|
Post by Asxetoulis on Oct 26, 2024 12:44:52 GMT
Απλά τώρα που βγήκε το φεκ είχαμε μια ελπίδα ότι δεν ήμασταν κορόιδα αυτοί που δηλώσαμε μόνο τις θέσεις που είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να πάμε αλλά με το 29 σήμερα καταλάβαμε ότι ναι , το ίδιο παιχνίδι παίζουν Τουλάχιστον λειτουργήσαμε με ωριμότητα και συνείδηση.
|
|
|
Post by Lina_Admin on Oct 26, 2024 12:45:46 GMT
Καλησπέρα και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες. Καλό τριήμερο να έχουμε. Είχα μέρες να μπω καθώς τελικά βγήκε το ΦΕΚ, πήρα τηλέφωνο την προϊσταμένη να ρωτήσω πότε να πάω να ορκιστώ και μου λέει και αύριο αν μπορείς έλα. Τελικά ορκίστηκα την ημέρα των γενεθλίων μου και θα ήθελα να ευχαριστήσω ξανά την Λίνα για τη βοήθεια που μας προσέφερε με τις σημειώσεις και τις συμβουλές της. Μεγάλη χαρά και τιμή που σε βρήκα και συνομίλησα εστώ διαδικτυακά και τηλεφωνικά μαζί σου Λίνα. Οπότε βρεθείς στα μέρη μου είσαι ευπρόσδεκτη και θα προσπαθήσω να θυμηθώ το καλοκαίρι να τηρήσω μια υπόσχεση που είχα δώσει. Επίσης ευχαριστώ εσάς όλους για την παρέα και τις συζητήσεις που κάναμε όλο αυτό το διάστημα. Σε πρώτη φάση μου δώσανε να διαβάσω τους νόμους για να ξέρω κάποια πράγματα και σιγά σιγά θα μπούμε στο κλίμα. Σας ευχαριστώ όλους. Είδες που όλα πήγαν καλά;;; Συγχαρητήρια Γιάννη για τον διορισμό σου!!! Καλή σταδιοδρομία τώρα !!! Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια είναι σαν να έχω περάσει από τα μέρη σου και μόνο που το σκέφτηκες! ❤️
|
|
|
Post by Lina_Admin on Oct 26, 2024 12:48:14 GMT
Καλησπέρα και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες. Καλό τριήμερο να έχουμε. Είχα μέρες να μπω καθώς τελικά βγήκε το ΦΕΚ, πήρα τηλέφωνο την προϊσταμένη να ρωτήσω πότε να πάω να ορκιστώ και μου λέει και αύριο αν μπορείς έλα. Τελικά ορκίστηκα την ημέρα των γενεθλίων μου και θα ήθελα να ευχαριστήσω ξανά την Λίνα για τη βοήθεια που μας προσέφερε με τις σημειώσεις και τις συμβουλές της. Μεγάλη χαρά και τιμή που σε βρήκα και συνομίλησα εστώ διαδικτυακά και τηλεφωνικά μαζί σου Λίνα. Οπότε βρεθείς στα μέρη μου είσαι ευπρόσδεκτη και θα προσπαθήσω να θυμηθώ το καλοκαίρι να τηρήσω μια υπόσχεση που είχα δώσει. Επίσης ευχαριστώ εσάς όλους για την παρέα και τις συζητήσεις που κάναμε όλο αυτό το διάστημα. Σε πρώτη φάση μου δώσανε να διαβάσω τους νόμους για να ξέρω κάποια πράγματα και σιγά σιγά θα μπούμε στο κλίμα. Σας ευχαριστώ όλους. Καλή σταδιοδρομία Ιωάννη!! Και στα δικά σου Κωνσταντίνε μου!!! Θα έρθουν και για σένα είμαι σίγουρη!!
|
|
|
Post by thanos2 on Oct 26, 2024 12:49:31 GMT
Σε ευχαριστώ για την ευκαιρία (πασα) που μου δίνεις να ενισχύσω τις απόψεις μου. Όταν περίμενα την 3ΓΒ, με είχε πιάσει τρομος, όπως πολύ καλά γνωρίζεις, γιαυτον ακριβώς το λόγο!!! ΘΕΩΡΟΎΣΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΌΗΤΟ οτι θα έπρεπε να πάω, γιατί δε θα είχα το δικαίωμα να ξαναδηλωσω σε επόμενη προκήρυξη!!! Αλλιώς γιατί να ανησυχουσα;;;;;; Λάθος ανησυχούσες. Όλοι οι υπόλοιποι δεν το θεωρούσαμε καθόλου δεδομένο, είχαν ήδη ευρέως συζητηθεί εδώ όλα αυτά, παραπάνω από μία φορά. Αλλά και πάλι, αν δεν δηλώσει κάποιος όσα δεν θέλει, κανένας τρόμος δεν θα τον πιάσει. Βλέπεις πόσο εύκολα μπορεί να σου επιστραφεί η αμυαλιά εις διπλούν και τριπλούν μάλιστα; Δεν είμαι ενήμερος για το τι ισχύει, ούτε για τα δεδομένα της θέσης που δηλώνω με αποτέλεσμα να κάνω επιλογές που 100% δε θέλω και δεν παίζει να αποδεχτώ. Δεν είναι προσωπική επίθεση όσα λέω. Είναι γενικό φαινόμενο όταν γράφουμε δημόσια, όσο πιο πολύ γράφουμε τόσο δεν φιλτράρουμε όσα λέμε, αλλά κάπου θέλει προσοχή να μην οδηγούμαστε στην αμετροέπεια Εσύ μάλλον είσαι του στιβου(ατομικο άθλημα) και γω του μπάσκετ! Οκ....
|
|
|
Post by nantia on Oct 26, 2024 12:55:42 GMT
Λάθος ανησυχούσες. Όλοι οι υπόλοιποι δεν το θεωρούσαμε καθόλου δεδομένο, είχαν ήδη ευρέως συζητηθεί εδώ όλα αυτά, παραπάνω από μία φορά. Αλλά και πάλι, αν δεν δηλώσει κάποιος όσα δεν θέλει, κανένας τρόμος δεν θα τον πιάσει. Βλέπεις πόσο εύκολα μπορεί να σου επιστραφεί η αμυαλιά εις διπλούν και τριπλούν μάλιστα; Δεν είμαι ενήμερος για το τι ισχύει, ούτε για τα δεδομένα της θέσης που δηλώνω με αποτέλεσμα να κάνω επιλογές που 100% δε θέλω και δεν παίζει να αποδεχτώ. Δεν είναι προσωπική επίθεση όσα λέω. Είναι γενικό φαινόμενο όταν γράφουμε δημόσια, όσο πιο πολύ γράφουμε τόσο δεν φιλτράρουμε όσα λέμε, αλλά κάπου θέλει προσοχή να μην οδηγούμαστε στην αμετροέπεια Εσύ μάλλον είσαι του στιβου(ατομικο άθλημα) και γω του μπάσκετ! Οκ.... Καλές οι διακριτικές σπόντες στις οποίες νομίζω απάντησα ήδη παραπάνω, αλλά το μπάσκετ το κρατάω εγώ 🏀☘️
|
|
|
Post by Persefoni on Oct 26, 2024 13:02:34 GMT
Καλημερα και χρονια πολλά στις εορτάζουσες και στους εορτάζοντες. Σχετικα με τη 2ΓΒ, έχουν πιάσει δουλειά άτομα και πόσα υπολογιζονται? esdda2.freeforums.net/post/119224 έχουν σήμερα ΦΕΚ διορισμού το 89% (909/1.020)... Εδώ μπορείς συνολικά να δεις πόσοι είχαν στο 3μηνο και στο 4μηνο από το ΦΕΚ κατανομής τους esdda2.freeforums.net/post/129704Αν σκεφτούμε πως οι περισσότεροι διορίζονται μέσα σε 1 μήνα από το ΦΕΚ διορισμού τους, θα μπορούσαμε να πούμε πως σήμερα 4+ μήνες από την κατανομή τους έχουν διοριστεί περίπου 860-880/1.020 (χωρίς να συμπεριλαμβάνω τους ΙΔΑΧ, που δεν έχουν ΦΕΚ και τους ΑΑΔΕ-ΦΟΤΑ που πάνε λίγο αργότερα από όλους)
|
|
|
Post by thanos2 on Oct 26, 2024 13:27:59 GMT
Εσύ μάλλον είσαι του στιβου(ατομικο άθλημα) και γω του μπάσκετ! Οκ.... Καλές οι διακριτικές σπόντες στις οποίες νομίζω απάντησα ήδη παραπάνω, αλλά το μπάσκετ το κρατάω εγώ 🏀☘️ Αρα εγω έπρεπε να σου γραψω αυτα που μου εγραψες εσυ προηγουμένως.... Και παλι σε ευχαριστω πολύ Ναντια!!!!
|
|
|
Post by Μαρία on Oct 26, 2024 13:37:27 GMT
Οι διοριστέοι 3ΓΒ θα έχουν δικαίωμα να κάνουν αίτηση στις επόμενες προκηρύξεις. Το καταλάβαμε.
Οι διορισμένοι 3ΓΒ ( αν υπάρχουν);
|
|
|
Post by Persefoni on Oct 26, 2024 13:54:10 GMT
Οι διοριστέοι 3ΓΒ θα έχουν δικαίωμα να κάνουν αίτηση στις επόμενες προκηρύξεις. Το καταλάβαμε. Οι διορισμένοι 3ΓΒ ( αν υπάρχουν); Για να μην γίνεται ξανά και ξανά αυτή η κουβέντα, ο πρόεδρος είχε απαντήσει πως όχι.. esdda2.freeforums.net/post/125015Αλλά και ο Θεός ο ίδιος να κατέβει και να πει όχι ή ναι, πάντα η συζήτηση θα ανακυκλώνεται μέχρι να βγει το ΦΕΚ της προκήρυξης (πολύ αργά οκ)... Μέχρι τότε ότι και να πει κάποιος, κάποιος άλλος θα λέει μα δεν είναι επίσημο... Ας το χωνέψουμε ότι μέχρι το ΦΕΚ της νέας 2ΓΒ δεν θα είμαστε σίγουροι... Και επίσης έχει σημασία για τους 3ΓΒ επίσης αν θα βγει πολύ αργά ή νωρίτερα (δηλαδή αν έχουν προλάβει χρονικά οι πρώτοι να διοριστούν).... Ας μην το ανακυκλώνουμε συνέχεια, η μοναδική απάντηση είναι πως για το 100% θα γνωρίζει κάποιος μόνο αφού βγει το ΦΕΚ της νέας!!!!
|
|
takis022
Pink Panther
Ένα γραμμάριο πρακτικής εφαρμογής αξίζει έναν τόνο σκέψης.
|
Post by takis022 on Oct 26, 2024 14:31:40 GMT
3ΓΒ... Από την φάση της προσμονής, στην φάση της αναμονής και πλέον σε αυτή της άρνησης και της απογοήτευσης. Βλέπω εφιάλτες πως δικαιώνονται τόσες ενστάσεις που με αφήνουν εκτός... Βλέπετε από κάτω μου είναι μόλις 50 συνυποψήφιοι (συνοδοιπόροι σε αυτή την περιπέτεια, καλύτερα) σε θέσεις που έχω δηλώσει...
Υ.Γ. Άντε να βγουν μέσα στο Νοέμβριο να τελειώνει κι αυτό το "μαρτύριο της σταγόνας", με όποια κατάληξη. Ευτυχώς που υπάρχει και αυτό το φόρουμ, λειτουργεί και σαν... ψυχοθεραπευτής!
|
|
|
Post by ioannisthegreat on Oct 26, 2024 14:56:41 GMT
Καλησπέρα και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες. Καλό τριήμερο να έχουμε. Είχα μέρες να μπω καθώς τελικά βγήκε το ΦΕΚ, πήρα τηλέφωνο την προϊσταμένη να ρωτήσω πότε να πάω να ορκιστώ και μου λέει και αύριο αν μπορείς έλα. Τελικά ορκίστηκα την ημέρα των γενεθλίων μου και θα ήθελα να ευχαριστήσω ξανά την Λίνα για τη βοήθεια που μας προσέφερε με τις σημειώσεις και τις συμβουλές της. Μεγάλη χαρά και τιμή που σε βρήκα και συνομίλησα εστώ διαδικτυακά και τηλεφωνικά μαζί σου Λίνα. Οπότε βρεθείς στα μέρη μου είσαι ευπρόσδεκτη και θα προσπαθήσω να θυμηθώ το καλοκαίρι να τηρήσω μια υπόσχεση που είχα δώσει. Επίσης ευχαριστώ εσάς όλους για την παρέα και τις συζητήσεις που κάναμε όλο αυτό το διάστημα. Σε πρώτη φάση μου δώσανε να διαβάσω τους νόμους για να ξέρω κάποια πράγματα και σιγά σιγά θα μπούμε στο κλίμα. Σας ευχαριστώ όλους. Είδες που όλα πήγαν καλά;;; Συγχαρητήρια Γιάννη για τον διορισμό σου!!! Καλή σταδιοδρομία τώρα !!! Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια είναι σαν να έχω περάσει από τα μέρη σου και μόνο που το σκέφτηκες! ❤️ Τελικά Λίνα επέλεξαν να το σπάσουν σε 2 ΦΕΚ και στο πρώτο έβαλαν όσους είναι σε επαρχία ή είχαν μόνο 1 κωδικό θέσης στην προκήρυξη, οι υπόλοιποι ακόμα περιμένουν. Αν περάσες για έλεγχο και έρθεις στην τοπική ΔΥΕΕ να ξέρεις ότι έχεις ένα φίλο και στον όροφο από πάνω.
|
|
|
Post by musician on Oct 26, 2024 14:56:43 GMT
|
|
|
Post by ioannisthegreat on Oct 26, 2024 14:58:09 GMT
Καλησπέρα και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες. Καλό τριήμερο να έχουμε. Είχα μέρες να μπω καθώς τελικά βγήκε το ΦΕΚ, πήρα τηλέφωνο την προϊσταμένη να ρωτήσω πότε να πάω να ορκιστώ και μου λέει και αύριο αν μπορείς έλα. Τελικά ορκίστηκα την ημέρα των γενεθλίων μου και θα ήθελα να ευχαριστήσω ξανά την Λίνα για τη βοήθεια που μας προσέφερε με τις σημειώσεις και τις συμβουλές της. Μεγάλη χαρά και τιμή που σε βρήκα και συνομίλησα εστώ διαδικτυακά και τηλεφωνικά μαζί σου Λίνα. Οπότε βρεθείς στα μέρη μου είσαι ευπρόσδεκτη και θα προσπαθήσω να θυμηθώ το καλοκαίρι να τηρήσω μια υπόσχεση που είχα δώσει. Επίσης ευχαριστώ εσάς όλους για την παρέα και τις συζητήσεις που κάναμε όλο αυτό το διάστημα. Σε πρώτη φάση μου δώσανε να διαβάσω τους νόμους για να ξέρω κάποια πράγματα και σιγά σιγά θα μπούμε στο κλίμα. Σας ευχαριστώ όλους. Καλή σταδιοδρομία με υγεία. Όλα να σου πάνε κατ' ευχήν! Ευχαριστώ πολύ!!!
|
|
|
Post by ioannisthegreat on Oct 26, 2024 14:58:43 GMT
Καλησπέρα και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες. Καλό τριήμερο να έχουμε. Είχα μέρες να μπω καθώς τελικά βγήκε το ΦΕΚ, πήρα τηλέφωνο την προϊσταμένη να ρωτήσω πότε να πάω να ορκιστώ και μου λέει και αύριο αν μπορείς έλα. Τελικά ορκίστηκα την ημέρα των γενεθλίων μου και θα ήθελα να ευχαριστήσω ξανά την Λίνα για τη βοήθεια που μας προσέφερε με τις σημειώσεις και τις συμβουλές της. Μεγάλη χαρά και τιμή που σε βρήκα και συνομίλησα εστώ διαδικτυακά και τηλεφωνικά μαζί σου Λίνα. Οπότε βρεθείς στα μέρη μου είσαι ευπρόσδεκτη και θα προσπαθήσω να θυμηθώ το καλοκαίρι να τηρήσω μια υπόσχεση που είχα δώσει. Επίσης ευχαριστώ εσάς όλους για την παρέα και τις συζητήσεις που κάναμε όλο αυτό το διάστημα. Σε πρώτη φάση μου δώσανε να διαβάσω τους νόμους για να ξέρω κάποια πράγματα και σιγά σιγά θα μπούμε στο κλίμα. Σας ευχαριστώ όλους. Ιωάννη συγχαρητήρια! Καλή σταδιοδρομία στα νέα σου καθήκοντα και υγεία ! Ευχαριστώ πολύ με υγεία σε όλους.
|
|
|
Post by ioannisthegreat on Oct 26, 2024 14:59:50 GMT
Καλησπέρα και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες. Καλό τριήμερο να έχουμε. Είχα μέρες να μπω καθώς τελικά βγήκε το ΦΕΚ, πήρα τηλέφωνο την προϊσταμένη να ρωτήσω πότε να πάω να ορκιστώ και μου λέει και αύριο αν μπορείς έλα. Τελικά ορκίστηκα την ημέρα των γενεθλίων μου και θα ήθελα να ευχαριστήσω ξανά την Λίνα για τη βοήθεια που μας προσέφερε με τις σημειώσεις και τις συμβουλές της. Μεγάλη χαρά και τιμή που σε βρήκα και συνομίλησα εστώ διαδικτυακά και τηλεφωνικά μαζί σου Λίνα. Οπότε βρεθείς στα μέρη μου είσαι ευπρόσδεκτη και θα προσπαθήσω να θυμηθώ το καλοκαίρι να τηρήσω μια υπόσχεση που είχα δώσει. Επίσης ευχαριστώ εσάς όλους για την παρέα και τις συζητήσεις που κάναμε όλο αυτό το διάστημα. Σε πρώτη φάση μου δώσανε να διαβάσω τους νόμους για να ξέρω κάποια πράγματα και σιγά σιγά θα μπούμε στο κλίμα. Σας ευχαριστώ όλους. Καλή σταδιοδρομία Ιωάννη!! Ευχαριστώ πολύ Κωνσταντίνε και να μην απογοητεύεσαι θα έρθει και η σειρά σου.
|
|