετάσχω στην επόμενη προκήρυξη ή με καταλαμβάνει η ποινή.; Ευχαριστώ πολύ
|
|
|
Post by roko82 on Oct 25, 2024 10:19:53 GMT
ευχαριστω κ τους 2!
|
|
|
Post by iraklee on Oct 25, 2024 10:29:21 GMT
Καλησπερα παιδιά. Σας παρακαλώ οποίος ξέρει ας μ απαντήσει γιατί έχω μπερδευτεί. Αν είμαι στα οριστικά της 3ΓΒ και αρνηθώ τη θέση μπορώ να συμμετάσχω στην επόμενη προκήρυξη ή με καταλαμβάνει η ποινή.; Ευχαριστώ πολύ Μπορείς κανονικά
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Oct 25, 2024 10:33:00 GMT
Σίγουρα εδώ υπάρχουν περισσότεροι 'πελάτες' Τώρα καταλαβαίνουμε τις ομάδες συμφερόντων που καλλιεργούν κλίμα για δεύτερο διαγωνισμό Είναι πολύ μεγάλος ο τζίρος δεν παίζεις με αυτά Εγώ δεν ψάχνω για πελάτες μου φτάνετε εσείς αλλά έπιασες το νόημα των ομάδων συμφερόντων μπράβο!!! 🥂 Πως δεν ψάχνεις για πελάτες,αφού έκανες post που καλουσες κόσμο στην παρουσίαση του βιβλίου σου για τους γραπτους διαγωνισμούς από μεγάλο εκδοτικό οίκο και μετά έκανες και παράπονα που δεν ήρθαν πολλοί
|
|
|
Post by Μαρία on Oct 25, 2024 10:44:09 GMT
Καλά δεν ακούς ότι εμένα με ενδιαφέρει ; και μάλλον και άλλοι ενδιαφέρονται. Το ότι εσύ έχεις μάλλον σίγουρο διορισμό δεν σημαίνει ότι σταμάτησε ο κόσμος.
|
|
|
Post by Asxetoulis on Oct 25, 2024 10:48:25 GMT
Καλησπερα παιδιά. Σας παρακαλώ οποίος ξέρει ας μ απαντήσει γιατί έχω μπερδευτεί. Αν είμαι στα οριστικά της 3ΓΒ και αρνηθώ τη θέση μπορώ να συμμετάσχω στην επόμενη προκήρυξη ή με καταλαμβάνει η ποινή.; Ευχαριστώ πολύ Μπορείς κανονικά Μπορείς αλλά καλό είναι να ψάξεις πρώτα τις νέες θέσεις ώστε να μην σου τύχει κάτι χειρότερο. Εκτός αν η τωρινή θέση είναι χάλια
|
|
borges80
Buzz
Γέλα παλιάτσο....
|
Post by borges80 on Oct 25, 2024 10:51:35 GMT
Καλησπερα παιδιά. Σας παρακαλώ οποίος ξέρει ας μ απαντήσει γιατί έχω μπερδευτεί. Αν είμαι στα οριστικά της 3ΓΒ και αρνηθώ τη θέση μπορώ να συμμετάσχω στην επόμενη προκήρυξη ή με καταλαμβάνει η ποινή.; Ευχαριστώ πολύ Μπορείς. Η ποινή ισχύει από την επόμενη προκήρυξη.
|
|