|
Post by Lina_Admin on Oct 26, 2024 10:53:13 GMT
Χρόνια πολλά σε όλες τις Δημητρούλες και Δημήτρηδες του φόρουμ!!!! Να χαίρεστε την γιορτή σας και να περνάτε πάντα όμορφα με υγεία πάντα!!!
🌹🌺🥳🥳🥳
|
|
|
Post by thanos2 on Oct 26, 2024 10:59:55 GMT
Από 1/1/2025 έχει έναρξη ισχύος το Β μέρος του νόμου που δεν αφορά το άρθρο 7. Άρα ισχύει ότι γράφει το άρθρο 29. Δηλαδή δεν έχει εφαρμογή σε προκηρύξεις που εκδόθηκαν πριν την δημοσίευση του νόμου (την 25/10/2024). Έτσι εξηγείται και η επιτάχυνση. Θα έχουν τους ίδιους επιτυχόντες απλά σε αλλες θέσεις οπότε έχουν ελεγχόμενα τα δικαιολογητικά τους . Πετάνε το μπαλάκι στους φορείς που θα παλέψουν με τις αναπληρώσεις . Χαίρομαι που επαναλαμβανεις ακριβώς αυτο που είπα χθες βράδυ... Παρωδία σε βαθμό κοροϊδίας, σε όλο της το μεγαλείο ... αν συμβεί κατι τέτοιο!!!!
|
|
|
Post by Asxetoulis on Oct 26, 2024 11:05:04 GMT
Οι περισσοτερες μη αποδοχες εκτιμω οτι θα ειναι αμεσες, οποτε θα διοριστουν οι περισσοτεροι αρκετα νωριτερα. Εκτιμω... Μακάρι... Αλλά εχω κάποιες επιφυλάξεις ως προς αυτο! Έννοιες οπως,, περιέργεια (ας δούμε και τι άλλο μπορεί να προκύψει), απληστία (εχω το σίγουρο, δε χανω και τίποτα,,,), ακόμα και μικροψυχια (κατσε να τα κανω όλα μπαχαλο, κι ας ψήνονται άλλοι)είναι πολυ συχνοι και κακοι σύμβουλοι!!!! Έστω είναι ένας επιτυχών της 3ΓΒ και ξανακάνει αίτηση. Είναι επιτυχών ξανά μέσω της νέας ΓΒ. Στην πορεία καλείται για αποδοχή η μη από φορέα προκήρυξης Κ όπου ήταν διοριστέος. Μετακινείται αυτοδίκαια στην θέση της Κ επειδή δεν του αρέσει η προηγούμενη αλλά μετά καλείται στη νέα θέση ΓΒ όπου ήταν επιτυχών και μετακινείται ξανά αυτοδίκαια στη νέα θέση. Αν μπορεί να γίνει αυτό και πολλά άλλα ποιοι θα είναι οι επιλαχόντες για να κληθούν; Οι 3 επιλαχόντες μπορεί να είναι διοριστέοι και να αρνηθούν. Οπότε θεωρητικά οι πραγματικοί διορισμοί της 3ΓΒ μπορεί να είναι λιγότεροι από 3800. Μήπως τα υπολογίζω λάθος;
|
|
|
Post by ioannisthegreat on Oct 26, 2024 11:14:22 GMT
Καλησπέρα και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες. Καλό τριήμερο να έχουμε.
Είχα μέρες να μπω καθώς τελικά βγήκε το ΦΕΚ, πήρα τηλέφωνο την προϊσταμένη να ρωτήσω πότε να πάω να ορκιστώ και μου λέει και αύριο αν μπορείς έλα. Τελικά ορκίστηκα την ημέρα των γενεθλίων μου και θα ήθελα να ευχαριστήσω ξανά την Λίνα για τη βοήθεια που μας προσέφερε με τις σημειώσεις και τις συμβουλές της. Μεγάλη χαρά και τιμή που σε βρήκα και συνομίλησα εστώ διαδικτυακά και τηλεφωνικά μαζί σου Λίνα. Οπότε βρεθείς στα μέρη μου είσαι ευπρόσδεκτη και θα προσπαθήσω να θυμηθώ το καλοκαίρι να τηρήσω μια υπόσχεση που είχα δώσει. Επίσης ευχαριστώ εσάς όλους για την παρέα και τις συζητήσεις που κάναμε όλο αυτό το διάστημα.
Σε πρώτη φάση μου δώσανε να διαβάσω τους νόμους για να ξέρω κάποια πράγματα και σιγά σιγά θα μπούμε στο κλίμα.
Σας ευχαριστώ όλους.
|
|
|
Post by palaiologos on Oct 26, 2024 11:19:05 GMT
Καλησπέρα και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες. Καλό τριήμερο να έχουμε. Είχα μέρες να μπω καθώς τελικά βγήκε το ΦΕΚ, πήρα τηλέφωνο την προϊσταμένη να ρωτήσω πότε να πάω να ορκιστώ και μου λέει και αύριο αν μπορείς έλα. Τελικά ορκίστηκα την ημέρα των γενεθλίων μου και θα ήθελα να ευχαριστήσω ξανά την Λίνα για τη βοήθεια που μας προσέφερε με τις σημειώσεις και τις συμβουλές της. Μεγάλη χαρά και τιμή που σε βρήκα και συνομίλησα εστώ διαδικτυακά και τηλεφωνικά μαζί σου Λίνα. Οπότε βρεθείς στα μέρη μου είσαι ευπρόσδεκτη και θα προσπαθήσω να θυμηθώ το καλοκαίρι να τηρήσω μια υπόσχεση που είχα δώσει. Επίσης ευχαριστώ εσάς όλους για την παρέα και τις συζητήσεις που κάναμε όλο αυτό το διάστημα. Σε πρώτη φάση μου δώσανε να διαβάσω τους νόμους για να ξέρω κάποια πράγματα και σιγά σιγά θα μπούμε στο κλίμα. Σας ευχαριστώ όλους. Ιωάννη συγχαρητήρια! Καλή σταδιοδρομία στα νέα σου καθήκοντα και υγεία !
|
|
|
Post by thanos2 on Oct 26, 2024 11:25:40 GMT
Μακάρι... Αλλά εχω κάποιες επιφυλάξεις ως προς αυτο! Έννοιες οπως,, περιέργεια (ας δούμε και τι άλλο μπορεί να προκύψει), απληστία (εχω το σίγουρο, δε χανω και τίποτα,,,), ακόμα και μικροψυχια (κατσε να τα κανω όλα μπαχαλο, κι ας ψήνονται άλλοι)είναι πολυ συχνοι και κακοι σύμβουλοι!!!! Έστω είναι ένας επιτυχών της 3ΓΒ και ξανακάνει αίτηση. Είναι επιτυχών ξανά μέσω της νέας ΓΒ. Στην πορεία καλείται για αποδοχή η μη από φορέα προκήρυξης Κ όπου ήταν διοριστέος. Μετακινείται αυτοδίκαια στην θέση της Κ επειδή δεν του αρέσει η προηγούμενη αλλά μετά καλείται στη νέα θέση ΓΒ όπου ήταν επιτυχών και μετακινείται ξανά αυτοδίκαια στη νέα θέση. Αν μπορεί να γίνει αυτό και πολλά άλλα ποιοι θα είναι οι επιλαχόντες για να κληθούν; Οι 3 επιλαχόντες μπορεί να είναι διοριστέοι και να αρνηθούν. Οπότε θεωρητικά οι πραγματικοί διορισμοί της 3ΓΒ μπορεί να είναι λιγότεροι από 3800. Μήπως τα υπολογίζω λάθος; Μπραβο σου που επιχειρησες να υπολογισεις πανω σε μια τόσο δύσκολη εξίσωση!!! Τι εξίσωση δηλαδη... ένα μπάχαλο στην κυριολεξια!!!Ούτε οι υπολογιστές δεν μπορούν να δώσουν ακριβώς τη λύση....
|
|
|
Post by palaiologos on Oct 26, 2024 11:30:12 GMT
Έτσι εξηγείται και η επιτάχυνση. Θα έχουν τους ίδιους επιτυχόντες απλά σε αλλες θέσεις οπότε έχουν ελεγχόμενα τα δικαιολογητικά τους . Πετάνε το μπαλάκι στους φορείς που θα παλέψουν με τις αναπληρώσεις . Χαίρομαι που επαναλαμβανεις ακριβώς αυτο που είπα χθες βράδυ... Παρωδία σε βαθμό κοροϊδίας, σε όλο της το μεγαλείο ... αν συμβεί κατι τέτοιο!!!! Παιδιά πιστεύω ότι όλες οι υποθέσεις και τα σχέδια επί χάρτου που κάνουμε όλοι μας σχετικά με το ποιοί θα έχουν δικαίωμα αίτησης στις νέες ΓΒ είναι κάπως άκαιρα καθώς οι νέες ΓΒ όπως ειπώθηκε από επίσημα χείλη θα είναι ανεξάρτητες και αυτόνομες. Επίσης όπως πάλι έχει ειπωθεί επίσημα θα προσπαθήσουν να αντλήσουν όσους περισσότερους γίνεται από τους επιτυχόντες μη διορισμένους. Οπότε ας περιμένουμε μέχρι την έκδοση της πρώτης ΓΒ για ΤΕ η οποία θα λύσει όλους τους προβληματισμούς μας. Χρόνια πολλά σε όλες και όλους τις/τους εορτάζοντες και καλή επιτυχία στις επιδιώξεις τους !
|
|
gig
Maximus
Member is Online
|
Post by gig on Oct 26, 2024 11:35:42 GMT
Μακάρι... Αλλά εχω κάποιες επιφυλάξεις ως προς αυτο! Έννοιες οπως,, περιέργεια (ας δούμε και τι άλλο μπορεί να προκύψει), απληστία (εχω το σίγουρο, δε χανω και τίποτα,,,), ακόμα και μικροψυχια (κατσε να τα κανω όλα μπαχαλο, κι ας ψήνονται άλλοι)είναι πολυ συχνοι και κακοι σύμβουλοι!!!! Έστω είναι ένας επιτυχών της 3ΓΒ και ξανακάνει αίτηση. Είναι επιτυχών ξανά μέσω της νέας ΓΒ. Στην πορεία καλείται για αποδοχή η μη από φορέα προκήρυξης Κ όπου ήταν διοριστέος. Μετακινείται αυτοδίκαια στην θέση της Κ επειδή δεν του αρέσει η προηγούμενη αλλά μετά καλείται στη νέα θέση ΓΒ όπου ήταν επιτυχών και μετακινείται ξανά αυτοδίκαια στη νέα θέση. Αν μπορεί να γίνει αυτό και πολλά άλλα ποιοι θα είναι οι επιλαχόντες για να κληθούν; Οι 3 επιλαχόντες μπορεί να είναι διοριστέοι και να αρνηθούν. Οπότε θεωρητικά οι πραγματικοί διορισμοί της 3ΓΒ μπορεί να είναι λιγότεροι από 3800. Μήπως τα υπολογίζω λάθος; Κι εγώ το ίδιο συμπεραίνω. Ότι οι διοριστέοι αλλά και οι αναπληρωτές τους που θα αρνηθούν, δεν θα έχουν ποινή αποκλεισμού και αν δεν ορίζεται διαφορετικά στις επόμενες ΓΒ του 2Γ, θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε αυτές. Αν οι θέσεις εξακολουθήσουν να μένουν ακάλυπτες θα διατεθούν εκ νέου στους επιτυχόντες της 2Γ με νέα προκήρυξη αν καταλαβαίνω καλά (αρ.18)
|
|
|
Post by Asxetoulis on Oct 26, 2024 11:42:37 GMT
Καλησπέρα και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες. Καλό τριήμερο να έχουμε. Είχα μέρες να μπω καθώς τελικά βγήκε το ΦΕΚ, πήρα τηλέφωνο την προϊσταμένη να ρωτήσω πότε να πάω να ορκιστώ και μου λέει και αύριο αν μπορείς έλα. Τελικά ορκίστηκα την ημέρα των γενεθλίων μου και θα ήθελα να ευχαριστήσω ξανά την Λίνα για τη βοήθεια που μας προσέφερε με τις σημειώσεις και τις συμβουλές της. Μεγάλη χαρά και τιμή που σε βρήκα και συνομίλησα εστώ διαδικτυακά και τηλεφωνικά μαζί σου Λίνα. Οπότε βρεθείς στα μέρη μου είσαι ευπρόσδεκτη και θα προσπαθήσω να θυμηθώ το καλοκαίρι να τηρήσω μια υπόσχεση που είχα δώσει. Επίσης ευχαριστώ εσάς όλους για την παρέα και τις συζητήσεις που κάναμε όλο αυτό το διάστημα. Σε πρώτη φάση μου δώσανε να διαβάσω τους νόμους για να ξέρω κάποια πράγματα και σιγά σιγά θα μπούμε στο κλίμα. Σας ευχαριστώ όλους. Καλή σταδιοδρομία με υγεία. Όλα να σου πάνε κατ' ευχήν!
|
|
|
Post by thanos2 on Oct 26, 2024 11:53:11 GMT
Χαίρομαι που επαναλαμβανεις ακριβώς αυτο που είπα χθες βράδυ... Παρωδία σε βαθμό κοροϊδίας, σε όλο της το μεγαλείο ... αν συμβεί κατι τέτοιο!!!! Παιδιά πιστεύω ότι όλες οι υποθέσεις και τα σχέδια επί χάρτου που κάνουμε όλοι μας σχετικά με το ποιοί θα έχουν δικαίωμα αίτησης στις νέες ΓΒ είναι κάπως άκαιρα καθώς οι νέες ΓΒ όπως ειπώθηκε από επίσημα χείλη θα είναι ανεξάρτητες και αυτόνομες. Επίσης όπως πάλι έχει ειπωθεί επίσημα θα προσπαθήσουν να αντλήσουν όσους περισσότερους γίνεται από τους επιτυχόντες μη διορισμένους. Οπότε ας περιμένουμε μέχρι την έκδοση της πρώτης ΓΒ για ΤΕ η οποία θα λύσει όλους τους προβληματισμούς μας. Χρόνια πολλά σε όλες και όλους τις/τους εορτάζοντες και καλή επιτυχία στις επιδιώξεις τους ! Όλα είναι φόβοι, που απορρέουν απο την κακή εμπειρία που αποκτήσαμε πλέον. Εχω πει παλιότερα οτι παρακαλώ (και οι υπόλοιποι είμαι σίγουρος) ενδομυχα, να διαψευστουν όλες οι αρνητικές μας εκτιμήσεις!!!
|
|
|
Post by nantia on Oct 26, 2024 12:11:35 GMT
Οι περισσοτερες μη αποδοχες εκτιμω οτι θα ειναι αμεσες, οποτε θα διοριστουν οι περισσοτεροι αρκετα νωριτερα. Εκτιμω... Μακάρι... Αλλά εχω κάποιες επιφυλάξεις ως προς αυτο! Έννοιες οπως,, περιέργεια (ας δούμε και τι άλλο μπορεί να προκύψει), απληστία (εχω το σίγουρο, δε χανω και τίποτα,,,), ακόμα και μικροψυχια (κατσε να τα κανω όλα μπαχαλο, κι ας ψήνονται άλλοι)είναι πολυ συχνοι και κακοι σύμβουλοι!!!! Όπως όταν δηλώνουμε πχ Άγραφα ενώ δε θέλουμε σε καμία των περιπτώσεων να πάμε; Ναι οκ θα αρνιόσουν να πας, δεν θα κρατούσες τη θέση, αλλά ήδη θα την είχες στερήσει από κάποιον που την ήθελε. Αυτός βρέθηκε αλλού σε αυτό το σενάριο και η θέση θα κατέληγε στον πρώτο επιλαχόντα. Αναλωνόμαστε μέρες επί ημερών να αναλύουμε τα ίδια και τα ίδια σενάρια και σεβαστό ως ένα βαθμό για να περάσει ο καιρός, αν και κάποιους μας κουράζει. Αλλά ας κρατήσουμε τουλάχιστον τους χαρακτηρισμούς έξω από αυτό, γιατί μπορεί να τους δούμε να γυρνάνε και προς το μέρος μας, στον καθένα για διαφορετικούς λόγους.
|
|
|
Post by Μαρία on Oct 26, 2024 12:21:20 GMT
Απλά τώρα που βγήκε το φεκ είχαμε μια ελπίδα ότι δεν ήμασταν κορόιδα αυτοί που δηλώσαμε μόνο τις θέσεις που είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να πάμε αλλά με το 29 σήμερα καταλάβαμε ότι ναι , το ίδιο παιχνίδι παίζουν
|
|
|
Post by thanos2 on Oct 26, 2024 12:24:15 GMT
Μακάρι... Αλλά εχω κάποιες επιφυλάξεις ως προς αυτο! Έννοιες οπως,, περιέργεια (ας δούμε και τι άλλο μπορεί να προκύψει), απληστία (εχω το σίγουρο, δε χανω και τίποτα,,,), ακόμα και μικροψυχια (κατσε να τα κανω όλα μπαχαλο, κι ας ψήνονται άλλοι)είναι πολυ συχνοι και κακοι σύμβουλοι!!!! Όπως όταν δηλώνουμε πχ Άγραφα ενώ δε θέλουμε σε καμία των περιπτώσεων να πάμε; Ναι οκ θα αρνιόσουν να πας, δεν θα κρατούσες τη θέση, αλλά ήδη θα την είχες στερήσει από κάποιον που την ήθελε. Αυτός βρέθηκε αλλού σε αυτό το σενάριο και η θέση θα κατέληγε στον πρώτο επιλαχόντα. Αναλωνόμαστε μέρες επί ημερών να αναλύουμε τα ίδια και τα ίδια σενάρια και σεβαστό ως ένα βαθμό για να περάσει ο καιρός, αν και κάποιους μας κουράζει. Αλλά ας κρατήσουμε τουλάχιστον τους χαρακτηρισμούς έξω από αυτό, γιατί μπορεί να τους δούμε να γυρνάνε και προς το μέρος μας, στον καθένα για διαφορετικούς λόγους. Σε ευχαριστώ για την ευκαιρία (πασα) που μου δίνεις να ενισχύσω τις απόψεις μου. Όταν περίμενα την 3ΓΒ, με είχε πιάσει τρομος, όπως πολύ καλά γνωρίζεις, γιαυτον ακριβώς το λόγο!!! ΘΕΩΡΟΎΣΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΌΗΤΟ οτι θα έπρεπε να πάω, γιατί δε θα είχα το δικαίωμα να ξαναδηλωσω σε επόμενη προκήρυξη!!! Αλλιώς γιατί να ανησυχουσα;;;;;;
|
|
|
Post by konstantinos84 on Oct 26, 2024 12:34:11 GMT
Καλησπέρα και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες. Καλό τριήμερο να έχουμε. Είχα μέρες να μπω καθώς τελικά βγήκε το ΦΕΚ, πήρα τηλέφωνο την προϊσταμένη να ρωτήσω πότε να πάω να ορκιστώ και μου λέει και αύριο αν μπορείς έλα. Τελικά ορκίστηκα την ημέρα των γενεθλίων μου και θα ήθελα να ευχαριστήσω ξανά την Λίνα για τη βοήθεια που μας προσέφερε με τις σημειώσεις και τις συμβουλές της. Μεγάλη χαρά και τιμή που σε βρήκα και συνομίλησα εστώ διαδικτυακά και τηλεφωνικά μαζί σου Λίνα. Οπότε βρεθείς στα μέρη μου είσαι ευπρόσδεκτη και θα προσπαθήσω να θυμηθώ το καλοκαίρι να τηρήσω μια υπόσχεση που είχα δώσει. Επίσης ευχαριστώ εσάς όλους για την παρέα και τις συζητήσεις που κάναμε όλο αυτό το διάστημα. Σε πρώτη φάση μου δώσανε να διαβάσω τους νόμους για να ξέρω κάποια πράγματα και σιγά σιγά θα μπούμε στο κλίμα. Σας ευχαριστώ όλους. Καλή σταδιοδρομία Ιωάννη!!
|
|
|
Post by nantia on Oct 26, 2024 12:41:13 GMT
Όπως όταν δηλώνουμε πχ Άγραφα ενώ δε θέλουμε σε καμία των περιπτώσεων να πάμε; Ναι οκ θα αρνιόσουν να πας, δεν θα κρατούσες τη θέση, αλλά ήδη θα την είχες στερήσει από κάποιον που την ήθελε. Αυτός βρέθηκε αλλού σε αυτό το σενάριο και η θέση θα κατέληγε στον πρώτο επιλαχόντα. Αναλωνόμαστε μέρες επί ημερών να αναλύουμε τα ίδια και τα ίδια σενάρια και σεβαστό ως ένα βαθμό για να περάσει ο καιρός, αν και κάποιους μας κουράζει. Αλλά ας κρατήσουμε τουλάχιστον τους χαρακτηρισμούς έξω από αυτό, γιατί μπορεί να τους δούμε να γυρνάνε και προς το μέρος μας, στον καθένα για διαφορετικούς λόγους. Σε ευχαριστώ για την ευκαιρία (πασα) που μου δίνεις να ενισχύσω τις απόψεις μου. Όταν περίμενα την 3ΓΒ, με είχε πιάσει τρομος, όπως πολύ καλά γνωρίζεις, γιαυτον ακριβώς το λόγο!!! ΘΕΩΡΟΎΣΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΌΗΤΟ οτι θα έπρεπε να πάω, γιατί δε θα είχα το δικαίωμα να ξαναδηλωσω σε επόμενη προκήρυξη!!! Αλλιώς γιατί να ανησυχουσα;;;;;; Λάθος ανησυχούσες. Όλοι οι υπόλοιποι δεν το θεωρούσαμε καθόλου δεδομένο, είχαν ήδη ευρέως συζητηθεί εδώ όλα αυτά, παραπάνω από μία φορά. Αλλά και πάλι, αν δεν δηλώσει κάποιος όσα δεν θέλει, κανένας τρόμος δεν θα τον πιάσει. Βλέπεις πόσο εύκολα μπορεί να σου επιστραφεί η αμυαλιά εις διπλούν και τριπλούν μάλιστα; Δεν είμαι ενήμερος για το τι ισχύει, ούτε για τα δεδομένα της θέσης που δηλώνω με αποτέλεσμα να κάνω επιλογές που 100% δε θέλω και δεν παίζει να αποδεχτώ. Δεν είναι προσωπική επίθεση όσα λέω. Είναι γενικό φαινόμενο όταν γράφουμε δημόσια, όσο πιο πολύ γράφουμε τόσο δεν φιλτράρουμε όσα λέμε, αλλά κάπου θέλει προσοχή να μην οδηγούμαστε στην αμετροέπεια
|
|